2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canım kartı iade edip dilekçe vermiştim geri almistim ödemeyi. umarım alırsın sende. gecmi s olsun.
Helinnnnn şükür ki ilaç etki etmiş , iyi olmanıza sevindim
dünürüm canim sağolasın çok teşekkür ederim
Gecmis gitmis olsun insallah sevindim iylesmenize
sağol canım
Gözün Aydın canım daha iyi olursunuz inşallah
sağol canım inşallah
Kizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
biz iyiyiz. civanimin uykusu kaçtı ablamla araba oynuyorlar bende sizinleyim

S Sonsuzsukurler özledim seni bayadir gorusmuyiruz. Umut la gunes neler yapiyor. Gunes uslandimi yoksa aynimi.
Sagol baharim ben de seni
Sizlerle sohbeti ozledim
Suan uyuyakaliuorum oturduğum yerden cocuklar yerde uyuyakalmis
Esimin bizi gelsin toplasin diyerektrn uyuyakaliorum koltukta

Neker yapsınlar umutla gunes
Sabir tasimi catkatmaca oynuormar bol bol
Birbirlerinin elinde ne varsa ona dalıyorlar
Kiz dayak yiyor yine gidip sacini cekior, tabletini alior umutun elinden
Umuta neler yapiorum diorum yine o kizi tutup lastik top givi ziplatiyor kucaginda firlatiyor oyuncak bebek gibi.
Ikisi ayni anda aglayibca hele hic sorma oturup ben de once ciglik sonra aglama yapiorum sonra da oy bnm guzel yavrularkm diye sirnasiorum
komple delirdik yani

Gunes uslanmadi niyeti de yok
Kucagimda oturuyorken yuzu bana donuk ya kendini geri atiyor ayaklariyka ters takla attiriyor kendine sırıtıyor.
Koltuklara tirmaniyor, yurutecten kafa ustu düşerek cikti dun aglamadi bile.
Petekten tutunup asiliordu dun camdan disari bakmak icin.
Napacam bilmiorum ben bu yaza baharim ikisini zaptetmek cok zor olacak.
Ama napalim masallah diyeyim nazar degmeskn diyeyim.
Ama en guzeli ne bilion muu
Gunes cok sinirli dedigi olmasin ehhh diye bagirior, kendini geri atiyor, kucagindaysa kafa atiyor sana yani ve bunu umutta yapardi
Hep sen yaptin diorlardi heh diorum al bak 8 ayliktan beri boyle bu kiz dmeekki kani da var sizr çekmiş diorum kaynanamlara.

Uzun oldu baharcim ya dolmusum ciddeb.
Cok zorlanıyorum madden manen aslinda ama napalim canlari sagolsun evlatlarimizin.

Siz nasilsinizz.
Umutla duru nasil yavrular.
Kavga dövüş devam dimi eminimm.
Sen nasilsin neker yapiyosun.
Ben de giremiyorum pek canim gece anca o zaman da uyuyakaliorum.
Sepette camasir asmam lazim, namaz da hic kilamadim. Off.

Siz napiorsunuz, telfonu cocuklar mi bozdu

Nasilsiniz can kizlar.
Güzel anneler.
Neler yapiyorsunuz.
Biz bugün disari ciktik.
Banyoda banyo kuvetinde gunesle umut sapsap su vurmaca oynadi ama kizim en basta korktu onu kendimi yikayip ciktik ogkum devam etti. Bi gittm elleri kafasinin altinda uzanmis yatiyor sanki hamamda.

Ya gunese de güldüm ben havlu bagladim ya ayiptir soylemesi memitolar disatda zaten kocaman oldular ya kilo veremedim.
Baktm gunes yapimis ayakta giydirirken onu emior. Giydirebildim o sayede.

Tabi sonrasi aglama. Ya hic giyinmek istemior,bez baglamak yarim saat takla atiyot resmen.

Siz nasilsiniz ne var ne yok tatillerde olan arkadaslar nasil gidioor yaritiltatilinizz

misskokulumm
Pamukcuk galiba canim insallah gever bakalim.

Biz de hic gitmeye yer bulamiyoruz ya cidden.
Arabayla.gezmek kapida cocuklari izlemekle.yetinoyoruz bakalim.

Insallah goblune gore ev bulursun missim, pasam da geziyormus bi tasla.iki kus desene

Aslihaydo Onu bilmiordum aslicim.
Sanki dun corba sicakti ona sicak geldi daha doğrusu.
Ne yapmam lazim ki tuh ne salagim zarar vermisim kizima ya

Jadesi
Ben de biilmiorum jadem ya bi degisik bir sey cikti agiz icinde pamukcuk sanirim

Tesekkur ederim.kizlar
Rabbim beterinden korusun
Dernansiz dert vermesin evlatlarimiza, bizlereaminn

Havalar kötü gidiyordu 2 gündür yaz günü gibi çıkalım tabş ya üşenmeyelim
Ben evde olunca hallettim hemen kuzum sağolasın bizimde bu 2 belli sitelere kart kayıt ediyoruz ondan oluyor ya trendyol gibi o zaman şifre istemiyor çünkğ

Ah çok sevindim daha da iyi olum inşallah

Işık karbonatlı su ile sil bi bakalım benimkinin hemen geçmişti öyle

Ah canimya ben seni teselli edeyim diyecegim. Kelin ilacı misali. Hem zaten ne desem inanmayacaksin. Evet umutlar yaramaz ama kizlarda ele avuca gelmeye baslayali, dahada zorlasti tahmin edebiyorum.

