Ah miss nasıl unutursun bizi civanımlaBoncuk Sena kuşumuz da var
Aynen öyle dünürcüm. Çok doğru tespit. İç zıbınına kadar değiştirdim cıbıl kaldı çocuk yatağın üzerinde üstünü çıkarıyorum giydiriyorum eee eee ıııı ıııı diye kendini uyutmaya çalışıyorben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..
buradan da anladığımız kadarıyla bebek uyumak isterse top patlasa uyanmıyor da uyumak istemezse çit sesine uyanır.
İyi olmana sevindim üşümekten o zaman dikkat et kendine havalar güzel olunca insan bilemiyor ne giyeceğini sıcak soğuk kalın ince derken kapı eriyoruz şifayıSusaaammmya cok tatlisin gözümün önüne geldi o haliniz
Ya bu bende de çok oluyo emzirip besige koyuyorum uyuyorum bı uyanıp kucağımda bebek arıyorum düşürdüm sanıyor falan
Yaa sana da geçmiş olsun bugün iyiyim ya geçti ağrım usuttum galiba
Biz bu bebeleri yapamamisiz besmelesiz mi oldular neyse bı tuhaflar
Sağol sekerparem bilmiyorum ki geçti çok şükür dün nefesim gittiydi
Teşekkürler missoo taklitler başlamış Göktuğum
Sağol canım iyiyim bugün çok şükür ki
Sagol dünürüm geçti geçti geçmese gidecektim de toparladım
Üşütme galiba canım oldu geçti ne nazari kizzzz amaan ben kim nazar olmak kim hem hiç öyle düşünmedim güzel bakar benim Nisan bacilarimince giyinip bahçeye falan iniyorum ondan di sanirim
Bana geliyor canimSite de bildirim ayarlarında sizde de sıkıntı varmı yeni yazılan mesah bildirimi gelmiyor
Evet Bi nefes almak iyi geldi akşam biraz geç çıktık yarın gidersiniz diyordu kv iyi ki de dün gitmişiz bugün hava felaket Bi rüzgar Bi fırtına çatıda korku ve gerilim filmi efekti gibi Bi de akşam elektrikler kesilse tam olacakGünaydın kızlar biz oğluşla uyandık oyun oynuyoruz ev ahalisi uyuyor mışıl mışıl. Baba napıyor oğlum diyorum nennnennn diyorne diyor baba diyorum değişik sesler çıkarıyor horlamamsı kuzu bunlar.
S Sonsuzsukurler nasıl oldu Güneş?
Zeyay1420 manzaralar fotoğraflar harika canım bayıldım
Aslihaydo geçmiş olsun canım sonuçtan bizi de haberdar et.
Şimdi senin mesajın bildirimi alıntı yaptığın için geldi alıntı ve beğeniler geliyor ama sayfaya yazılan mesaj bildirimi gelmiyor anlamadım gittiBana geliyor canim
Aynen bana da ben de yazmıştım. Yeni yazılanlar gelmiyor sadece alıntı ve beğenilerSite de bildirim ayarlarında sizde de sıkıntı varmı yeni yazılan mesah bildirimi gelmiyor
Bak neler öğrenmiş ya ağzını yediğimGünaydın kızlar biz oğluşla uyandık oyun oynuyoruz ev ahalisi uyuyor mışıl mışıl. Baba napıyor oğlum diyorum nennnennn diyorne diyor baba diyorum değişik sesler çıkarıyor horlamamsı kuzu bunlar.
S Sonsuzsukurler nasıl oldu Güneş?
Zeyay1420 manzaralar fotoğraflar harika canım bayıldım
Aslihaydo geçmiş olsun canım sonuçtan bizi de haberdar et.
Havalar gel gitli çocuklar terle sopu hasta oluyor geçecek annesi geçmezse gidin doktoraTesekkur ederim cok sagolun can kizlar.
uyuyor simdi uyaninca bakicam sesi daha cok gittimi.
Cok terlemis ama değiştirince de usut mu nasil yapsam bilemedim
Kafasi hele su gibiiii
Siz nasilsiniz arkadaşlar
Bebekeriniz insallah cok iyidir.
Bizimki de videoya alayım gülüyor diyorum bende bu kadar güzel olsam bende gülerim çok haklısınTabi ne sandınıztelefona saldırıyo resmen gördüğünde
Yap yap ben öyle yaptımÖyle mi yapsam bak kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?