2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gecmis olsun canım.dut pekmezi denenebilir.alerjisi yoksa.yara kapatır dut.
Haydi hayırlı ugurlu olsunnnn inci gibi kolaycacık dizilsinler insAllah
misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Maşşallah kuzuyaaa bakışlarına dayanamıyorum Senaaaa
Kizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
Allah Allah..gecmis olsun canımm.. küçük musibetler büyük musibetlerin önünü kesermiş..vardır bir hayır..umut itiraf etti haa...sıpa bunlar tatlı sıpalar..Ali da böyle iştee.hep Elife suc atiyor..sonra itiraf ediyor .seni gidi sıppaa deyince basliyor kikirdemeye

Aa kötü olmuş canim sen bu yaramazlar yüzünden ilkel hayata döneceksin az kaldı

Mutasyonlu olunca binayı alıyorlarmış canım tedbir amaçlı heralde

Nasıl oldu civan şimdi canım

İnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalım

Şimdi okudum iyiymişsiniz çok sevindim canım atlattınız çok şükür

Teknoloji düşmanı çocuklar Allah yardımcın olsun tabi küçüğe göre huy değiştirebiliyor büyük ilgi için

Dediğin gibi atak dönemi gece uykusu yok gündüz uzun uyku istiyorlar benimkini de ben uyandırıyorum bazen uyanmak istemiyor neyse be şekerparem az kaldı bahar geliyor yorulacaklardır enerjilerini atacaklar e büyüyorlar da

Teknoloji düşmanı çocuklar Allah yardımcın olsun tabi küçüğe göre huy değiştirebiliyor büyük ilgi için
Servis tuslu bir tel verdi, ben pek beceremedim onu kullanmayi. Esimin kine el koydum gelene kadar.

Cocukllar Biribirine gore hareket ediyorlar. Varsin kirsin doksunler yeterki yemeklerini yiyip uyusunlar, ben raziyim. Bu ara o kunularda uzmuyorlar. Kizi cozdum zaten begenmediginden yemiyormus. Begendiklerinide buldum suan rahatladim.

Kizlar iki gundur giremedim benim tel bozuldu, servise verdim istegramada giremedim. Esimin telden girdim simdi iyisiniz insallah.
Dünürüm neredeyse diyorum ben de. Telefon detoksu mu yapıyor acaba dedim arada eşin az gir diyor ya ondan mı diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun telefonuna da üzüldüm canım neyse ki iyisiniz
Oh masallah damadima, tm artik simdi pes pese dizilir. Kasiga gelen çıt çıtlar, simdi senin memede cırt cırt olarak ses degisir. En az hasarla atlatirsin insallah dünürüm.
İnşallah Dünürüm olacak artık o kadar hacı yolu bekler gibi bekledik çıksınlar artık
Hangi siteler canım onlar biz de yapmaya öyle kayıt mayıt.trendyolda bir de hepsi buradada kayıtlı benimki. Sanal kart da kullanmıyorum cart curt çekiyor arada ekstreden kontrol ediyorum farklı bir çekim var mı diye sadece

Kalppare o zaman uyutmacaksın canım 2 saat sonra. Gece uykusu bozuk olduğundan sabah çabuk uyumak istiyor. Sabahki uyanıklık süresini arttır zamanla 10 güne kadar yeni düzene alışır gece uykuları da düzene girer. Benimki 3,5 - 4 saat uyanık kalabiliyor 4 saat zor geliyor biraz. İlk zamanlar zorlayıcı olur senin işin de onu oyalamak ama sonra rahat edersin.kahvaltıdan sonra hemen el yüz yıkayıp altına bir pantolon mont geçir çıkın. Öğlenci gelince kılarsın zaten 1 saatten fazla kalamazsınız. Gelince uyur namazını kılar mutfağı evi toplarsın ben çoğunlukla iç pijama sını falan çıkarmam üzerine bir mont şapka bacağına da pantolon oldu bitti.

Hallettim canım sağolasın
O kredi karti ile bi kac kere bende sıkıntı yasadim. Ama biri felam cekmedi, direk arada banka kirpiyordu. Bir kere 200 tl eksikti esim harcadi heralde demistim. Sonra duzgun takip etmeye basladim, tekrar eksik oldu emindim. Bankayi aradim uzattida uzatti, sonra tak diye parayi geri koydu. 3 ay sonra tekrar oldu bankaya gidip bir bakmaniz lazim dediler. Ben bankaya gidene kadar geri verdiler. Banka eger karrttaki mevlayi bilmiyorsan ufak ufak hep kirpiyor, itiraz edince geri veriyor. O gun bu gun hep bakarim kac param kaldi diye. Gecenlerde gorumceyede olmus kartta para var saniyirdum bakiyem yetmedi dedi, onada aynisi olmus. Ve cekilen para hareket dokumunden gorunmuyor.

Telefon detoksu yapmam mumkun degil, bagimlisi oldum galiba onceden hic elime almazdim. Masallah goktuga inci gibi disleri olsun kuzumun.

Evet Ayşe de öyle iki aydır üst fişten çekiyor yavrucum damakta görünüyor beyaz beyaz ama henüz patlamadı gitti iki alt dişi var sadece minik bir tavşan
Bitecek gibi de değil ya bide mutasyon çıktı başımıza
Ya evet hiç sorma bide mutasyon var şimdi aman dikkat edin bulaşmadan atlatırsınız inş. Sen evde can sıkıntısı bol bol yakışıklı denizin reel lerini çekte gözümüz gönlümüz açılsın

Ayşecik uyuyor başında beklerken ancak alıyorum tel elime dün gece yine elimde tel uyumuşum. Dün Bi deniz havası aldık ne iyi geldi kuzulara Zeynep çok özlemiş kumlara oynadı yazın yaptığı gibi bacaklarını kuma gömdü salıncakta sallandı Ayşe yi oturtturdum oda kuma dokundu denizi izledi. bugünde hava çok güzel ama çıkmadık daha uyanınca soğumazsa Bi havaa alırız iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…