- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Senanın da mı başı bağlı değil aaaBoncuk Sena kuşumuz da var
Geçmiş olsun aslıcım. Apandisit ise tehlikeli aman ihmal etmeKarnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum
Vak ya akıllı bıdık benim maşallah kuzeye aydınlık yollara yürüsünKuzey de geçen hafta başladı adımlara. İlk gün bir iki adım atmıştı. Bir iki gün temkinli gitti. Sonra gaza geldi artık gözüne yakın bir yer kestirip 4-5 adım atıyor. Bir de iki adım atıp bekliyor bazen gidebilir miyim diye düşünüyor herhaldesonra yerse iki adım daha atıyor yemezse yavaşça poposunun üstüne oturup emeklemeye devam ediyor
Yaaa yerim videoya çok güldüm ama yavrum kim bu yakışıklı aa benmişimDuruyla ipek de vardı galibaben hala bi gelin bulamadım kendime ya o kadar video da atıyorım bi kız düşüremedim
Ahahhahah ya yerim ben boynu bükük Asımı
Bütün babalar vermiyor sözde sen çaktırmadan bağla başınıBabası evlendirmeyecek kızımızı yoksa veriridim hanımağamı
19 ideal sanki ama kalıba göre değişiyor malesef bu yumuşak ayakkabılar var makosen adı sanırım baksana biraha gibi sert olmasınKızlar size bir şey soracağım ben Zara’ya ayakkabı alacağım da nasıl bir şey var alsam bir iki ayakkabısı var ama büyükler şimdi nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum spor alsam olmaz haber tarzı olsam olmaz şu çoraplı olanlardan aldım ama biraz büyük oldu 17 numara da küçükkararsız kaldım 18-19 kaç numara alsam acaba
Baharcım biraz daha sabırlı ol. Mutlaka uykusu vardır ama nasıl uyuyacağını bilemiyor yavrucum. Öyle düşün. İpek de aynı dediğin gibiydi dönüyor dönüyor uyuyamıyor. Şimdi uyandırmadan besliyorum. Dönüp dönüp geri uyuyor. Yavaş yavaş öğreniyorlar. Saatleri düzenledikten gece rüya öğünlerini ayarladıktan sonra gerisi kolaylaşıyor. Bebekler düzeni sever derler gerçekten öyle. Öyle öyle döne döne uyumayı öğrenecek.Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Göktuğ kuzum çok akıllı bir oğlan maşallah onaGünaydın kızlar biz oğluşla uyandık oyun oynuyoruz ev ahalisi uyuyor mışıl mışıl. Baba napıyor oğlum diyorum nennnennn diyorne diyor baba diyorum değişik sesler çıkarıyor horlamamsı kuzu bunlar.
S Sonsuzsukurler nasıl oldu Güneş?
@Zeyay1420 manzaralar fotoğraflar harika canım bayıldım
@Aslihaydo geçmiş olsun canım sonuçtan bizi de haberdar et.
18 bize küçük oluyor bez ayakkabılardan var.20 numara iyi oluyor ama Ayaklarını birbirine sürtüp düşürüyor ben giydirmiyorum 2 çorap giydiriyorum üst üste. Kalın çorap biri. Yürümeye başlayınca ilk adım alırım vicconunkiler güzel oluyor hafif esnek olması önemli. Şuan değil de dışarıda yürüyecek kıvama gelsinler bir. Evde giydirmeye tavsiye etmiyor doktorlar zatenKızlar size bir şey soracağım ben Zara’ya ayakkabı alacağım da nasıl bir şey var alsam bir iki ayakkabısı var ama büyükler şimdi nasıl bir şey alacağımı da bilmiyorum spor alsam olmaz haber tarzı olsam olmaz şu çoraplı olanlardan aldım ama biraz büyük oldu 17 numara da küçükkararsız kaldım 18-19 kaç numara alsam acaba
Benimkide öyle arada tek tük atıyor adım yürümeye kalkıyorum oturuyor geriDünürüm zaten bizimki bir daha öyle hiç tekrar etmedi. Hemen yere oturup emeklemeye başlıyor. Orda bir tehlike sezdi galiba
İyice becermeden tekrar denemez bence tam tahmin ettiğim gibi garantici kız
O gün de zaten beni tutuyorum falan sandı herhal ki attı kendini yollara naptığını bilmeden. Biz bir iki deneyelim diye uğraşınca anladı olayı
