Gecmis olsun canım.dut pekmezi denenebilir.alerjisi yoksa.yara kapatır dut.Kizlar merhaba nasilsinizzz.
Hayirli cumalar olsun insallah.
Bir sey soracaktim ben.
Güneşin ağzında baktim yanakici, dudaklarim ici oralarsa beyaz beyaz seyler var boyle aft gibi mi aut kesigi gibi mi bilmiorum anlayamadim
Acimiyor sanirim
Ne bunlar kizlar ya
Yuzunde de 2 3 sivilce var hasta mi ettik kizi noldu anlayamadim
Haydi hayırlı ugurlu olsunnnnKızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Öğlen yemeğini yedirirken kaşığa çıt çıt sesi geldi
Maşşallah kuzuyaaamisskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Allah Allah..gecmis olsun canımm.. küçük musibetler büyük musibetlerin önünü kesermiş..vardır bir hayır..umut itiraf etti haa...sıpa bunlar tatlı sıpalar..Ali da böyle iştee.hep Elife suc atiyor..sonra itiraf ediyor .seni gidi sıppaa deyince basliyor kikirdemeyeKizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
Aa kötü olmuş canim sen bu yaramazlar yüzünden ilkel hayata döneceksin az kaldıTeknolojiden uzaklastiriyorlar beni, dudu bozdu. Umutun telle isi yok. Ama dudu tel gormesin deli gibi agliyor. Resmini bile cekemiyodum dogru duzgun. Alacak kut kut vuracak birsey yaptigida yok. Tv yi umut kirmis, kendi soyledi bam bam vurdum dedi Itiraf etti.
Mutasyonlu olunca binayı alıyorlarmış canım tedbir amaçlı heraldeGeçmiş olsun canım peki neden tüm bina? Bizde hasta olan daire alınıyor karantinaya bir tek.
Heee aman çok uyuyorum dilzarhayaller hayatlar işte hayallerimde herkesi okula yollayıp bebekle uyuyacaktım. Şimdi evde 3 öğün sofra kurmaktan ev toplamaktan uykuya sıra gelmiyor ohh sefan olsun ne güzel olmuş. Küçük kızım bebekken 3 yarım gün gidiyordum öğleden sonra okula. Diğer dört gün büyük kızımı da alıp üçümüz uyurduk öğleden sonraları bir de karartma perde yaptırdım o dönem onu çeker telefonu kapatır kapının zilini de kısardım . Okula gittiğim gün de uykum gelirdi aynı saatte ne güzel günlerdi.
Sağol canım ediyoruzAman ya bitmedi şu virüs geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize kuzum ya
Nasıl oldu civan şimdi canımokurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydiblbugunde iyiyiz sagolasin. hepinize coo teşekkür ederim. anne duası önemlidir derler. bakin 3. güne iyi olduk
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dedi
çok sağolun canim.benim
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyor
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤
İnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalımJadesi jade gecmis olsun canım..bir kredi kartı olayi olmuş ama geriye donuk okuyamadim.halledebildiniz mi?
O ogretmen61 canim size de gecmis olsun insAllah size bisey olmadan atlatırsiniz.panik yapma.bisey olmaz insAllah
Şimdi okudum iyiymişsiniz çok sevindim canım atlattınız çok şükürokurken aklım cıktı korkudan. şükür ki iyi bitti..aman canim çok geçmiş olsun. aferin kuzucuga akilliymis yine.
duş da aldirdik canim.fayda etmedi iki gece çok kötüydük ama dun gece iyiydiblbugunde iyiyiz sagolasin. hepinize coo teşekkür ederim. anne duası önemlidir derler. bakin 3. güne iyi olduk
canim doktora gitmiştik ilaç verilmişti ve 72 saat icin de etki etmezse tekrar gelin dedi
çok sağolun canim.benim
ayn3n canim öyle de işte insan dayanamiyor
çok dikkat edin canim . çok geçmiş olsun.
