Bende parka götürdüm bugün gelince banyo yaptıramadım ellerini yıkadım sadece mesela ben takıntılı değilim pek ama üstünü değiştirip ellerini yıkamak yeterli geldi banaBiz de kaynanamlarin parka gidceektik hevesim kacti zaten yasak hos herkes sokakta da. Hem park pistir, virüstür iki cocukla zor olur sonra banyosu falan derken eve gelince vazgeçtim.
Ben umutu cok kumda oynatirdim kafasi, kici bile kum olurdu simdi hayvamlar pislemistir insanlar zaten hayvanlardan daha pis diye her seyden cekinir oldum. siz mesela hic dusunmuosunuz dimi kizlar, oraya bu elle ellenmistir boyle pistir bi pislik yapmislardir bilmem ne.
Iste hep takintilardan oluor tabi biraz da hassaslastim evde ola ola.
Yaza gecer insallah bakalim.
Evdeyiz iki bebemle bakalim simdilik az seviye delirttiker derken
Gunes suan yurutecten sarkti ve cikti yurutecten ben gidene kadar cok sukur kaza olmadi.
Bisey de yemior ya devirdi yogurtlu meyveyi. Agzina tekrar karbonat yapicam.
Simdi dd havlu peceteyi parcaliyor. Ya bi mesaj yazarken bari rahat dursa bu kiz.
Siz nasilsiniz guzel hanimlaar guzel anneler bal bebeleriniz nasill yerim helsini hepsi col guzel masallaaahh
Bizim restorant var da esim gitti kaynatama 1 saatligine git biz cocuklari oynat dedik hep giden adam gitmedi ben de ayakarina cocuk goturmek istemedim napayim dun disardaydik zaten oglum pek hevesli degil tek olunca
Kuzenleri olsa affetmez de onlar da babalarina gitti
Hayırlı olsun D dilzar ım S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürümteyzesi halasi gibi oldunuz artıkinsöz duser tabi
Hepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.ben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
Sevgili dünürüm kucak bebesi bu senin damat. Emeklesin kasları için gelişimi için diye çabalıyorum. Pozisyon alıp yengeçe bağlıyor sonra da gidemeyince sinirleniyor. Sağlıklı olsunlar da elbet yürüyecektir.Damadimin hakkini yeme ďünür2 yasa yürür nedir yaa sesli güldum Elif de bakıyor
Yakinda yürür damadım utanırsın ama bunu soyledigine
Elif de uyumadı..ayaklarını ttutup tutup duruyor..hesap sorar gibi bir hali var..neden hala yurumuyorsunuz der gibi bakıyor
Öyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.Elif uyumadı..ama ben de derman da kalmadı..agrilarım azaldi epey..o hafta ne kötüydum aman
Ali mii ahh Alii naiflik falan kalmadıherseye bir cevap bir inat bir güç gösterisi
Afrikali yamyamlar gibi oldu diyebiliriz
Senin kız da mi uuyumadı.yok yok bu gece anlaştı bunlar
Ben de simdi namazimi kılacağım neredeyse sabah olacak..çok gecikti
Yakisikli Umut nasıl
Sevgili miss, yürüme arkadaşı birkaç bul tak, ve yyaz için kıyafetler aldım.Kızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde.Siz aldınız mı bakem bişeyler
Otursun cimcime elbet koşacaktır annesi sabırla bekleyelim.
Oy ipekböceğimJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor
İpek de bu sabah 3-4 adım attıben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil
Ekürilerimiz yürür de ben kalır mıyım dedi herhal
ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha
Bu arada gece de 1,5 saat ayaktaydık sebebi çıktı ortaya
Allahım rahmeti ile muamele etsin. Babasız hep eksik büyüdük. Rabbim bebelerimizi anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Mekanları cennet olsun.Dün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin
Kuzum ben yazana kadar iyileştiniz inşallah. Çok geçmiş olsun. Öperim kuzuları.hiç bu kadar zor bir gece geçirdiğimizi hatırlamıyorum. uykusu var uyuyamıyor. 10 dk dalsa çığlıkla uyanıyor. aferin verdik bekledim yok ateş düşmüyor antibiyotik verdik bekledikkk düşmüyor sabah 6 da carpol verdik 2 saat kadar uyuduk sanirim. şükür şu anda ateşli değil ama ağrısı var huzursuz yine uzun uyku yok. bi de abimiz gece illa yanında istedi ay Allahım yardım etsin tüm hastalara. inşallah atlatırız ya. çok zor geçiyor. çok teşekkürler dua edin nolur
Zeyay1420 canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Amanın kuzum ne büyük şey atlatmışsınız. Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok korkarım. Doğum yaptığım gece sabaha kadar uyumamıştım. Hastanede tenha çocuğu kaçırırlar falan diye.Ayy başımıza gelenler...bugünnkızlarla dışarı çıktık Ayşe nin uyku saati gelince ben aldım eve çıktım hava da mis gibiydi Zeynep kaldı dışarda komşunun oğlu var 10 yaşında burada ki tek arkadaşı o. bizimkilerde dışarda bahçede bişeyler le uğraşıyor(eşim görümce kv) bir süre sonra bakmışlar çocuklardan ses yok ara tara bahçe evin etrafı çocuklar yok ortada bizim ev iki ilçe arasını bağlayan yolun kenarında köy daha içeride üst tarafta.yol kenarında tarlada çalışanlar görmüş yolun karşısında durağın ordaydılar demişleroraya bakmışlar yok onun az ilerisi uçurum akılları gitmiş bağırıp çağırmaktan yine yok bunların seslerini başka bir komşu duyup gelmiş yanlarına çocuklar umutlara doğru gidiyorlardı demil hemen arabayla oraya gitmişler ki şükür oradalar Zeynep öyle korkmuş ki babasını görünce sarılıp ağlamış ben bu kadar uzağa gideceğimizi bilmiyordum geri dönelim dedim dönmedi bende kaybolurum diye kendim dönemedim demiş eşim almış getirmiş bunları ama hepsi sapsarı olmuş çocuğun ailesini aramış anlatmış onlarda saolsun gülüyorlarmış eşim kızmış çocuğa yollamış evine bizimkine de tabi ama verilmiş sadakamız varmış Allah korumuş iyi ki ben Ayşenin yanındaydım kafayı yerdim herhalde şimdi bile başım gümbür gümbür aman neler duyuyoruz Allahım sen koru yavruları
Güzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.Yapma ya ciddi misin
Bak sen asyama nazara mı geldi küçük kzuum benim❤❤ ❤
Ben hemen oldu sanıyorum.benim ki de baba dedi birkac defa simdi adama adddaa diyorbaba demiyor adaa diyor B sesinde sıkıntı var.abi diyemiyor adi diyor.
