Bari hayal etmişken sahil falan deseydin canım bahçe neHosgelmissiin aslimm.
Ne yemek yapicam ben de bilmiorum bakalimmm
Iyi yapmisinizz ohh ben de agizlarina bi puf yapayim ve bahceye ciktigimizi hayal edin diyim dur bakalim
ben bugün karnabahar yedirecegim herkese insallah. graten yapmayı düşünüyorum. hoş küçük kiz hic karnabahar yemez(midesi bulanıyor.) büyük yemeğini yer graten yemez. ama benim canimmm oyle istiyor. ne kötü bir anayım de mi? laf aramızda onlara dünden yemek var, onlari yiyecekler. biz de esim annem babam ve asim karnabahar yiyecek insallah.Kizlar ben ne yedirecem bu bebelere aksa olmis hocbir sey yapamadim.
cikicaz diyr hazirlan canya yap bekle derken.
Bunlar da durmayinca kaldi is.
Ne yapicam ya ben.
Ya gidemiorum ki mutfaga
Gunes elonde elmayla umutu dovuyor kafasina kafasina haha olmasam umut da onu dovecek
Evet kizlar kendin cal.kendin soylemi yaptim gideyimm opuorum.sizlerii allaha emanet
Ayşe de öyle ya iyi mi kötü mü bilemedim ki yemek yediriyorum mama s andalyesinden kalkmadanKızlar benim yavrucak çok kaka yapar oldugece uyanıp bile yaptı.bugun sabahtan beri 3 defa yaptı.son 24 saati baz alırsam 6 kere falan..şu an ogle uykusuna dalmaya çalışıyor ama emzigi isirmaktan uyuyamiyor..cırk cırk cırk ses cikarttiriyor..dis mi dedim ama baktirmiyor.beyazlik da goremedim
Amin teyzesi çok saolZeyay1420 masallah kizlara nasil da güzeller... Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün. hele Aysecikteki pozlar masallah.
Teşekkür ederiz sizde öylesiniz asyacık ne tatlı olmuş kırmızılar içinde gel beni ye diyor resmen iştah açıyorsağol kuzum. aslında tam olarak böyle düşünsem de içim bi tuhaf. 2013 ten beri aynı yer ilk iş yeriydi zaten. atsan atılmaz satsan satilmaz. alıştırmam lazım kendimi. pazartesi konuşmaya giderim herhal
Hayırlısı olsun canım benim inş içine sinen en doğru kararı verirsin çalışmakta güzel tabi ama çocuklarının sana ihtiyacı var ikisi de küçük aklının kalmayacağı güvenilir ikisine de bakacak birini bulsan rahatca çalışmaya dönebilirsin
Zeyay1420 ve Jadesi içim açıldı ne güzelsiniz
Ooohh afiyet olsun valla içmiş kadar oldum bardakların da pek hoş arkadaşların zevklilermişAzcik bahçede keyif yaptım kizlarkatıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
Saol canım kv tatil görmessen duymazdan çok iyi gidiyor ihtiyacım varmış buna yemekleri yapıyor saolsun ben sadece ayşeyle kalkıyorum kahvaltısını yaptırıp oynatıyorum sonra uyuma vakti alıp odaya çıkıp uyutuyorum o uyurken bırakıp inemiyorum yanında dinleniyorum ya zeynebim le oyun oynuyoruz ya kitap okuyoruz Ayşe uyanınca alıp iniyorum öyle bir rutin oluşturduk iyi geldi bana dinlediğimi hissediyorum keşke daha çok kitap getirseydi okumaya ya da resim malzemeleri alsaydım yanıma bişeyler yapmaya vaktim olmaz sanmıştımZeyay1420
Zeyayimm canimmm
Nasil gidiyor kaynana yani tatill. Isinize karismadigi surece guzel oluyordur aslinda.
Yemek falan yapiorsa.
zeynep yavrum cok mutludut dimi rahat raat oynuordr orda.
