oyyy yavru kuşum benim. masallah.. 4 mü oldu beş mi yürüyenler. hızlı ve heyecanlı çiftler Asya ve Haydo, ben sürünmem yürürüm diyen Karya, başka da vardi sankiii Denizle 4 ya da bes oldu kuzucuklar.Deniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Gördüm benim de içim ürperdi ama o manzarayı görmek için değer yürümeyeAyşecik uyandı yemeğini yedi altını değiştirdim babası ve babaanne ye bırakıp görümce ve bir arkadaşı ile saldık kendimizi doğaya bir uçurum var onun ucuna kadar gittik oraya ulaşmak için 45 dk keçi yollarından tırmandı zorlu yorucu ama mis gibi bir hava manzara vardı iyi geldi içim açıldı
Ahhh kuzum geçmiş olsun ıhlamur içir bol bol emzir kıyamam ya benKizlar selam nasilsinizzzz
Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz
Bizi de kocalar toplasın hadi bakalımAynen aynen bizimki de
Hadiii bak sen ay yerim ya cadiiii
Ay o zaman biz de pijamamiza bı papyon takalım
Evet ya ayniiiiihahahahjsa çok güldüm acınası halimize
Peki bizi kim toplayacak
İnşallah canım ayy varsa beni kırmızı odada izlersiniz artık
Gelsin adımlarDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Kuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldeoyyy yavru kuşum benim. masallah.. 4 mü oldu beş mi yürüyenler. hızlı ve heyecanlı çiftler Asya ve Haydo, ben sürünmem yürürüm diyen Karya, başka da vardi sankiii Denizle 4 ya da bes oldu kuzucuklar.
Duruyla ipek de vardı galibaoyyy yavru kuşum benim. masallah.. 4 mü oldu beş mi yürüyenler. hızlı ve heyecanlı çiftler Asya ve Haydo, ben sürünmem yürürüm diyen Karya, başka da vardi sankiii Denizle 4 ya da bes oldu kuzucuklar.
oyy kuzum benim, dikkatli temkinli olacak, aferin kuzuya. 10 aylik yürüdüler daha ne olsun, masallah hepsine.Kuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldesonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor
amaniiin ben gelinimi unuttum mu, cok özür dilerim ipektosum...Duruyla ipek de vardı galibaben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
Sizin başınız almilayla bağlı değil miydi? Yoksa yakışlı deniz oğlana kız mı yokDuruyla ipek de vardı galibaben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
En çok kavga ettiğimiz meseleler banyo ve tuvaletleri ayırmışlıpımız bile var erkeklerin hepsi aynı galiba nereden evlendim diyorum kuzumla 4-5 yıl öncesine gitme şansım olsa keşke diyorum bazen evlilikten önceki yıllarımKizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacakher neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.
Babası evlendirmeyecek kızımızı yoksa veriridim hanımağamıDuruyla ipek de vardı galibaben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
Ooy maşallah denize hep iyiye doğruya güzele gitsin adımlarıDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Aaaa bende denizin başı bağlı sanıyordum yoksa benim minik kelebeğim için talip olurdum deniz oğlanaDuruyla ipek de vardı galibaben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
Oo ayaklar tam yemelikİşbaşında
Ahhh baharım ya ne desem bilemiyorum ki oluyor öyle hepimizin başında var mükemmel değiller bizde değiliz onlar dün mantık sınırlı insanlar bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar ne yazık kiKizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacakher neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.
Aynen çok güzeldi manzara şırıl şırıl su sesi bide ama çok yüksektiGördüm benim de içim ürperdi ama o manzarayı görmek için değer yürümeye
Kuzeye de maşallah hep iyiye güzele gitsin adımlarıKuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldesonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor
Ohh misss yaaaaaaAyşecik uyandı yemeğini yedi altını değiştirdim babası ve babaanne ye bırakıp görümce ve bir arkadaşı ile saldık kendimizi doğaya bir uçurum var onun ucuna kadar gittik oraya ulaşmak için 45 dk keçi yollarından tırmandı zorlu yorucu ama mis gibi bir hava manzara vardı iyi geldi içim açıldı
MasAllah kuzeyeKuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldesonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor
Yaaa dilzaaaaaaarrrrr
HahahahBabası evlendirmeyecek kızımızı yoksa veriridim hanımağamı
Canim biz 18 19 kullaniyoruz ama buyuk geliyor.e bebekte ilk adim ayakkabilari var.biz Ali de kullanmistik memnun kaldik.simdilik aldigim ayakkabilar ortapedik degil ev patigi tarzı.ama ilk adim da alacagiz.bir de ayagini cm ile olcup alabiliyorsun.ayak beden tablosu var.Kızlar size bir şey soracağım ben Zara’ya ayakkabı alacağım da nasıl bir şey var alsam bir iki ayakkabısı var ama büyükler şimdi nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum spor alsam olmaz haber tarzı olsam olmaz şu çoraplı olanlardan aldım ama biraz büyük oldu 17 numara da küçükkararsız kaldım 18-19 kaç numara alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?