Hemen geliyorum benim kiz da uyudu zaten
Kafam dagilir biraz
Isin şakası kendimi kaldiramiyirum ne yemek yapicam ben yauşengecli günümdeyim
Yaa biliyorum sürünme fasliini da.o kadar uzun sürdüğünü denememisim..bizim kiz dilli masAllah ama baba demiyor adam ne üzülüyoradaa diye bagiriyor aşkla Elif de aksamalri kapiya dayaniyor hava kararinca..adaa ada gelene kadar
Asyama masAllah
Aman gec olur güc olmasin yeter ki
Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah.Biz hergün etkinlik olarak öğleden sonra ev bakıyoruz canımgöktuğ kucakta ev ev geziyoruz bakalım inşallah kafamıza göre buluruz bir ev. Bugünkü de güzel geniştir hm de altında bim vardı benim evden 2 yıl yaşlı ama site daha eski görünüyor benim ev yeni daha valla ama çok genişti içine bakımını yaptırsam otursak baya rahat ederiz at bile koşabilir içinde bakalım inşallah hayırlısı olur. Önce kendi evimizi satmamız lazım tabi piyasa çok durgun. Karşı komşum talip oluyordu ama fiyat hiç konuşmadık onu arayıp fiyat söylüycem bakalım
Amin kuzum üniversite mezuniyetlerini de görelim mürvetlerini de inşallahAmin canım inş. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin inş
Okul öncesi mezuniyetini gördük inş ünv de görmek nasip olur
Evlatlar iyi işte kuzum. Yaramazlık peşindeler.benim de işim hiç bitmiyor. Ortada da birşey yok. Sağlık olsun daNasılsınız kızlar
sonunda Uyudular kiz daha kucagimda ama simdidrn ozledim ys
Kesin manyagim ben inaniorum artik
Onca is var,yordular da beni ama uyudular opup koklasaydım az dahaaa
Sabaha kismet inşallah
Neler yapiyorsunuzzz
Evlatlariniz nassilll
O Zara mı yerim. Minik hanımağa. Saçını başını severimAyyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
Benimki babacı . Çıldırıyor babaya. Adamda hayır kalmıyorBabası salladı uyutamadi..getirdi yanima bıraktı..Elif beni yanima oturunca bana bakarak bii ohhh cekti sonra siritarak anneeeöööğğ dedi heyecanla zıplıyor
Babasi bozuk atarak gitti
Biz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerindeYa kızlar bu kış günlerinde cocukları öglen 12 ile 3 arasi cıkarmak gerekli di mi..ve benim kziimin oglen uykusu ve oglen yemegi var..olmuyorrr olmuyoooorrrrr..az once hazirlandik giyindik..yok yok yok...yaygarayi koparıyor uyuyacakmissimdi uyuyor..Aliyle benim hayaller paris hayatlar eelif
Siz nasil yapiyorsunuz yaayy valla sinirimi atamadim..disari cikinca unutur dedim ama yok bir yaygaya ki sormayin..ciglik ciglik ciglik oglum ne kadar uyumlu bir bebekmis kiymetini bilememisim
Bu aglamiyor bagiriyor
Mesela sabah uyaniyor kahvalti masasinda daha goz ovalanmaya basliyor..uyuyor uyaniyor mammaa diye..sofraya oturuyoruz..yiyor basliyor goz ovalamaya..neyse indiriyorum yere.sofrayı toplarken oyalaniyor. Sonra gene uyku..sonra uyaniyor bir uzun uyaniklik suremiz basliyir ama genelde aksamuzeri oldugu icin disari cikaramiyorum
Ay bana bi yol gosterin
Ne sevindim. Sağlıkla inci gibi gelsin. Biz de bekliyoruz da henüz gelen diş yok.Kızlar Göktuğ un ilk dişi çıktışükür Rabbim e hiç çıkmayacak sandımdı 11 aylık olmasına 10 gün kala çıkardı
Öğlen yemeğini yedirirken kaşığa çıt çıt sesi geldi
Biz de Sena kuşla aynı saatlerde başlıyoruz güne.misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Çok geçmiş olsun dikkat edin .Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Baharcım hep aynılar . Atak mı diş mi bilmiyorum ama huy değiştirdikleri kesin. Sağlıklı olsunlar da bu da geçerZeyay1420 evet canim bu kadar huzursuz degildi oyuncaklarla oynardi bende islerimi yapardim son 1 aydan fazla cocuk herseye kiziyor eline ne gelse kemiriyor bacagima yapisiyor bana yapisiyor agliyor. Insallah gececek bu günler saglikla büyüsünlerde. Senin kizin kac disi cikti ?