Sen nelerr yapiorsun soguk mu insallah sansiniza sıcaktır.
Haklısın canım..strese girmeme sebep eşim okdu.2 gun üst üste arayıp hava cok güzel dışarı çıksanıza dedi.çikamadim ya ne bileyim.sanki basarisiz hissettim.strese girdim o oldu.bi daha keyfim ve kahyasi icin çıkacağımDüşürme enerjini sen yükselt bakayım ver bizim şekerparemizizor olmaz mı olacak cenneti ayaklarımızın altına kolay vermiyorlar
Balkona çıkar arada esse bile üstüne bişey at 5 dk gezin oğlumla da etkinlikler yapmaya çabala çok güzel yapıyorsun kimse çıkamıyor ki dışarı ben çıktım bugün ne kadar durdu sanki 20 dkboşver havalar güzelleşiyor bak
Allah yardımcın olsun..şükür ki iki güzel sebepten evde duracaksın
Hahhaha alemsinKonudan konuya atlayarak yaziorum dimi kizlar yalnizligim cok belli oluor mu
Catıyı yaptırmaya mı başladınız tekrardan canım..insAllah en güzel sekliyle hallolur bu sefer canım..insAllah biter derdin.Sekerparem benim de hazirlanmam uzun suruyor dedigin gibi tam cikacaz dedign gibi ya kaka ya cis derken hopp en basa.zaten onalri giydirmek cok uzun zot oluor.
Olsun az kaldi yazim cikarlar gulum uzme kendini hergun cikacaklar diye bir seu yok ki.
Aliye de yasak dersin korona dersin zaten çıkmıyor hickimse.
Ben oyle diorum her gun disari cikmakbana zor gelir iki cocukla.
Yemesi icmesi bezi gelince ustbas degis, ya bamyo. Hayir bi de eve girmezler annranneye sapariz.
Balkon iyi fikir ben de catim yapılıyor bitisn yikayip cikaracam onlari hem disarida dedigin gibi burda da yer yok.
Arabayla gidince de insain inesi gelmior oh sicak tam uykuluk oluor ben ve cocuklara.
Darlama yani kendini cikaramiorum diye ben de uzuluorum ama olsun yaza daha kolay olur ayaklansinlar.simdi kucavina taksan dikisler aciyor. Arabaya binse o da zor.
Bak yine uzun oldu cok mu doluyum.nnedir.
cocuklar bi rulo peceteyi parca pincik etmiş salona gunes de afiyetle yiyor ben de size yaziorum rahatligim agada yok dimi kizlat ohhh hizmetci temizler dagitin evi dedim en son
Benim oglan da beslemeye pek merakli kardesini..ama ben korkuyorum..izin veriyorum ama hep gozum üstünde.ama su verdiremem.benim Ali beceremez daha küçük..Umutuma aferin büyümüş de abi olmuşUmut da hep dövüyor diorum ama hakkini yemeeyim cocugumun.
Su getirmis barbakla icirdi kardesine.
Ben zorla yemek yediriyordum aldi elimden rahat birak kardesimi diye
Elleriyle iki yanagina vuruyor sürekli bu da mi diştendir canoo.tam ishal degil bazen normal bazen sıvıKalppare
Canim disten dolayidir o zaman ishal yapiprmus ya dis.
Geçmiş olsun gülüm
Muz pirinc klasik seyler biliorum bir de bol su icirirsin canim.
Ali nasil peki
Azcik bahçede keyif yaptım kizlarkatıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
Yaa dilzar cok güldüm yaaben bugün karnabahar yedirecegim herkese insallah. graten yapmayı düşünüyorum. hoş küçük kiz hic karnabahar yemez(midesi bulanıyor.) büyük yemeğini yer graten yemez. ama benim canimmm oyle istiyor. ne kötü bir anayım de mi? laf aramızda onlara dünden yemek var, onlari yiyecekler. biz de esim annem babam ve asim karnabahar yiyecek insallah.
