2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Düşürme enerjini sen yükselt bakayım ver bizim şekerparemizi zor olmaz mı olacak cenneti ayaklarımızın altına kolay vermiyorlar
Balkona çıkar arada esse bile üstüne bişey at 5 dk gezin oğlumla da etkinlikler yapmaya çabala çok güzel yapıyorsun kimse çıkamıyor ki dışarı ben çıktım bugün ne kadar durdu sanki 20 dk boşver havalar güzelleşiyor bak

Aman yaz gelecek evlatka gez toz anlamayacaksın bile işi özlemez mi insan bende çok özlüyorum ama napalım sonra devam ederiz kaldığımız yerden şu virüs bitsin de

sağol kuzum. aslında tam olarak böyle düşünsem de içim bi tuhaf. 2013 ten beri aynı yer ilk iş yeriydi zaten. atsan atılmaz satsan satilmaz. alıştırmam lazım kendimi. pazartesi konuşmaya giderim herhal

Zeyay1420 ve Jadesi içim açıldı ne güzelsiniz

Biz de kaynanamlarin parka gidceektik hevesim kacti zaten yasak hos herkes sokakta da. Hem park pistir, virüstür iki cocukla zor olur sonra banyosu falan derken eve gelince vazgeçtim.
Ben umutu cok kumda oynatirdim kafasi, kici bile kum olurdu simdi hayvamlar pislemistir insanlar zaten hayvanlardan daha pis diye her seyden cekinir oldum. siz mesela hic dusunmuosunuz dimi kizlar, oraya bu elle ellenmistir boyle pistir bi pislik yapmislardir bilmem ne.
Iste hep takintilardan oluor tabi biraz da hassaslastim evde ola ola.
Yaza gecer insallah bakalim.
Evdeyiz iki bebemle bakalim simdilik az seviye delirttiker derken
Gunes suan yurutecten sarkti ve cikti yurutecten ben gidene kadar cok sukur kaza olmadi.
Bisey de yemior ya devirdi yogurtlu meyveyi. Agzina tekrar karbonat yapicam.
Simdi dd havlu peceteyi parcaliyor. Ya bi mesaj yazarken bari rahat dursa bu kiz.

Siz nasilsiniz guzel hanimlaar guzel anneler bal bebeleriniz nasill yerim helsini hepsi col guzel masallaaahh

Bizim restorant var da esim gitti kaynatama 1 saatligine git biz cocuklari oynat dedik hep giden adam gitmedi ben de ayakarina cocuk goturmek istemedim napayim dun disardaydik zaten oglum pek hevesli degil tek olunca
Kuzenleri olsa affetmez de onlar da babalarina gitti

Aynen baharim aynenn parmaginda oynatiyorlar beni.
Hic korkmuyorlar benden.
Kizsam bagirsam guluyorlar.

Kizlar daha cok fena evet abilerinden gorw gore oldu galiba. Ua da kanlarinda var bilmiorum.
Gunes ayni umutun kucuklugu umut yine 1 yas sonrasi baslamisti bu kadar harekete, yaramazliga.
Millet bana hep.sabir dilerdi bakakim simdi napacaz.

Kirma dokme bizden sorulur baharim aaaask olsun baslamazlar mii ata sporu bunlarin.
Umut 2 yasindayken emzik fırlatıp led televizyonu kirmisti ekran cok pahali diye yemi almıştık.
Umutun suan tableti 15. Kez tamirde ve bu 3.tableti.
Kirilan sarj kablolarini, oyuncakları saymaya gerek yok snairi..
Umuttan gunese 5 tane saglam oyuncak yoktur kalan

Gunes benim.telefonu alior cat cay yere vuruyor ne alisa ayni duru da oyle dimk ben de korkuorum bozulacak diye.

Yerim ben o umutu pat pat yapmis he tvye itiraf ediyor iste akilli sinirler yatosinca benim umut da oyle.
Koltuga su dokmeye de bayildim ya süpermiş. Gecen sene bnmki de parkeye dokup kayak yapiprdu tum vücuduyla ben mutfaktayken bu sene de kizin d vitamini pislamis yagli yagli kayıyordu yerlerde.

Sac cekme gunesin birinci hobiisi.
Umut uyurkeb bile gidior cekior daci kulagi.
Samari yiyor agkior yine gidiyor.
Sonra da eline gelen saclara bakior.

Hay allahim ya bahar aglasak mi gulsek mi bilemedim.
Cok tatlilar ama dedigin gibi uslanmaz bunlar.

