Düşürme enerjini sen yükselt bakayım ver bizim şekerparemiziAman hasta olmayın birlikte olun da gerisi nasılsa hallolurr canımm
Jadem bakma geriliyorum bazen..kendime kızıyorum neden boyle mukemmeliyetciyim diyebu sabah yunurtali ekmek kizartayim dedim..ikisi de masada bekliyor oturmuş kuzu gibi..bi yandan pisiriyorum bi yandan sabredemediler basladilar..o manzaraya baktım kendimi zor tuttum.aglamamak için sonra Rabbime binlerce şükrettim
O kadar tatlıydılar kiii
Kızım çok çığlık atıyor bu ara oglum da karrsilik veriyor..10 gündür yine basiyir çığlığı.hem tatlıhem yorucu dilli bir kız olacak masAllah..hırsalaniyor konusamadikca..dili çözülse de rahatlasa yavrum
Miss benim kv faktörünü unutuyorsuncocuklari güzelce giydirmem lazım.süslü namazi vs kılmamın sebebi ona da ugrayacak olmak.orda yemek derdi olmamali.mutfagğı bırakıp çıksam çok kokar. birkac defa yapmistim Ali küçükken.benle birlikte bzie geldikleri oldu.laf soz ettiler.halleri belli olmuyor.havalar düzelsin de sabah erkenden cikabilsek o zaman cok guzel olacak
Ayy daha neler duyacagız yaa
Aman yaz gelecek evlatka gez toz anlamayacaksın bile işi özlemez mi insan bende çok özlüyorum ama napalım sonra devam ederiz kaldığımız yerden şu virüs bitsin dekızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
sağol kuzum. aslında tam olarak böyle düşünsem de içim bi tuhaf. 2013 ten beri aynı yer ilk iş yeriydi zaten. atsan atılmaz satsan satilmaz. alıştırmam lazım kendimi. pazartesi konuşmaya giderim herhalSeni en iyi ben anlarım sanırımben de meslegime aşığım ama çocuklarımı bırakamadım. Canım 2 bebegi ayni anda kimse bakmak istemiyir.baksa da anne gibi bakamayabilir. Bakan yok mu elbette var.ama bulmak mesele. Şöyle düşün çocuklarin seninle mutlu.ya cok fazla olumlu yani var.biraz büyüsünler gezer eglenirsiniz.zaman su gibi akar.bu sürede sen de mesleginle ilgili kendini arastirmaya gelistirmeye yonlendir.eksik oldugunu dusundugun alanlarda kendini gelistir.isine geri döndüğünde cok daha donanimli olmus olursun.hem belki bu seni motive eder
Aynen baharim aynenn parmaginda oynatiyorlar beni.Ah canimya ben seni teselli edeyim diyecegim. Kelin ilacı misali. Hem zaten ne desem inanmayacaksin. Evet umutlar yaramaz ama kizlarda ele avuca gelmeye baslayali, dahada zorlasti tahmin edebiyorum.
Hatta kizlar sanki oglanlardan daha aksi olacak gibi duruyor. Insallah yaniliyoruzdur, dicem ama oyle gorunuyor. Uzun oldu demissin eminim fazlasi vardir eksigi yoktur.
Duruda surekli cocugun saclarini cekiyordu, kaza ile 0 yaptik umutu. O gun bugundur saç bulamiyor diye kulaklarini cekiyor. Umut dururmu oyle olunca yetisskin kavgasi gibi biraksan birbirine girecek. Bendende hic korkmuyorlar. Onlara gore bir kuklayim. Yemek dedimmi aninda olacak, herseyde bir aceleleri var. Umut boyle degildi, kiz oyle yapali oda aynisini yapiyor. Anliyacagin parmaginda oynatiyorlar.