Sen de iyiki varsın . Burda can olduk birbirimize. Çok şeyler öğrendik. İyiki var gerçekten burasıBende de tam tersi oldu hamilelikte daha çok giriyordum şimdi haftada bir uğruyorum o da tamamını okuyamadan bir şey çıkıyor kapatıyorum. Size gıpta ediyorum ne güzel devamlılığını sağlıyorsunuz bu platformun. O kadar faydalı bir ortam ki hamileliğimde de doğumdan sonra da iyi ki burası varmış iyi ki sizlerle aynı ay annesi olmuşum dediğim çok oldu. Çok yazamasam da ben de buralardayım
Ah dilzar ım ne günlerdi. Kaşıntıdan heryerim yara bere içinde idi. Kolestaz çıkmadı ama doğum sonrası karaciğer enzimlerim 1000 lerde gezdi 3 değer de aşırıydı. Sonra normale döndü. Ata’cık hastanede yatarken biz de bir tansiyon bir karaciğer doktor doktor gezmiştik. Hamdolsun bugünümüzebakin ne buldum,nzh99 ile erken dogum muhabbetlerimiz. vayyy be ne günler geçti. 32 yi bekle 34 u bekle 35 i bekler derken dana oldular bebekler.
nzh, kolestaz çıkmış miydi, çıkmamış miydi?
Sağlıklı olsun da büyüyorlar minik. Evde durumlar nasılYaa benm oglan perdeyi açıp dısariyi izliyo yanerden ogrendiyse artk bilemiyorm alsam oynamiyo perdeyle ama gnduz gidip gidip aciyo salonun perdesini. Nrmalde 2.nci kattaym aslnda ama salonum ve mutfagm direk yer yani balkondan disari cikilabiliniyo diger yerlerm yuksek baya. Bi de cama vuruyo gelen giden olursa bakiyo bi bi de babasi da olunca uyutirken onun yanindan disari cikamaz oldk bsey olms gbi agliyo oturiyorz yda yerlerde sürünüp cıkar oldk. Cok fena oldu ya
Çok geçmiş olsun inşallah değmeden bulaşmadan gitsinAynen öyle aslı ya inşallah bulaşmamıştır bize bakalım
Yoğunluk çok şu sıralar kuzum. Ata uyanıkken telefonu elime almıyorum. O da saolsun uykuyla kavgalı. Gece de bayılıyorum yorgunluktan. Saol canım benim.Helinnnnn nasıl oldu civanım bugün biraz daha toparlamıştır inş.
nzh99 hiç uğramaz oldun canım ya özlettin kendini sohbetini
D dilzar çabuk gelmişsin canım hoşgelmiş sin
N Nehir8077 geçmiş olsun teknolojik aletler elimiz ayağımız oldu neredeyse televizyonsuz olur ama telefonsuz çok zor
misskokulumm ne yaptınız canım ev bakmaya devam mı var mı içine sinen
Yoğunluk Helin’im komşum gün yetmiyor ben de özledim hepinizimisskokulumm dişimiz gelmissss❤ inci gibi dizilsinler huzurlu acısız bir şekilde
nzh99 ve @bharkk eskisi kadar yazmaz oldunuz. valla okumayı özledim
Aslihaydo iyi mazot yüklemesi olmuş bayıldım
Hakkında hayırlısı olsun komşum. Zor seçim. Salgın olmasa bebeler yaşına geliyor bir şekilde bakılır yengenler yeğenler falan belki ama hastane olunca kendini nasıl koruyacaksın devlet HASTANESi gibi çalışıyor mübarek Ortadoğu. Ücretsiz izin gibi düşün . Bebeler az daha büyüyünce yeniden başlarsın inşallah.onların her anına tanık olmak paha biçilemez.kızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
Aşk olsun insan çağırmaz mıAzcik bahçede keyif yaptım kizlarkatıksız d vitamini yükledim haydoma ve çaki kızıma şimdi eve geldim yemek yapcam haber veriyim dedim
Alışmadın ki kuzum 2 çocukla dışarı çıkmaya alışacaksın daha çok çıktığındaHaklısın canım..strese girmeme sebep eşim okdu.2 gun üst üste arayıp hava cok güzel dışarı çıksanıza dedi.çikamadim ya ne bileyim.sanki basarisiz hissettim.strese girdim o oldu.bi daha keyfim ve kahyasi icin çıkacağım
Allah yardımcın olsun..şükür ki iki güzel sebepten evde duracaksınolumlu bak daraltma kendini güzel niyetli güzel yürekli anne
Hahhaha alemsin..dur sana geleyim iki yalnız iki lafın belini kıralım
Catıyı yaptırmaya mı başladınız tekrardan canım..insAllah en güzel sekliyle hallolur bu sefer canım..insAllah biter derdin.
Çatı katımız bizim de var.aslinda diyorum bir tarafını yukseltip guzel dekore edip guzel bir oyun alani olusturulabilir çocuklara.ama sonra vazgeciyorum.bu ev bize minik geliyor yatırıma gerek yok.ilerde başka bir eve ihtiyac olacak zaten diyorum.
