2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çocuk gibiler iş buyur arkasına koştur sen her yere koş bide gel uzanalım oldu totomuzdan ter akıyor bizim haberi var mı yok

Ahahhaha o kadar doğru ki

Kizlar selam nasilsinizzzz

Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz

Yaaa kuzuuumm masAllah haydomaaa masAllahh aslan parçası
Benim ki de sadece cikarmayi ve yemeyi seviyor alip yere tik tık vuruyor
Aynen aynen bizimki de
Hadiii bak sen ay yerim ya cadiiii
gülüşünü seveyim masallah sana

Hemen kızı hazırlayıp geliyorum az süslenelim malum koca kişisi orda
Ay o zaman biz de pijamamiza bı papyon takalım
Evet ya ayniiiii hahahahjsa çok güldüm acınası halimize
Hiii gülüşünü öptüğüm annesin işin ne o dağıtacak sen toplayacan bizimkinin arkasını topluyorum bende boyuna
Peki bizi kim toplayacak
Offf aynı durumdayız benim de geçeli 10 gün oldu İnş yoktur biz prezervatif kullanıyorduk ve nadiren birliktelik oluyırdu İnş yoktur
İnşallah canım ayy varsa beni kırmızı odada izlersiniz artık

Yaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalı

Geçmiş olsun canım ağzında d beyazlılar var diyordun. Ateşini ölç sık sık yükselirse bekletme hastaneye götür ilerlemesin boğaz enfeksiyonu kolay geçmez malum. Ben karamürver özü almıştım ondan veriyorum aklıma geldikçe. İçirebilrisen ıhlamur ver.

Yaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalı
Yoktur inşallah kızlar Aslihaydo strese bağlı gecikmedir. İstemeden yapılacak şey değil bu çocuk olayı gerçekten bile isteye olmalı ki sonra ben kaşındım nasılsa diyebilmeli insan

D dilzar ahhh ben de sabah salıyorum oğlanı yataktan sonra yine ben bakıyorum kendim çalıp söylüyorum anlıycan
S Susam_tanesi aynı biz ya ama olsun bebesiz iş yapmak da güzel benim stresimi alıyor
BKGK kestirme Karya nın saçlarını yaş gününde bağlarsın belki yukarıdan bir şemsiye. Kocan kendi saçlarını kessinaman hangi erkek çıkarken banyo temizler ki nadirdir bence boşver sıkma canını
N Nehir8077 yaaa gelinim nasıl güzel beyazlar içinde maşşallah yerimmm. Umut da yakışıklım özlemiş parkı nasıl mutlu

Ihlaamur denedim cok zorla.
Evet beyazlık sildim bezle gitti bayasi karbonatla iste.
Ay allah korusun missim.ya bogaz cok fena umutum.mafoluyor bebegi dusunemiorum.
Sagol canim allah razi olsun.
Ates yok da bazen de hapsiriyor sanki.
Sesi degismis yani kisilma degil de anlaamadim of

Yaa kıyamam demek gulmene de izin yok eyvah kıyamam karyama ciddi bir kız annesi o Elif de istediği olmayinca basıyor narayı özellıkle ac ve uykusu gelmişse..saniye tahammülü yok.butun bebekler oyledir ama...Elif sanki azarliyor Ali aglardi icli icli kiyamazdim.bu kiz bulsa dövecek beni
Oyun zamanı gık yok canım..egleniyoruz..ne oluyorsa ben mutfaga gecince oluyor..esim evde olmadan banyo tuvalet yikayamiyorum mesela cok bagiriyor kapıda
Dısarıda da mızırdiyor bazen..bazen de bakınıyor eğleniyor.. bazen de uyukluyor pisi kedi gibi

Deniz de artık adım atmaya başladı yehuu koltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Oooo Deniz paşaaa hayırli ugurlu olsun ❤❤❤.o minik ayaklarına taş gozlerine yaş degmesin..güzel yollarda yürü

Belki bağırmaktan sesi değişmiştir arada bizimkinin de oluyor öyle sonra düzeliyor ateş olmazsa sıkıntı yoktur inşallah

Canim benim esim d 3hic durlamaz banyoyu..ya azicim su tutsan benim isim cok kolaylasir diyorum amahep bi bahane var..unuttum diyor acele ettim diyor vs vs..

Yük hep bizdee..ne diyim.ki.kelin ilaci misali..
Hahahahah aayyy o kadar komikki ve o kadar dogruu zaten kadin bile videoyu cekerken kırılmış gulmekten
Dilzar sen gelin aldin alali pek neselisin ihtiyacin olan bir gelinmis meger bu neseli yanini seviyorum cok gulduruyorsun
Gecmis olsun canimm..ihlamur pekmez..klasik bilirsin iste.. eger ates olursa doktora gotur canim..daha cok küçük

ne çok çocuk biriktirmişsin, ne çok aglama, gaz, atak. kimse duymamış sesini... amaaan Allah korusun

yaaa ben de farkettim, ama nasil da kibar gelinim, oyy kurban olurum onlari verene. şükür ki varlar hepsi de kuzularimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…