Hayır bende sadece alıntı ve beğeniler çıkıyor bak sende konuya cevap yazdılar var bende birkaç gündür yok oBu şekilde olmuyo mu sizde
Evet benimkide öyle sadece ikimizde mi var ki bu sıkıntıBunlar gelmiyor bana
Eki Görüntüle 2778924
di mi ama yaAh miss nasıl unutursun bizi civanımla
gittim konuştum hastaneyle yarında çıkış işlemleri için gidecem. onlar çıkış verse işsizlik maaşı alsam felan dedim ama çıkartma da yapamıyorlar. yapacak birşey yok. buruk bi halim var. vazgeçmek durumdayım ama pişman değilim asla. çocuklarımın canı sağolsun. onlar sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar elbet onlar okula gidecek ben de yine işe gidecemHelinnnnn işten ayrılma kararın bence de tam yerinde bir karar . Aklın kalıyordur illa ki ama iş ne zaman olsa olur , yavruların kritik dönemlerini geri getiremiyoruz ama . Ben de ücretsiz izin konusunda muallakta kalıyorum hep. Uzaktan eğitim olunca bu sene bir şekilde geçti . Geçen sene 29 ekimde heyet raporu ile ayrılmıştım hamilelikte , sonrasında da virüs girdi araya . Benim branşta kendimizi sürekli güncellemek önemli . Okul olsa öğrencilerin soruları ile illa ki kaynak taramış kadar oluyorduk . Benim araya baya zaman girince kendimi kötü hissetmeye bile başladım. Sena ile ancak ders notu hazırlıyorum başka bir şey yapamıyorum bile .şimdi bir de üstüne ücretsiz izin alsam çok zaman girmiş olacak diyorum kendi kendime bir sıkıntıya düşüyorum . Ama bakalım hayırlısı . Sanırım branş değiştireceğim
Bu arada civanımla bizim doğum günleri aynı değil mi ya bak şimdi fark ettim
Aynen canım gönlün rahat olsun onlarla geçireceğin güzel zamanları düşün 2 sene içinde sana olan ihtiyaçları azalır kreş olur okul olur derken işine geri dönersin. İnan şu araa tatil o kadar iyi geldi ki bana çalışırken kahvaltı bile yaptırmaya vaktim olmuyordu ayşeye öğlen ders bitiminde kahvaltı yapıp öğünler hep kaydıroyordum mecburen şimdi öyle güzel geçti ki istediğim gibi türlü türlü tarifler denedim oyunlar oynadım hep onunla vakit geçirdim şu 4 ayın acısını çıkarır adına. Emin ol herşey çok güzel olucakdi mi ama ya
gittim konuştum hastaneyle yarında çıkış işlemleri için gidecem. onlar çıkış verse işsizlik maaşı alsam felan dedim ama çıkartma da yapamıyorlar. yapacak birşey yok. buruk bi halim var. vazgeçmek durumdayım ama pişman değilim asla. çocuklarımın canı sağolsun. onlar sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar elbet onlar okula gidecek ben de yine işe gidecem
Göktuğ pasa rahatına düşkün anlaşılan şimdilikBenimki hiç öyle yürüyüm demiyor ya dışarıda hiç yürüyeceğini düşünemedimbasmak istiyorsa al tabi ayağını ölç vicconun sitesinde falan var numara ölçeği ona göre alırsın.
