Resimlerinizi gordum cok guzell MasallahAyşecik uyuyor başında beklerken ancak alıyorum tel elime dün gece yine elimde tel uyumuşum. Dün Bi deniz havası aldık ne iyi geldi kuzulara Zeynep çok özlemiş kumlara oynadı yazın yaptığı gibi bacaklarını kuma gömdü salıncakta sallandı Ayşe yi oturtturdum oda kuma dokundu denizi izledi. bugünde hava çok güzel ama çıkmadık daha uyanınca soğumazsa Bi havaa alırız iyi oluyor
Gördüm harikasınız canım melek kızlarını öpüyorum nasıl güzeller maşallahAyşecik uyuyor başında beklerken ancak alıyorum tel elime dün gece yine elimde tel uyumuşum. Dün Bi deniz havası aldık ne iyi geldi kuzulara Zeynep çok özlemiş kumlara oynadı yazın yaptığı gibi bacaklarını kuma gömdü salıncakta sallandı Ayşe yi oturtturdum oda kuma dokundu denizi izledi. bugünde hava çok güzel ama çıkmadık daha uyanınca soğumazsa Bi havaa alırız iyi oluyor
Aman hasta olmayın birlikte olun da gerisi nasılsa hallolurr canımmİnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalım
Jadem bakma geriliyorum bazen..kendime kızıyorum neden boyle mukemmeliyetciyim diyeDediğin gibi atak dönemi gece uykusu yok gündüz uzun uyku istiyorlar benimkini de ben uyandırıyorum bazen uyanmak istemiyorneyse be şekerparem az kaldı bahar geliyor yorulacaklardır enerjilerini atacaklar e büyüyorlar da
Miss benim kv faktörünü unutuyorsunKalppare o zaman uyutmacaksın canım 2 saat sonra. Gece uykusu bozuk olduğundan sabah çabuk uyumak istiyor. Sabahki uyanıklık süresini arttır zamanla 10 güne kadar yeni düzene alışır gece uykuları da düzene girer. Benimki 3,5 - 4 saat uyanık kalabiliyor 4 saat zor geliyor biraz. İlk zamanlar zorlayıcı olur senin işin de onu oyalamak ama sonra rahat edersin.kahvaltıdan sonra hemen el yüz yıkayıp altına bir pantolon mont geçir çıkın. Öğlenci gelince kılarsın zaten 1 saatten fazla kalamazsınız. Gelince uyur namazını kılar mutfağı evi toplarsın ben çoğunlukla iç pijama sını falan çıkarmam üzerine bir mont şapka bacağına da pantolon oldu bitti.
Ayy daha neler duyacagız yaaO kredi karti ile bi kac kere bende sıkıntı yasadim. Ama biri felam cekmedi, direk arada banka kirpiyordu. Bir kere 200 tl eksikti esim harcadi heralde demistim. Sonra duzgun takip etmeye basladim, tekrar eksik oldu emindim. Bankayi aradim uzattida uzatti, sonra tak diye parayi geri koydu. 3 ay sonra tekrar oldu bankaya gidip bir bakmaniz lazim dediler. Ben bankaya gidene kadar geri verdiler. Banka eger karrttaki mevlayi bilmiyorsan ufak ufak hep kirpiyor, itiraz edince geri veriyor. O gun bu gun hep bakarim kac param kaldi diye. Gecenlerde gorumceyede olmus kartta para var saniyirdum bakiyem yetmedi dedi, onada aynisi olmus. Ve cekilen para hareket dokumunden gorunmuyor.
Masallahhhh canım sizde öylesiniz hiç iki çocuklu anne gibi değilsin maşallah bayıldım fotolaraGördüm harikasınız canım melek kızlarını öpüyorum nasıl güzeller maşallahmutluluğunuz daim olsun
Saol canım sizde öylesiniz sen genç bir annesin ne fotğ. olur baharda yazda karya kuzusuylaResimlerinizi gordum cok guzell Masallah
aynen suzuldu biraz ama sıkıntı etmedik. depoladiklarina saysın dilzarin dediği gibiHelinnnnn
Cok cok gecmis olsun helincim.
rabbim beterinden korusun.
Iyi olmus simdi cok sevindim inatci ates oldu demekki. Zaten o bogazkar mafeder ccouklari yiyip.icememistir de yavrum.
Ah çok sevindim daha da iyi olum inşallah
valla bizde de durumlar aynı. pandemi felan dinlemeyecen dr a gonderecez. cok fena. sigara da arttirdi mi ne. of bi birakmadi su zikkimiSevgili kocaaaam bu gece çok horluyorrrr kızı uyuttum ama irkiliyor
Bana uyku yok herhaldeeeee
sukur canım daha iyiyi. dun gece kulagina vurup sacini çekiyordu. kulağına vurdu sanirim ama en azından ateş yokNasıl oldu civan şimdi canım
çok haklısın gerçekten sıkıcı ama hep dolu tarafından bak. tekrar et sağlıklı olalım evimizde sıkılalım de. ben öyle yapıyorum azcik ise yarıyorİnşallah canım bize bulaşmamıştıe diye düşünüyorum da evde kalmak sıkıcı olacak bakalım
Şimdi okudum iyiymişsiniz çok sevindim canım atlattınız çok şükür
Haklısın artık bırak tv yi don giymeyi unutuyorum, telefonunu unutmak mümkün değilHelinnnnn nasıl oldu civanım bugün biraz daha toparlamıştır inş.