Ama yine de hayalimi anlatmam lazim catlarim yoksamben çatının bir kenarını cam balkonlu genis bir teras hayal ediyorum.guzel bir masa sandalyeler..yerlere çim halı..kenara koseye çiçekler.cocuklara kaydirak salincak oyuncaklar işte..diger yarisini normal parke.ortaya sicak bir soba ya da elektrikli bir soba(şomine derdim de simdi olmayacak duanin hayalini kurmak da ne bileiyim ) soba dedim çünkü patates kestane pisirip yemeyi hayal ettim gökyuzzune bakarak tavana koca bir cam mini bir tezgah..aaaaahh aaahhh
Inanır misin hayalimde bile ama o cambalkona bi cozum bulmaliyim cocyklar icin risj diye düşünüyorum..ulen ruyamda bile guvenlik onlemi var
Benim oglan da beslemeye pek merakli kardesini..ama ben korkuyorum..izin veriyorum ama hep gozum üstünde.ama su verdiremem.benim Ali beceremez daha küçük..Umutuma aferin büyümüş de abi olmuş
Az once tırnaklarını kestim Ervanın(diger adi erva) durmuyor kimildaniyor..ben dee eh be kizim dursana dedim diye bana bi çatış catti Ali bey..anne o ne anlar o daha bebek
Niye kızıyorsun kızınca degisiyor mu diyeben şok..hayatimda ilk defa azar yedigime sevindim
Elleriyle iki yanagina vuruyor sürekli bu da mi diştendir canoo.tam ishal degil bazen normal bazen sıvı
peşin pesin nazar boncuğunu yerlestireceyim masAllah..bahce ayri guzel fincan ayri kahve ayri ben niye yokum orda ya bu bahceyi gorebilmem icin sahile inmem lazim..zira betonlarin arasinda yasiyoruz
Yaa dilzar cok güldüm yaaben de bugun ispanakli bisiler yapacagim.ve Ali yer mi Elif yer mi derken ..amaaaan ben yapacagim yesinler sıpalar dedim kestirip attim..bugun tatil dedim.ama kiyamadim bi de tarhana yapayim icsin ciciskolar
EElleini yanaklarina vuruyor mu peki zeyay..benim.ki yanaklarini dövüyor
Sağol bebeğim kırmızı pek yakıştıN Nehir8077 gecmis olsun cnm cana gelecegine mala gelsin.. bende Karya dogmadan once esyaya cocuklar gelip vuruyordu flan cok sinirleniyordum simdi karya yurutecle carpisan araba gibi masallah ama hic uzulmuyorum kızmıyorumda evlat ne baska birseymis
Kalppare ya bizde disari ciktik ama yine saat 3 hava biraz serinlemisti. Oyle byle derken geldik dus aldik yatirdim benimkini yemekte yok vallahi is gucte yapamadim ev ucuyor he buarada anneme sormustum catiya tas yünü döşemişler @Sonsuzsukurler biraz gec oldu ama kusuruma bakmayin
Jadesi oyy yerim Asya zaten guzeldin günden güne prenses oluyor
Helinnnnn canim bu ara nedense yazamiyorum cunku Karya hic durmuyor yerinde hep ilgi istiyor bende birseyler hazirlayim derken mutfaktan cikamiyorum aksam oluyor o uyudugundada bu ara yalnız bırakabiliyorum odada onceden yanindan kalktigim an kalkiyordu bende telefona bakiyordum yaninda, simdi hemen yarim saat islerimi hallediyorum flan.
Canim is herzaman bulunur birde virus belasi var hic uzulme. Benimde isim cok iyiydi ben ise cok hakimdim. Amerikan şirketiydi ve gelecek vardi ama saglik olsun en iyi karari verdim. Kizima bakici tutsaydim vakitte geçiremeyecektim birde nasil bakacagida belli degil. E viruste var dedigim gibi. Sende 2 tane var birde. Surada 1 mak. 2 sene sonra rahatlayacagiz insallah o zaman viruste biterse kres vs olur belki yada akrabalar yardimci olur bizde ise güce bakariz insallah. Bu arada saglik sektöründe istifa yasak suan e nasil olacak senin içinde gecerli dimi. Birde tazminatini mutlaka iste oyke bir durum olursa senin hakkin sonucta
Kolaylıklar diliyorum kuzum zorluyorlar bazen atak zamanı ya geçer elbet üzmez atam seniHayırlı olsun D dilzar ım S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürümKalppare telafi edeceğim
Hepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.
Sevgili dünürüm kucak bebesi bu senin damat. Emeklesin kasları için gelişimi için diye çabalıyorum. Pozisyon alıp yengeçe bağlıyor sonra da gidemeyince sinirleniyor. Sağlıklı olsunlar da elbet yürüyecektir.
Öyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.
Sevgili miss, yürüme arkadaşı birkaç bul tak, ve yyaz için kıyafetler aldım.
Oy ipekböceğimJadesi Asyam sağlıkla yürüsünler ayaklarına taş, gözlerine yaş değmesin.
Allahım rahmeti ile muamele etsin. Babasız hep eksik büyüdük. Rabbim bebelerimizi anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Mekanları cennet olsun.
Kuzum ben yazana kadar iyileştiniz inşallah. Çok geçmiş olsun. Öperim kuzuları.
Amanın kuzum ne büyük şey atlatmışsınız. Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok korkarım. Doğum yaptığım gece sabaha kadar uyumamıştım. Hastanede tenha çocuğu kaçırırlar falan diye.
Güzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.
Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah.
Amin kuzum üniversite mezuniyetlerini de görelim mürvetlerini de inşallah
Evlatlar iyi işte kuzum. Yaramazlık peşindeler.benim de işim hiç bitmiyor. Ortada da birşey yok. Sağlık olsun da
O Zara mı yerim. Minik hanımağa. Saçını başını severim
Benimki babacı . Çıldırıyor babaya. Adamda hayır kalmıyor
Biz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerinde
Ne sevindim. Sağlıkla inci gibi gelsin. Biz de bekliyoruz da henüz gelen diş yok.
Biz de Sena kuşla aynı saatlerde başlıyoruz güne.
Çok geçmiş olsun dikkat edin .
