2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Helinnnnn nasıl oldu civanım bugün biraz daha toparlamıştır inş.
nzh99 hiç uğramaz oldun canım ya özlettin kendini sohbetini
D dilzar çabuk gelmişsin canım hoşgelmiş sin
N Nehir8077 geçmiş olsun teknolojik aletler elimiz ayağımız oldu neredeyse televizyonsuz olur ama telefonsuz çok zor
misskokulumm ne yaptınız canım ev bakmaya devam mı var mı içine sinen

Resimlerinizi gordum cok guzell Masallah

Gördüm harikasınız canım melek kızlarını öpüyorum nasıl güzeller maşallah mutluluğunuz daim olsun

İnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalım
Aman hasta olmayın birlikte olun da gerisi nasılsa hallolurr canımm
Jadem bakma geriliyorum bazen..kendime kızıyorum neden boyle mukemmeliyetciyim diye bu sabah yunurtali ekmek kizartayim dedim..ikisi de masada bekliyor oturmuş kuzu gibi..bi yandan pisiriyorum bi yandan sabredemediler basladilar..o manzaraya baktım kendimi zor tuttum.aglamamak için sonra Rabbime binlerce şükrettim
O kadar tatlıydılar kiii
Kızım çok çığlık atıyor bu ara oglum da karrsilik veriyor..10 gündür yine basiyir çığlığı.hem tatlı hem yorucu dilli bir kız olacak masAllah..hırsalaniyor konusamadikca..dili çözülse de rahatlasa yavrum
Miss benim kv faktörünü unutuyorsun cocuklari güzelce giydirmem lazım.süslü namazi vs kılmamın sebebi ona da ugrayacak olmak.orda yemek derdi olmamali.mutfagğı bırakıp çıksam çok kokar. birkac defa yapmistim Ali küçükken.benle birlikte bzie geldikleri oldu.laf soz ettiler.halleri belli olmuyor.havalar düzelsin de sabah erkenden cikabilsek o zaman cok guzel olacak
Ayy daha neler duyacagız yaa

Kızlar benim yavrucak çok kaka yapar oldu gece uyanıp bile yaptı.bugun sabahtan beri 3 defa yaptı.son 24 saati baz alırsam 6 kere falan..şu an ogle uykusuna dalmaya çalışıyor ama emzigi isirmaktan uyuyamiyor..cırk cırk cırk ses cikarttiriyor..dis mi dedim ama baktirmiyor.beyazlik da goremedim

Helinnnnn
Cok cok gecmis olsun helincim.
rabbim beterinden korusun.
Iyi olmus simdi cok sevindim inatci ates oldu demekki. Zaten o bogazkar mafeder ccouklari yiyip.icememistir de yavrum.
aynen suzuldu biraz ama sıkıntı etmedik. depoladiklarina saysın dilzarin dediği gibi
Ah çok sevindim daha da iyi olum inşallah

Sevgili kocaaaam bu gece çok horluyorrrr kızı uyuttum ama irkiliyor
Bana uyku yok herhaldeeeee
valla bizde de durumlar aynı. pandemi felan dinlemeyecen dr a gonderecez. cok fena. sigara da arttirdi mi ne. of bi birakmadi su zikkimi
Nasıl oldu civan şimdi canım
sukur canım daha iyiyi. dun gece kulagina vurup sacini çekiyordu. kulağına vurdu sanirim ama en azından ateş yok
İnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalım
çok haklısın gerçekten sıkıcı ama hep dolu tarafından bak. tekrar et sağlıklı olalım evimizde sıkılalım de. ben öyle yapıyorum azcik ise yarıyor
Şimdi okudum iyiymişsiniz çok sevindim canım atlattınız çok şükür

kızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorum istifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik

Haklısın artık bırak tv yi don giymeyi unutuyorum, telefonunu unutmak mümkün değil

Ya zaten hep horlar ama dün gece şiddeti cok fazlaydı..grip oldu galiba..geniz akıntısı var dedi..cold mix damlatti yakalarına gargara falan yaptı azıcık rahatladı ama bugün dayak yemis gibiyim.keske bir çözümü olsa.ama bizde yok eşimin küçük dili normalden daha uzun..kesilmesi gerek.ama o da kalıcı çözüm degil.uzuyormus gene.oyle duyduk.
Sigara da cok arttırıyor babamdan biliyorum.esim ve ben sigara içmiyoruz cok şükür.insAllah kısa zamanda bırakır eşin de.en azından azaltır inşAllah

Seni en iyi ben anlarım sanırım ben de meslegime aşığım ama çocuklarımı bırakamadım. Canım 2 bebegi ayni anda kimse bakmak istemiyir.baksa da anne gibi bakamayabilir. Bakan yok mu elbette var.ama bulmak mesele. Şöyle düşün çocuklarin seninle mutlu.ya cok fazla olumlu yani var.biraz büyüsünler gezer eglenirsiniz.zaman su gibi akar.bu sürede sen de mesleginle ilgili kendini arastirmaya gelistirmeye yonlendir.eksik oldugunu dusundugun alanlarda kendini gelistir.isine geri döndüğünde cok daha donanimli olmus olursun.hem belki bu seni motive eder

Yeni reels göremedim görsem çekecem de siz görürseniz atın bana lütfenn

Deneyecem buny

Ayy çok sevindim ya bak sen damak tadı hemen oluşmuş seçici desene anne gibi maşallah uykuda düzene girdiyse devam etsin inşallah kuzum
Dediğin gibi Ohoo ne telefon ne eşyalar gidecek canları sağolsun,

Trendyoldan harcama yapıldı eşimde sen hiçbir yere kaydetme Trendyoldan oluyorsa hepsinde olur

Ay ciddi misin ya ben hiç dikkat etmem etmeyeçalışayım sağolasın desene kredi kartı çıktı mertlik bozuldu

Valla bizimde içimizi açıyorsun fotolarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…