Çocuk gibiler iş buyur arkasına koşturKizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacakher neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.
Ahahhaha o kadar doğru kiHafta sonumuz tam da bu şekilde geçiyor
Berna Bilir on Instagram: "Osman geçen gün ben adayı çıkarıyorum bahçeye sen de dinlen dedi. Tam çıktılar çamaşır makinesi bağırdı. Onları astım. Aşağıya indim ayağıma oyuncak battı kalktım onları da topladım. O bu şu derken tam oturdum Ada anneeee d
3,519 likes, 111 comments - bybernabilir on February 5, 2021: "Osman geçen gün ben adayı çıkarıyorum bahçeye sen de dinlen dedi. Tam çıktılar çamaşır makinesi bağırdı. Onları astım. Aşağıya indim ayağıma oyuncak battı kalktım onları da topladım. O bu şu derken tam oturdum Ada anneeee diye geldi 😂".www.instagram.com
Offf aynı durumdayız benim de geçeli 10 gün oldu İnş yoktur biz prezervatif kullanıyorduk ve nadiren birliktelik oluyırdu İnş yokturYok yapmadım inşallah yoktur ya sanmıyorum da işte kafaya takmamaya çalışıyorum
Aynen aynen bizimki deYaaa kuzuuumm masAllah haydomaaa masAllahhaslan parçası ❤
Benim ki de sadece cikarmayi ve yemeyi seviyor alip yere tik tık vuruyor
Hadiii bak sen ay yerim ya cadiiiiKalppare benim kiz sinirli vallahi istedigi birsey olmayinca bagiriyor ama nasil bagirma uzun hava misali. Elinden birsey alinirsa, uykusu gelirse, disinden bunlara bagiriyor sonrada agliyor. Bu ara böyleyiz disarda ise sesi cikmiyor etrafi izliyor normalde oyuncaklarla oynar yaninda dur otur oyna aglamaz ama yanindan kalk mizir mizir. Birde ciddi ki sorma sen ona gulersen cok sinirleniyor
gülüşünü seveyim masallah sana
Ay o zaman biz de pijamamiza bı papyon takalımHemen kızı hazırlayıp geliyorum az süslenelim malum koca kişisi orda
Evet ya ayniiiiiHafta sonumuz tam da bu şekilde geçiyor
Berna Bilir on Instagram: "Osman geçen gün ben adayı çıkarıyorum bahçeye sen de dinlen dedi. Tam çıktılar çamaşır makinesi bağırdı. Onları astım. Aşağıya indim ayağıma oyuncak battı kalktım onları da topladım. O bu şu derken tam oturdum Ada anneeee d
3,519 likes, 111 comments - bybernabilir on February 5, 2021: "Osman geçen gün ben adayı çıkarıyorum bahçeye sen de dinlen dedi. Tam çıktılar çamaşır makinesi bağırdı. Onları astım. Aşağıya indim ayağıma oyuncak battı kalktım onları da topladım. O bu şu derken tam oturdum Ada anneeee diye geldi 😂".www.instagram.com
Peki bizi kim toplayacakHiii gülüşünü öptüğümannesin işin ne o dağıtacak sen toplayacan bizimkinin arkasını topluyorum bende boyuna
İnşallah canım ayy varsa beni kırmızı odada izlersiniz artıkOfff aynı durumdayız benim de geçeli 10 gün oldu İnş yoktur biz prezervatif kullanıyorduk ve nadiren birliktelik oluyırdu İnş yoktur
Yaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalıAynen aynen bizimki de
Hadiii bak sen ay yerim ya cadiiii
Ay o zaman biz de pijamamiza bı papyon takalım
Evet ya ayniiiiihahahahjsa çok güldüm acınası halimize
Peki bizi kim toplayacak
İnşallah canım ayy varsa beni kırmızı odada izlersiniz artık
Geçmiş olsun canım ağzında d beyazlılar var diyordun.Kizlar selam nasilsinizzzz
Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz
Yoktur inşallah kızlarYaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalı
Ihlaamur denedim cok zorla.Geçmiş olsun canım ağzında d beyazlılar var diyordun.Ateşini ölç sık sık yükselirse bekletme hastaneye götür ilerlemesin boğaz enfeksiyonu kolay geçmez malum. Ben karamürver özü almıştım ondan veriyorum aklıma geldikçe. İçirebilrisen ıhlamur ver.