Baharcım hep aynılar . Atak mı diş mi bilmiyorum ama huy değiştirdikleri kesin. Sağlıklı olsunlar da bu da geçer
Sen de iyiki varsın . Burda can olduk birbirimize. Çok şeyler öğrendik. İyiki var gerçekten burası
Ah dilzar ım ne günlerdi. Kaşıntıdan heryerim yara bere içinde idi. Kolestaz çıkmadı ama doğum sonrası karaciğer enzimlerim 1000 lerde gezdi 3 değer de aşırıydı. Sonra normale döndü. Ata’cık hastanede yatarken biz de bir tansiyon bir karaciğer doktor doktor gezmiştik. Hamdolsun bugünümüze
Sağlıklı olsun da büyüyorlar minik. Evde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun inşallah değmeden bulaşmadan gitsin
Yoğunluk çok şu sıralar kuzum. Ata uyanıkken telefonu elime almıyorum. O da saolsun uykuyla kavgalı. Gece de bayılıyorum yorgunluktan. Saol canım benim.
Yoğunluk Helin’im komşum gün yetmiyor ben de özledim hepinizi
Hakkında hayırlısı olsun komşum. Zor seçim. Salgın olmasa bebeler yaşına geliyor bir şekilde bakılır yengenler yeğenler falan belki ama hastane olunca kendini nasıl koruyacaksın devlet HASTANESi gibi çalışıyor mübarek Ortadoğu. Ücretsiz izin gibi düşün . Bebeler az daha büyüyünce yeniden başlarsın inşallah.onların her anına tanık olmak paha biçilemez.
Aynı benimki ya buSağol bebeğim kırmızı pek yakıştı
Ay bizimkide oyun istiyor sürekli artık yoksa sürekli tehlikeli yerlerde tehlikeli işler yapıyor sürekli arkasındayım bi yere gitsem emekleyerek hemen geliyor çay Almaya gitsem doldurup dönüyorum mutfak eşiğindeyalnızlık da vermiyor hasbam kapıyor kapatıp örümceğe koyuyorum bazen 5 dk bırakıyorum
Sizin meslek neydi. Hastane deyince dikkatimi çekti de. 2 çocukla çalışmak zor olur. Ben tek de bile çok yoruluyorum eve geliyorum bi saat kendime gelemiyorum. Ben ücretsiz izin hakkımı ikinciye sakladımkızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
Tuvaletteyken bile kapıya tırmanıyor benimki deSağol bebeğim kırmızı pek yakıştı
Ay bizimkide oyun istiyor sürekli artık yoksa sürekli tehlikeli yerlerde tehlikeli işler yapıyor sürekli arkasındayım bi yere gitsem emekleyerek hemen geliyor çay Almaya gitsem doldurup dönüyorum mutfak eşiğindeyalnızlık da vermiyor hasbam kapıyor kapatıp örümceğe koyuyorum bazen 5 dk bırakıyorum
ah gezebilsek keşke iki çocuk olunca yalnız çıkamıyorumAman yaz gelecek evlatka gez toz anlamayacaksın bile işi özlemez mi insan bende çok özlüyorum ama napalım sonra devam ederiz kaldığımız yerden şu virüs bitsin de
sağol canim. düşünüyorum dünden beri ama başka seçenek yok gibi. alıştırmaya çalışıyorum kendimiHelinnnnn
Hakkinda hayirli olan neyse o olsun canimm.
Icinden gitmek gelmiorsa gitme derim imkan varken.
Meslegin var is hep bulursun aslinda sanirim.
Ama bebekler cok kucuk hem o zamam geri gelmeyecek.
Hic uzme kendini.
Ben de senin gibi yapardım.
imkân değil de dilzarim sartlar mecbur birakiuor. yani pandemi ve ozel hastane ortami da biraz korkutuyor. bi de bizim is engelli cocuklarla felcli hastalarla . e maske hic kullanamayacak olan ya da.dogru takamayacak olan cok hastq var e bi de temas var yani uzaktan tadavi olamaz. cocuklar da kucuk ya bunlari da düşünüyorum.Helinnnnn canim, ikilemde kalmani cok iyi anlıyorum. minik kuzular büyüsün insallah devam edersin. en azindan imkanınız var canim. bir de olmasaydı, iki küçük çocuk, güvenmek ayri mesele bırakmak ayrı mesele.
canim ocakta yasak kalkmış yani aslında onlar da biliyordu ve tazminat hakkım da olmaz 7 yıllık öyle gidecek yapacak birşey yokN Nehir8077 gecmis olsun cnm cana gelecegine mala gelsin.. bende Karya dogmadan once esyaya cocuklar gelip vuruyordu flan cok sinirleniyordum simdi karya yurutecle carpisan araba gibi masallah ama hic uzulmuyorum kızmıyorumda evlat ne baska birseymis
Kalppare ya bizde disari ciktik ama yine saat 3 hava biraz serinlemisti. Oyle byle derken geldik dus aldik yatirdim benimkini yemekte yok vallahi is gucte yapamadim ev ucuyor he buarada anneme sormustum catiya tas yünü döşemişler @Sonsuzsukurler biraz gec oldu ama kusuruma bakmayin
Helinnnnn canim bu ara nedense yazamiyorum cunku Karya hic durmuyor yerinde hep ilgi istiyor bende birseyler hazirlayim derken mutfaktan cikamiyorum aksam oluyor o uyudugundada bu ara yalnız bırakabiliyorum odada onceden yanindan kalktigim an kalkiyordu bende telefona bakiyordum yaninda, simdi hemen yarim saat islerimi hallediyorum flan.
