2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende parka götürdüm bugün gelince banyo yaptıramadım ellerini yıkadım sadece mesela ben takıntılı değilim pek ama üstünü değiştirip ellerini yıkamak yeterli geldi bana

teyzesi halasi gibi oldunuz artıkin söz duser tabi
Hayırlı olsun D dilzar ım S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürüm Kalppare telafi edeceğim
ben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
Hepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.
Sevgili dünürüm kucak bebesi bu senin damat. Emeklesin kasları için gelişimi için diye çabalıyorum. Pozisyon alıp yengeçe bağlıyor sonra da gidemeyince sinirleniyor. Sağlıklı olsunlar da elbet yürüyecektir.
Öyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.
Sevgili miss, yürüme arkadaşı birkaç bul tak, ve yyaz için kıyafetler aldım.
Eki Görüntüle 2775168
İşte almila da koşuyor demek isterdim ama bana ne oturacam diyor
Otursun cimcime elbet koşacaktır annesi sabırla bekleyelim.
Oy ipekböceğim Jadesi Asyam sağlıkla yürüsünler ayaklarına taş, gözlerine yaş değmesin.
Allahım rahmeti ile muamele etsin. Babasız hep eksik büyüdük. Rabbim bebelerimizi anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Mekanları cennet olsun.
Kuzum ben yazana kadar iyileştiniz inşallah. Çok geçmiş olsun. Öperim kuzuları.
Amanın kuzum ne büyük şey atlatmışsınız. Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok korkarım. Doğum yaptığım gece sabaha kadar uyumamıştım. Hastanede tenha çocuğu kaçırırlar falan diye.
Güzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.

Rabbim gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah.
Kızlar D dilzar ban yemiş bu arada yeni gelin bulmuştu kendine bir de umarım çabuk gelir gelini kapmasınlar sonra

Amin canım inş. Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin inş
Okul öncesi mezuniyetini gördük inş ünv de görmek nasip olur
Amin kuzum üniversite mezuniyetlerini de görelim mürvetlerini de inşallah
Evlatlar iyi işte kuzum. Yaramazlık peşindeler.benim de işim hiç bitmiyor. Ortada da birşey yok. Sağlık olsun da
Ayyy bilemedim ki saçları hem renk hem şekil olarak değişiyor ama kıvırvığa yakın gibi
O Zara mı yerim. Minik hanımağa. Saçını başını severim
Babası salladı uyutamadi..getirdi yanima bıraktı..Elif beni yanima oturunca bana bakarak bii ohhh cekti sonra siritarak anneeeöööğğ dedi heyecanla zıplıyor
Babasi bozuk atarak gitti
Benimki babacı . Çıldırıyor babaya. Adamda hayır kalmıyor
Biz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerinde
Ne sevindim. Sağlıkla inci gibi gelsin. Biz de bekliyoruz da henüz gelen diş yok.
misskokulumm bugun de ne güzel hava . Biz de güne 8:30 da başlıyoruz . Yaklaşık olarak miss ile aynı uyku saatlerimiz . Biz de öğle sonu çıkıyoruz arada dışarı .
Biz de Sena kuşla aynı saatlerde başlıyoruz güne.
Kızlar bizim bina karantinaya alındı mutasyonlu hemde sanırım çünkü kapıda polis bekliyo
Çok geçmiş olsun dikkat edin .
Baharcım hep aynılar . Atak mı diş mi bilmiyorum ama huy değiştirdikleri kesin. Sağlıklı olsunlar da bu da geçer
Sen de iyiki varsın . Burda can olduk birbirimize. Çok şeyler öğrendik. İyiki var gerçekten burası
bakin ne buldum, nzh99 ile erken dogum muhabbetlerimiz. vayyy be ne günler geçti. 32 yi bekle 34 u bekle 35 i bekler derken dana oldular bebekler.

nzh, kolestaz çıkmış miydi, çıkmamış miydi?
Ah dilzar ım ne günlerdi. Kaşıntıdan heryerim yara bere içinde idi. Kolestaz çıkmadı ama doğum sonrası karaciğer enzimlerim 1000 lerde gezdi 3 değer de aşırıydı. Sonra normale döndü. Ata’cık hastanede yatarken biz de bir tansiyon bir karaciğer doktor doktor gezmiştik. Hamdolsun bugünümüze
Sağlıklı olsun da büyüyorlar minik. Evde durumlar nasıl
Aynen öyle aslı ya inşallah bulaşmamıştır bize bakalım
Çok geçmiş olsun inşallah değmeden bulaşmadan gitsin
Yoğunluk çok şu sıralar kuzum. Ata uyanıkken telefonu elime almıyorum. O da saolsun uykuyla kavgalı. Gece de bayılıyorum yorgunluktan. Saol canım benim.
Yoğunluk Helin’im komşum gün yetmiyor ben de özledim hepinizi
Hakkında hayırlısı olsun komşum. Zor seçim. Salgın olmasa bebeler yaşına geliyor bir şekilde bakılır yengenler yeğenler falan belki ama hastane olunca kendini nasıl koruyacaksın devlet HASTANESi gibi çalışıyor mübarek Ortadoğu. Ücretsiz izin gibi düşün . Bebeler az daha büyüyünce yeniden başlarsın inşallah.onların her anına tanık olmak paha biçilemez.

