- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
O çiçek ve çikolatanın hatrına bile soğumaz bence deyoook soğumaz benim İpek kuzum, bi tanecik o.
Canım yazamadım bir türlü. Ben de başka açılardan teselli edilmeyi beklerken bak şimdi herşey nasıl da yoluna girdi. Sen en azından arel kreş yaşına gelene kadar onların yanında kal sonrasında dönersin işine tek çocuk bakıcı veya aile yanında, diğeri kreşte daha kolay olur. Uzak gibi görünüyor ama şu pandemi bitene kadar zaten ancak gelir yaşı. Hem risk de bitmiş olur. Çok iyi olur her açıdan. İşten ayrılmana da üzülmeni anlıyorum. az değil 7 yıldı galiba ama belki aynı yer tekrar ister seni ya da istemezse de boşver tebdili mekanda ferahlık vardır der yeni bir yerde başlarsınkızlar bu arada ben izin olayını daha fazla uzatamıyorumistifa yasağı da kalktı ya. haftaya hastane beni işe bekliyormuş. lapbadanak olunca bi kal geldi bana hayır öyle birşey ki mesleğim de çocuğum gibi içim gidiyor ama iki küçük bebe de var. sanirim en az 2 yil yani civan 3 olana kadar bana ev modu gözüküyor. duygusalım bu ara. bi evladimdan vazgeçiyor gibi. çocuk isterken hayatımın bu denli değişeceği hiç aklımdan geçmezdi. tabi pandeminin de katkısı var. yengemler bakıyordu arele ama şimdi uzaktan ieğitim oldu çocukları evde. onlarla meşguller. bi de civanım da.var artık. beni teselli edin azcik
Maaşallah Haydoma. Muzip muzip gülüşünü severimTek tek sayıları tutup çıkarmak çok hoşuna gitti geri yerine takma işini 150 kere ben yaptım ama olsun sevdi
Gelinim gece kuşu Baharcım. Dünürüm yoruluyor yazık şekerpareme. Ama Ata da durmuyor. Kayınvalidem uyanık sözlüm uyanık biz de uyumayalım anne diyor. Burdan eşlik ediyoruzSenin gelin geceleri rahat ediyor, özgürlüğünü ilan ediyor. Birde üstüne diş çıkarıyor sanırım, gece kaka şov yapiyor.
Hertürlü ot itinayla yenir.Yaaaa yerim ya çimen yeme keyfi
İşte sizin evlilik dürte dürte hırrış gürrüş gidecek. Ailesini arasın karışma sen. Sen görüşme ama onun görüşmesine müdahale edersen onlar daha da cazip olur. Biraz politik ol. Aslında evlilik bir nevi akıl oyunu.nzh99 iyi bakalm ama atıstk biraz iste ama mevzu baska. Onun dışında braksam hergn yine ailesini atayacak da ben durduruyorm oyle oyle iyi sayılır işte
Evet Baharcım. Zaten sokakçı oldu çıktı.sokak kapısını ya da bahçe kapısını görünce kucaktaysa ayaklar dört nala oluyor.Maşallah kuzuma bol bol güneş temiz hava, mutlu olmuştur.
Geçmiş olsun şükürüm. Ben sabahları elma armut kurusu kaynatıyorum birkaç gündür boğazına iyi gelir diye. Biberona koyup ılık veriyorumKizlar selam nasilsinizzzz
Kizimin sesi degisti bogazlari aciyor sis o yuzden diye dusunuorum.
Ağlamaktan olabilir mi bilmiorum.
Agzini da acmiyor ki bakayım ama sanki biraz kızarık.
Emiyor yemek yemek pek istemior.
Nesesi bazen iyi ama uyunak istiyor sanki.
Napicam sasirdim.
Ne yapmaliyim arkadaslar.
