Cagirmaz miyiiim tüm Nisan annelerine yetecek kadar yer var buyurunuz efeniiimm hep beraber afiyetlenelimAşk olsun insan çağırmaz mıojhhh afiyet bal şeker olsun
Amin canim tesekkir ederim
Ay Allah'ım yerim kankimiz Elif'i ne tatlı anlatmış öyleOo çocuklar çok şanslı canim..Allah güzel zamanlar gecirmek nasip etsin
Ya aslında eve aniden gelen biri bana kendini yakin hisseden biridir.ve bana kendini yakin hisseden beni elestirmemelidir..normalde cocuklu birine haberli bile gitsem asla biseyini elestirmem.ama kv kp cok didikcı...hic bitirmiyorlar..hep elestirel bakiyorlar..memnun etmek güç... ama bu onlarda herkese karşi var..
Bense kimseyi elestirmeyi sevmem...yakınlarimi hele hicc.. ayy orasi niye oyle..burasi niye boylee.hiii diyebiliyorlar..bazen de hicbisey demiyorlar..ama iste bir defa deseler bile insana yetiyor...
Elife soruyoruz baban ne yapti diye... eeeeee aâaaaaahh diyor.ama sesini duymalisiniz..elini de salliyor havada..yanii uyuturkeeenn babasii aahh yeter demiss
Yaa minnoşum özledik seniiiİşbaşında
Amaaaaan bosver ondan bahsetmeyelimCagirmaz miyiiim tüm Nisan annelerine yetecek kadar yer var buyurunuz efeniiimm hep beraber afiyetlenelim
Amin canim tesekkir ederim
Ay Allah'ım yerim kankimiz Elif'i ne tatlı anlatmış öylebücür cadı tam kv kp de eleştiriyi yersiz yapıyorlarmış kime ne ya beğenmeyen içinde tutsun boşver amaannn kizz bu arada eltin falan ne durumda sakinler mi bu ara doğru hatırlıyor muyum sendin değil mi eltisiyle aynı apartmandaki
Koca ellerini yerim yaAynı benimki ya buodadan kim çıkarsa o kıymetlisi oluyor koşuyor arkadan şap şup elleriyle koca ellim hele ebeveyn banyosunda girdiysem bitti işim onun kapısı sürgülü ite çeke oynuyor içeri girio eggg eggg diyor sırıtıp klozete yöneliyor zırtapoz
Ben öyle kısa işlerde örümveğe koyuyorum arkam sıra geliyorTuvaletteyken bile kapıya tırmanıyor benimki deöyle korka korka çıkıyorum hemen. Ne zaman düşeceği hiç belli olmuyor. Yürüselerdi bi bu kadar peşlerinde olmayız heralde o zaman. Bizde hiç boş bırakamıyoruz. Ya eşim ya ben devamlı dolanıyoruz peşinde. Çıkmaya çalışıyor hep biryerlere.
Demek elif hanım babayı taklit ediyor maşallah bal kuzum yaOo çocuklar çok şanslı canim..Allah güzel zamanlar gecirmek nasip etsin
Ohh miss gezmissiniz ne guzel canim
Işin icinde üzülme insAllah daha da guzeli nasip olur
Karya da sjnirlenmeler ne durumda bahar..benim kiz cok sinirli yababaannesi ha bre bana benzedi cadi oldu oh deyip duruyor..ama ben sakin karakterliyim..böyle boyuna sinirlenen bir cocuk olursa ne yapacagım oyy.. insAllah geçici bir durumdur..Karya yı bi de disler cok zorladı..yavrumun üst üste disleri çıktı..kıyamam canım kuzum
Ya aslında eve aniden gelen biri bana kendini yakin hisseden biridir.ve bana kendini yakin hisseden beni elestirmemelidir..normalde cocuklu birine haberli bile gitsem asla biseyini elestirmem.ama kv kp cok didikcı...hic bitirmiyorlar..hep elestirel bakiyorlar..memnun etmek güç... ama bu onlarda herkese karşi var..
Bense kimseyi elestirmeyi sevmem...yakınlarimi hele hicc.. ayy orasi niye oyle..burasi niye boylee.hiii diyebiliyorlar..bazen de hicbisey demiyorlar..ama iste bir defa deseler bile insana yetiyor...
Elife soruyoruz baban ne yapti diye... eeeeee aâaaaaahh diyor.ama sesini duymalisiniz..elini de salliyor havada..yanii uyuturkeeenn babasii aahh yeter demiss
InsAllah guzelce olur da sıkıntınız biter canım.