hosgeldinnnnn. iyiyiz şükür çok şükür ❤
Yok kuzum bastırma ılık suda erit müslin bez varsa evde onlada yada sargı bezide olur yumuşak bi beezle sil üstündenBastirip mi silincek jadem
Karbonat mi bekletsem acaba
Karbonay da yok evde ya offf
Teknoloji düşmanı çocuklarTeknolojiden uzaklastiriyorlar beni, dudu bozdu. Umutun telle isi yok. Ama dudu tel gormesin deli gibi agliyor. Resmini bile cekemiyodum dogru duzgun. Alacak kut kut vuracak birsey yaptigida yok. Tv yi umut kirmis, kendi soyledi bam bam vurdum dedi Itiraf etti.
Dediğin gibi atak dönemi gece uykusu yok gündüz uzun uyku istiyorlar benimkini de ben uyandırıyorum bazen uyanmak istemiyorIste 4 saat uyanık kalmiyor missilk uykusu 11.30 12 gibi bitiyor. Hele sabah uykusu ile ilk uykusu arası 1 saat 12 de kalkti ya diyelim 1.5 saate basliyor 2 saati zorluyoruz.sonra 4 4.5gibi kalkiyor uyumuyor.gece 9 gibi uyumak istiyor ama esim gelis saatinden dolayı bu saat biraz sarkıyor.00.00 da uyandı hala ugrasiyorum.gecenim bi vakti kaka yaptı.
Yani.normalde yaz olsa 4 ten sonra aksamuzeri mis gibi gezilir ama kış iste.akşam serinligi oluyor.mesela 12 de uyandı ya yedirmek icirmek ust bas degisimisadegisimtopladin.oglani da yedirmek giydirmek tuvalet merasimi.derken kiza ayni islemler.derken ogle namazimi kilmadan cikamam.namaz.giyinme derken uykusu geliyorbaşliyor mizikmaya bu uyku hakkını gece kullansa işime gelirdi
Dilzarım hoşgeldin
Ben de öğlen güneşi varken cıkarayım istiyorum ama denk gelmiyor.sabahları ve aksamüzeri ayaz çıkıyor.rüzgarı bol memleket
Tam çıkacakken bir kaka yaptı akıllara ziyan enseye kadartemizlerken uyku icin agladı ne yaptiysak olmadı uyudu..oglum geldi dinlenmistir deyip uyandirmaya calisti ama uyanmadi.gecelerimiz perisan..elif o yuzden gunduz uykusuna deger veriyor..
Ne hazirlik yaptiysan 2 ile carp halimi dusun 2 tuvalet 2 giydirme 2 yedirme ve tam cikacakken ya birinin cisi ya birinin tatası
Yaz olsa ne guzel olurdu sabahtan çıkmak ama işte olmuyor..sabahlari müthiş ayaz var burda
Ya burasi o kadar kalabalık bir sehir ki..oturup bir yerde sakin sakin bisiler yedirebilmem icin sahile inmem lazim.acikcasi ona da su an gucum yetmez.gozum almiyor.bir araca da bindiremem.korona korkusuna.yuruyerek de zor olur
Balkon fikri guzelmiş..ben de düşündüm ama balkonuma rüźgar vuruyor
Hallettim canım sağolasınJadesi jade gecmis olsun canım..bir kredi kartı olayi olmuş ama geriye donuk okuyamadim.halledebildiniz mi?