Canim is herzaman bulunur birde virus belasi var hic uzulme. Benimde isim cok iyiydi ben ise cok hakimdim. Amerikan şirketiydi ve gelecek vardi ama saglik olsun en iyi karari verdim. Kizima bakici tutsaydim vakitte geçiremeyecektim birde nasil bakacagida belli degil. E viruste var dedigim gibi. Sende 2 tane var birde. Surada 1 mak. 2 sene sonra rahatlayacagiz insallah o zaman viruste biterse kres vs olur belki yada akrabalar yardimci olur bizde ise güce bakariz insallah. Bu arada saglik sektöründe istifa yasak suan e nasil olacak senin içinde gecerli dimi. Birde tazminatini mutlaka iste oyke bir durum olursa senin hakkin sonucta
ücretsiz izin hakkım yasal olarak yok onlar da sıcak bakmıyor. yıllık iznim var içeride 40 gün ona bile su anda olmaz demişler. hemen işbaşı. bir ay önce dese hazırlar belki insan olmaz ya hani etik olarak normali budur. bende arel 2 aylikti ise basladim 2 ay yarim gundu 4 saat calostim sonra 8den 3bucuga kadar caliatim 17 aylikti dogum iznine ayrildim 11 aydir birlikteyiz cok bağlandı. simdi onun icin de cok zor. civan icin hele hoc hazirligim yok. yani sut sagmamamisim. saatli emzirme yapmamışım . her istediğinde beni bulmuş. bilemiyorum. hiç imkan yok gibi.İstifa mı etmeyi düşünüyorsun canım? Ücretsiz izim hakkın yok mu? İşe dönmeni eğer maddi bir zorunluluk yoksa ben de tavsiye etmem. İkisi de küçük ve senden iyi bakamaz kimseler. Kızlarımla 4 aylıkken başlamıştım ama benim çalışma saatlerim çok kısaydı günde 4 saat gidip geliyordum. Şimdi çok şükür oğluma 1 yaşa kadar kendim baktım gerçekten bir lüksmüş.okullar açılsa şimdi Göktuğ u kime bırakırım hiç bilemiyorum. Annem geçen abimlerde kaşla göz arası bir dilim kek yedirmişyanağı kızarıyor rafine şeker yeyince. Az verseydin bari dedim bişey olmaz yiyecek daha çocuk engel olma diyor bana bir de haftaiçi de doğum günü kutladık yeğenimin. Göktuğ da anladı annane veriyor dibinden ayrılmadı baktım annem yaş pasta veriyor aman anne yanağı kızarıyor bak çocuğun verme dedim. Ama istiyor diyor annem iyi bakar eder de tatlı, çikolata ekmek çok verir. Senin de ayrılıp ikisini birden büyütüp işe dönmen çok mantıklı. Hakkında hayırlısı olsun canım
Öyle canım herkesin var az yada çok sorunları. Biz de mükemmel değiliz ki benim de ani sebepsiz çıkışları oluyor bazen öyle böyle idare ediyoruz birbirimizi işte
aynen komsum başka birşey gelmiyor aklıma ama iste içimdeki burukluk da geçse. mantıken herşey oturdu da duygusalligim var.Hayırlı olsun D dilzar ım S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürümKalppare telafi edeceğim
Hepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.
Sevgili dünürüm kucak bebesi bu senin damat. Emeklesin kasları için gelişimi için diye çabalıyorum. Pozisyon alıp yengeçe bağlıyor sonra da gidemeyince sinirleniyor. Sağlıklı olsunlar da elbet yürüyecektir.
Öyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.
Sevgili miss, yürüme arkadaşı birkaç bul tak, ve yyaz için kıyafetler aldım.
Oy ipekböceğimJadesi Asyam sağlıkla yürüsünler ayaklarına taş, gözlerine yaş değmesin.
Allahım rahmeti ile muamele etsin. Babasız hep eksik büyüdük. Rabbim bebelerimizi anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Mekanları cennet olsun.
Kuzum ben yazana kadar iyileştiniz inşallah. Çok geçmiş olsun. Öperim kuzuları.
Amanın kuzum ne büyük şey atlatmışsınız. Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok korkarım. Doğum yaptığım gece sabaha kadar uyumamıştım. Hastanede tenha çocuğu kaçırırlar falan diye.
Güzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.
Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah.
Amin kuzum üniversite mezuniyetlerini de görelim mürvetlerini de inşallah
Evlatlar iyi işte kuzum. Yaramazlık peşindeler.benim de işim hiç bitmiyor. Ortada da birşey yok. Sağlık olsun da
O Zara mı yerim. Minik hanımağa. Saçını başını severim
Biz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerinde
Ne sevindim. Sağlıkla inci gibi gelsin. Biz de bekliyoruz da henüz gelen diş yok.
Biz de Sena kuşla aynı saatlerde başlıyoruz güne.
Çok geçmiş olsun dikkat edin .
Baharcım hep aynılar . Atak mı diş mi bilmiyorum ama huy değiştirdikleri kesin. Sağlıklı olsunlar da bu da geçer
Sen de iyiki varsın . Burda can olduk birbirimize. Çok şeyler öğrendik. İyiki var gerçekten burası
Ah dilzar ım ne günlerdi. Kaşıntıdan heryerim yara bere içinde idi. Kolestaz çıkmadı ama doğum sonrası karaciğer enzimlerim 1000 lerde gezdi 3 değer de aşırıydı. Sonra normale döndü. Ata’cık hastanede yatarken biz de bir tansiyon bir karaciğer doktor doktor gezmiştik. Hamdolsun bugünümüze
Sağlıklı olsun da büyüyorlar minik. Evde durumlar nasıl
Çok geçmiş olsun inşallah değmeden bulaşmadan gitsin
Yoğunluk çok şu sıralar kuzum. Ata uyanıkken telefonu elime almıyorum. O da saolsun uykuyla kavgalı. Gece de bayılıyorum yorgunluktan. Saol canım benim.
