2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sorma oturuyum dolandırıyım herkes çalışmasa da para eline gelse hep Allah yedirmesin hiçbirine

Sağol kuzum hoşgeldin iyi kısa sürdü ben kızlara selamını söyleyemedim geldin kartı kapattım yenisini talep ettim İnternet alışverişine de kapattım bakalım

Canım evet çok yazardın ya ben çalışıyordum pek fırsatım olmuyordu ama şimdi evdeyim fırsat oluyor hem hamileyken çok sorum olmuyordu karnımda bebek ne yesem yiyor uyusam yatıyor gibi geçiyordu asıl mesele büyütmeymiş sende iyiki varsın burası iyiki var sen fırsat buldukça yaz biz yine sararız seni

Yaaa salıncaklara başlamışsınız bende deneyim bi hava yaz gibi burda da yarın çıkalım bizde özendirdin
Çıkın tabi yaa . Daraldık evlerde artık . Bu arada geçmiş olsun . Benim kartı da kullanmışlardı , alışveriş yapılmıştı . Kartı iptal ettirene kadar perişan olmuştum . Derse giriyorum çıkıyorum , bir yandan zaten hastayım sesim çıkmıyor . Arıyorum müşteri hizmetlerini adamlar benim konuşmamı anlamıyor , o derece hastayım. Adamlar anlamıyor , beni kendilerini kandırdığımı sanıyorlar bir soruyu on kere soruyorlar kapatıyorlar bir daha . Ne ter dökmüştüm ama . Sonrasında sanırım biz de dilekçe ile iptal ettirmiştik . Ama hala kredi kartı ile devam ediyorum alışverişe

okurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydi blbugunde iyiyiz sagolasin. hepinize coo teşekkür ederim. anne duası önemlidir derler. bakin 3. güne iyi olduk
Hay allah ya bi doktora gitseniz mi canım napcaksınız
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dedi
çok sağolun canim.benim
Helin cnım geçmiş olsun antibiyotik hemen etki etmiyor maalesef 3 gn sonunda etkisini gösteriyor. Yarına etkisini tam gösterir. Nasıl oldunuz şimdi?
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyor
Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤

Gecmis gitmis olsun insallah sevindim iylesmenize

Gözün Aydın canım daha iyi olursunuz inşallah

Kizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
Ben iyim
Sen Nasılsın hayırlı geceler

Oh masallah damadima, tm artik simdi pes pese dizilir. Kasiga gelen çıt çıtlar, simdi senin memede cırt cırt olarak ses degisir. En az hasarla atlatirsin insallah dünürüm.

Tesekkur ederim canim bende iyim. Bebek iyimi,
bebek diyorum kizinmi oğlunmu var onu bilmiyorum. Ben pek aktif olamadim tanisamadik. Hoş geldin bu arada.
Hoşbuldum canım bi oğlum var 10 aylık olduk bugün senin

@misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Maşallah sena kuzuma buyumuste salincaga binermiş. Cok sevimli annesi. Yaz gelsede bol bol ciksalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…