Kıyamam kuzuma çitlembik ipeğimBiz iyiyiz dünürcüm sen nasılsın asıl? Gelinin de çok iyi bu aralar ama biraz önce parkeye kafası vurdu dudağı şişti kan toplar gibi oldu canım sıkıldı. Şimdi uyutmaya çalışıyorum.
Asım kuzusu nasıl? Uykusu yemesi içmesi iyi mi?
Teşekkürler canımfotoğraflariniza bayıldım, cok güzelsiniz masallah subhanallah
Dha ne kdar yorulacak ki hic durmuyo örümcekte heryerde geziyor emeklemeyi ogrendi iyice baya hzli gidiyor bi yemek yerken oturuyor sdece dha da uyuyamiyor saatlerce oturmadigi halde yaİyive yorulmasını bekle öyle uyutmaya debr
Sağol canımDikkat edin canım geçmiş olsun
Aynen öyle aslı ya inşallah bulaşmamıştır bize bakalımHepsi aynı hepsiiii bı tanesi de akıllı uslu değil ki
Sıcak çorba falan mı içti ondan pamukçuk olmuş olabilir canım
Anca uyanır uyanmaz cikarabilirsin hem uykusu açılır bı de kavanozlara koysan belki dışarda yedirebilirsin yemeğini de haydondanoyoe hemen uykusu gelen tiplerden ama ben uykusunu açacak yöntemler buluyorum gidişata göre bazen oyuncak bazen ablasıyla bağıra çağıra şarkı vs
Oh masallahhhh sonunda yaa biz de inşallah kolayca çıkaralım
Tam asi geldi rahata kavuscaz derken tam kafa yemelik haldeyiz sizler dikkatli olun canım
Hoşgeldin canım uslu durmamissin
kuzuummm jadeee baksanaAy tuvalette bazen çok durunca sanki çıkacak gibi benim kızkoşarak uzaklaşıyorum tuvaletten çıkmasın diye size de oluyor mu ya
kizz misss uyuyor musun bakiiiim gündüzleri, ben bugün uyumuşum, ohh cok guzeldi.Bugün öğlen 1 de geldim eve(cumadan dolayı öğlearamız 6.derse alınınca) evi toplayıp yemeğimi ve bir de kek yaptım. 2 de kızımı almaya gittim gelince karnımızı doyurup cuma rituelimizi yaptık uyuduk koyun koyuna şimdi kendime gelmeye çalışıyorum yaptığım yemeğineşim beyefendi pek sevmez onun siparişini pişirecem bir kalkabilsem oğluş gelince de onunla öğle uykuları yaparız inşallah gündüz uyumaya alıştırın kendinizi kızlarr şimdiden
Asım kuzuma da geçmiş olsunoyy gecmis olsun kuzuma. ben de iyiyim, annem babam bizdeler, günler nasil geçiyor anlamıyorum. Asim bey de bugün attan düştü kulağının üstüne düşmüş bir de cok ağladı, kulağı kızardı. ben de korktum biraz, kulak hassas diye. 5. dis zorluyor, istah az ama zorlamıyorum idare ediyor, azcik biriktirdiği depolarından yesin
sevgiii bitirdi mi minnoş bu bezleri, kim bilir kaç paket daha bitti de mi? ne heyecanlı günlerdi yaBenim bez kargom da gelmiş. E bebek bu ay batıracak biziher gün durmadan alıyordum
Geçmiş olsun canım peki neden tüm bina? Bizde hasta olan daire alınıyor karantinaya bir tek.Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Heee aman çok uyuyorum dilzarkizz misss uyuyor musun bakiiiim gündüzleri, ben bugün uyumuşum, ohh cok guzeldi.
Öyle gerçekten. Heyecanı hiç bitmeyen birşeymiş bu anneliksevgiii bitirdi mi minnoş bu bezleri, kim bilir kaç paket daha bitti de mi? ne heyecanlı günlerdi ya
Bende çıkaramıyorum ki üşendim açıkçasıYa kızlar bu kış günlerinde cocukları öglen 12 ile 3 arasi cıkarmak gerekli di mi..ve benim kziimin oglen uykusu ve oglen yemegi var..olmuyorrr olmuyoooorrrrr..az once hazirlandik giyindik..yok yok yok...yaygarayi koparıyor uyuyacakmissimdi uyuyor..Aliyle benim hayaller paris hayatlar eelif
Siz nasil yapiyorsunuz yaayy valla sinirimi atamadim..disari cikinca unutur dedim ama yok bir yaygaya ki sormayin..ciglik ciglik ciglik oglum ne kadar uyumlu bir bebekmis kiymetini bilememisim
Bu aglamiyor bagiriyor
Mesela sabah uyaniyor kahvalti masasinda daha goz ovalanmaya basliyor..uyuyor uyaniyor mammaa diye..sofraya oturuyoruz..yiyor basliyor goz ovalamaya..neyse indiriyorum yere.sofrayı toplarken oyalaniyor. Sonra gene uyku..sonra uyaniyor bir uzun uyaniklik suremiz basliyir ama genelde aksamuzeri oldugu icin disari cikaramiyorum
Ay bana bi yol gosterin
Para çekildiğine dair mesaj geldi canım hemen bankayı arayıp kartı iptal ettim Allahtan dikkat etmişim
Oy maşallah kuzuma benimKızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Öğlen yemeğini yedirirken kaşığa çıt çıt sesi geldi
Geçmiş olsun canım ya ben bilmiyorum neden oldu ki acabaSagol missim annem yapti ama bastirarak yapti bilmiorum baktirmior ki simdi agzina.
Biraz disari ciktik arabadayiz kapiyi acip duruyor
Siz nereye gidirsunuz disari cikinca
Panukcuk galiba dimi doktorluk brsey degildir sut kesigi gibi de degil.boyle aftin acik renki yogunlugi az
Yaaa salıncaklara başlamışsınız bende deneyim bi hava yaz gibi burda damisskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Sağol susamcım dediğin gibi her şeyi internetten alıyoruz artık ben dikkat etmedim kartı kullanmıyorum diye yoksa bize ders oldu bişey alacakken açıyoruz geri hemen kapatıyoruz kartı İnternet alışverişineGeçmiş olsun jade bu devirde bir de bunlarla uğraşıyoruz. Artık herşey internette nasıl olacak bilmiyorum. Ben hep sanal kartla alırım. O şekilde belki daha iyi olabilir.
Ohh hadi hayırlı olsun insan çıkmadıkça bir bekler oluyor. İnci gibi dizilsinler
Oy boncuğuumm yerim seni sena kuzusuHava çok güzel gerçekten biz de hafta sonu çıkalım site bahçesine
Aman ya bitmedi şu virüs geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize kuzum yaKızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?