nzh99 hiç uğramaz oldun canım ya özlettin kendini sohbetini
D dilzar çabuk gelmişsin canım hoşgelmiş sin
N Nehir8077 geçmiş olsun teknolojik aletler elimiz ayağımız oldu neredeyse televizyonsuz olur ama telefonsuz çok zor
misskokulumm ne yaptınız canım ev bakmaya devam mı var mı içine sinen
Ya zaten hep horlar ama dün gece şiddeti cok fazlaydı..grip oldu galiba..geniz akıntısı var dedi..cold mix damlatti yakalarına gargara falan yaptı azıcık rahatladı ama bugün dayak yemis gibiyim.keske bir çözümü olsa.ama bizde yokaynen suzuldu biraz ama sıkıntı etmedik. depoladiklarina saysın dilzarin dediği gibi
valla bizde de durumlar aynı. pandemi felan dinlemeyecen dr a gonderecez. cok fena. sigara da arttirdi mi ne. of bi birakmadi su zikkimi
sukur canım daha iyiyi. dun gece kulagina vurup sacini çekiyordu. kulağına vurdu sanirim ama en azından ateş yok
çok haklısın gerçekten sıkıcı ama hep dolu tarafından bak. tekrar et sağlıklı olalım evimizde sıkılalım de. ben öyle yapıyorum azcik ise yarıyor
Seni en iyi ben anlarım sanırımkızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
Evet Ayşe de öyle iki aydır üst fişten çekiyor yavrucum damakta görünüyor beyaz beyaz ama henüz patlamadı gitti iki alt dişi var sadece minik bir tavşan
Ya evet hiç sorma bide mutasyon var şimdi aman dikkat edin bulaşmadan atlatırsınız inş. Sen evde can sıkıntısı bol bol yakışıklı denizin reel lerini çekte gözümüz gönlümüz açılsın
Deneyecem bunyaynen suzuldu biraz ama sıkıntı etmedik. depoladiklarina saysın dilzarin dediği gibi
valla bizde de durumlar aynı. pandemi felan dinlemeyecen dr a gonderecez. cok fena. sigara da arttirdi mi ne. of bi birakmadi su zikkimi
sukur canım daha iyiyi. dun gece kulagina vurup sacini çekiyordu. kulağına vurdu sanirim ama en azından ateş yok
çok haklısın gerçekten sıkıcı ama hep dolu tarafından bak. tekrar et sağlıklı olalım evimizde sıkılalım de. ben öyle yapıyorum azcik ise yarıyor
Ayy çok sevindim ya bak sen damak tadı hemen oluşmuş seçici desene anne gibi maşallah uykuda düzene girdiyse devam etsin inşallah kuzumServis tuslu bir tel verdi, ben pek beceremedim onu kullanmayi. Esimin kine el koydum gelene kadar.
Cocukllar Biribirine gore hareket ediyorlar. Varsin kirsin doksunler yeterki yemeklerini yiyip uyusunlar, ben raziyim. Bu ara o kunularda uzmuyorlar. Kizi cozdum zaten begenmediginden yemiyormus. Begendiklerinide buldum suan rahatladim.
Trendyoldan harcama yapıldı eşimde sen hiçbir yere kaydetme Trendyoldan oluyorsa hepsinde olurDünürüm neredeyse diyorum ben de. Telefon detoksu mu yapıyor acaba dedim arada eşin az gir diyor ya ondan mı diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun telefonuna da üzüldüm canım neyse ki iyisiniz
İnşallah Dünürüm olacak artık o kadar hacı yolu bekler gibi bekledik çıksınlar artık
Hangi siteler canım onlar biz de yapmaya öyle kayıt mayıt.trendyolda bir de hepsi buradada kayıtlı benimki. Sanal kart da kullanmıyorum cart curt çekiyor arada ekstreden kontrol ediyorum farklı bir çekim var mı diye sadece
Ay ciddi misin ya ben hiç dikkat etmem etmeyeçalışayım sağolasın desene kredi kartı çıktı mertlik bozulduO kredi karti ile bi kac kere bende sıkıntı yasadim. Ama biri felam cekmedi, direk arada banka kirpiyordu. Bir kere 200 tl eksikti esim harcadi heralde demistim. Sonra duzgun takip etmeye basladim, tekrar eksik oldu emindim. Bankayi aradim uzattida uzatti, sonra tak diye parayi geri koydu. 3 ay sonra tekrar oldu bankaya gidip bir bakmaniz lazim dediler. Ben bankaya gidene kadar geri verdiler. Banka eger karrttaki mevlayi bilmiyorsan ufak ufak hep kirpiyor, itiraz edince geri veriyor. O gun bu gun hep bakarim kac param kaldi diye. Gecenlerde gorumceyede olmus kartta para var saniyirdum bakiyem yetmedi dedi, onada aynisi olmus. Ve cekilen para hareket dokumunden gorunmuyor.
Valla bizimde içimizi açıyorsun fotolarlaAyşecik uyuyor başında beklerken ancak alıyorum tel elime dün gece yine elimde tel uyumuşum. Dün Bi deniz havası aldık ne iyi geldi kuzulara Zeynep çok özlemiş kumlara oynadı yazın yaptığı gibi bacaklarını kuma gömdü salıncakta sallandı Ayşe yi oturtturdum oda kuma dokundu denizi izledi. bugünde hava çok güzel ama çıkmadık daha uyanınca soğumazsa Bi havaa alırız iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?