2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah sena kuzuma buyumuste salincaga binermiş. Cok sevimli annesi. Yaz gelsede bol bol ciksalar.
Valla azıcık güneş görsek atıyoruz kendimizi dışarı. Büyüdüler kuzular zaman çok çabuk geçti
Aynen sorunsuz hallettik gibi . Eşim döndü bile ailesinin yanından. Yeme konusunda sıkıntı yaşıyordum hala da pek farklı değil ama bana değişiklik iyi geldi sanırım . Çocuğum da sosyalleşti
Umudum- sena kuşun montuna da kendine de bir kalp bırakıyorum
Teşekkür ederiz teyzesi

Senin gelin geceleri rahat ediyor, özgürlüğünü ilan ediyor. Birde üstüne diş çıkarıyor sanırım, gece kaka şov yapiyor.

Ayşeciğin uyku saati yanında bekliyorum bende çamaşırlar var katlanacak ama çarşamba yola çıkıcaz inş. katlayıp dolaba yerleştirmeye değmez sepette kullanayım diye kendimi oyalıyorum hiç halim keyfim yok bugün başımda ağrıyor hava da güzel Ayşecik uyanınca biraz çıksam açılırım belki

Iki gecedir geceleri de dahil sürekli kaka yapıyor yesimim..anlamadim ben de herhalde diş..ama üst çikmadan alttan 3. Ve 4. Disler gelecek sanirim..bembeyaz oralar.ustte bir alamet yok
Tek tek sayıları tutup çıkarmak çok hoşuna gitti geri yerine takma işini 150 kere ben yaptım ama olsun sevdi
Yaaa kuzuuumm masAllah haydomaaa masAllahh aslan parçası
Benim ki de sadece cikarmayi ve yemeyi seviyor alip yere tik tık vuruyor
Senin gelin geceleri rahat ediyor, özgürlüğünü ilan ediyor. Birde üstüne diş çıkarıyor sanırım, gece kaka şov yapiyor.
Hahahahah cok dogru tespit baharım sanırım derdi dis..bu sabah hicbisey yemedi..sıvı gidalar istiyor.ekmek vs istemiyor normalde tam tersi olur.duru gibi kati sever ama ama üst diste hic beyazlama yokken alt dislerin iki yani bembeyaz..ya üst çikmadan alttan 3. 4. Geliyir galiba
Hayata atılabilirsek uyum sağlayacağız ama
Haklısın gene jadem insAllah o da olur..

Kalppare benim kiz sinirli vallahi istedigi birsey olmayinca bagiriyor ama nasil bagirma uzun hava misali. Elinden birsey alinirsa, uykusu gelirse, disinden bunlara bagiriyor sonrada agliyor. Bu ara böyleyiz disarda ise sesi cikmiyor etrafi izliyor normalde oyuncaklarla oynar yaninda dur otur oyna aglamaz ama yanindan kalk mizir mizir. Birde ciddi ki sorma sen ona gulersen cok sinirleniyor

Hemen kızı hazırlayıp geliyorum az süslenelim malum koca kişisi orda

Ahahhaha elinde büskivi acil batıracak bişey aramış napsın çok güldüm ya

Kizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacak her neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.

Hafta sonumuz tam da bu şekilde geçiyor

Bizimki de oyle ya banyoyu asla temiz bırakmaz asla bi su dahi tutmaz. Bugn benim de durum ayni sekildeydi. Dünde demistm halasigle gittik dedesi geldi diye aksamladk. Evdesin cam silicem dedim balkonlari yikicam yapamadigm yerler var oglanla yapiym dedm. Az disari cikardi oglani baktm isim var al dedi getirdi verdi bi de hastalanmisim belim felaket agriyo. Dgru duzgn git gel yapa yapa iş yaptm camlari sildm bi balkon kaldi sadece snra disarda ariyo tutmus ee dedemgl amcamgl çaya gelecek habern olsn. E gel oglani tut yardm et bari dedm nasil sinir oldm 10 15 dk snra gelirim dio bi de. Erkeklerin geneli oyle ya. Eve gelince de cocugu salliyodu uyutmak icin onu da bana atti smdi yine disari cikti. Madem oyle çay yanina bseyler al dedm nasl yetisiyim heryere dedm. Dha da cok sey planlamistm da iste yarına kaldi ya

sorma yahuu gül gül ölüyoruz dünürum. ben de bu sabah Asim uyanınca sabah yatak odasından saldım belki sesini duyan olur da alirlar diye, malum anneanne dede bizde. yooook anacim yok, en son ablasının odasındaki çöpü karıştırmaya yeltenmis ki zor aldim elinden... kahvaltıyı neyim hazır ettim ancak uyandi ev ahalisi.

yine bana hüsran yine bana hasret var anlayacagin.

Çok şükür bizim babası çok iyi oyalıyor ona şükür. Ver unut o şekil. Ama tabi ben de mutfaktan çıkamıyorum arada git çamaşır at eşya yerleştir çöpleri at falan derken evin her bir köşesinde dört dönüyorum. Amaaan analık zormuş beee önceden hafta sonları bi kahvaltım bi de akşam yemeğim vardı. Arada ne izlesem nereye gezmeye gitsem diye düşünürdüm. Şimdi kendimiz yemesek bebişin yemekler yetiyor mutfağı dandiniye çevirmeye. Varlığına şükürler olsun ama eski günleri de özlemiyor değilim.

evet babalar iyi ki varlar, ben de oyalamaya bazen uyutmaya veriyorum. ama evde iş yükü çok olunca ayak uzatıp dinlenmek mümkün olmuyor.

eski günler özlenmez mi, ama biraz büyüyünce cocuklari alıp alıp gezeriz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…