2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hosgelmissiin aslimm.
Ne yemek yapicam ben de bilmiorum bakalimmm
Iyi yapmisinizz ohh ben de agizlarina bi puf yapayim ve bahceye ciktigimizi hayal edin diyim dur bakalim
Bari hayal etmişken sahil falan deseydin canım bahçe ne

ben bugün karnabahar yedirecegim herkese insallah. graten yapmayı düşünüyorum. hoş küçük kiz hic karnabahar yemez(midesi bulanıyor.) büyük yemeğini yer graten yemez. ama benim canimmm oyle istiyor. ne kötü bir anayım de mi? laf aramızda onlara dünden yemek var, onlari yiyecekler. biz de esim annem babam ve asim karnabahar yiyecek insallah.

Helinnnnn canim, ikilemde kalmani cok iyi anlıyorum. minik kuzular büyüsün insallah devam edersin. en azindan imkanınız var canim. bir de olmasaydı, iki küçük çocuk, güvenmek ayri mesele bırakmak ayrı mesele.

Ayşe de öyle ya iyi mi kötü mü bilemedim ki yemek yediriyorum mama s andalyesinden kalkmadan yapıyor iki gecedir de hem yatmadan önce hemde uykuda yapıyor ishal falan da değil

Zeyay1420 masallah kizlara nasil da güzeller... Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün. hele Aysecikteki pozlar masallah.
Amin teyzesi çok saol
Teşekkür ederiz sizde öylesiniz asyacık ne tatlı olmuş kırmızılar içinde gel beni ye diyor resmen iştah açıyor
Azcik bahçede keyif yaptım kizlar katıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
Ooohh afiyet olsun valla içmiş kadar oldum bardakların da pek hoş arkadaşların zevklilermiş

Saol canım kv tatil görmessen duymazdan çok iyi gidiyor ihtiyacım varmış buna yemekleri yapıyor saolsun ben sadece ayşeyle kalkıyorum kahvaltısını yaptırıp oynatıyorum sonra uyuma vakti alıp odaya çıkıp uyutuyorum o uyurken bırakıp inemiyorum yanında dinleniyorum ya zeynebim le oyun oynuyoruz ya kitap okuyoruz Ayşe uyanınca alıp iniyorum öyle bir rutin oluşturduk iyi geldi bana dinlediğimi hissediyorum keşke daha çok kitap getirseydi okumaya ya da resim malzemeleri alsaydım yanıma bişeyler yapmaya vaktim olmaz sanmıştım

