- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Dünürüm zaten bizimki bir daha öyle hiç tekrar etmedi. Hemen yere oturup emeklemeye başlıyor. Orda bir tehlike sezdi galibaoyy kuzum benim, dikkatli temkinli olacak, aferin kuzuya. 10 aylik yürüdüler daha ne olsun, masallah hepsine.
amaniiin ben gelinimi unuttum mu, cok özür dilerim ipektosum...
7 bebe oldu yürüyen aferin Nisan bebelerine, hızlı çıktılar.
canim çoğu aynı sinirlenme de diyemiyorum insan sinirleniyor. usanma söyle kavga et yapsın. ben öyle ediyorumKizlar ben bu esime cok gicik oluyorum ya kizi dun emanet ettim mutfagi temizliyordum dondum baktim internetten ayakkabi bakiyor kizinda agzinda birsey çiğniyor ip vardi dudaginin kenarinda aldim baska birsey varmı diye gitmis kizin agzini zorla acmaya çalışıyor o sira yapma etme diyorum kizda kendini geriye atıyor kafasini vurdu agladi baya. Bugunde kalktik kahvalti yaptik kizi yatirmadan once kayisi dut flan koydum ocaga kaynasin biraz kapat dedim kizi uyuttum ciktimki bir koku bizimki ortada yok neredeyse yangin cikacakher neyse sonra gittim banyo yu temizleyim dedim beyefendi sabunla yikaniyor sagolsun arkasından bir su tutmuyor kalintilar hep kaliyor kac defa söyledim yok aceleyele ciktim yok unuttum girip camasir suyuyla heryere telliyorum. Sonra bitirdim isi mutfağa gittim adamin derdi uckurunda gel uzanalim diyor ya git dedim yeter artik. Beni anneme birak diyorum yok. Kizin saclari terliyormuş kesecekmis beyefndi oldu canim. Vallahi bazen oyle usaniyorumki kendinden sogutuyor resmen.
ah bizi mi anlattın sen. eşim sağolsun çok iyi oyun arkadaşıdır kendi eğlenir yani ama yorulur sanki ben o ara iş yapmıyormuşum da dinleniyormuşum gibi e hadi der cocuklar ozledi der sigarq der bi deÇok şükür bizim babası çok iyi oyalıyor ona şükür. Ver unut o şekil. Ama tabi ben de mutfaktan çıkamıyorum arada git çamaşır at eşya yerleştir çöpleri at falan derken evin her bir köşesinde dört dönüyorum. Amaaan analık zormuş beee önceden hafta sonları bi kahvaltım bi de akşam yemeğim vardı. Arada ne izlesem nereye gezmeye gitsem diye düşünürdüm. Şimdi kendimiz yemesek bebişin yemekler yetiyor mutfağı dandiniye çevirmeye. Varlığına şükürler olsun ama eski günleri de özlemiyor değilim.
ateş kontrolunu ihmal etme oncelikle canim. carpol ver. bol bol emzir su ver ıhlamur ver . çok geçmiş olsun. çok üzüldüm vala. o kadar zor ki. tez zamanda uzağa gitsin hastalık.Kizlar selam nasilsinizzzz
Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz
ohhhhh masallah ya ne hızlı çıktınız. biz daha bugün ilk defa sıralama yaptık. yurume arkadasiinin etkiai sanirimDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
masallah masallah ya. yerim ne guzel. yuruyen yürüyeneKuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldesonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor
Valla biz karı koca evliliği önermiyoruzOhh misss yaaaaaa
MasAllah kuzeyehayirlarda yürü...güzel ayakların hep dogruyu bulsun ❤ ❤ ❤
Yaaa dilzaaaaaaarrrrrhahahhahahahah
Yaaa Asım gibi damat zor bulunur..bası onde yigidiminbulent sertasin dansoze bakmaması gibi harama bakmaz yigidim ama benim damat da öyle simdi hakkini yemiyelim..kimselere goz kırpmadı Eliften başka
Hahahahkapamayın guzel kızımın kısmetini
Canim biz 18 19 kullaniyoruz ama buyuk geliyor.e bebekte ilk adim ayakkabilari var.biz Ali de kullanmistik memnun kaldik.simdilik aldigim ayakkabilar ortapedik degil ev patigi tarzı.ama ilk adim da alacagiz.bir de ayagini cm ile olcup alabiliyorsun.ayak beden tablosu var.
Aaa bence ipek buna alınır asımdan soğuyabiliroyy kuzum benim, dikkatli temkinli olacak, aferin kuzuya. 10 aylik yürüdüler daha ne olsun, masallah hepsine.
amaniiin ben gelinimi unuttum mu, cok özür dilerim ipektosum...