Hatta kizlar sanki oglanlardan daha aksi olacak gibi duruyor. Insallah yaniliyoruzdur, dicem ama oyle gorunuyor. Uzun oldu demissin eminim fazlasi vardir eksigi yoktur.

Duruda surekli cocugun saclarini cekiyordu, kaza ile 0 yaptik umutu. O gun bugundur saç bulamiyor diye kulaklarini cekiyor. Umut dururmu oyle olunca yetisskin kavgasi gibi biraksan birbirine girecek. Bendende hic korkmuyorlar. Onlara gore bir kuklayim. Yemek dedimmi aninda olacak, herseyde bir aceleleri var. Umut boyle degildi, kiz oyle yapali oda aynisini yapiyor. Anliyacagin parmaginda oynatiyorlar.

Duru bozdu telimi eh iste firsat bulsukca internete giriyordum oda yok. Seninkiler kirmaya dokmeye baslamadimi. Umut bugun 3 kere su istedi, kizi doyuruyordum 3 kere verdim aldi iceri gitti. Kizda duser diye pesinden gitmedim. Dedim bu kadar su icmez, koltugun ustune dokuyormuş hep ayni yere hatta. Sonra minderi emiyor oradan icmeye calisiyor göl etti koltugu. Seninkilerle benimkiler eminim grupun en yaramazlaridir. Uslanmazlarda

Bende sana yazacaktım nerdesin diye ya hu ne TV bozulur arkasına telefon yine dudu mu bozdu acaba
Teknolojiden uzaklastiriyorlar beni, dudu bozdu. Umutun telle isi yok. Ama dudu tel gormesin deli gibi agliyor. Resmini bile cekemiyodum dogru duzgun. Alacak kut kut vuracak birsey yaptigida yok. Tv yi umut kirmis, kendi soyledi bam bam vurdum dedi Itiraf etti.

Öğlen dışarı çıkmak için sabah erken kalkmak gerek canım.sabah ilk uykusunu 12gibi bitiyor bizimki öğleden sonra rahat çıkıyoruz nereye gideceksek. 4 gibi de 2. uykuya yatıyor. Akşam 9 da gece uykusu.
Iste 4 saat uyanık kalmiyor miss ilk uykusu 11.30 12 gibi bitiyor. Hele sabah uykusu ile ilk uykusu arası 1 saat 12 de kalkti ya diyelim 1.5 saate basliyor 2 saati zorluyoruz.sonra 4 4.5gibi kalkiyor uyumuyor.gece 9 gibi uyumak istiyor ama esim gelis saatinden dolayı bu saat biraz sarkıyor.00.00 da uyandı hala ugrasiyorum.gecenim bi vakti kaka yaptı.
Yani.normalde yaz olsa 4 ten sonra aksamuzeri mis gibi gezilir ama kış iste.akşam serinligi oluyor.mesela 12 de uyandı ya yedirmek icirmek ust bas degisimisadegisimtopladin.oglani da yedirmek giydirmek tuvalet merasimi.derken kiza ayni islemler.derken ogle namazimi kilmadan cikamam.namaz.giyinme derken uykusu geliyor başliyor mizikmaya bu uyku hakkını gece kullansa işime gelirdi
Dilzarım hoşgeldin
Ben de öğlen güneşi varken cıkarayım istiyorum ama denk gelmiyor.sabahları ve aksamüzeri ayaz çıkıyor.rüzgarı bol memleket
Tam çıkacakken bir kaka yaptı akıllara ziyan enseye kadar temizlerken uyku icin agladı ne yaptiysak olmadı uyudu..oglum geldi dinlenmistir deyip uyandirmaya calisti ama uyanmadi.gecelerimiz perisan..elif o yuzden gunduz uykusuna deger veriyor..
Ne hazirlik yaptiysan 2 ile carp halimi dusun 2 tuvalet 2 giydirme 2 yedirme ve tam cikacakken ya birinin cisi ya birinin tatası
Yaz olsa ne guzel olurdu sabahtan çıkmak ama işte olmuyor..sabahlari müthiş ayaz var burda
Ya burasi o kadar kalabalık bir sehir ki..oturup bir yerde sakin sakin bisiler yedirebilmem icin sahile inmem lazim.acikcasi ona da su an gucum yetmez.gozum almiyor.bir araca da bindiremem.korona korkusuna.yuruyerek de zor olur

Balkon fikri guzelmiş..ben de düşündüm ama balkonuma rüźgar vuruyor

Daha iyi olmaniza sevindim oh sukurler oslun anne duası önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…