2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Dünürüm zaten bizimki bir daha öyle hiç tekrar etmedi. Hemen yere oturup emeklemeye başlıyor. Orda bir tehlike sezdi galiba

İyice becermeden tekrar denemez bence tam tahmin ettiğim gibi garantici kız

O gün de zaten beni tutuyorum falan sandı herhal ki attı kendini yollara naptığını bilmeden. Biz bir iki deneyelim diye uğraşınca anladı olayı

canim çoğu aynı sinirlenme de diyemiyorum insan sinirleniyor. usanma söyle kavga et yapsın. ben öyle ediyorum
ah bizi mi anlattın sen. eşim sağolsun çok iyi oyun arkadaşıdır kendi eğlenir yani ama yorulur sanki ben o ara iş yapmıyormuşum da dinleniyormuşum gibi e hadi der cocuklar ozledi der sigarq der bi de
ateş kontrolunu ihmal etme oncelikle canim. carpol ver. bol bol emzir su ver ıhlamur ver . çok geçmiş olsun. çok üzüldüm vala. o kadar zor ki. tez zamanda uzağa gitsin hastalık.
Deniz de artık adım atmaya başladı yehuu koltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
ohhhhh masallah ya ne hızlı çıktınız. biz daha bugün ilk defa sıralama yaptık. yurume arkadasiinin etkiai sanirim
masallah masallah ya. yerim ne guzel. yuruyen yürüyene

Valla biz karı koca evliliği önermiyoruz Aaa hiç bilgim yoktu saol canım baktım şimdi dediğin ayakkabılara yarın alacağım bir tane İnş

Aaa bence ipek buna alınır asımdan soğuyabilir

teşekkur ederim canim markete diye çıktık bir baktık park dolu.kizında uykusu vardı,hiç arabadan inmek istemedide, millette oglun cok yaramaz ama kızın çok sakin dediler. hem uykusuzluk,hem kalabalik duruyu şaşırttı.umut çok mutlu oldu.

Ben yürüme arkadaşının etkisini gördüm bide oyun alanı yapmıştım ona çitlerden orda öğrendi aslında sıralamayı kenarlarına top sıkıştırıyodum onları düşürmek için ilerleye ilerleye öğrendi darısı size inşallah

Sagolun arkadaslar.
Rabbim hastalıkları bizlerden heke de evlatlarimizdan uzat tutsun insallah.
misskokulumm
Kalppare
Jadesi
Helinnnnn
Kizlar güneş ilik su icirince bile sinirlenen biri.ıhlaamur iciremedim cok agkattim ihmalura,serim sikma,boğazına bakma derken goremedim ki bogazini.
Sesi nite gitti anlamadim.
Bağırmaktan aglamaktandir umarım missim.
Canim sıkıldı ya umutun doktoruna da gidemesik kam vermek lazim cok gecti ama üzülecek.
Uf hep dusun dusun herkesi herseui duşun.

Neyse canlarim guzel kizlar sagolunnn

BKGK

Ben de cok gicik oluyorum hem de cok.
Hep bir manalari var işe gelince, ama gel demeyi biliorlar o zmaan yorgubkuk yok.
Erkekler cok genis ya suan bogasim geldi esimi düşününce.
Ya idrar tartışmayla dedigini yaptıracan.ya da boscrrcen ama boscerince daha da salar erkekler bana gore.
Rabbim gecim versin ne diyim hepimize
Gicik esleri duzeltsin of

Gecmis olsun tekrardan canım..pekmez icir azicik bari olmaz mi alerjisi yoksa

Yaa bende valla birde evliliğim benim tam olarahn oturmuş bir evlilik değil iki çoçuk şuna için olmamalı
Çok dikkat et bari canım tam bı yoluna girsin de inşallah sonrası Allah kerim
Yoktur inşallah kızlar Aslihaydo strese bağlı gecikmedir. İstemeden yapılacak şey değil bu çocuk olayı gerçekten bile isteye olmalı ki sonra ben kaşındım nasılsa diyebilmeli insan
Evet yoksa 3 kat zor olur sürekli koca kisisini suclariz sen yaptın diye
Deniz de artık adım atmaya başladı yehuu koltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Vayssss havası binbeşyuz maşallah deniz ogluş
ne çok çocuk biriktirmişsin, ne çok aglama, gaz, atak. kimse duymamış sesini... amaaan Allah korusun
Kız dilzaaar ne güldüm
Bizi de kocalar toplasın hadi bakalım
Hı hıı görürsem söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…