Yaa kıyamamKalppare benim kiz sinirli vallahi istedigi birsey olmayinca bagiriyor ama nasil bagirma uzun hava misali. Elinden birsey alinirsa, uykusu gelirse, disinden bunlara bagiriyor sonrada agliyor. Bu ara böyleyiz disarda ise sesi cikmiyor etrafi izliyor normalde oyuncaklarla oynar yaninda dur otur oyna aglamaz ama yanindan kalk mizir mizir. Birde ciddi ki sorma sen ona gulersen cok sinirleniyor
Oooo Deniz paşaaa hayırli ugurlu olsunDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Belki bağırmaktan sesi değişmiştir arada bizimkinin de oluyor öyle sonra düzeliyor ateş olmazsa sıkıntı yoktur inşallahIhlaamur denedim cok zorla.
Evet beyazlık sildim bezle gitti bayasi karbonatla iste.
Ay allah korusun missim.ya bogaz cok fena umutum.mafoluyor bebegi dusunemiorum.
Sagol canim allah razi olsun.
Ates yok da bazen de hapsiriyor sanki.
Sesi degismis yani kisilma degil de anlaamadim of
MasallahDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Canim benim esim d 3hic durlamaz banyoyu..ya azicim su tutsan benim isim cok kolaylasir diyorum amahep bi bahane var..unuttum diyor acele ettim diyor vs vs..Kizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacakher neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.
Hahahahah aayyy o kadar komikki ve o kadar dogruuHafta sonumuz tam da bu şekilde geçiyor
Dilzar sen gelin aldin alali pek neselisinsorma yahuu gül gül ölüyoruz dünürum. ben de bu sabah Asim uyanınca sabah yatak odasından saldım belki sesini duyan olur da alirlar diye, malum anneanne dede bizde. yooook anacim yok, en son ablasının odasındaki çöpü karıştırmaya yeltenmis ki zor aldim elinden... kahvaltıyı neyim hazır ettim ancak uyandi ev ahalisi.
yine bana hüsran yine bana hasret var anlayacagin.
Gecmis olsun canimm..ihlamur pekmez..klasik bilirsin iste.. eger ates olursa doktora gotur canim..daha cok küçükKizlar selam nasilsinizzzz
Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz
Oooo Deniz paşaaa hayırli ugurlu olsun❤❤❤.o minik ayaklarına taş gozlerine yaş degmesin..güzel yollarda yürü
ne çok çocuk biriktirmişsin, ne çok aglama, gaz, atak. kimse duymamış sesini... amaaan Allah korusunAynen aynen bizimki de
Hadiii bak sen ay yerim ya cadiiii
Ay o zaman biz de pijamamiza bı papyon takalım
Evet ya ayniiiiihahahahjsa çok güldüm acınası halimize
Peki bizi kim toplayacak
İnşallah canım ayy varsa beni kırmızı odada izlersiniz artık
Aynen öyle canımm kesinliklrYoktur inşallah kızlarAslihaydo strese bağlı gecikmedir. İstemeden yapılacak şey değil bu çocuk olayı gerçekten bile isteye olmalı ki sonra ben kaşındım nasılsa diyebilmeli insan
yaaa ben de farkettim,Canim benim esim d 3hic durlamaz banyoyu..ya azicim su tutsan benim isim cok kolaylasir diyorum amahep bi bahane var..unuttum diyor acele ettim diyor vs vs..
Yük hep bizdee..ne diyim.ki.kelin ilaci misali..
Hahahahah aayyy o kadar komikki ve o kadar dogruuzaten kadin bile videoyu cekerken kırılmış gulmekten
Dilzar sen gelin aldin alali pek neselisinihtiyacin olan bir gelinmis meger bu neseli yanini seviyorum cok gulduruyorsun
Gecmis olsun canimm..ihlamur pekmez..klasik bilirsin iste.. eger ates olursa doktora gotur canim..daha cok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?