Haklısın canım..strese girmeme sebep eşim okdu.2 gun üst üste arayıp hava cok güzel dışarı çıksanıza dedi.çikamadim ya ne bileyim.sanki basarisiz hissettim.strese girdim o oldu.bi daha keyfim ve kahyasi icin çıkacağım
Allah yardımcın olsun..şükür ki iki güzel sebepten evde duracaksın olumlu bak daraltma kendini güzel niyetli güzel yürekli anne
Konudan konuya atlayarak yaziorum dimi kizlar yalnizligim cok belli oluor mu
Hahhaha alemsin..dur sana geleyim iki yalnız iki lafın belini kıralım
Catıyı yaptırmaya mı başladınız tekrardan canım..insAllah en güzel sekliyle hallolur bu sefer canım..insAllah biter derdin.
Çatı katımız bizim de var.aslinda diyorum bir tarafını yukseltip guzel dekore edip guzel bir oyun alani olusturulabilir çocuklara.ama sonra vazgeciyorum.bu ev bize minik geliyor yatırıma gerek yok.ilerde başka bir eve ihtiyac olacak zaten diyorum.
Ama yine de hayalimi anlatmam lazim catlarim yoksam ben çatının bir kenarını cam balkonlu genis bir teras hayal ediyorum.guzel bir masa sandalyeler..yerlere çim halı..kenara koseye çiçekler.cocuklara kaydirak salincak oyuncaklar işte..diger yarisini normal parke.ortaya sicak bir soba ya da elektrikli bir soba(şomine derdim de simdi olmayacak duanin hayalini kurmak da ne bileiyim ) soba dedim çünkü patates kestane pisirip yemeyi hayal ettim gökyuzzune bakarak tavana koca bir cam mini bir tezgah..aaaaahh aaahhh
Inanır misin hayalimde bile ama o cambalkona bi cozum bulmaliyim cocyklar icin risj diye düşünüyorum..ulen ruyamda bile guvenlik onlemi var
Umut da hep dövüyor diorum ama hakkini yemeeyim cocugumun.
Su getirmis barbakla icirdi kardesine.
Ben zorla yemek yediriyordum aldi elimden rahat birak kardesimi diye
Benim oglan da beslemeye pek merakli kardesini..ama ben korkuyorum..izin veriyorum ama hep gozum üstünde.ama su verdiremem.benim Ali beceremez daha küçük..Umutuma aferin büyümüş de abi olmuş
Az once tırnaklarını kestim Ervanın(diger adi erva ) durmuyor kimildaniyor..ben dee eh be kizim dursana dedim diye bana bi çatış catti Ali bey..anne o ne anlar o daha bebek
Niye kızıyorsun kızınca degisiyor mu diye ben şok..hayatimda ilk defa azar yedigime sevindim
Kalppare
Canim disten dolayidir o zaman ishal yapiprmus ya dis.
Geçmiş olsun gülüm
Muz pirinc klasik seyler biliorum bir de bol su icirirsin canim.
Ali nasil peki
Elleriyle iki yanagina vuruyor sürekli bu da mi diştendir canoo.tam ishal degil bazen normal bazen sıvı
Azcik bahçede keyif yaptım kizlar katıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
peşin pesin nazar boncuğunu yerlestireceyim masAllah..bahce ayri guzel fincan ayri kahve ayri ben niye yokum orda ya bu bahceyi gorebilmem icin sahile inmem lazim..zira betonlarin arasinda yasiyoruz
Yaa dilzar cok güldüm yaa ben de bugun ispanakli bisiler yapacagim.ve Ali yer mi Elif yer mi derken ..amaaaan ben yapacagim yesinler sıpalar dedim kestirip attim..bugun tatil dedim.ama kiyamadim bi de tarhana yapayim icsin ciciskolar
Ayşe de öyle ya iyi mi kötü mü bilemedim ki yemek yediriyorum mama s andalyesinden kalkmadan yapıyor iki gecedir de hem yatmadan önce hemde uykuda yapıyor ishal falan da değil
EElleini yanaklarina vuruyor mu peki zeyay..benim.ki yanaklarini dövüyor

Evet fincanlarim mikemmel sağol canim
peşin pesin nazar boncuğunu yerlestireceyim masAllah..bahce ayri guzel fincan ayri kahve ayri ben niye yokum orda ya bu bahceyi gorebilmem icin sahile inmem lazim..zira betonlarin arasinda yasiyoruz
Lojmanimizin bahçesi burası tavuk tavşan ne ararsanız var tarlaların arasındayiz ama bahçemiz iyidir hemde baraj manzaralı

N Nehir8077 gecmis olsun cnm cana gelecegine mala gelsin.. bende Karya dogmadan once esyaya cocuklar gelip vuruyordu flan cok sinirleniyordum simdi karya yurutecle carpisan araba gibi masallah ama hic uzulmuyorum kızmıyorumda evlat ne baska birseymis
Kalppare ya bizde disari ciktik ama yine saat 3 hava biraz serinlemisti. Oyle byle derken geldik dus aldik yatirdim benimkini yemekte yok vallahi is gucte yapamadim ev ucuyor he buarada anneme sormustum catiya tas yünü döşemişler S Sonsuzsukurler biraz gec oldu ama kusuruma bakmayin
Jadesi oyy yerim Asya zaten guzeldin günden güne prenses oluyor
Helinnnnn canim bu ara nedense yazamiyorum cunku Karya hic durmuyor yerinde hep ilgi istiyor bende birseyler hazirlayim derken mutfaktan cikamiyorum aksam oluyor o uyudugundada bu ara yalnız bırakabiliyorum odada onceden yanindan kalktigim an kalkiyordu bende telefona bakiyordum yaninda, simdi hemen yarim saat islerimi hallediyorum flan.
Canim is herzaman bulunur birde virus belasi var hic uzulme. Benimde isim cok iyiydi ben ise cok hakimdim. Amerikan şirketiydi ve gelecek vardi ama saglik olsun en iyi karari verdim. Kizima bakici tutsaydim vakitte geçiremeyecektim birde nasil bakacagida belli degil. E viruste var dedigim gibi. Sende 2 tane var birde. Surada 1 mak. 2 sene sonra rahatlayacagiz insallah o zaman viruste biterse kres vs olur belki yada akrabalar yardimci olur bizde ise güce bakariz insallah. Bu arada saglik sektöründe istifa yasak suan e nasil olacak senin içinde gecerli dimi. Birde tazminatini mutlaka iste oyke bir durum olursa senin hakkin sonucta