Bizim büyük ölçüde rahatladi ama bizim de çatida birkac aksaklik var yapılacak..başta görmeliydin ilk sene ne cektim aaahh..yerlere kadat rutubet olduydu..oturup oturup agladiydim..tadilat yapa yapa azalttık..ama ısınamadım eve..evim diyemiyorum icimden gele gele..Allahim affetsin..nankör insan mıyım nedir
Allah once sağlık birliktelik hzuur versin..gerisi gelir diyorumm ve ekliyorum..sen arada yaz uzak tutma kendini..muhabbettjni ozlemisim canom
Acaba kekte süt olabilir mi? Seker alerji yapar mi kiben de veriyorum
Haydo yaramaz ya ateş parçası durmuyo hiç her dakka bı vukuat aman saldım ben de istediğini yap diyorum şimdi de emiyo kucağımda uyursa ben de biraz daha yatarım sonra güzel bı pazar kahvaltısı sonra da işler güçler inşallahAmaaaaan bosver ondan bahsetmeyelimdogru hatırlıyorsun
Güzel bir gün olsunnnnn...güne güzel baslayalım
Haydom nasılmesela haydo son derece iç açıci bir faktör ondan bahsedince icim açıldıgi icin gune güzel baslamıs oluurm
Anlattim Ali den bir hikayeeHaydo yaramaz ya ateş parçası durmuyo hiç her dakka bı vukuat aman saldım ben de istediğini yap diyorum şimdi de emiyo kucağımda uyursa ben de biraz daha yatarım sonra güzel bı pazar kahvaltısı sonra da işler güçler inşallahsen de Ali ve Elif'i anlat bizim de içimiz açılsin
Biz kahvaltı yapalı 3 saat oldu bizim erkenci kuşların acelesi vardı. Canım senin adet gecikmen vardı ne oldu oldun mu.Haydo yaramaz ya ateş parçası durmuyo hiç her dakka bı vukuat aman saldım ben de istediğini yap diyorum şimdi de emiyo kucağımda uyursa ben de biraz daha yatarım sonra güzel bı pazar kahvaltısı sonra da işler güçler inşallahsen de Ali ve Elif'i anlat bizim de içimiz açılsin
HahshhahahAklıma Alinin bir yaramazligi geldi sabah sabahali 1.5 yasindayken benim biskuvimi cayima bandirdigimi farketti.ve bunu yapmaya basladi.neyse bir gun vileda ile evi siliyorum.bir baktım Ali elinde bir biskuvi kosaraktan geldi kovadaki suya bandirdi oglum yapmaaa diye bir koşusum var elinde biskuvi öyle bana bakisi hic cikmiyor aklimdan teyzesi biskuvi vermis eline..o da cayi bulamayınca olanlar olmuş
Nasil da büyüyorlar..acaba Elifim neler yapacak
Oo erkencisiniz afiyetler olsun biz haydoyla uyandık Haydo yaptı kahvaltı tek diğer ev ahalisi uyuyoBiz kahvaltı yapalı 3 saat oldu bizim erkenci kuşların acelesi vardı. Canım senin adet gecikmen vardı ne oldu oldun mu.
fizyoterapistim canim. izin hakkım yok malesef.Sizin meslek neydi. Hastane deyince dikkatimi çekti de. 2 çocukla çalışmak zor olur. Ben tek de bile çok yoruluyorum eve geliyorum bi saat kendime gelemiyorum. Ben ücretsiz izin hakkımı ikinciye sakladımvarsa öyle bir imkanınız alın bence.
oyyyyy masallah sana ❤❤❤İşbaşında
Nasıl da zaman geçiyorHahshhahahya Ali ne güldüm ya olayı çok yanlış anlamış yavrum
Canım şekerparem o şans bizde vallahi. Çok seviyorum böyle ciğerden . Allahım evine eşine çocuklarına bağışlasın. Damadını kavga gürültü uyuttum ayağında şimdi. Sabah Faslı bahçe dolaşıldı kedilere mama verildi. Oyuncak oynandı. Yatışa geçildi. Uyanınca güneşe indiririz oynar orda yine. Hava muazzam. Ayaklarının hastasıyım bu arada. Çorapsız pek mutlu.Oyy damadımm oyyyyAllahım ne şanslıyım.. bal gibi tatlı bir oglum daha varr ayakları yerim yaa
Bende özledim, güzel Aslım. Ev, iş, Ata, teyzem gün yetmiyor. Haydomu da çakimi de öperimYaa minnoşum özledik seniiimaşallah ama sende kendini ozletme nzh yaz bize arayı açtın bu sefer
Ayaklara hastayım.Ayakları yerim
Bu gelin kızım gece niye kaka yapar ki, alt açarken cin gibi oluyorlar. Hoş herzaman öyleler ya. Bol uykulu sağlıklı günleri olsunAnlattim Ali den bir hikayee
Elif uyukluyor su an ama Ali uyanik..mecbur kahvaltı yolu göründüelif gece kalkti ggene kaka yapmak icin.iyice aliskanlik oldu bu durum..e uykusu aciliyor bu sefer oturuyor kısacasi pek ic acacak bir durum yok bende de canim
İnşallah artık nasıl istiyorsan gönlünden geçen olsun. Kocaların bu konuda sözüne güven olmaz ama hadi bakalım hayırlısı. Bi tes yapsaydın yapmadinmiOo erkencisiniz afiyetler olsun biz haydoyla uyandık Haydo yaptı kahvaltı tek diğer ev ahalisi uyuyoadet Olmadiiiiiimmmm kocam çok eminmiş yapmadım çocuk diyo normal bı gecikmedir diye düşünüyorum artık inşallah icerde çocuğumu besleyip büyütüp doğuma hazilamiyorumdur
Yok yapmadım inşallah yoktur ya sanmıyorum da işte kafaya takmamaya çalışıyorumİnşallah artık nasıl istiyorsan gönlünden geçen olsun. Kocaların bu konuda sözüne güven olmaz ama hadi bakalım hayırlısı. Bi tes yapsaydın yapmadinmi
Yok kafaya takicak birşey yok zaten. Ama ben kesin dayanamaz bakardım.Yok yapmadım inşallah yoktur ya sanmıyorum da işte kafaya takmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?