Ben de kulak çalıştırıyorum gülüyor sadece bir anda gösterecek eminim. İpek de öyle yapar hepsini bir anda gösterir merak etme şimdi kayda alıyorlarGöktuğ kuzum çok akıllı bir oğlan maşallah ona
İpek in de algılar çok açık ama sorulara hiç cevap vermiyor umru değil. Gözün nerde burnun nerde anne nerde baba nerde diye aylardır çalıştırıyorum. Yok. Enn enn fazla baba nerde diyince göz ucuyla bakıyor. Canının istemediğini yapmayacak bu kız belli. Şimdiden belli ediyorlar karakterlerini
Susam gelisim her zaman sıralıdır.yani ipektosumuz yurume calismasi nedeniyle bedensel gelisim ve psikomotor gelişim calismasi yapiyor. Su an dil gelisimi duraksama asamasinda.hepsini yapamazlar ayni anda.vucut izin vermez buna.sira sıra gider.yurumeyi cozsun bi bakmissin bidir bidir konusuyor..bizim psikomotor gelisim duraksamada su an mesela.hic yuruyesi yokGöktuğ kuzum çok akıllı bir oğlan maşallah ona
İpek in de algılar çok açık ama sorulara hiç cevap vermiyor umru değil. Gözün nerde burnun nerde anne nerde baba nerde diye aylardır çalıştırıyorum. Yok. Enn enn fazla baba nerde diyince göz ucuyla bakıyor. Canının istemediğini yapmayacak bu kız belli. Şimdiden belli ediyorlar karakterlerini
Nasıl eğlenmişler bal kardeşler ya maşallah kız ne güzel doğurdun hateşekkur ederim canim markete diye çıktık bir baktık park dolu.kizında uykusu vardı,hiç arabadan inmek istemedide, millette oglun cok yaramaz ama kızın çok sakin dediler. hem uykusuzluk,hem kalabalik duruyu şaşırttı.umut çok mutlu oldu.
Evet miss evde ayakkabi giydirdigimde emekleyemedigini fark ettim.bagirip duruyor.emeklemeyen bebek anneleri acaba ayakkabi mi giydiriyor diye dusunmedim degil18 bize küçük oluyor bez ayakkabılardan var.20 numara iyi oluyor ama Ayaklarını birbirine sürtüp düşürüyor ben giydirmiyorum 2 çorap giydiriyorum üst üste. Kalın çorap biri. Yürümeye başlayınca ilk adım alırım vicconunkiler güzel oluyor hafif esnek olması önemli. Şuan değil de dışarıda yürüyecek kıvama gelsinler bir. Evde giydirmeye tavsiye etmiyor doktorlar zaten
Çok sağol kuzum annem çalışıyor kendi ödemedi instagramdan bulmuş istemiş@Zeyay1420 fotoğraflara bayıldım hem manzara harika hem de dünkü sahil fotoları kızların güzelliği
@nzh99 ata kuzusunu ve kendini özletme daha sık yaz canımcım
Jadesi kırmızılar asyaya nasıl yakışmış maşallah örenlerin eline sağlık
@Nehir8077 boncuk gözlülere bakmaya doyamıyoruz
Kız valla yine bilgilendirdin bizi sağol. Doğru diyorsun ben de belgeselde izlemiştim yürüyen bebeklerdeki kelime haznesi daha fazlaydı. Yürüdükten sonra başlıyor herhalde dil gelişimi biraz. Şimdi ona odaklı değil. Renk gruplama ben de yapmıştım öğrensin diye değil de işte şaşırsın diye. Aynı renkler aynı yerde falan.Susam gelisim her zaman sıralıdır.yani ipektosumuz yurume calismasi nedeniyle bedensel gelisim ve psikomotor gelişim calismasi yapiyor. Su an dil gelisimi duraksama asamasinda.hepsini yapamazlar ayni anda.vucut izin vermez buna.sira sıra gider.yurumeyi cozsun bi bakmissin bidir bidir konusuyor..bizim psikomotor gelisim duraksamada su an mesela.hic yuruyesi yokhemen kendini yere atip emekliyir
Duyu organlarini ben de calistim ama baktim olmuyor ara verdim.simdi eller sap sap ayaklar rap rap aslan geliyor kaplan geliyor tip oynuyoruz.elini ayagini ogrendi boyle.bunlar bitince digerlerine gecerim. Zaten su anda kontrollu bi sekilde kulagini bile tutamiyor ki benim kizim.cocugu bosuna zorladim ogrensin diyetel sararı da öğrenemedi mesela..elerini oyle dondurmeye calisinca agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?