2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
iyi aksamlaaarr ben geldiiim, ban yemiştim bir gün sizi uzaktan uzaktan takip ettim de geldim.

öncelikle gelinim ve dünümle başlayayım,
S Susam_tanesi nasılsın sevgili dünürüm, güzel gelinimin güzel annesi? ipekcigim nasil. öpüyorum sizi

Jadesi gecmis olsun canim, senin yerinde olsam kart değişimi talep ederdim, numarasını vs hep değiştirsinler. Allah korusun bir yolunu bulup daha büyük meblaglari mesajsiz çekmesinler.

Helinnnnn civan kuzum nasıl oldu? insallah iyisinizdir.

başka bir sürü yazacaktım bak unuttum iyi mi?

Kalppare ben becerebilirsem öğleden önce çıkarmaya çalışıyorum, yoksa evin önünden güneş gidiyor. ama gecerse de yine çıkarıyorum. bu aralar annemler burada onlara veriyorum, beraber çıkıyorlar bazen.

Umudum- sena kuzum çok naif ya çok tatlı , masallah ona. sanki gözyaşları hemen akacak gibi duruyor, gerçekte de öyle mi yoksa durusu mu öyle.

Günaydın nasıl oluyo öyle

Günaydin kaç aylık minik
10 ay 5 gunluguz cnm..5. Dis patladi ama cikamadi sis suan damak sis ve yarılmış cok zorluyor.
Ayy sekerparem bizde gece uyumuyoruz sabahta 10 a kadar done done uyudu erken kalksa daha iyi olur kahvalti vs derken uyku saati geldi cikaramadim. Sonra uyandi mama verim derken icmiyor su sira disten dolayı sanirim. Altibi degstirdim vs iki kat gydirdim sonra tam cikicaz kaka yapmis tekrar basa sar birde yerinde durmuyor su içinde kaliyorum en son saat 3 bucuktu galiba disariya çıktığımızda
Haydi hayirlisi olsun
Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Aa geçmiş olsun sizde dikkat edin

Sağol baharcım

İyive yorulmasını bekle öyle uyutmaya debr

Hepsi aynı hepsiiii bı tanesi de akıllı uslu değil ki
Sıcak çorba falan mı içti ondan pamukçuk olmuş olabilir canım
Anca uyanır uyanmaz cikarabilirsin hem uykusu açılır bı de kavanozlara koysan belki dışarda yedirebilirsin yemeğini de haydondanoyoe hemen uykusu gelen tiplerden ama ben uykusunu açacak yöntemler buluyorum gidişata göre bazen oyuncak bazen ablasıyla bağıra çağıra şarkı vs
Oh masallahhhh sonunda yaa biz de inşallah kolayca çıkaralım
Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Tam asi geldi rahata kavuscaz derken tam kafa yemelik haldeyiz sizler dikkatli olun canım
iyi aksamlaaarr ben geldiiim, ban yemiştim bir gün sizi uzaktan uzaktan takip ettim de geldim
Hoşgeldin canım uslu durmamissin

Geçmiş olsun inşallah sorunsuz çıkarır minik bizde hiç bi belirti yok bakalım ne zaman olcak

Geç çıkan iyi diyolar ama hayırlısı

Biz iyiyiz dünürcüm sen nasılsın asıl? Gelinin de çok iyi bu aralar ama biraz önce parkeye kafası vurdu dudağı şişti kan toplar gibi oldu canım sıkıldı. Şimdi uyutmaya çalışıyorum.

Asım kuzusu nasıl? Uykusu yemesi içmesi iyi mi?

oyy gecmis olsun kuzuma. ben de iyiyim, annem babam bizdeler, günler nasil geçiyor anlamıyorum. Asim bey de bugün attan düştü kulağının üstüne düşmüş bir de cok ağladı, kulağı kızardı. ben de korktum biraz, kulak hassas diye. 5. dis zorluyor, istah az ama zorlamıyorum idare ediyor, azcik biriktirdiği depolarından yesin

Evet iyiki gelmişsib keşke bluplar da gitmeseydi selam olsun benden de okuyorlarsa duygulandırdın bizi de bende çok arada yazabiliyordum hamilelikte doğurunca baya hergün girer oldum
Bende de tam tersi oldu hamilelikte daha çok giriyordum şimdi haftada bir uğruyorum o da tamamını okuyamadan bir şey çıkıyor kapatıyorum. Size gıpta ediyorum ne güzel devamlılığını sağlıyorsunuz bu platformun. O kadar faydalı bir ortam ki hamileliğimde de doğumdan sonra da iyi ki burası varmış iyi ki sizlerle aynı ay annesi olmuşum dediğim çok oldu. Çok yazamasam da ben de buralardayım

geçmiş olsun inşallah bekleyeceğiz bekleyeceğiz. ben inaniyorum. kolestaz da çıkmaz inşallah. nazli olacak bu nisan bebeleri.
bakin ne buldum, nzh99 ile erken dogum muhabbetlerimiz. vayyy be ne günler geçti. 32 yi bekle 34 u bekle 35 i bekler derken dana oldular bebekler.

nzh, kolestaz çıkmış miydi, çıkmamış miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…