Sorma oturuyum dolandırıyım herkes çalışmasa da para eline gelse hepHem de ne model yandım vallahi işim zor bu tatlı cadılarla
Oyy kıyamam karya ne çekti şu diş sıkıntısından ya yavrum benim
Hay Allah ne kötü bir zamanda ne kötü kalpli insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz. Geçmiş olsun canım
Oooo hadi hayırlı olsun paşam. Sıra sıra inci gibi dizilsinler inş
Güzelliktam pamuk şeker olmuşsun
Sağol kuzum hoşgeldin iyi kısa sürdü ben kızlara selamını söyleyemedim geldiniyi aksamlaaarr ben geldiiim, ban yemiştim bir gün sizi uzaktan uzaktan takip ettim de geldim.
öncelikle gelinim ve dünümle başlayayım,
@Susam_tanesi nasılsın sevgili dünürüm, güzel gelinimin güzel annesi? ipekcigim nasil. öpüyorum sizi
Jadesi gecmis olsun canim, senin yerinde olsam kart değişimi talep ederdim, numarasını vs hep değiştirsinler. Allah korusun bir yolunu bulup daha büyük meblaglari mesajsiz çekmesinler.
Helinnnnn civan kuzum nasıl oldu? insallah iyisinizdir.
başka bir sürü yazacaktım bak unuttum iyi mi?
@sekerpare5939 ben becerebilirsem öğleden önce çıkarmaya çalışıyorum, yoksa evin önünden güneş gidiyor. ama gecerse de yine çıkarıyorum. bu aralar annemler burada onlara veriyorum, beraber çıkıyorlar bazen.
Umudum- sena kuzum çok naif ya çok tatlı , masallah ona. sanki gözyaşları hemen akacak gibi duruyor, gerçekte de öyle mi yoksa durusu mu öyle.
Ohh ne güzel olmuş fotolara bayıldımEnerji yükseltici ufak bı gezme yaptık biz desomurtuk evde oturunca beyim dayanamadı ee sürekli sana saklabanlik yapamıyorum mazot lazım dedim
sicilim temiz ya ondan çabuk geldim.Sağol kuzum hoşgeldin iyi kısa sürdü ben kızlara selamını söyleyemedim geldinkartı kapattım yenisini talep ettim İnternet alışverişine de kapattım bakalım
Canım evet çok yazardınBende de tam tersi oldu hamilelikte daha çok giriyordum şimdi haftada bir uğruyorum o da tamamını okuyamadan bir şey çıkıyor kapatıyorum. Size gıpta ediyorum ne güzel devamlılığını sağlıyorsunuz bu platformun. O kadar faydalı bir ortam ki hamileliğimde de doğumdan sonra da iyi ki burası varmış iyi ki sizlerle aynı ay annesi olmuşum dediğim çok oldu. Çok yazamasam da ben de buralardayım
Teşekkürler tatlı dünürümOhh ne güzel olmuş fotolara bayıldımmutluluğunuz daim Olsun damadım pek karizmatik yine
Ahahahha yaa benimde geri dönüp dönüp okuyasım varkuzuummm jadeee baksana
Haşin bakmasa haydo olur mu hiçTeşekkürler tatlı dünürümBiraz haşin bakışlı fotolar oldu kırmızı burunlu damat
Çıkın tabi yaa . Daraldık evlerde artık . Bu arada geçmiş olsun . Benim kartı da kullanmışlardı , alışveriş yapılmıştı . Kartı iptal ettirene kadar perişan olmuştum . Derse giriyorum çıkıyorum , bir yandan zaten hastayım sesim çıkmıyor . Arıyorum müşteri hizmetlerini adamlar benim konuşmamı anlamıyor , o derece hastayım. Adamlar anlamıyor , beni kendilerini kandırdığımı sanıyorlar bir soruyu on kere soruyorlar kapatıyorlar bir daha . Ne ter dökmüştüm ama . Sonrasında sanırım biz de dilekçe ile iptal ettirmiştik . Ama hala kredi kartı ile devam ediyorum alışverişeYaaa salıncaklara başlamışsınız bende deneyim bi hava yaz gibi burda dayarın çıkalım bizde özendirdin
okurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.Ayy başımıza gelenler...bugünnkızlarla dışarı çıktık Ayşe nin uyku saati gelince ben aldım eve çıktım hava da mis gibiydi Zeynep kaldı dışarda komşunun oğlu var 10 yaşında burada ki tek arkadaşı o. bizimkilerde dışarda bahçede bişeyler le uğraşıyor(eşim görümce kv) bir süre sonra bakmışlar çocuklardan ses yok ara tara bahçe evin etrafı çocuklar yok ortada bizim ev iki ilçe arasını bağlayan yolun kenarında köy daha içeride üst tarafta.yol kenarında tarlada çalışanlar görmüş yolun karşısında durağın ordaydılar demişleroraya bakmışlar yok onun az ilerisi uçurum akılları gitmiş bağırıp çağırmaktan yine yok bunların seslerini başka bir komşu duyup gelmiş yanlarına çocuklar umutlara doğru gidiyorlardı demil hemen arabayla oraya gitmişler ki şükür oradalar Zeynep öyle korkmuş ki babasını görünce sarılıp ağlamış ben bu kadar uzağa gideceğimizi bilmiyordum geri dönelim dedim dönmedi bende kaybolurum diye kendim dönemedim demiş eşim almış getirmiş bunları ama hepsi sapsarı olmuş çocuğun ailesini aramış anlatmış onlarda saolsun gülüyorlarmış eşim kızmış çocuğa yollamış evine bizimkine de tabi ama verilmiş sadakamız varmış Allah korumuş iyi ki ben Ayşenin yanındaydım kafayı yerdim herhalde şimdi bile başım gümbür gümbür aman neler duyuyoruz Allahım sen koru yavruları
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydiHay Allahim tez zamanda şifa versin helinim.e bebekte gördüm bugun..eczanelerde bulamiyorsaniz yarın esin bir e bebek e gitsin belki bulur canım.ben hic denemedim.ben de alsaymisim keske.