Yoğunluk Helin’im komşum gün yetmiyor ben de özledim hepinizi
Hakkında hayırlısı olsun komşum. Zor seçim. Salgın olmasa bebeler yaşına geliyor bir şekilde bakılır yengenler yeğenler falan belki ama hastane olunca kendini nasıl koruyacaksın devlet HASTANESi gibi çalışıyor mübarek Ortadoğu. Ücretsiz izin gibi düşün . Bebeler az daha büyüyünce yeniden başlarsın inşallah.onların her anına tanık olmak paha biçilemez.
Oo çocuklar çok şanslı canim..Allah güzel zamanlar gecirmek nasip etsinEvet fincanlarim mikemmelsağol canim
Lojmanimizin bahçesi burası tavuk tavşan ne ararsanız vartarlaların arasındayiz ama bahçemiz iyidir hemde baraj manzaralı
Ohh miss gezmissiniz ne guzel canimN Nehir8077 gecmis olsun cnm cana gelecegine mala gelsin.. bende Karya dogmadan once esyaya cocuklar gelip vuruyordu flan cok sinirleniyordum simdi karya yurutecle carpisan araba gibi masallah ama hic uzulmuyorum kızmıyorumda evlat ne baska birseymis
Ya aslında eve aniden gelen biri bana kendini yakin hisseden biridir.ve bana kendini yakin hisseden beni elestirmemelidir..normalde cocuklu birine haberli bile gitsem asla biseyini elestirmem.ama kv kp cok didikcı...hic bitirmiyorlar..hep elestirel bakiyorlar..memnun etmek güç... ama bu onlarda herkese karşi var..Yeni okudum bunu canım mükemmel olmayı boşver sekerparem kim ne düşünürse düşünsün ben de düzene çok önem veririm her an biri gelecek gibi toplu olmaya çalışıyorum ama bazen olmuyo ne yapalım insanız iştebir de o minnoş ne anlatıyor kim bilir çığlıkla hahahh yerim ya ne mevzular anlatıyor da bizim duyduğumuz bı çığlık
InsAllah guzelce olur da sıkıntınız biter canım.Sekerparem o ne muhteşem ve muntazam hayaldir be canimmm.
Hayalimiz bile mukkemmeliyetcilik tasiyor dediğin gibi guvenlik dahil.her şey dusunmeliiii.
Insallah nasip olur istediğin gibi bir mekan sekerparem. Canim cekti cok güzelmiş insallah bizlere de naaip olur en cok da cocuklar icin guzel olur.. ya inşallah.
Gel tabi canim yalnizligimizi paylaşırız.
Zaten kafalarımız da yakinn ohh cocuklar da akran sayilir super valla.
Yanaklarina vurmayi bilemiorum sekerparem ama disten olabilir o da acitiyordur beliki dee.
Nasil oldu simdi kaka durumu duzeldi mi. Ya dadegisik bir sey mi yedi acaba.
Umutum da oyle diyor bana kardesini koruyor. Ama genelde pata kute dovuyor kizi her seyine karisiyor firsat vermiyor.
Seviyor cok seviyor da erkek degil mi sonucta diorum ben de.
Cati adam gibi yapamadilar ki canim onun tamirini yapiorlar. Bacayi kapatammais adiler mafoldu bacanin duvari yagmurda. Hic hakkimiizi helal etmioruz onkara
Cam.yunu serilmeden izolasyon olmadan kurtulamayacaz galiba. Esim yine sildo 2 gun one camasir suyuyla.
Iinsallah istediğin gibi kufsuz, huzurlu yani eltsiz bir ev nasip olur size de seketparem
Acaba kekte süt olabilir mi? Seker alerji yapar mi kiİstifa mı etmeyi düşünüyorsun canım? Ücretsiz izim hakkın yok mu? İşe dönmeni eğer maddi bir zorunluluk yoksa ben de tavsiye etmem. İkisi de küçük ve senden iyi bakamaz kimseler. Kızlarımla 4 aylıkken başlamıştım ama benim çalışma saatlerim çok kısaydı günde 4 saat gidip geliyordum. Şimdi çok şükür oğluma 1 yaşa kadar kendim baktım gerçekten bir lüksmüş.okullar açılsa şimdi Göktuğ u kime bırakırım hiç bilemiyorum. Annem geçen abimlerde kaşla göz arası bir dilim kek yedirmişyanağı kızarıyor rafine şeker yeyince. Az verseydin bari dedim bişey olmaz yiyecek daha çocuk engel olma diyor bana bir de haftaiçi de doğum günü kutladık yeğenimin. Göktuğ da anladı annane veriyor dibinden ayrılmadı baktım annem yaş pasta veriyor aman anne yanağı kızarıyor bak çocuğun verme dedim. Ama istiyor diyor annem iyi bakar eder de tatlı, çikolata ekmek çok verir. Senin de ayrılıp ikisini birden büyütüp işe dönmen çok mantıklı. Hakkında hayırlısı olsun canım
Öyle canım herkesin var az yada çok sorunları. Biz de mükemmel değiliz ki benim de ani sebepsiz çıkışları oluyor bazen öyle böyle idare ediyoruz birbirimizi işte
Dogru diyorsun jadem...hala uyum asamasindayim yeni hayatimaAlışmadın ki kuzum 2 çocukla dışarı çıkmaya alışacaksın daha çok çıktığında
Kıyamam sana beeennHayırlı olsun D dilzar D dilzar ım S Susam_tanesi S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürümKalppare Kalppare telafi edeceğim
Hahahsh alemsin yaaHepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.
