2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam kuzuma çitlembik ipeğim
fotoğraflariniza bayıldım, cok güzelsiniz masallah subhanallah
Teşekkürler canım

Yaa benm oglan perdeyi açıp dısariyi izliyo ya nerden ogrendiyse artk bilemiyorm alsam oynamiyo perdeyle ama gnduz gidip gidip aciyo salonun perdesini. Nrmalde 2.nci kattaym aslnda ama salonum ve mutfagm direk yer yani balkondan disari cikilabiliniyo diger yerlerm yuksek baya. Bi de cama vuruyo gelen giden olursa bakiyo bi bi de babasi da olunca uyutirken onun yanindan disari cikamaz oldk bsey olms gbi agliyo oturiyorz yda yerlerde sürünüp cıkar oldk. Cok fena oldu ya

Aynen öyle aslı ya inşallah bulaşmamıştır bize bakalım

kizz misss uyuyor musun bakiiiim gündüzleri, ben bugün uyumuşum, ohh cok guzeldi.

Asım kuzuma da geçmiş olsun 5.diş mi maşallah inşallah bir an evvel çıkar da rahatlar..
Bizim depo mepo yok vallahi yemezse dayıyorum mamayı. Gün gelecek mamayı nasıl bırakacağım diye de uğraşcam ama artık o günleri düşünmüyorum şimdiden

Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Geçmiş olsun canım peki neden tüm bina? Bizde hasta olan daire alınıyor karantinaya bir tek.
kizz misss uyuyor musun bakiiiim gündüzleri, ben bugün uyumuşum, ohh cok guzeldi.
Heee aman çok uyuyorum dilzarhayaller hayatlar işte hayallerimde herkesi okula yollayıp bebekle uyuyacaktım. Şimdi evde 3 öğün sofra kurmaktan ev toplamaktan uykuya sıra gelmiyorohh sefan olsun ne güzel olmuş. Küçük kızım bebekken 3 yarım gün gidiyordum öğleden sonra okula. Diğer dört gün büyük kızımı da alıp üçümüz uyurduk öğleden sonraları bir de karartma perde yaptırdım o dönem onu çeker telefonu kapatır kapının zilini de kısardım. Okula gittiğim gün de uykum gelirdi aynı saatte ne güzel günlerdi.

Bende çıkaramıyorum ki üşendim açıkçası balkona çıkardım oda dılarıdır diye
Şaka bi yana öğle yemeğine aparatif bişey alsan dışarda yapsanız yemek işini ya da kahvaltıyı ben çıkacaksam öyle yapmaya çalışıyorum 50 şey var gibi hiçbiir şey yok gibi hem yoğun hem boş görünüyoruz

Geçmiş olsun canım ya ben bilmiyorum neden oldu ki acaba

misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Yaaa salıncaklara başlamışsınız bende deneyim bi hava yaz gibi burda da yarın çıkalım bizde özendirdin

Sağol susamcım dediğin gibi her şeyi internetten alıyoruz artık ben dikkat etmedim kartı kullanmıyorum diye yoksa bize ders oldu bişey alacakken açıyoruz geri hemen kapatıyoruz kartı İnternet alışverişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…