Duş falan denedin mi.ah kuzum.kiiyamamonlar hasta olmasın yaa
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dediHay allah yabi doktora gitseniz mi canım napcaksınız
çok sağolun canim.benimAllah yardimcin olsun canim. inatçı ates demek ki. antibiyotik 3 güne etki eder o zaman hafifler.
doktor boğazdan kültür örneği aldı mı Helin? bakteriyel bir durum değilse o yüzden antibiyotik yaramayabilir. sabah insallah hafiflemistir ateşi ama, gazlı bezi ıslatıp bacak aralarına, koltuk altlarına koymak da iyi geliyor.
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyorHelin cnım geçmiş olsun antibiyotik hemen etki etmiyor maalesef 3 gn sonunda etkisini gösteriyor. Yarına etkisini tam gösterir. Nasıl oldunuz şimdi?
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤iyi aksamlaaarr ben geldiiim, ban yemiştim bir gün sizi uzaktan uzaktan takip ettim de geldim.
öncelikle gelinim ve dünümle başlayayım,
@Susam_tanesi nasılsın sevgili dünürüm, güzel gelinimin güzel annesi? ipekcigim nasil. öpüyorum sizi
Jadesi gecmis olsun canim, senin yerinde olsam kart değişimi talep ederdim, numarasını vs hep değiştirsinler. Allah korusun bir yolunu bulup daha büyük meblaglari mesajsiz çekmesinler.
Helinnnnn civan kuzum nasıl oldu? insallah iyisinizdir.
başka bir sürü yazacaktım bak unuttum iyi mi?
@sekerpare5939 ben becerebilirsem öğleden önce çıkarmaya çalışıyorum, yoksa evin önünden güneş gidiyor. ama gecerse de yine çıkarıyorum. bu aralar annemler burada onlara veriyorum, beraber çıkıyorlar bazen.
Umudum- sena kuzum çok naif ya çok tatlı , masallah ona. sanki gözyaşları hemen akacak gibi duruyor, gerçekte de öyle mi yoksa durusu mu öyle.
Gecmis gitmis olsun insallah sevindim iylesmenizeokurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydiblbugunde iyiyiz sagolasin. hepinize coo teşekkür ederim. anne duası önemlidir derler. bakin 3. güne iyi olduk
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dedi
çok sağolun canim.benim
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyor
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤
Gözün Aydın canım daha iyi olursunuz inşallahokurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydiblbugunde iyiyiz sagolasin. hepinize coo teşekkür ederim. anne duası önemlidir derler. bakin 3. güne iyi olduk
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dedi
çok sağolun canim.benim
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyor
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤
Ben iyimKizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
Tesekkur ederim canim bende iyim. Bebek iyimi,Ben iyim
Sen Nasılsın hayırlı geceler
Oh masallah damadima, tm artik simdi pes pese dizilir. Kasiga gelen çıt çıtlar, simdi senin memede cırt cırt olarak ses degisir. En az hasarla atlatirsin insallah dünürüm.Kızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Öğlen yemeğini yedirirken kaşığa çıt çıt sesi geldi
Hoşbuldum canım bi oğlum var 10 aylık olduk bugünTesekkur ederim canim bende iyim. Bebek iyimi,
bebek diyorum kizinmi oğlunmu var onu bilmiyorum. Ben pek aktif olamadim tanisamadik. Hoş geldin bu arada.
Maşallah sena kuzuma buyumuste salincaga binermiş. Cok sevimli annesi. Yaz gelsede bol bol ciksalar.@misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Masallah Allah bagislasin.Hoşbuldum canım bi oğlum var 10 aylık olduk bugünsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?