7 bebe oldu yürüyen aferin Nisan bebelerine, hızlı çıktılar.
Almiladan ses gelmiyoe hiç yaSizin başınız almilayla bağlı değil miydi? Yoksa yakışlı deniz oğlana kız mı yok
teşekkur ederim canim markete diye çıktık bir baktık park dolu.kizında uykusu vardı,hiç arabadan inmek istemedide, millette oglun cok yaramaz ama kızın çok sakin dediler. hem uykusuzluk,hem kalabalik duruyu şaşırttı.umut çok mutlu oldu.D dilzar ahhh ben de sabah salıyorum oğlanı yataktan sonra yine ben bakıyorum kendim çalıp söylüyorum anlıycan
S Susam_tanesi aynı biz ya ama olsun bebesiz iş yapmak da güzel benim stresimi alıyor
BKGK kestirme Karya nın saçlarını yaş gününde bağlarsın belki yukarıdan bir şemsiye. Kocan kendi saçlarını kessin aman hangi erkek çıkarken banyo temizler ki nadirdir bence boşver sıkma canını
N Nehir8077 yaaa gelinim nasıl güzel beyazlar içinde maşşallah yerimmm. Umut da yakışıklım özlemiş parkı nasıl mutlu
Her babanın düşüncesi bu ama elbet uçacak yuvadanBabası evlendirmeyecek kızımızı yoksa veriridim hanımağamı
Valla almila vardı ama bi göründü bi kayboldu başkalarına mı yar oldu bilmiyorum eğer öyleyse Ayşe kız bizimdirAaaa bende denizin başı bağlı sanıyordum yoksa benim minik kelebeğim için talip olurdum deniz oğlana
Ben yürüme arkadaşının etkisini gördüm bide oyun alanı yapmıştım ona çitlerden orda öğrendi aslında sıralamayı kenarlarına top sıkıştırıyodum onları düşürmek için ilerleye ilerleye öğrendicanim çoğu aynı sinirlenme de diyemiyorum insan sinirleniyor. usanma söyle kavga et yapsın. ben öyle ediyorum
ah bizi mi anlattın sen. eşim sağolsun çok iyi oyun arkadaşıdır kendi eğlenir yani ama yorulur sanki ben o ara iş yapmıyormuşum da dinleniyormuşum gibi e hadi der cocuklar ozledi der sigarq der bi de
ateş kontrolunu ihmal etme oncelikle canim. carpol ver. bol bol emzir su ver ıhlamur ver . çok geçmiş olsun. çok üzüldüm vala. o kadar zor ki. tez zamanda uzağa gitsin hastalık.
ohhhhh masallah ya ne hızlı çıktınız. biz daha bugün ilk defa sıralama yaptık. yurume arkadasiinin etkiai sanirim
masallah masallah ya. yerim ne guzel. yuruyen yürüyene
Sağol canımm
Sanırım öyleHer babanın düşüncesi bu ama elbet uçacak yuvadan
yoook soğumaz benim İpek kuzum, bi tanecik o.Aaa bence ipek buna alınır asımdan soğuyabilir
Gecmis olsun tekrardan canım..pekmez icir azicik bari olmaz miSagolun arkadaslar.
Rabbim hastalıkları bizlerden heke de evlatlarimizdan uzat tutsun insallah.
misskokulumm
Kalppare
Jadesi
Helinnnnn
Kizlar güneş ilik su icirince bile sinirlenen biri.ıhlaamur iciremedim cok agkattim ihmalura,serim sikma,boğazına bakma derken goremedim ki bogazini.
Sesi nite gitti anlamadim.
Bağırmaktan aglamaktandir umarım missim.
Canim sıkıldı ya umutun doktoruna da gidemesik kam vermek lazim cok gecti ama üzülecek.
Uf hep dusun dusun herkesi herseui duşun.
Neyse canlarim guzel kizlar sagolunnn
Çok dikkat et bari canım tam bı yoluna girsin de inşallahYaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalı
Evet yoksa 3 kat zor olur sürekli koca kisisini suclariz sen yaptın diyeYoktur inşallah kızlarAslihaydo strese bağlı gecikmedir. İstemeden yapılacak şey değil bu çocuk olayı gerçekten bile isteye olmalı ki sonra ben kaşındım nasılsa diyebilmeli insan
Vayssss havası binbeşyuzDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
ne çok çocuk biriktirmişsin, ne çok aglama, gaz, atak. kimse duymamış sesini... amaaan Allah korusun
Hı hıı görürsem söylerimBizi de kocalar toplasın hadi bakalım
teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?