EElleini yanaklarina vuruyor mu peki zeyay..benim.ki yanaklarini dövüyorAyşe de öyle ya iyi mi kötü mü bilemedim ki yemek yediriyorum mama s andalyesinden kalkmadanyapıyor iki gecedir de hem yatmadan önce hemde uykuda yapıyor ishal falan da değil
Evet fincanlarim mikemmelAmin teyzesi çok saol
Teşekkür ederiz sizde öylesiniz asyacık ne tatlı olmuş kırmızılar içinde gel beni ye diyor resmen iştah açıyor
Ooohh afiyet olsun valla içmiş kadar oldum bardakların da pek hoş arkadaşların zevklilermiş
Lojmanimizin bahçesi burası tavuk tavşan ne ararsanız varpeşin pesin nazar boncuğunu yerlestireceyim masAllah..bahce ayri guzel fincan ayri kahve ayri ben niye yokum orda ya bu bahceyi gorebilmem icin sahile inmem lazim..zira betonlarin arasinda yasiyoruz
Amin canım inşallah bitee hemenRabbim korusun canimmm.
Dikkat edin Allahin izniyle hemen bitsin gitsin karantima günleri
Yeni okudum bunu canım mükemmel olmayı boşver sekerparem kim ne düşünürse düşünsün ben de düzene çok önem veririm her an biri gelecek gibi toplu olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyo ne yapalım insanız işteAman hasta olmayın birlikte olun da gerisi nasılsa hallolurr canımm
Jadem bakma geriliyorum bazen..kendime kızıyorum neden boyle mukemmeliyetciyim diyebu sabah yunurtali ekmek kizartayim dedim..ikisi de masada bekliyor oturmuş kuzu gibi..bi yandan pisiriyorum bi yandan sabredemediler basladilar..o manzaraya baktım kendimi zor tuttum.aglamamak için sonra Rabbime binlerce şükrettim
O kadar tatlıydılar kiii
Kızım çok çığlık atıyor bu ara oglum da karrsilik veriyor..10 gündür yine basiyir çığlığı.hem tatlıhem yorucu dilli bir kız olacak masAllah..hırsalaniyor konusamadikca..dili çözülse de rahatlasa yavrum
Miss benim kv faktörünü unutuyorsuncocuklari güzelce giydirmem lazım.süslü namazi vs kılmamın sebebi ona da ugrayacak olmak.orda yemek derdi olmamali.mutfagğı bırakıp çıksam çok kokar. birkac defa yapmistim Ali küçükken.benle birlikte bzie geldikleri oldu.laf soz ettiler.halleri belli olmuyor.havalar düzelsin de sabah erkenden cikabilsek o zaman cok guzel olacak
Ayy daha neler duyacagız yaa
Sağol canım öyle tabiki sağlık olsun. Benim hiç bir eşyam kıymetli değildir. Telefonsuz kaldım diye üzüldüm biraz. Dört duvar arasında tek eğlencem gibi birşeydi. Tabi evde kala kalada bağımlılık yapmış. Market isim kolay oluyordu, öyle iste. Gelir belki pazartesi.saglik olsunN Nehir8077 gecmis olsun cnm cana gelecegine mala gelsin.. bende Karya dogmadan once esyaya cocuklar gelip vuruyordu flan cok sinirleniyordum simdi karya yurutecle carpisan araba gibi masallah ama hic uzulmuyorum kızmıyorumda evlat ne baska birseymis
Kalppare ya bizde disari ciktik ama yine saat 3 hava biraz serinlemisti. Oyle byle derken geldik dus aldik yatirdim benimkini yemekte yok vallahi is gucte yapamadim ev ucuyor he buarada anneme sormustum catiya tas yünü döşemişler S Sonsuzsukurler biraz gec oldu ama kusuruma bakmayin
Jadesi oyy yerim Asya zaten guzeldin günden güne prenses oluyor
Helinnnnn canim bu ara nedense yazamiyorum cunku Karya hic durmuyor yerinde hep ilgi istiyor bende birseyler hazirlayim derken mutfaktan cikamiyorum aksam oluyor o uyudugundada bu ara yalnız bırakabiliyorum odada onceden yanindan kalktigim an kalkiyordu bende telefona bakiyordum yaninda, simdi hemen yarim saat islerimi hallediyorum flan.
