2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Karnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum

Canım yazamadım bir türlü. Ben de başka açılardan teselli edilmeyi beklerken bak şimdi herşey nasıl da yoluna girdi. Sen en azından arel kreş yaşına gelene kadar onların yanında kal sonrasında dönersin işine tek çocuk bakıcı veya aile yanında, diğeri kreşte daha kolay olur. Uzak gibi görünüyor ama şu pandemi bitene kadar zaten ancak gelir yaşı. Hem risk de bitmiş olur. Çok iyi olur her açıdan. İşten ayrılmana da üzülmeni anlıyorum. az değil 7 yıldı galiba ama belki aynı yer tekrar ister seni ya da istemezse de boşver tebdili mekanda ferahlık vardır der yeni bir yerde başlarsın O günler zor geliyor bakınca yeni iş alışma süreci ama içine girince insan kolay alışıyor. Sen şimdi bebişlerinle güzel anılar biriktirmeye bak çalışmaya başlayınca da için rahat olur

Tek tek sayıları tutup çıkarmak çok hoşuna gitti geri yerine takma işini 150 kere ben yaptım ama olsun sevdi
Maaşallah Haydoma. Muzip muzip gülüşünü severim
Senin gelin geceleri rahat ediyor, özgürlüğünü ilan ediyor. Birde üstüne diş çıkarıyor sanırım, gece kaka şov yapiyor.
Gelinim gece kuşu Baharcım. Dünürüm yoruluyor yazık şekerpareme. Ama Ata da durmuyor. Kayınvalidem uyanık sözlüm uyanık biz de uyumayalım anne diyor. Burdan eşlik ediyoruz
Yaaaa yerim ya çimen yeme keyfi
Hertürlü ot itinayla yenir.
nzh99 iyi bakalm ama atıstk biraz iste ama mevzu baska. Onun dışında braksam hergn yine ailesini atayacak da ben durduruyorm oyle oyle iyi sayılır işte
İşte sizin evlilik dürte dürte hırrış gürrüş gidecek. Ailesini arasın karışma sen. Sen görüşme ama onun görüşmesine müdahale edersen onlar daha da cazip olur. Biraz politik ol. Aslında evlilik bir nevi akıl oyunu.
Maşallah kuzuma bol bol güneş temiz hava, mutlu olmuştur.
Evet Baharcım. Zaten sokakçı oldu çıktı.sokak kapısını ya da bahçe kapısını görünce kucaktaysa ayaklar dört nala oluyor.
Geçmiş olsun şükürüm. Ben sabahları elma armut kurusu kaynatıyorum birkaç gündür boğazına iyi gelir diye. Biberona koyup ılık veriyorum
Deniz de artık adım atmaya başladı yehuu koltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Deniz Beyim sağlıkla doğru yollarda ilerle inşallah
Açken Ata da babasını tanımıyor o derece. O pisi kediyi yerim.
Bizi de kocalar toplasın hadi bakalım
Vallahi benimki beni de Ata yı da topluyor
Ayaklarına hastayım zeyayım. Ne güzel yerler gezmişiniz bu arada
Öyleyiz söz verdik gözümüz sözlümüzde. Tel sararken bile, “tel bulamayınca, annesini sarıyor.” Komşu kızı falan yok.
Valla biz karı koca evliliği önermiyoruz Aaa hiç bilgim yoktu saol canım baktım şimdi dediğin ayakkabılara yarın alacağım bir tane İnş
Evlilik için 3Z kuralı önemlidir. 3Z yi yakaladın mı tadından yenmez. Doğru Zemin, Zaman ve Zat.

maşallah kuzular yürümeye başlamış.10 ay kayıt ettiler yapacakları yamazliklari.aman dikkatli olun, özel eşyalarınızı kaldırın yaramazlar işe başladı. kızlar ben gene geçtim tuşlu tele. bu hafta beni hoş görün her yazıyı göremiyorum,etiket yapamıyorum beceremedim. elimden geldikçe yazarim.

Elimden geldiğince yazacağım. Burası sizler bağımlılık yaptınız.

Kızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.

Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyor uyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum

Bu da böyle komik bir anı olarak dursun burda

Valla canım çok dikkat ediyorumduk hatta birliktelik sayısı Bile 3-4 ya var ya yok niye geçti anlamadım doğumdan önce çok normaldi doğumdan sonra 4 kere oldum 1 i tek gecikti şimdi de 10 gün geçti

Ahahah oluyor bazen öyle bizde geçen aynı yatakta yatıyoruz unutmuşum baktım beşik boş sağım boş sola dönüp eşime bağıracaktım ki hanımağamm yatıyor derin bir ohh çekip sarılıp uyudum

Zemini anlamadım Bizim evlilik zamanımız yanlış erkenci davrandık birbirimizi tanıma açısından değil de hayata karşı zat doğru gibi yani başka düşünemiyorum

S Susam_tanesi
Ohh iyi bari Ipek kuzusu anlamis annesinin yorgun olduğunu uyumus guzelce
Gecmis olsun canim safra olabilir. Bendede oyle oluyordu en son aldirdimda kurtuldum insallah onemli birsey degildir.

Geçmiş olsun Aslımmm..geciken regl ile ilgili birsey olabilir mi acaba?

Yaa yesim yaaa demek tel sararken bile annesini sarıyor
Demek Ata da gece kuşu oldu
Ya ben de üzülüyorum bu kızın beni de kendini de boyle uyutmamasina ama abisi de böyleydi..geceleri uyumaya 1.5 yas civarı baslamakla birlikte hala geceleri uyanabiliyor.doktor bana.kendini hırpalama bazı çocuk böyle olur dedigi için bir nebze rahatlıyorum.bak karnı acıkarak uyandı saat 5ti.hala uyumadı.karnıni doyurdum sallıyorum simdi
3z Kuralı guzelmiş
Yaaa susaaaam hahahha ayy kıyamam nasıl yorulmuşsan fark etmemişin.ama ilginç olan ipektosun onca saat daha uyuması masAllah ipekime o da pek yorgun düşmüş belli ki
Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Sakin ol canım..belki bir yeri agriyordur..gecici bir durumdur belki..

O ogretmen61 deniz nasıl boş kalır aaa ben şok Esra Erola bağladık iyice asya var almila güneş başka kimler vardı kızlardan hepsi de güzeller güzeli ben bilmem siz düşünün
Valla kızların güzelliğine lafımız yok aslıcım bekliyoruz bakalım kısmet

Günaydın kızlar biz oğluşla uyandık oyun oynuyoruz ev ahalisi uyuyor mışıl mışıl. Baba napıyor oğlum diyorum nennnennn diyor ne diyor baba diyorum değişik sesler çıkarıyor horlamamsı kuzu bunlar.
S Sonsuzsukurler nasıl oldu Güneş?
Zeyay1420 manzaralar fotoğraflar harika canım bayıldım
Aslihaydo geçmiş olsun canım sonuçtan bizi de haberdar et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…