Yeni okudum bunu canım mükemmel olmayı boşver sekerparem kim ne düşünürse düşünsün ben de düzene çok önem veririm her an biri gelecek gibi toplu olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyo ne yapalım insanız işte bir de o minnoş ne anlatıyor kim bilir çığlıkla hahahh yerim ya ne mevzular anlatıyor da bizim duyduğumuz bı çığlık

Sağol canım öyle tabiki sağlık olsun. Benim hiç bir eşyam kıymetli değildir. Telefonsuz kaldım diye üzüldüm biraz. Dört duvar arasında tek eğlencem gibi birşeydi. Tabi evde kala kalada bağımlılık yapmış. Market isim kolay oluyordu, öyle iste. Gelir belki pazartesi.saglik olsun

Kalppare

Sekerparem o ne muhteşem ve muntazam hayaldir be canimmm.
Hayalimiz bile mukkemmeliyetcilik tasiyor dediğin gibi guvenlik dahil.her şey dusunmeliiii.

Insallah nasip olur istediğin gibi bir mekan sekerparem. Canim cekti cok güzelmiş insallah bizlere de naaip olur en cok da cocuklar icin guzel olur.. ya inşallah.

Gel tabi canim yalnizligimizi paylaşırız.
Zaten kafalarımız da yakinn ohh cocuklar da akran sayilir super valla.

Yanaklarina vurmayi bilemiorum sekerparem ama disten olabilir o da acitiyordur beliki dee.

Nasil oldu simdi kaka durumu duzeldi mi. Ya dadegisik bir sey mi yedi acaba.

Umutum da oyle diyor bana kardesini koruyor. Ama genelde pata kute dovuyor kizi her seyine karisiyor firsat vermiyor.
Seviyor cok seviyor da erkek degil mi sonucta diorum ben de.

Cati adam gibi yapamadilar ki canim onun tamirini yapiorlar. Bacayi kapatammais adiler mafoldu bacanin duvari yagmurda. Hic hakkimiizi helal etmioruz onkara
Cam.yunu serilmeden izolasyon olmadan kurtulamayacaz galiba. Esim yine sildo 2 gun one camasir suyuyla.

Iinsallah istediğin gibi kufsuz, huzurlu yani eltsiz bir ev nasip olur size de seketparem

İstifa mı etmeyi düşünüyorsun canım? Ücretsiz izim hakkın yok mu? İşe dönmeni eğer maddi bir zorunluluk yoksa ben de tavsiye etmem. İkisi de küçük ve senden iyi bakamaz kimseler. Kızlarımla 4 aylıkken başlamıştım ama benim çalışma saatlerim çok kısaydı günde 4 saat gidip geliyordum. Şimdi çok şükür oğluma 1 yaşa kadar kendim baktım gerçekten bir lüksmüş.okullar açılsa şimdi Göktuğ u kime bırakırım hiç bilemiyorum. Annem geçen abimlerde kaşla göz arası bir dilim kek yedirmiş yanağı kızarıyor rafine şeker yeyince. Az verseydin bari dedim bişey olmaz yiyecek daha çocuk engel olma diyor bana bir de haftaiçi de doğum günü kutladık yeğenimin. Göktuğ da anladı annane veriyor dibinden ayrılmadı baktım annem yaş pasta veriyor aman anne yanağı kızarıyor bak çocuğun verme dedim. Ama istiyor diyorannem iyi bakar eder de tatlı, çikolata ekmek çok verir. Senin de ayrılıp ikisini birden büyütüp işe dönmen çok mantıklı. Hakkında hayırlısı olsun canım
Öyle canım herkesin var az yada çok sorunları. Biz de mükemmel değiliz ki benim de ani sebepsiz çıkışları oluyor bazen öyle böyle idare ediyoruz birbirimizi işte

