2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..

buradan da anladığımız kadarıyla bebek uyumak isterse top patlasa uyanmıyor da uyumak istemezse çit sesine uyanır.
Aynen öyle dünürcüm. Çok doğru tespit. İç zıbınına kadar değiştirdim cıbıl kaldı çocuk yatağın üzerinde üstünü çıkarıyorum giydiriyorum eee eee ıııı ıııı diye kendini uyutmaya çalışıyor halbuki bez değiştirirken veya kv gilden geldiğimizde yolda uyuyup yerine yatırırken uyanıp 2 saat ayakta durduğumuzu bilirim.

Bir süredir daha iyiyiz uyku konusunda çok şükür maşallah işe başlayan anasına acıdı yavrum

Helinnnnn işten ayrılma kararın bence de tam yerinde bir karar . Aklın kalıyordur illa ki ama iş ne zaman olsa olur , yavruların kritik dönemlerini geri getiremiyoruz ama . Ben de ücretsiz izin konusunda muallakta kalıyorum hep. Uzaktan eğitim olunca bu sene bir şekilde geçti . Geçen sene 29 ekimde heyet raporu ile ayrılmıştım hamilelikte , sonrasında da virüs girdi araya . Benim branşta kendimizi sürekli güncellemek önemli . Okul olsa öğrencilerin soruları ile illa ki kaynak taramış kadar oluyorduk . Benim araya baya zaman girince kendimi kötü hissetmeye bile başladım. Sena ile ancak ders notu hazırlıyorum başka bir şey yapamıyorum bile .şimdi bir de üstüne ücretsiz izin alsam çok zaman girmiş olacak diyorum kendi kendime bir sıkıntıya düşüyorum . Ama bakalım hayırlısı . Sanırım branş değiştireceğim
Bu arada civanımla bizim doğum günleri aynı değil mi ya bak şimdi fark ettim

SonsuzUmut bizim Sena da yürümek istiyor . Dün çorapla Çimlerde yürüttük valla . Ayakkabı almayı ben de düşünmüyorum şu an . Yürümeye başlasın o zaman alırım ben de . Ayax veya bak bunlar da güzeller

Eklentiler

• 1968ADE1-13CE-42A5-95EF-282849DD707D.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 28
S Sonsuzsukurler inşallah uyandığında da bir şeyi kalmamış olur . Hasta olmasın yavrular bizler iyiyiz şükür . Sena kalabalıkta bir o kucakta bir bu kucakta . Bana iyi geldi annemlere gelmek . Sena nın yemesinde pek bir farklılık yok ama ne yapayım . Sabah azıcık peynir le tahin den filan verdim . Hoşuna gitti yedi biraz . Gaza geldim minicik bir parça zeytin verdim ki vermez olsaydım öylece çıkardı yediğini de . Boğazına durdu hemen bilmem nasıl olacak Sena’nın yeme işi ama çokça sabır diliyorum yemeyen çocuk annelerine

Uyku saatine yakın veriyorsan bişeyler hazmetmekte zorlanıyor olabilir dişte yapabilir akşam daha hafif bişeyler yedirip takip et bakalım

İyi olmana sevindim üşümekten o zaman dikkat et kendine havalar güzel olunca insan bilemiyor ne giyeceğini sıcak soğuk kalın ince derken kapı eriyoruz şifayı

Evet Bi nefes almak iyi geldi akşam biraz geç çıktık yarın gidersiniz diyordu kv iyi ki de dün gitmişiz bugün hava felaket Bi rüzgar Bi fırtına çatıda korku ve gerilim filmi efekti gibi Bi de akşam elektrikler kesilse tam olacak

nzh99 siste o zmanda yine eskisi gbi hergn saatlerce knusacak. Ben oyle olmasini istemiyorm yine o yzden arama diye bnu ona gzel bi sekilde syluyorum snra iste vakit gecirmek icin bseyler bluyorm oyle

Ya benm oglanin bacaklarda byle seyler cikiyor sivilce gbi bir suru bi bacagnda 7 8 tane var her iki bacakta da suan var dün gördm. Bazen oluyodu ama 1 en fzla 2 oluyodu bu sfer cogalmis baya bi sizce niye cikiyo byle syler yedigi bsey mi dokundu sizce

Eklentiler

• 20210208_143008.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu şekilde olmuyo mu sizde

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-08-15-13-56-845_com.android.chrome.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 34
Bak neler öğrenmiş ya ağzını yediğim benimki de kedi sesi çıkarıyor ıhhhhh diye onu öğrendi

Tesekkur ederim cok sagolun can kizlar.
uyuyor simdi uyaninca bakicam sesi daha cok gittimi.
Cok terlemis ama değiştirince de usut mu nasil yapsam bilemedim
Kafasi hele su gibiiii
Siz nasilsiniz arkadaşlar
Bebekeriniz insallah cok iyidir.
Havalar gel gitli çocuklar terle sopu hasta oluyor geçecek annesi geçmezse gidin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…