Alışmadın ki kuzum 2 çocukla dışarı çıkmaya alışacaksın daha çok çıktığında

Sağol bebeğim kırmızı pek yakıştı
Ay bizimkide oyun istiyor sürekli artık yoksa sürekli tehlikeli yerlerde tehlikeli işler yapıyor sürekli arkasındayım bi yere gitsem emekleyerek hemen geliyor çay Almaya gitsem doldurup dönüyorum mutfak eşiğinde yalnızlık da vermiyor hasbam kapıyor kapatıp örümceğe koyuyorum bazen 5 dk bırakıyorum

Kolaylıklar diliyorum kuzum zorluyorlar bazen atak zamanı ya geçer elbet üzmez atam seni yoğunluğum azalır da yine yazarsın bol bol inşallah

Aynı benimki ya bu odadan kim çıkarsa o kıymetlisi oluyor koşuyor arkadan şap şup elleriyle koca ellim hele ebeveyn banyosunda girdiysem bitti işim onun kapısı sürgülü ite çeke oynuyor içeri girio eggg eggg diyor sırıtıp klozete yöneliyor zırtapoz

Sizin meslek neydi. Hastane deyince dikkatimi çekti de. 2 çocukla çalışmak zor olur. Ben tek de bile çok yoruluyorum eve geliyorum bi saat kendime gelemiyorum. Ben ücretsiz izin hakkımı ikinciye sakladım varsa öyle bir imkanınız alın bence.

Tuvaletteyken bile kapıya tırmanıyor benimki de öyle korka korka çıkıyorum hemen. Ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor. Yürüselerdi bi bu kadar peşlerinde olmayız heralde o zaman. Bizde hiç boş bırakamıyoruz. Ya eşim ya ben devamlı dolanıyoruz peşinde. Çıkmaya çalışıyor hep biryerlere.

Aman yaz gelecek evlatka gez toz anlamayacaksın bile işi özlemez mi insan bende çok özlüyorum ama napalım sonra devam ederiz kaldığımız yerden şu virüs bitsin de
ah gezebilsek keşke iki çocuk olunca yalnız çıkamıyorum
sağol canim. düşünüyorum dünden beri ama başka seçenek yok gibi. alıştırmaya çalışıyorum kendimi
imkân değil de dilzarim sartlar mecbur birakiuor. yani pandemi ve ozel hastane ortami da biraz korkutuyor. bi de bizim is engelli cocuklarla felcli hastalarla . e maske hic kullanamayacak olan ya da.dogru takamayacak olan cok hastq var e bi de temas var yani uzaktan tadavi olamaz. cocuklar da kucuk ya bunlari da düşünüyorum.
canim ocakta yasak kalkmış yani aslında onlar da biliyordu ve tazminat hakkım da olmaz 7 yıllık öyle gidecek yapacak birşey yok
ücretsiz izin hakkım yasal olarak yok onlar da sıcak bakmıyor. yıllık iznim var içeride 40 gün ona bile su anda olmaz demişler. hemen işbaşı. bir ay önce dese hazırlar belki insan olmaz ya hani etik olarak normali budur. bende arel 2 aylikti ise basladim 2 ay yarim gundu 4 saat calostim sonra 8den 3bucuga kadar caliatim 17 aylikti dogum iznine ayrildim 11 aydir birlikteyiz cok bağlandı. simdi onun icin de cok zor. civan icin hele hoc hazirligim yok. yani sut sagmamamisim. saatli emzirme yapmamışım . her istediğinde beni bulmuş. bilemiyorum. hiç imkan yok gibi.
aynen komsum başka birşey gelmiyor aklıma ama iste içimdeki burukluk da geçse. mantıken herşey oturdu da duygusalligim var.

Evet fincanlarim mikemmel sağol canim

Lojmanimizin bahçesi burası tavuk tavşan ne ararsanız var tarlaların arasındayiz ama bahçemiz iyidir hemde baraj manzaralı
Oo çocuklar çok şanslı canim..Allah güzel zamanlar gecirmek nasip etsin

Ohh miss gezmissiniz ne guzel canim
Işin icinde üzülme insAllah daha da guzeli nasip olur
Karya da sjnirlenmeler ne durumda bahar..benim kiz cok sinirli ya babaannesi ha bre bana benzedi cadi oldu oh deyip duruyor..ama ben sakin karakterliyim..böyle boyuna sinirlenen bir cocuk olursa ne yapacagım oyy.. insAllah geçici bir durumdur..Karya yı bi de disler cok zorladı..yavrumun üst üste disleri çıktı..kıyamam canım kuzum
Ya aslında eve aniden gelen biri bana kendini yakin hisseden biridir.ve bana kendini yakin hisseden beni elestirmemelidir..normalde cocuklu birine haberli bile gitsem asla biseyini elestirmem.ama kv kp cok didikcı...hic bitirmiyorlar..hep elestirel bakiyorlar..memnun etmek güç... ama bu onlarda herkese karşi var..
Bense kimseyi elestirmeyi sevmem...yakınlarimi hele hicc.. ayy orasi niye oyle..burasi niye boylee.hiii diyebiliyorlar..bazen de hicbisey demiyorlar..ama iste bir defa deseler bile insana yetiyor...
Elife soruyoruz baban ne yapti diye... eeeeee aâaaaaahh diyor.ama sesini duymalisiniz..elini de salliyor havada..yanii uyuturkeeenn babasii aahh yeter demiss