Ilac olarak bitkisel destek olarak yardimci olur musunuz
Deniz Beyim sağlıkla doğru yollarda ilerle inşallahDeniz de artık adım atmaya başladı yehuukoltuklar arasında giderken de bazen elini bırakıyo ama farkında değil şapşik
Açken Ata da babasını tanımıyor o derece. O pisi kediyi yerim.Yaa kıyamamdemek gulmene de izin yok eyvah kıyamam karyama ciddi bir kız annesi o Elif de istediği olmayinca basıyor narayı özellıkle ac ve uykusu gelmişse..saniye tahammülü yok.butun bebekler oyledir ama...Elif sanki azarliyor Ali aglardi icli icli kiyamazdim.bu kiz bulsa dövecek beni
Oyun zamanı gık yok canım..egleniyoruz..ne oluyorsa ben mutfaga gecince oluyor..esim evde olmadan banyo tuvalet yikayamiyorum mesela cok bagiriyor kapıda
Dısarıda da mızırdiyor bazen..bazen de bakınıyor eğleniyor.. bazen de uyukluyor pisi kedi gibi
Vallahi benimki beni de Ata yı da topluyorBizi de kocalar toplasın hadi bakalım
Ayaklarına hastayım zeyayım. Ne güzel yerler gezmişiniz bu aradaOo ayaklar tam yemelik
Ahhh baharım ya ne desem bilemiyorum ki oluyor öyle hepimizin başında var mükemmel değiller bizde değiliz onlar dün mantık sınırlı insanlar bizim düşündüğümüz gibi düşünemiyorlar ne yazık ki
Aynen çok güzeldi manzara şırıl şırıl su sesi bide ama çok yüksekti
Kuzeye de maşallah hep iyiye güzele gitsin adımları
Öyleyiz söz verdik gözümüz sözlümüzde. Tel sararken bile, “tel bulamayınca, annesini sarıyor.” Komşu kızı falan yok.Ohh misss yaaaaaa
MasAllah kuzeyehayirlarda yürü...güzel ayakların hep dogruyu bulsun ❤ ❤ ❤
Yaaa dilzaaaaaaarrrrrhahahhahahahah
Yaaa Asım gibi damat zor bulunur..bası onde yigidiminbulent sertasin dansoze bakmaması gibi harama bakmaz yigidim ama benim damat da öyle simdi hakkini yemiyelim..kimselere goz kırpmadı Eliften başka
Hahahahkapamayın guzel kızımın kısmetini
Canim biz 18 19 kullaniyoruz ama buyuk geliyor.e bebekte ilk adim ayakkabilari var.biz Ali de kullanmistik memnun kaldik.simdilik aldigim ayakkabilar ortapedik degil ev patigi tarzı.ama ilk adim da alacagiz.bir de ayagini cm ile olcup alabiliyorsun.ayak beden tablosu var.
Evlilik için 3Z kuralı önemlidir. 3Z yi yakaladın mı tadından yenmez. Doğru Zemin, Zaman ve Zat.Valla biz karı koca evliliği önermiyoruzAaa hiç bilgim yoktu saol canım baktım şimdi dediğin ayakkabılara yarın alacağım bir tane İnş
Elimden geldiğince yazacağım. Burası sizler bağımlılık yaptınız.
Valla canım çok dikkat ediyorumduk hatta birliktelik sayısı Bile 3-4 ya var ya yok niye geçti anlamadım doğumdan önce çok normaldi doğumdan sonra 4 kere oldum 1 i tek gecikti şimdi de 10 gün geçtiÇok dikkat et bari canım tam bı yoluna girsin de inşallahsonrası Allah kerim
Evet yoksa 3 kat zor olur sürekli koca kisisini suclariz sen yaptın diye
Vayssss havası binbeşyuzmaşallah deniz ogluş
Kız dilzaaar ne güldüm
Hı hıı görürsem söylerim
Ahahah oluyor bazen öyle bizde geçen aynı yatakta yatıyoruz unutmuşum baktım beşik boş sağım boş sola dönüp eşime bağıracaktım ki hanımağamm yatıyor derin bir ohh çekip sarılıp uyudumKızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyoruyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum
Bu da böyle komik bir anı olarak dursun burda
Zemini anlamadımMaaşallah Haydoma. Muzip muzip gülüşünü severim
Gelinim gece kuşu Baharcım. Dünürüm yoruluyor yazık şekerpareme. Ama Ata da durmuyor. Kayınvalidem uyanık sözlüm uyanık biz de uyumayalım anne diyor. Burdan eşlik ediyoruz
Hertürlü ot itinayla yenir.