O ogretmen61 canim size de gecmis olsun insAllah size bisey olmadan atlatırsiniz.panik yapma.bisey olmaz insAllah
Servis tuslu bir tel verdi, ben pek beceremedim onu kullanmayi. Esimin kine el koydum gelene kadar.Teknoloji düşmanı çocuklarAllah yardımcın olsun tabi küçüğe göre huy değiştirebiliyor büyük ilgi için
Telim gelsin gozum gibi bakicam. Insallah donmem ilkel hayata.Aa kötü olmuş canim sen bu yaramazlar yüzünden ilkel hayata döneceksin az kaldı
Dünürüm neredeyse diyorum ben de. Telefon detoksu mu yapıyor acaba dedim arada eşin az gir diyor ya ondan mı diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun telefonuna da üzüldüm canım neyse ki iyisinizKizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
İnşallah Dünürüm olacak artık o kadar hacı yolu bekler gibi bekledik çıksınlar artıkOh masallah damadima, tm artik simdi pes pese dizilir. Kasiga gelen çıt çıtlar, simdi senin memede cırt cırt olarak ses degisir. En az hasarla atlatirsin insallah dünürüm.
Hangi siteler canım onlar biz de yapmaya öyle kayıt mayıt.trendyolda bir de hepsi buradada kayıtlı benimki. Sanal kart da kullanmıyorum cart curt çekiyor arada ekstreden kontrol ediyorum farklı bir çekim var mı diye sadeceHavalar kötü gidiyordu 2 gündür yaz günü gibiçıkalım tabş ya üşenmeyelim
Ben evde olunca hallettim hemen kuzum sağolasınbizimde bu 2 belli sitelere kart kayıt ediyoruz ondan oluyor ya trendyol gibi o zaman şifre istemiyor çünkğ
O kredi karti ile bi kac kere bende sıkıntı yasadim. Ama biri felam cekmedi, direk arada banka kirpiyordu. Bir kere 200 tl eksikti esim harcadi heralde demistim. Sonra duzgun takip etmeye basladim, tekrar eksik oldu emindim. Bankayi aradim uzattida uzatti, sonra tak diye parayi geri koydu. 3 ay sonra tekrar oldu bankaya gidip bir bakmaniz lazim dediler. Ben bankaya gidene kadar geri verdiler. Banka eger karrttaki mevlayi bilmiyorsan ufak ufak hep kirpiyor, itiraz edince geri veriyor. O gun bu gun hep bakarim kac param kaldi diye. Gecenlerde gorumceyede olmus kartta para var saniyirdum bakiyem yetmedi dedi, onada aynisi olmus. Ve cekilen para hareket dokumunden gorunmuyor.Hallettim canım sağolasın
Telefon detoksu yapmam mumkun degil, bagimlisi oldum galiba onceden hic elime almazdim. Masallah goktuga inci gibi disleri olsun kuzumun.Dünürüm neredeyse diyorum ben de. Telefon detoksu mu yapıyor acaba dedim arada eşin az gir diyor ya ondan mı diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun telefonuna da üzüldüm canım neyse ki iyisiniz
İnşallah Dünürüm olacak artık o kadar hacı yolu bekler gibi bekledik çıksınlar artık
Hangi siteler canım onlar biz de yapmaya öyle kayıt mayıt.trendyolda bir de hepsi buradada kayıtlı benimki. Sanal kart da kullanmıyorum cart curt çekiyor arada ekstreden kontrol ediyorum farklı bir çekim var mı diye sadece
Evet Ayşe de öyle iki aydır üst fişten çekiyor yavrucum damakta görünüyor beyaz beyaz ama henüz patlamadı gitti iki alt dişi var sadece minik bir tavşanZeyay1420 evet canim bu kadar huzursuz degildi oyuncaklarla oynardi bende islerimi yapardim son 1 aydan fazla cocuk herseye kiziyor eline ne gelse kemiriyor bacagima yapisiyor bana yapisiyor agliyor. Insallah gececek bu günler saglikla büyüsünlerde. Senin kizin kac disi cikti ?
Ya evet hiç sorma bide mutasyon var şimdi aman dikkat edin bulaşmadan atlatırsınız inş. Sen evde can sıkıntısı bol bol yakışıklı denizin reel lerini çekte gözümüz gönlümüz açılsınBitecek gibi de değil ya bide mutasyon çıktı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?