Duru bozdu telimi eh iste firsat bulsukca internete giriyordum oda yok. Seninkiler kirmaya dokmeye baslamadimi. Umut bugun 3 kere su istedi, kizi doyuruyordum 3 kere verdim aldi iceri gitti. Kizda duser diye pesinden gitmedim. Dedim bu kadar su icmez, koltugun ustune dokuyormuş hep ayni yere hatta. Sonra minderi emiyor oradan icmeye calisiyor göl etti koltugu. Seninkilerle benimkiler eminim grupun en yaramazlaridir. Uslanmazlarda
Sekerparem benim de hazirlanmam uzun suruyor dedigin gibi tam cikacaz dedign gibi ya kaka ya cis derken hopp en basa.zaten onalri giydirmek cok uzun zot oluor.Iste 4 saat uyanık kalmiyor missilk uykusu 11.30 12 gibi bitiyor. Hele sabah uykusu ile ilk uykusu arası 1 saat 12 de kalkti ya diyelim 1.5 saate basliyor 2 saati zorluyoruz.sonra 4 4.5gibi kalkiyor uyumuyor.gece 9 gibi uyumak istiyor ama esim gelis saatinden dolayı bu saat biraz sarkıyor.00.00 da uyandı hala ugrasiyorum.gecenim bi vakti kaka yaptı.
Yani.normalde yaz olsa 4 ten sonra aksamuzeri mis gibi gezilir ama kış iste.akşam serinligi oluyor.mesela 12 de uyandı ya yedirmek icirmek ust bas degisimisadegisimtopladin.oglani da yedirmek giydirmek tuvalet merasimi.derken kiza ayni islemler.derken ogle namazimi kilmadan cikamam.namaz.giyinme derken uykusu geliyorbaşliyor mizikmaya bu uyku hakkını gece kullansa işime gelirdi
Dilzarım hoşgeldin
Ben de öğlen güneşi varken cıkarayım istiyorum ama denk gelmiyor.sabahları ve aksamüzeri ayaz çıkıyor.rüzgarı bol memleket
Tam çıkacakken bir kaka yaptı akıllara ziyan enseye kadartemizlerken uyku icin agladı ne yaptiysak olmadı uyudu..oglum geldi dinlenmistir deyip uyandirmaya calisti ama uyanmadi.gecelerimiz perisan..elif o yuzden gunduz uykusuna deger veriyor..
Ne hazirlik yaptiysan 2 ile carp halimi dusun 2 tuvalet 2 giydirme 2 yedirme ve tam cikacakken ya birinin cisi ya birinin tatası
Yaz olsa ne guzel olurdu sabahtan çıkmak ama işte olmuyor..sabahlari müthiş ayaz var burda
Ya burasi o kadar kalabalık bir sehir ki..oturup bir yerde sakin sakin bisiler yedirebilmem icin sahile inmem lazim.acikcasi ona da su an gucum yetmez.gozum almiyor.bir araca da bindiremem.korona korkusuna.yuruyerek de zor olur
Balkon fikri guzelmiş..ben de düşündüm ama balkonuma rüźgar vuruyor
Aynen jadem insallahAman yaz gelecek evlatka gez toz anlamayacaksın bile işi özlemez mi insan bende çok özlüyorum ama napalım sonra devam ederiz kaldığımız yerden şu virüs bitsin de
Rabbim korusun canimmm.Mutasyonlu olunca binayı alıyorlarmış canım tedbir amaçlı heralde
Teşekkürler canımMasallahhhh canım sizde öylesiniz hiç iki çocuklu anne gibi değilsin maşallah bayıldım fotolara
Valla iyi geldimisskokulumm dişimiz gelmissss❤ inci gibi dizilsinler huzurlu acısız bir şekilde
@nzh99 ve @bharkk eskisi kadar yazmaz oldunuz. valla okumayı özledim
Aslihaydo iyi mazot yüklemesi olmuş bayıldım
Hosgelmissiin aslimm.Azcik bahçede keyif yaptım kizlarkatıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?