- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
haaayiiiiirrrrrr bizim gelin ki sena kuşBoncuk Sena kuşumuz da var
bağlı bagliiiiiiiSenanın da mı başı bağlı değil aaakız anaları bi ses verin hele
Tabi ne sandınızYaaa yerim videoya çok güldüm ama yavrum kim bu yakışıklı aa benmişim
Olabilir canım Göktuğ doğdu ama inan 40 gün kendinde değildi hiç gözünü açamadı hep uyudu sesi bile yoktu azcık vızlayıp uyurdu karnımda sanıyordu kendini yavrum. Ben de yapayım renkleri söylüyorum ama küme yapmıyoruz dur onu da yapammisskokulumm miss deniyorum bizim Göktuğ ile Elif hep aynı gelişim çizgisindeler.dogacaklari tarih arası 2 3 gundu acaba ondan mı?
MaşAllah Göktuğumabizim ki de baba napıyor deyince eee neenn neeen diyor horlama sesi asamasina gecemedik dur bugun.ogreteyim
Bu arada ufak ufak renk calismasi basladimdun kirmizi ve sari oyuncaklari iki kume yaptik.bi kirmizidan alip oynadik bi saridan.ne ile oynuyorsa rengin adini belirttim ritimle.hani kirmizi hani sari dedim.tabi hemen anlayamaz. Ama algilari gelisir.gorsel zeka kuvvetlenir.bir yerde ki değişikliği fark etmeyi oğrenir.yani biraz algı çalışması..ay boyle deyince de tv de bunlar hep algı çalışması diyorlar ya o programlar geldi aklima
Kaynana hemen el attı duruma bakbağlı bagliiiiiiicivanımla ❤
Yaaa ben unutmuşum bu sevimli çiftimizi kusura bakmayınbağlı bagliiiiiiicivanımla ❤
Öyle mi yapsam bak kararsız kaldımBütün babalar vermiyor sözde sen çaktırmadan bağla başını
Dünürüm geçmiş olsun üşüttün mü acaba aksatma geçmezse git dookttıra muhakkakKarnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum
Tşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim18 bize küçük oluyor bez ayakkabılardan var.20 numara iyi oluyor ama Ayaklarını birbirine sürtüp düşürüyor ben giydirmiyorum 2 çorap giydiriyorum üst üste. Kalın çorap biri. Yürümeye başlayınca ilk adım alırım vicconunkiler güzel oluyor hafif esnek olması önemli. Şuan değil de dışarıda yürüyecek kıvama gelsinler bir. Evde giydirmeye tavsiye etmiyor doktorlar zaten
Ahh denizim almila gelsin de bi hele siz netleştirin durumu sonra yavrucum arkadaşımın aşkısıın şarkıları söylemesin denizin arkasındanValla almila vardı ama bi göründü bi kayboldu başkalarına mı yar oldu bilmiyorum eğer öyleyse Ayşe kız bizimdir
Hay Allah ne oldu ki üşütme falandır inş. Bizi de haberdar et nazar mı ettim ki sanaKarnımın sağ tarafına bir sancı saplandı akşam nefesim kesildi midem bulandı apandisit mi acaba dedik ama geçti çok şükür hafifledi yarın görüncem doktora hala tam geçmedi dik yuruyemiyorum bir anda oldu ya haydoyu bile doğru düzgün doyuramadim öyle emip uyudu yavrum
Sen niye beceremiyeceksin canım benim zaman zaman oluyor yavruların bir günü diğerini tutmuyor ayşede hemencik uyurdu şimdi nasıl direniyor Bi görsen ordan oraya atıyor kendiniKizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Valla belli bir düzen demek çok doğru değil benimki 3 5 gün iyi uyudu dün sabaha kadar oynadı emdi uyumadı hiç valla bizim elimizde değil be bahar olsa hiç yapmaz mıyız gerekeni 2 3 saatlik uyku ile kime ne verimimiz olacakKizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Saol canım ben önerin için19 ideal sanki ama kalıba göre değişiyor malesef bu yumuşak ayakkabılar var makosen adı sanırım baksana biraha gibi sert olmasın
Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Yaa yesim yaaademek tel sararken bile annesini sarıyor
Demek Ata da gece kuşu oldu
Ya ben de üzülüyorum bu kızın beni de kendini de boyle uyutmamasina ama abisi de böyleydi..geceleri uyumaya 1.5 yas civarı baslamakla birlikte hala geceleri uyanabiliyor.doktor bana.kendini hırpalama bazı çocuk böyle olur dedigi için bir nebze rahatlıyorum.bak karnı acıkarak uyandı saat 5ti.hala uyumadı.karnıni doyurdum sallıyorum simdi
3z Kuralı guzelmiş
Yaaa susaaaam hahahhaayy kıyamam nasıl yorulmuşsan fark etmemişin.ama ilginç olan ipektosun onca saat daha uyuması masAllah ipekime o da pek yorgun düşmüş belli ki ❤
Sakin ol canım..belki bir yeri agriyordur..gecici bir durumdur belki..
