2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olabilir canım Göktuğ doğdu ama inan 40 gün kendinde değildi hiç gözünü açamadı hep uyudu sesi bile yoktu azcık vızlayıp uyurdu karnımda sanıyordu kendini yavrum. Ben de yapayım renkleri söylüyorum ama küme yapmıyoruz dur onu da yapam

Dünürüm geçmiş olsun üşüttün mü acaba aksatma geçmezse git dookttıra muhakkak

Tşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim

Valla almila vardı ama bi göründü bi kayboldu başkalarına mı yar oldu bilmiyorum eğer öyleyse Ayşe kız bizimdir
Ahh denizim almila gelsin de bi hele siz netleştirin durumu sonra yavrucum arkadaşımın aşkısıın şarkıları söylemesin denizin arkasından

Hay Allah ne oldu ki üşütme falandır inş. Bizi de haberdar et nazar mı ettim ki sana maşallah da dediydim ama
Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Sen niye beceremiyeceksin canım benim zaman zaman oluyor yavruların bir günü diğerini tutmuyor ayşede hemencik uyurdu şimdi nasıl direniyor Bi görsen ordan oraya atıyor kendini

Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Valla belli bir düzen demek çok doğru değil benimki 3 5 gün iyi uyudu dün sabaha kadar oynadı emdi uyumadı hiç valla bizim elimizde değil be bahar olsa hiç yapmaz mıyız gerekeni 2 3 saatlik uyku ile kime ne verimimiz olacak

Insallah gecicidir korkuyorum birde surekli böyle devam edecek diye aliskanlik haline getirmesinde. Aynen miss donuyor oturna pozisyonuna sorna yuzustu donuyor oyle duruyor dislerindende ust diger dis patladi ama hala cikamadi o mu sıkıntı veriyor yoksa baska dis mi geliyor bilmiyorum baktirmiyor su sira agzina hep firca cekiyor. Birde biz aksam yemek yerken yapisiyor bize bende yediriyorun herseyden makarna bulgur tavuk vs.. ondan mi rahatsiz oluyor anlamadim

Tşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim
Benimki hiç öyle yürüyüm demiyor ya dışarıda hiç yürüyeceğini düşünemedim basmak istiyorsa al tabi ayağını ölç vicconun sitesinde falan var numara ölçeği ona göre alırsın.

inşallah canimm
herseyde vardır bir hayır diyorum yeni başlangıçlar iyidir diyorum bu zamanlar geri gelmez diyorum neler neler .... alışacaz
yaaaa nasıl yorulmuşsun kiyamam ama ipek de yorulmus ki uyanmamış iyi de etmis dinlenmissiniz
Kaynana hemen el attı duruma bak
tabiiiii biz az uğraşmadık. bırakırmıyim
Yaaa ben unutmuşum bu sevimli çiftimizi kusura bakmayın
biri ciftleri yazsin. nisanda binkutlama yapariz bu miniklere

Susaaammm ya cok tatlisin gözümün önüne geldi o haliniz
Ya bu bende de çok oluyo emzirip besige koyuyorum uyuyorum bı uyanıp kucağımda bebek arıyorum düşürdüm sanıyor falan
S Susam_tanesi
Ohh iyi bari Ipek kuzusu anlamis annesinin yorgun olduğunu uyumus guzelce

Gecmis olsun canim safra olabilir. Bendede oyle oluyordu en son aldirdimda kurtuldum insallah onemli birsey degildir.
Yaa sana da geçmiş olsun bugün iyiyim ya geçti ağrım usuttum galiba
Biz bu bebeleri yapamamisiz besmelesiz mi oldular neyse bı tuhaflar
Geçmiş olsun Aslımmm..geciken regl ile ilgili birsey olabilir mi acaba?
Sağol sekerparem bilmiyorum ki geçti çok şükür dün nefesim gittiydi
Teşekkürler miss oo taklitler başlamış Göktuğum
Geçmiş olsun aslıcım. Apandisit ise tehlikeli aman ihmal etme
Sağol canım iyiyim bugün çok şükür ki
Dünürüm geçmiş olsun üşüttün mü acaba aksatma geçmezse git dookttıra muhakkak
Sagol dünürüm geçti geçti geçmese gidecektim de toparladım
Üşütme galiba canım oldu geçti ne nazari kizzzz amaan ben kim nazar olmak kim hem hiç öyle düşünmedim güzel bakar benim Nisan bacilarim ince giyinip bahçeye falan iniyorum ondan di sanirim

ben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..

buradan da anladığımız kadarıyla bebek uyumak isterse top patlasa uyanmıyor da uyumak istemezse çit sesine uyanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…