2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah miss nasıl unutursun bizi civanımla
di mi ama ya
gittim konuştum hastaneyle yarında çıkış işlemleri için gidecem. onlar çıkış verse işsizlik maaşı alsam felan dedim ama çıkartma da yapamıyorlar. yapacak birşey yok. buruk bi halim var. vazgeçmek durumdayım ama pişman değilim asla. çocuklarımın canı sağolsun. onlar sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar elbet onlar okula gidecek ben de yine işe gidecem

Aynen canım gönlün rahat olsun onlarla geçireceğin güzel zamanları düşün 2 sene içinde sana olan ihtiyaçları azalır kreş olur okul olur derken işine geri dönersin. İnan şu araa tatil o kadar iyi geldi ki bana çalışırken kahvaltı bile yaptırmaya vaktim olmuyordu ayşeye öğlen ders bitiminde kahvaltı yapıp öğünler hep kaydıroyordum mecburen şimdi öyle güzel geçti ki istediğim gibi türlü türlü tarifler denedim oyunlar oynadım hep onunla vakit geçirdim şu 4 ayın acısını çıkarır adına. Emin ol herşey çok güzel olucak

Hayirlisi olsun canim Helinnnnn
Bende issizlik maasini bir koddan cikis yapmislardi zorunlu nedenle fesih diye geciyor ama onda da tazminat vermeleri gerek kabul etmezler aslinda yine konussan bu koddan cikisimi yapin tazminat istemiyorum en azindan issizlik alayim diye. Bence bir sefer daha konus birsey kaybetmezsin kod 13 du sanirim bakicam yine

Aynen güxelmiş bak bu da bende e bebek bir tane aldım şimdilik biraz daha geçsin alacam bir tane daha

Yaa kıyamam artiz gibi gezdin üşüttün kesin dikkat et kendine dünür daha düğünde göbek atacağız

Yaa kıyamam artiz gibi gezdin üşüttün kesin dikkat et kendine dünür daha düğünde göbek atacağız
Bak aklıma ne düşürdün şimdi Gel biz düğünü erken yapalım yaşlanınca ne anlicaz gençken guzelken şıkır şıkır giyiniriz de ooohh pistten inmeyiz dünür

Ya kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorum maske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ali de sersem gibi ama simdilik baska bisey yok.elif surekli kucaga alindigi icin ona erken bulasti sanırım.benim de bu halim 5 6 saat once birden basladi.elif sabahtan beri boyle. Korona da omuz boyun tutulma belirtisi de var miydi her bir halttaa aa korona belirtisi diyoruz ya

Evet ben de çoğu mesaji görmüyorum
Elif de 17 gün erken dogdu ama aynı şekilde tam 40 gün uyudu..agzini acamazdi da agzina damla damla sutle mamayla besledim aahh ahh ne gunlerdi..Göktuğum iyice küçük dogdu ama kahraman anne babasi ve iki güzel ablasi onu cok güzel büyüttüler
Belki gaz oluyordur canım.bizim uyumuyorsa genelde gazdan
Canim regl olmazsan git bir baktir..gecmis olsun
ben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..

buradan da anladığımız kadarıyla bebek uyumak isterse top patlasa uyanmıyor da uyumak istemezse çit sesine uyanır.
Evet yaa bazen ortalik yıkılıyor uyuyor bazen cit sesine uyaniyor

Yok canım değilsinizdir ibşallah ala hemen o geliyor doğru diyorsun her şeye korona diyoruz geçmiş olsun haberdaret bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…