BKGK yine diş mi geliyor ki benimki de emdikten sonra kalkıp oturuyor nasıl uyuyacağını bilemiyor ağlıyordu. Son3-4 gündür emip kendi uyuyor gece uykusuna sallamam istemiyor sallarken yüzüstü dönüp yatakta öylece uyuyor. Gece de şükür kalksa da kendi dönüp uyumayı beceriyor artık. Gece mamasını kestim artık mama vermiyorum çok abartıyor ağlıyor falan hazırlarken duyuyor sesleri. Dün gece 3 kere emmeye kalktı artık olduğu kadar emin uyusun ya sonra sonra memeyi de keserim geceleri. Gündüz emsin yeter
Baharcım biraz daha sabırlı ol. Mutlaka uykusu vardır ama nasıl uyuyacağını bilemiyor yavrucum. Öyle düşün. İpek de aynı dediğin gibiydi dönüyor dönüyor uyuyamıyor. Şimdi uyandırmadan besliyorum. Dönüp dönüp geri uyuyor. Yavaş yavaş öğreniyorlar. Saatleri düzenledikten gece rüya öğünlerini ayarladıktan sonra gerisi kolaylaşıyor. Bebekler düzeni sever derler gerçekten öyle. Öyle öyle döne döne uyumayı öğrenecek.
Ahh denizim almila gelsin de bi hele siz netleştirin durumu sonra yavrucum arkadaşımın aşkısıın şarkıları söylemesin denizin arkasından
Hay Allah ne oldu ki üşütme falandır inş. Bizi de haberdar et nazar mı ettim ki sanamaşallah da dediydim ama
Sen niye beceremiyeceksin canım benim zaman zaman oluyor yavruların bir günü diğerini tutmuyor ayşede hemencik uyurdu şimdi nasıl direniyor Bi görsen ordan oraya atıyor kendini
Insallah gecicidir korkuyorum birde surekli böyle devam edecek diye aliskanlik haline getirmesinde. Aynen miss donuyor oturna pozisyonuna sorna yuzustu donuyor oyle duruyor dislerindende ust diger dis patladi ama hala cikamadi o mu sıkıntı veriyor yoksa baska dis mi geliyor bilmiyorum baktirmiyor su sira agzina hep firca cekiyor. Birde biz aksam yemek yerken yapisiyor bize bende yediriyorun herseyden makarna bulgur tavuk vs.. ondan mi rahatsiz oluyor anlamadimValla belli bir düzen demek çok doğru değil benimki 3 5 gün iyi uyudu dün sabaha kadar oynadı emdi uyumadı hiç valla bizim elimizde değil be bahar olsa hiç yapmaz mıyız gerekeni 2 3 saatlik uyku ile kime ne verimimiz olacak
teşekkür ederim canım çocuklarımizın hepsi birbirinden güzel. Bahtlari tahtları güzel olsun.Allah hepsini korusunNasıl eğlenmişler bal kardeşler ya maşallah kız ne güzel doğurdun ha
Benimki hiç öyle yürüyüm demiyor ya dışarıda hiç yürüyeceğini düşünemedimTşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim
inşallah canimmBen yürüme arkadaşının etkisini gördüm bide oyun alanı yapmıştım ona çitlerden orda öğrendi aslında sıralamayı kenarlarına top sıkıştırıyodum onları düşürmek için ilerleye ilerleye öğrendidarısı size inşallah
herseyde vardır bir hayır diyorum yeni başlangıçlar iyidir diyorum bu zamanlar geri gelmez diyorum neler neler .... alışacazCanım yazamadım bir türlü. Ben de başka açılardan teselli edilmeyi beklerken bak şimdi herşey nasıl da yoluna girdi. Sen en azından arel kreş yaşına gelene kadar onların yanında kal sonrasında dönersin işine tek çocuk bakıcı veya aile yanında, diğeri kreşte daha kolay olur. Uzak gibi görünüyor ama şu pandemi bitene kadar zaten ancak gelir yaşı. Hem risk de bitmiş olur. Çok iyi olur her açıdan. İşten ayrılmana da üzülmeni anlıyorum. az değil 7 yıldı galiba ama belki aynı yer tekrar ister seni ya da istemezse de boşver tebdili mekanda ferahlık vardır der yeni bir yerde başlarsınO günler zor geliyor bakınca yeni iş alışma süreci ama içine girince insan kolay alışıyor. Sen şimdi bebişlerinle güzel anılar biriktirmeye bak çalışmaya başlayınca da için rahat olur
