2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aşk olsun insan çağırmaz mı ojhhh afiyet bal şeker olsun
Cagirmaz miyiiim tüm Nisan annelerine yetecek kadar yer var buyurunuz efeniiimm hep beraber afiyetlenelim
nzh99 oyy oyyy kıyamam kolaylıklar diliyorum
Aslihaydo seni de gördüm pek bir çıtırsın maşşallah Allah bozmasın mutluluğunuzu. Bayıldım bahçenizr de ne güzelmiş
Amin canim tesekkir ederim
Ay Allah'ım yerim kankimiz Elif'i ne tatlı anlatmış öyle bücür cadı tam kv kp de eleştiriyi yersiz yapıyorlarmış kime ne ya beğenmeyen içinde tutsun boşver amaannn kizz bu arada eltin falan ne durumda sakinler mi bu ara doğru hatırlıyor muyum sendin değil mi eltisiyle aynı apartmandaki

Amaaaaan bosver ondan bahsetmeyelim dogru hatırlıyorsun

Güzel bir gün olsunnnnn...güne güzel baslayalım
Haydom nasıl mesela haydo son derece iç açıci bir faktör ondan bahsedince icim açıldıgi icin gune güzel baslamıs oluurm

Son düzenleme:
Koca ellerini yerim ya bak işte en olmayacak yere gidiyorlar klozet nedir ya ben genelde salon kapısını kapatıyorum salonda o köşe senin bu köşe benim geziyor ama favorisi bu sıra petek ve kapı önceden TV ünitesiydi orayı güvenli hale getirdim havası söndü

Ben öyle kısa işlerde örümveğe koyuyorum arkam sıra geliyor yürüyünce daha zor bence koltuğa çıkacak atacak mı kendini şimdi gözümüzün önünde o zaman bütün ev onun

Demek elif hanım babayı taklit ediyor maşallah bal kuzum ya

Aklıma Alinin bir yaramazligi geldi sabah sabah ali 1.5 yasindayken benim biskuvimi cayima bandirdigimi farketti.ve bunu yapmaya basladi.neyse bir gun vileda ile evi siliyorum.bir baktım Ali elinde bir biskuvi kosaraktan geldi kovadaki suya bandirdi oglum yapmaaa diye bir koşusum var elinde biskuvi öyle bana bakisi hic cikmiyor aklimdan teyzesi biskuvi vermis eline..o da cayi bulamayınca olanlar olmuş
Nasil da büyüyorlar..acaba Elifim neler yapacak

Haydo yaramaz ya ateş parçası durmuyo hiç her dakka bı vukuat aman saldım ben de istediğini yap diyorum şimdi de emiyo kucağımda uyursa ben de biraz daha yatarım sonra güzel bı pazar kahvaltısı sonra da işler güçler inşallah sen de Ali ve Elif'i anlat bizim de içimiz açılsin

Anlattim Ali den bir hikayee
Elif uyukluyor su an ama Ali uyanik..mecbur kahvaltı yolu göründüelif gece kalkti ggene kaka yapmak icin.iyice aliskanlik oldu bu durum..e uykusu aciliyor bu sefer oturuyor kısacasi pek ic acacak bir durum yok bende de canim

Biz kahvaltı yapalı 3 saat oldu bizim erkenci kuşların acelesi vardı. Canım senin adet gecikmen vardı ne oldu oldun mu.

Hahshhahah ya Ali ne güldüm ya olayı çok yanlış anlamış yavrum

Biz kahvaltı yapalı 3 saat oldu bizim erkenci kuşların acelesi vardı. Canım senin adet gecikmen vardı ne oldu oldun mu.
Oo erkencisiniz afiyetler olsun biz haydoyla uyandık Haydo yaptı kahvaltı tek diğer ev ahalisi uyuyo adet Olmadiiiiiimmmm kocam çok eminmiş yapmadım çocuk diyo normal bı gecikmedir diye düşünüyorum artık inşallah icerde çocuğumu besleyip büyütüp doğuma hazilamiyorumdur

fizyoterapistim canim. izin hakkım yok malesef.
oyyyyy masallah sana ❤❤❤

Oyy damadımm oyyyy Allahım ne şanslıyım.. bal gibi tatlı bir oglum daha varr ayakları yerim yaa
Canım şekerparem o şans bizde vallahi. Çok seviyorum böyle ciğerden . Allahım evine eşine çocuklarına bağışlasın. Damadını kavga gürültü uyuttum ayağında şimdi. Sabah Faslı bahçe dolaşıldı kedilere mama verildi. Oyuncak oynandı. Yatışa geçildi. Uyanınca güneşe indiririz oynar orda yine. Hava muazzam. Ayaklarının hastasıyım bu arada. Çorapsız pek mutlu.
Yaa minnoşum özledik seniii maşallah ama sende kendini ozletme nzh yaz bize arayı açtın bu sefer
Bende özledim, güzel Aslım. Ev, iş, Ata, teyzem gün yetmiyor. Haydomu da çakimi de öperim
Ayaklara hastayım.
Bu gelin kızım gece niye kaka yapar ki, alt açarken cin gibi oluyorlar. Hoş herzaman öyleler ya. Bol uykulu sağlıklı günleri olsun

İnşallah artık nasıl istiyorsan gönlünden geçen olsun. Kocaların bu konuda sözüne güven olmaz ama hadi bakalım hayırlısı. Bi tes yapsaydın yapmadinmi

İnşallah artık nasıl istiyorsan gönlünden geçen olsun. Kocaların bu konuda sözüne güven olmaz ama hadi bakalım hayırlısı. Bi tes yapsaydın yapmadinmi
Yok yapmadım inşallah yoktur ya sanmıyorum da işte kafaya takmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…