Canim is herzaman bulunur birde virus belasi var hic uzulme. Benimde isim cok iyiydi ben ise cok hakimdim. Amerikan şirketiydi ve gelecek vardi ama saglik olsun en iyi karari verdim. Kizima bakici tutsaydim vakitte geçiremeyecektim birde nasil bakacagida belli degil. E viruste var dedigim gibi. Sende 2 tane var birde. Surada 1 mak. 2 sene sonra rahatlayacagiz insallah o zaman viruste biterse kres vs olur belki yada akrabalar yardimci olur bizde ise güce bakariz insallah. Bu arada saglik sektöründe istifa yasak suan e nasil olacak senin içinde gecerli dimi. Birde tazminatini mutlaka iste oyke bir durum olursa senin hakkin sonucta
İstifa mı etmeyi düşünüyorsun canım? Ücretsiz izim hakkın yok mu? İşe dönmeni eğer maddi bir zorunluluk yoksa ben de tavsiye etmem. İkisi de küçük ve senden iyi bakamaz kimseler. Kızlarımla 4 aylıkken başlamıştım ama benim çalışma saatlerim çok kısaydı günde 4 saat gidip geliyordum. Şimdi çok şükür oğluma 1 yaşa kadar kendim baktım gerçekten bir lüksmüş.okullar açılsa şimdi Göktuğ u kime bırakırım hiç bilemiyorum. Annem geçen abimlerde kaşla göz arası bir dilim kek yedirmişkızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
Öyle canım herkesin var az yada çok sorunları. Biz de mükemmel değiliz ki benim de ani sebepsiz çıkışları oluyor bazen öyle böyle idare ediyoruz birbirimizi iştemisskokulumm
Ya mis gecende aklimdan cikmis.
Kendimi görmüştüm esin gelmis sen regl olmussun falan.
Oh dedim kiymet bilirler belko daha da ozledikce.
Onsuz zorlaniorum demissin bir de aynen ben de pek bir sey yapmaz ama cocuklarla iglilenmesi bile yetiyor demek ki.
Giciklar ama rabbim basimizdan eksik etmeskn napalim.
Hickimse dort dortluk degil, hir bir evlilik mukemmel degildir zaten, herhalde sanıyorum
Canim sirf bu huzur, dinlenme icin duyma gorme.Saol canım kv tatil görmessen duymazdan çok iyi gidiyor ihtiyacım varmış buna yemekleri yapıyor saolsun ben sadece ayşeyle kalkıyorum kahvaltısını yaptırıp oynatıyorum sonra uyuma vakti alıp odaya çıkıp uyutuyorum o uyurken bırakıp inemiyorum yanında dinleniyorum ya zeynebim le oyun oynuyoruz ya kitap okuyoruz Ayşe uyanınca alıp iniyorum öyle bir rutin oluşturduk iyi geldi bana dinlediğimi hissediyorum keşke daha çok kitap getirseydi okumaya ya da resim malzemeleri alsaydım yanıma bişeyler yapmaya vaktim olmaz sanmıştım
S Sonsuzsukurler o ne maceralı ev maşşallah Güneş kızımız gözümün önüne geliyor anlattıkça kalorifere tırmanıyormuşkurtlu derler bizim burda sabır diliyorum canım sana kolaylıklar bir de . Yemek sormuşsun geç oldu ama fikir olsun mercimek çorbası bir de A101 de dondurulmuş levrek vardı ondan yaptım fırında. Küçüklerdi. Bir tanesine yakını Göktuğ yedi. Arada da çorba verdim
N Nehir8077 ne seviyormuş gelinim söyle de ben de bileyim yaparım onaumutun dürüstlüğünü yerim en sonunda itiraf etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?