S Sonsuzsukurler o ne maceralı ev maşşallah Güneş kızımız gözümün önüne geliyor anlattıkça kalorifere tırmanıyormuş kurtlu derler bizim burda sabır diliyorum canım sana kolaylıklar bir de. Yemek sormuşsun geç oldu ama fikir olsun mercimek çorbası bir de A101 de dondurulmuş levrek vardı ondan yaptım fırında. Küçüklerdi. Bir tanesine yakını Göktuğ yedi. Arada da çorba verdim
N Nehir8077 ne seviyormuş gelinim söyle de ben de bileyim yaparım ona umutun dürüstlüğünü yerim en sonunda itiraf etmiş

Benim bu minnoş hiç uyuyamadı bugün ya uyuttum uyuttum çıktım uyandı sürekli. Sabah bir saati ancak bulmuştur uyuduğu. Ben de işe girişmiştim uyandı. Eşim uğraştı uyuyamadı hava da güzel hadi çıkın siz gelince yemek yediririm çok aç değil dedim giydirdim yolladım. Tüm evi alt üst çeke ite sildim süpürdüm toz aldı kızlar da. Baya da gelmediler işim bitti geldiler eller yüz buz gibi olmuş yazık ağzı simit kokuyor eşim simit almış yarısını yemiş sıpa kuşlara bakmışlar kedi köpek kovalamışlar baya gezmişler.
Şimdi de kendi durmadı uyudu yarım saat sonra uyandı ağlayarak eşim sallıyor bakalım. Dişin biri daha çıkacak sanırım o mu rahatsız ediyor ki
Mama, meme, baba anne iyice bilinçli söylüyor artık uykusu gelince eeee eee memem eeee diyor. Ağzına almaması gereken bişey olunca eeeeggg eggg diyor biz demeden.

Canim sirf bu huzur, dinlenme icin duyma gorme.
Zaten duysan girsen ne fayda. Degismez onlar. Laf soylesen kalp kiran olursun. Birak konussun dursun hafiften lafini yine soyle icinde kakırsa ama ben artik sallamiyorum ya.
Esim dun beni oraya goturmedi o olmadan siz simdi kavga edersiniz dedi, babam varken giy o size laf soyletmezz dedi

Napalimm canlari sagolsun diyicez.
Cok guzel nazar degmesin tatilinize.
Esin annene bol bol yaptirir hem yemekleri eve gidince sana makarna corbadan dert yanmaz simdiden anlasim bence stok yap burda diye ohh cok guzel.
Iyi tatiller canim evlatlarinla en cok da onlar mutludur nazar degmesinnn

Missimm ne macera hem de.
Bi ruloya yakin peceteyi yerlere parcalamislar bugun.
Hele o gunesim oyle istahla çiğniyor ki yemek yemior öyle.
Vitrini umutta bantlamistim simdi sokulmus bantlari gubes de bi ses duydum cam bardaklari cat cat yere vuruyor.
Su iciyor biraz diklemis agzina da.

Evet evet kurtlu bunlar kuduruk diyor babasi.
Umuta be oglum senin kicinde kurt mu var yeter diyordum gecen sene hayir anne orumcek var diyordu bana gel de kiz.

Masallah pasama afiyet olsun yarasin levrek. Istahi, damak tadi var baksana pasta kek de sevmis diyorsun.
Ohh gurme cikti valla goktug bey tam benlikk cocuklarla ayni yemekleri sevmek onlar isteyince pisirmek birlikte hele de cok guzel bence ya missim.

Gunes pek yemedi bugun yine cubuk kraker verdim al diye bana geri verdi. Meme kizin derdi disten mi bilmiorum doyuyor mu hic bilmiorum bakalim.
Tarifler yarina aklimda olsun sagol canim.

D dilzar Sagol canim gorunce ben de karnıbahar hasladim salata yaptik umut yedi kiz da hafif tadina bakti da pek yemesi yok zaten bugun.
Afiyet olsun ben de baya oldu yapmayali aklima getirdn tesekkur ederim.
Ne kotu annesi canim sen de yaa.
Cocuklari saglama almadan sen kendine yapmamışın ki zateenn

BKGK
Sagol canim bize de yapilsa keske bakalim dedim ben de.

Ben de giremioruim cocuklar ilgi istiyor teelfonu aliyorlar elimden
Goz ayiramiorum ki isleri yaparken bile taksit taksit.
Hele evde ucumuz olunca daha da zor bakalim.
Insallah iyisinizdir insallah tum arkadaslar iyidir burdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…