yaaaa nasıl yorulmuşsun kiyamam ama ipek de yorulmus ki uyanmamış iyi de etmis dinlenmissinizKızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyoruyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum
Bu da böyle komik bir anı olarak dursun burda
tabiiiii biz az uğraşmadık. bırakırmıyimKaynana hemen el attı duruma bak
biri ciftleri yazsin. nisanda binkutlama yapariz bu miniklereYaaa ben unutmuşum bu sevimli çiftimizi kusura bakmayın
SusaaammmKızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyoruyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum
Ya bu bende de çok oluyo emzirip besige koyuyorum uyuyorum bı uyanıp kucağımda bebek arıyorum düşürdüm sanıyor falanAhahah oluyor bazen öyle bizde geçen aynı yatakta yatıyoruz unutmuşum baktım beşik boş sağım boş sola dönüp eşime bağıracaktım ki hanımağamm yatıyor derin bir ohh çekip sarılıp uyudum
Yaa sana da geçmiş olsun bugün iyiyim ya geçti ağrım usuttum galibaS Susam_tanesi
Ohh iyi bari Ipek kuzusu anlamis annesinin yorgun olduğunu uyumus guzelce
Gecmis olsun canim safra olabilir. Bendede oyle oluyordu en son aldirdimda kurtulduminsallah onemli birsey degildir.
Biz bu bebeleri yapamamisiz besmelesiz mi oldular neyse bı tuhaflarKizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Sağol sekerparem bilmiyorum ki geçti çok şükür dün nefesim gittiydiGeçmiş olsun Aslımmm..geciken regl ile ilgili birsey olabilir mi acaba?
Teşekkürler missGünaydın kızlar biz oğluşla uyandık oyun oynuyoruz ev ahalisi uyuyor mışıl mışıl. Baba napıyor oğlum diyorum nennnennn diyorne diyor baba diyorum değişik sesler çıkarıyor horlamamsı kuzu bunlar.
@Sonsuzsukurler nasıl oldu Güneş?
Zeyay1420 manzaralar fotoğraflar harika canım bayıldım
Aslihaydo geçmiş olsun canım sonuçtan bizi de haberdar et.
Sağol canım iyiyim bugün çok şükür kiGeçmiş olsun aslıcım. Apandisit ise tehlikeli aman ihmal etme
Sagol dünürüm geçti geçti geçmese gidecektim de toparladımDünürüm geçmiş olsun üşüttün mü acaba aksatma geçmezse git dookttıra muhakkak
Üşütme galiba canım oldu geçti ne nazari kizzzz amaan ben kim nazar olmak kim hem hiç öyle düşünmedim güzel bakar benim Nisan bacilarimAhh denizim almila gelsin de bi hele siz netleştirin durumu sonra yavrucum arkadaşımın aşkısıın şarkıları söylemesin denizin arkasından
Hay Allah ne oldu ki üşütme falandır inş. Bizi de haberdar et nazar mı ettim ki sanamaşallah da dediydim ama
Sen niye beceremiyeceksin canım benim zaman zaman oluyor yavruların bir günü diğerini tutmuyor ayşede hemencik uyurdu şimdi nasıl direniyor Bi görsen ordan oraya atıyor kendini
ben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..Kızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?