InsAllah guzelce olur da sıkıntınız biter canım.
Bizim büyük ölçüde rahatladi ama bizim de çatida birkac aksaklik var yapılacak..başta görmeliydin ilk sene ne cektim aaahh..yerlere kadat rutubet olduydu..oturup oturup agladiydim..tadilat yapa yapa azalttık..ama ısınamadım eve..evim diyemiyorum icimden gele gele..Allahim affetsin..nankör insan mıyım nedir
Allah once sağlık birliktelik hzuur versin..gerisi gelir diyorumm ve ekliyorum..sen arada yaz uzak tutma kendini..muhabbettjni ozlemisim canom
Acaba kekte süt olabilir mi? Seker alerji yapar mi ki ben de veriyorum

Hayırlı olsun D dilzar D dilzar ım S Susam_tanesi S Susam_tanesi Asım yol yordam biliyor . Vallahi utandım dünürüm Kalppare Kalppare telafi edeceğim
Kıyamam sana beeenn ne geregi var gönüller bir olduktan sonra
Hepsi anlaşarak uyumuyorlar. Bu hafta huni başımdan çok az indi.
Hahahsh alemsin yaa
Emeklemeden yürür belki..yürüme çalışması yaptırın artik isterseniz.Ali de hic emeklemeden yürüdü saglikli olsun da vakti zamani geldi mi buraya aah dünürüm Ata yi tutamiyorum bir orda bir burda bizde derman kalmadi yazacaksin

Öyle berbat haftaydı ki... Ata uyumadı, dairede işler abarttı. Evde çalışırken Ata bilgisayarın kablosunu yiyor, kemiriyor, fişi çekiyor. Gözlerime cam kaçmış gibi.
Kıyamam yaa canım dünürüm..cok zordur eminim bir yandan da iş var..Allah yardımcın olsun..o camlardan benim dikislerime kacti..yanip duruyor
Güzel gelinim. Bir konuşsun neler diyecek.
InsAllah insAllah bidir bidir hic durmuyor aslinda..ama hirslı..daha cok hep daha cok istiyor.soyleyemedikce bagiriyor
Benimki babacı . Çıldırıyor babaya. Adamda hayır kalmıyor
benimki de aksam oldu mu kapiya yapisiyor ada adaa diye..ama cabuk sıkılıyorlar hemen bana kosuyorlar

Biz mutlaka çok yağmur yoksa çıkarıyoruz. Bugün hava çoook güzeldi. Oynadı çimlerin üzerinde
Bizim burası biraz serin..ama bu hafta oglenleri iyiydi.cikaramadim diye uzuldum..ama artik havalar guzellesir de cikariz insAllah

Evet canım bazen görmemek duymamak yada yav he he demek iyi geliyor. Herşey mükemmel değil tabi ki benim burayla tek bağım eşim ama geldik geleli doğru dürüst görüşemiyoruz bile inşaat zamanı burada olamamanın acısını çıkartıyor garibim baba yok ve tek erkek sorumluluk çok üstünde sadece yemeklerde görüşüyoruz birde iki bardak çay içebilirsek ne ala oda misafir falan yoksa hal hatır günün nasıl geçti sıkılıyor musun bir ihtiyacın var mı falan.. Olumlu tarafından bakıp güzel olanları görmeye, elimde olanlarla mutlu olup anın tadını çıkartmaya çalışıyorum

Kati yiyecekleri seviyor, ben tatlı olunca yiyor sanmıştım. Meselâ kuzu kuşbaşı, köfte, döner poğaça, kek. Balik tavuk.

Her ne sebze olursa olsun, sebzeleride mücver olarak tüketiyor. Makarna mantı eski kaşar, yagda kırılmış yumurta. Bu saydıklarımi severek yiyor. Her öğünü arkasından illa tatlı birşey bekliyor. Sütlaç veya meyvalı yoğurt. Kızın derdi taneli çiğnemeli şeylermiş. Sükut rahatladım yemek konusunda. Birde baharatlı lezzetli bekliyor. Direk bizim yemekleri yiyor. Ayrı hiçbirşey yapmıyorum.

Kıyamam Göktuğ uma. İnsan ne ara bu kadar büyüdüler diyor maaşallah
Kolaylıklar diliyorum kuzum zorluyorlar bazen atak zamanı ya geçer elbet üzmez atam seni yoğunluğum azalır da yine yazarsın bol bol inşallah
İnşallah kuzum. Burda havalar çok güzel. Bahçede çimenlerin üstüne atıyoruz biraz ot yiyor biraz oynuyor vakit geçiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…