İşte sizin evlilik dürte dürte hırrış gürrüş gidecek. Ailesini arasın karışma sen. Sen görüşme ama onun görüşmesine müdahale edersen onlar daha da cazip olur. Biraz politik ol. Aslında evlilik bir nevi akıl oyunu.
Evet Baharcım. Zaten sokakçı oldu çıktı.sokak kapısını ya da bahçe kapısını görünce kucaktaysa ayaklar dört nala oluyor.
Geçmiş olsun şükürüm. Ben sabahları elma armut kurusu kaynatıyorum birkaç gündür boğazına iyi gelir diye. Biberona koyup ılık veriyorum
Deniz Beyim sağlıkla doğru yollarda ilerle inşallah
Açken Ata da babasını tanımıyor o derece. O pisi kediyi yerim.
Vallahi benimki beni de Ata yı da topluyor
Ayaklarına hastayım zeyayım. Ne güzel yerler gezmişiniz bu arada
Öyleyiz söz verdik gözümüz sözlümüzde. Tel sararken bile, “tel bulamayınca, annesini sarıyor.” Komşu kızı falan yok.
Evlilik için 3Z kuralı önemlidir. 3Z yi yakaladın mı tadından yenmez. Doğru Zemin, Zaman ve Zat.
Gecmis olsun canim safra olabilir. Bendede oyle oluyordu en son aldirdimda kurtuldumKarnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum
Geçmiş olsun AslımmmKarnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum
Yaa yesim yaaaMaaşallah Haydoma. Muzip muzip gülüşünü severim
Gelinim gece kuşu Baharcım. Dünürüm yoruluyor yazık şekerpareme. Ama Ata da durmuyor. Kayınvalidem uyanık sözlüm uyanık biz de uyumayalım anne diyor. Burdan eşlik ediyoruz
Hertürlü ot itinayla yenir.
İşte sizin evlilik dürte dürte hırrış gürrüş gidecek. Ailesini arasın karışma sen. Sen görüşme ama onun görüşmesine müdahale edersen onlar daha da cazip olur. Biraz politik ol. Aslında evlilik bir nevi akıl oyunu.
Evet Baharcım. Zaten sokakçı oldu çıktı.sokak kapısını ya da bahçe kapısını görünce kucaktaysa ayaklar dört nala oluyor.
Geçmiş olsun şükürüm. Ben sabahları elma armut kurusu kaynatıyorum birkaç gündür boğazına iyi gelir diye. Biberona koyup ılık veriyorum
Deniz Beyim sağlıkla doğru yollarda ilerle inşallah
Açken Ata da babasını tanımıyor o derece. O pisi kediyi yerim.
Vallahi benimki beni de Ata yı da topluyor
Ayaklarına hastayım zeyayım. Ne güzel yerler gezmişiniz bu arada
Öyleyiz söz verdik gözümüz sözlümüzde. Tel sararken bile, “tel bulamayınca, annesini sarıyor.” Komşu kızı falan yok.
Evlilik için 3Z kuralı önemlidir. 3Z yi yakaladın mı tadından yenmez. Doğru Zemin, Zaman ve Zat.
Yaaa susaaaam hahahhaKızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyoruyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum
Bu da böyle komik bir anı olarak dursun burda
Sakin ol canım..belki bir yeri agriyordur..gecici bir durumdur belki..Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Valla kızların güzelliğine lafımız yok aslıcımO ogretmen61 deniz nasıl boş kalır aaa ben şokEsra Erola bağladık iyice asya var almila güneş başka kimler vardı kızlardan hepsi de güzeller güzeli ben bilmem siz düşünün
Boncuk Sena kuşumuz da varO ogretmen61 deniz nasıl boş kalır aaa ben şokEsra Erola bağladık iyice asya var almila güneş başka kimler vardı kızlardan hepsi de güzeller güzeli ben bilmem siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?