2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım Allah korumuş çok şükür ki kısa sürede bulunmuş çok kötü bı durum gerçekten sonu iyi bitmiş neyse ki
Allah sana evlatlarına eşine sağlık versin canim zor gerçekten yaşayan bilir

Ay yerim Maşşallah erkenci kuşum her şeyde erken davranıyor yerim ya
Bakalım uykusunu etkileyecek mi dişi çıkıp yürüyünce bana hep böyle kalacak gibi geliyor

Oleyyy ipek kuzum maşallah o bizden önce yürüsün ya hakimiyeti iyi maşallah benimki önce düşmeyi öğrensin mesela sen bırakıp uzaktan kameraya çekiyorsun ya ben öyle yapsam sonu facia

Allah korusun ya verilmiş sadakanız varmış

Ya fotolara öldüm gülmekten Asım beyin araba ev falan çok güzel nasıl fiyakalı

Ahh kuzum benim Rabbim mekanlarını cennet eylesin sizlere desabır versin

Helinim ya kıyamam ben civan kuzuma nesne öyle oldu ki ya dua etmez miyiz Rabbim şifalar versin inşallah geçirdiğiniz en kötü gece bu olsun

Oleyyy ipek kuzum maşallah o bizden önce yürüsün ya hakimiyeti iyi maşallah benimki önce düşmeyi öğrensin mesela sen bırakıp uzaktan kameraya çekiyorsun ya ben öyle yapsam sonu facia
Ellerini tutunarak yürümeyi ve ayakta durmayı baya geliştirdi artık düşmüyor da bugün elleri bırakınca çok dengesizdi bir daha dener mi bilmiyorum garantici bizimki biraz ben buna bile şaşırdım iyice geliştirmeden nasıl yaptı diye

Canım şimdi nasılsınız inşallah en kısa sürede atlatır kuzucuk bu hastalığı

Ay verilmiş sadakanız varmış gerçekten ya büyük geçmiş olsun düşününce bile çok korkunç neyse ki bundan ders alır gitmez bir yere Zeynep im bin şükür Rabbim esirgemiş

Kız benimki bu halde yaptıysa seninki yapsın bugün pek yapmadı ya babasına gösterecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…