Emeklemeden yürür belki..yürüme çalışması yaptırın artik isterseniz.Ali de hic emeklemeden yürüdüSevgili dünürüm kucak bebesi bu senin damat. Emeklesin kasları için gelişimi için diye çabalıyorum. Pozisyon alıp yengeçe bağlıyor sonra da gidemeyince sinirleniyor. Sağlıklı olsunlar da elbet yürüyecektir.
Kıyamam yaa canım dünürüm..cok zordur eminimÖyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.
InsAllah insAllahGüzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.
Bizim burası biraz serin..ama bu hafta oglenleri iyiydi.cikaramadim diye uzuldum..ama artik havalar guzellesir de cikariz insAllahBiz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerinde
Evet canım bazen görmemek duymamak yada yav he he demek iyi geliyor. Herşey mükemmel değil tabi ki benim burayla tek bağım eşim ama geldik geleli doğru dürüst görüşemiyoruz bile inşaat zamanı burada olamamanın acısını çıkartıyor garibim baba yok ve tek erkek sorumluluk çok üstünde sadece yemeklerde görüşüyoruz birde iki bardak çay içebilirsek ne ala oda misafir falan yoksa hal hatır günün nasıl geçti sıkılıyor musun bir ihtiyacın var mı falan.. Olumlu tarafından bakıp güzel olanları görmeye, elimde olanlarla mutlu olup anın tadını çıkartmaya çalışıyorumCanim sirf bu huzur, dinlenme icin duyma gorme.
Zaten duysan girsen ne fayda. Degismez onlar. Laf soylesen kalp kiran olursun. Birak konussun dursun hafiften lafini yine soyle icinde kakırsa ama ben artik sallamiyorum ya.
Esim dun beni oraya goturmedi o olmadan siz simdi kavga edersiniz dedi, babam varken giy o size laf soyletmezz dedi
Napalimm canlari sagolsun diyicez.
Cok guzel nazar degmesin tatilinize.
Esin annene bol bol yaptirir hem yemekleri eve gidince sana makarna corbadan dert yanmaz simdiden anlasim bence stok yap burda diye ohh cok guzel.
Iyi tatiller canim evlatlarinla en cok da onlar mutludur nazar degmesinnn
Missimm ne macera hem de.
Bi ruloya yakin peceteyi yerlere parcalamislar bugun.
Hele o gunesim oyle istahla çiğniyor ki yemek yemior öyle.
Vitrini umutta bantlamistim simdi sokulmus bantlari gubes de bi ses duydum cam bardaklari cat cat yere vuruyor.
Su iciyor biraz diklemis agzina da.
Evet evet kurtlu bunlar kuduruk diyor babasi.
Umuta be oglum senin kicinde kurt mu var yeter diyordum gecen sene hayir anne orumcek var diyordu bana gel de kiz.
Masallah pasama afiyet olsun yarasin levrek. Istahi, damak tadi var baksana pasta kek de sevmis diyorsun.
Ohh gurme cikti valla goktug bey tam benlikk cocuklarla ayni yemekleri sevmek onlar isteyince pisirmek birlikte hele de cok guzel bence ya missim.
Gunes pek yemedi bugun yine cubuk kraker verdim al diye bana geri verdi. Meme kizin derdi disten mi bilmiorum doyuyor mu hic bilmiorum bakalim.
Tarifler yarina aklimda olsun sagol canim.
Kati yiyecekleri seviyor, ben tatlı olunca yiyor sanmıştım. Meselâ kuzu kuşbaşı, köfte, döner poğaça, kek. Balik tavuk.@Sonsuzsukurler o ne maceralı ev maşşallah Güneş kızımız gözümün önüne geliyor anlattıkça kalorifere tırmanıyormuşkurtlu derler bizim burda sabır diliyorum canım sana kolaylıklar bir de . Yemek sormuşsun geç oldu ama fikir olsun mercimek çorbası bir de A101 de dondurulmuş levrek vardı ondan yaptım fırında. Küçüklerdi. Bir tanesine yakını Göktuğ yedi. Arada da çorba verdim
N Nehir8077 ne seviyormuş gelinim söyle de ben de bileyim yaparım onaumutun dürüstlüğünü yerim en sonunda itiraf etmiş
Kıyamam Göktuğ uma. İnsan ne ara bu kadar büyüdüler diyor maaşallahBenim bu minnoş hiç uyuyamadı bugün ya uyuttum uyuttum çıktım uyandı sürekli. Sabah bir saati ancak bulmuştur uyuduğu. Ben de işe girişmiştim uyandı. Eşim uğraştı uyuyamadı hava da güzel hadi çıkın siz gelince yemek yediririm çok aç değil dedim giydirdim yolladım. Tüm evi alt üst çeke ite sildim süpürdüm toz aldı kızlar da. Baya da gelmediler işim bitti geldiler eller yüz buz gibi olmuş yazık ağzı simit kokuyoreşim simit almış yarısını yemiş sıpa kuşlara bakmışlar kedi köpek kovalamışlar baya gezmişler.
Şimdi de kendi durmadı uyudu yarım saat sonra uyandı ağlayarak eşim sallıyor bakalım. Dişin biri daha çıkacak sanırım o mu rahatsız ediyor ki
Mama, meme, baba anne iyice bilinçli söylüyor artık uykusu gelince eeee eee memem eeee diyor. Ağzına almaması gereken bişey olunca eeeeggg eggg diyor biz demeden.
İnşallah kuzum. Burda havalar çok güzel. Bahçede çimenlerin üstüne atıyoruz biraz ot yiyor biraz oynuyor vakit geçiriyor.Kolaylıklar diliyorum kuzum zorluyorlar bazen atak zamanı ya geçer elbet üzmez atam seniyoğunluğum azalır da yine yazarsın bol bol inşallah
Oyy damadımm oyyyyİşbaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?