Umutu spora vermistim 2 sene oluor. Da iste devam edemedik.
Orda da hocayi dinlemiordu gerci herkes kosup bu gidip kum torbaisna vuruordu.

Yaza ben seni dusunemiorum parka avm falan gidince.
Ben umutu cok kaybettim simdi carpi 2 ler bakalim napacaaagizz

Oy oyy dertliyim dostlatim yalnizim dostlarimmm ama mutluyuz elhamdulillah evlat candir.

Hareketli olsunlar hasta olsalar ellerini bile oynatamiir yavtular drrken gunes meyveli yogirt yabagini koltuga devirdii parmaklior yalayarak yiyor hey allahimmm

Sekerparem benim de hazirlanmam uzun suruyor dedigin gibi tam cikacaz dedign gibi ya kaka ya cis derken hopp en basa.zaten onalri giydirmek cok uzun zot oluor.
Olsun az kaldi yazim cikarlar gulum uzme kendini hergun cikacaklar diye bir seu yok ki.
Aliye de yasak dersin korona dersin zaten çıkmıyor hickimse.
Ben oyle diorum her gun disari cikmakbana zor gelir iki cocukla.
Yemesi icmesi bezi gelince ustbas degis, ya bamyo. Hayir bi de eve girmezler annranneye sapariz.

Balkon iyi fikir ben de catim yapılıyor bitisn yikayip cikaracam onlari hem disarida dedigin gibi burda da yer yok.
Arabayla gidince de insain inesi gelmior oh sicak tam uykuluk oluor ben ve cocuklara.

Darlama yani kendini cikaramiorum diye ben de uzuluorum ama olsun yaza daha kolay olur ayaklansinlar.simdi kucavina taksan dikisler aciyor. Arabaya binse o da zor.
Bak yine uzun oldu cok mu doluyum.nnedir.
cocuklar bi rulo peceteyi parca pincik etmiş salona gunes de afiyetle yiyor ben de size yaziorum rahatligim agada yok dimi kizlat ohhh hizmetci temizler dagitin evi dedim en son

Helinnnnn
Hakkinda hayirli olan neyse o olsun canimm.
Icinden gitmek gelmiorsa gitme derim imkan varken.
Meslegin var is hep bulursun aslinda sanirim.
Ama bebekler cok kucuk hem o zamam geri gelmeyecek.
Hic uzme kendini.
Ben de senin gibi yapardım.

misskokulumm
Ya mis gecende aklimdan cikmis.
Kendimi görmüştüm esin gelmis sen regl olmussun falan.
Oh dedim kiymet bilirler belko daha da ozledikce.
Onsuz zorlaniorum demissin bir de aynen ben de pek bir sey yapmaz ama cocuklarla iglilenmesi bile yetiyor demek ki.
Giciklar ama rabbim basimizdan eksik etmeskn napalim.
Hickimse dort dortluk degil, hir bir evlilik mukemmel degildir zaten, herhalde sanıyorum

Kizlar ben ne yedirecem bu bebelere aksa olmis hocbir sey yapamadim.
cikicaz diyr hazirlan canya yap bekle derken.
Bunlar da durmayinca kaldi is.
Ne yapicam ya ben.

Ya gidemiorum ki mutfaga
Gunes elonde elmayla umutu dovuyor kafasina kafasina haha olmasam umut da onu dovecek

Evet kizlar kendin cal.kendin soylemi yaptim gideyimm opuorum.sizlerii allaha emanet

Umudum-
Ya canim sen annene gecmissin simdi hatitladim.pel sevindim cok guzel.
kafana Takiordun sorunsuz haklettiniz sanirim esin kendi ailesi sne kendi ailene.
Oh tadini keyfini cikarin sena hanjmlaa.
Dun de fotosunu gordum cok gzuel tatli masallah nazar degmesinnn guzelime

Zeyay1420

Zeyayimm canimmm
Nasil gidiyor kaynana yani tatill. Isinize karismadigi surece guzel oluyordur aslinda.
Yemek falan yapiorsa.
zeynep yavrum cok mutludut dimi rahat raat oynuordr orda.
Sen nelerr yapiorsun soguk mu insallah sansiniza sıcaktır.

Azcik bahçede keyif yaptım kizlar katıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
Hosgelmissiin aslimm.
Ne yemek yapicam ben de bilmiorum bakalimmm
Iyi yapmisinizz ohh ben de agizlarina bi puf yapayim ve bahceye ciktigimizi hayal edin diyim dur bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…