2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Deniz de artık adım atmaya başladı yehuu koltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
oyyy yavru kuşum benim. masallah.. 4 mü oldu beş mi yürüyenler. hızlı ve heyecanlı çiftler Asya ve Haydo, ben sürünmem yürürüm diyen Karya, başka da vardi sankiii Denizle 4 ya da bes oldu kuzucuklar.

Ayşecik uyandı yemeğini yedi altını değiştirdim babası ve babaanne ye bırakıp görümce ve bir arkadaşı ile saldık kendimizi doğaya bir uçurum var onun ucuna kadar gittik oraya ulaşmak için 45 dk keçi yollarından tırmandı zorlu yorucu ama mis gibi bir hava manzara vardı iyi geldi içim açıldı

Gördüm benim de içim ürperdi ama o manzarayı görmek için değer yürümeye

Ahhh kuzum geçmiş olsun ıhlamur içir bol bol emzir kıyamam ya ben

Bizi de kocalar toplasın hadi bakalım

oyyy yavru kuşum benim. masallah.. 4 mü oldu beş mi yürüyenler. hızlı ve heyecanlı çiftler Asya ve Haydo, ben sürünmem yürürüm diyen Karya, başka da vardi sankiii Denizle 4 ya da bes oldu kuzucuklar.
Kuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhalde sonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor

Duruyla ipek de vardı galiba ben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim

oyy kuzum benim, dikkatli temkinli olacak, aferin kuzuya. 10 aylik yürüdüler daha ne olsun, masallah hepsine.
Duruyla ipek de vardı galiba ben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
amaniiin ben gelinimi unuttum mu, cok özür dilerim ipektosum...

7 bebe oldu yürüyen aferin Nisan bebelerine, hızlı çıktılar.

En çok kavga ettiğimiz meseleler banyo ve tuvaletleri ayırmışlıpımız bile var erkeklerin hepsi aynı galiba nereden evlendim diyorum kuzumla 4-5 yıl öncesine gitme şansım olsa keşke diyorum bazen evlilikten önceki yıllarım

Kızlar size bir şey soracağım ben Zara’ya ayakkabı alacağım da nasıl bir şey var alsam bir iki ayakkabısı var ama büyükler şimdi nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum spor alsam olmaz haber tarzı olsam olmaz şu çoraplı olanlardan aldım ama biraz büyük oldu 17 numara da küçük kararsız kaldım 18-19 kaç numara alsam acaba

Oo ayaklar tam yemelik
Ahhh baharım ya ne desem bilemiyorum ki oluyor öyle hepimizin başında var mükemmel değiller bizde değiliz onlar dün mantık sınırlı insanlar bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar ne yazık ki
Gördüm benim de içim ürperdi ama o manzarayı görmek için değer yürümeye
Aynen çok güzeldi manzara şırıl şırıl su sesi bide ama çok yüksekti
Kuzeye de maşallah hep iyiye güzele gitsin adımları

Ohh misss yaaaaaa
MasAllah kuzeye hayirlarda yürü...güzel ayakların hep dogruyu bulsun
O ogretmen61 Asim gibi, boynu bükük küçük Emrah pozları verdir bak ise yarıyor.
Yaaa dilzaaaaaaarrrrr hahahhahahahah
Yaaa Asım gibi damat zor bulunur..bası onde yigidimin bulent sertasin dansoze bakmaması gibi harama bakmaz yigidim ama benim damat da öyle simdi hakkini yemiyelim..kimselere goz kırpmadı Eliften başka
Babası evlendirmeyecek kızımızı yoksa veriridim hanımağamı
Hahahah kapamayın guzel kızımın kısmetini
Canim biz 18 19 kullaniyoruz ama buyuk geliyor.e bebekte ilk adim ayakkabilari var.biz Ali de kullanmistik memnun kaldik.simdilik aldigim ayakkabilar ortapedik degil ev patigi tarzı.ama ilk adim da alacagiz.bir de ayagini cm ile olcup alabiliyorsun.ayak beden tablosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…