SonsuzUmut bizim Sena da yürümek istiyor . Dün çorapla Çimlerde yürüttük valla . Ayakkabı almayı ben de düşünmüyorum şu an . Yürümeye başlasın o zaman alırım ben de . Ayax veya bak bunlar da güzeller
Yaa kıyamam artiz gibi gezdin üşüttün kesinSusaaammmya cok tatlisin gözümün önüne geldi o haliniz
Ya bu bende de çok oluyo emzirip besige koyuyorum uyuyorum bı uyanıp kucağımda bebek arıyorum düşürdüm sanıyor falan
Yaa sana da geçmiş olsun bugün iyiyim ya geçti ağrım usuttum galiba
Biz bu bebeleri yapamamisiz besmelesiz mi oldular neyse bı tuhaflar
Sağol sekerparem bilmiyorum ki geçti çok şükür dün nefesim gittiydi
Teşekkürler missoo taklitler başlamış Göktuğum
Sağol canım iyiyim bugün çok şükür ki
Sagol dünürüm geçti geçti geçmese gidecektim de toparladım
Üşütme galiba canım oldu geçti ne nazari kizzzz amaan ben kim nazar olmak kim hem hiç öyle düşünmedim güzel bakar benim Nisan bacilarimince giyinip bahçeye falan iniyorum ondan di sanirim
Sizin neden mavi benim koyu pembe bordo renkBunlar gelmiyor bana
Eki Görüntüle 2778924
Bak aklıma ne düşürdün şimdi Gel biz düğünü erken yapalım yaşlanınca ne anlicaz gençken guzelkenYaa kıyamam artiz gibi gezdin üşüttün kesindikkat et kendine dünür daha düğünde göbek atacağız
Ben ayarlardan mavi rengi seçtim canım hep böyle kullanıyorum içim aciliyo mavideSizin neden mavi benim koyu pembe bordo renk
Yaaaa iyimişBen ayarlardan mavi rengi seçtim canım hep böyle kullanıyorum içim aciliyo mavide
Evet ben de çoğu mesaji görmüyorumKızlar bildirimler mi değişti? Önceden gruba yeni bişey yazılınca bilgilendirme gelirdi şimdi biri alıntı yapınca ancak geliyor. Kaçırıyorum bazı mesajları geri dönüp okuyorum. Kötü olmuş ya
Elif de 17 gün erken dogdu ama aynı şekilde tam 40 gün uyudu..agzini acamazdi da agzina damla damla sutle mamayla besledimOlabilir canım Göktuğ doğdu ama inan 40 gün kendinde değildi hiç gözünü açamadı hep uyudu sesi bile yoktu azcık vızlayıp uyurdu karnımda sanıyordu kendini yavrum. Ben de yapayım renkleri söylüyorum ama küme yapmıyoruz dur onu da yapam
Belki gaz oluyordur canım.bizim uyumuyorsa genelde gazdanInsallah gecicidir korkuyorum birde surekli böyle devam edecek diye aliskanlik haline getirmesinde. Aynen miss donuyor oturna pozisyonuna sorna yuzustu donuyor oyle duruyor dislerindende ust diger dis patladi ama hala cikamadi o mu sıkıntı veriyor yoksa baska dis mi geliyor bilmiyorum baktirmiyor su sira agzina hep firca cekiyor. Birde biz aksam yemek yerken yapisiyor bize bende yediriyorun herseyden makarna bulgur tavuk vs.. ondan mi rahatsiz oluyor anlamadim
Canim regl olmazsan git bir baktir..gecmis olsunSusaaammmya cok tatlisin gözümün önüne geldi o haliniz
Ya bu bende de çok oluyo emzirip besige koyuyorum uyuyorum bı uyanıp kucağımda bebek arıyorum düşürdüm sanıyor falan
Yaa sana da geçmiş olsun bugün iyiyim ya geçti ağrım usuttum galiba
Biz bu bebeleri yapamamisiz besmelesiz mi oldular neyse bı tuhaflar
Sağol sekerparem bilmiyorum ki geçti çok şükür dün nefesim gittiydi
Teşekkürler missoo taklitler başlamış Göktuğum
Sağol canım iyiyim bugün çok şükür ki
Sagol dünürüm geçti geçti geçmese gidecektim de toparladım
Üşütme galiba canım oldu geçti ne nazari kizzzz amaan ben kim nazar olmak kim hem hiç öyle düşünmedim güzel bakar benim Nisan bacilarimince giyinip bahçeye falan iniyorum ondan di sanirim
Evet yaa bazen ortalik yıkılıyor uyuyor bazen cit sesine uyaniyorben bu mesajı görmemişim ya. ilahi susam..
buradan da anladığımız kadarıyla bebek uyumak isterse top patlasa uyanmıyor da uyumak istemezse çit sesine uyanır.
Doğru diyorsun kız yapakBak aklıma ne düşürdün şimdi Gel biz düğünü erken yapalım yaşlanınca ne anlicaz gençken guzelkenşıkır şıkır giyiniriz de ooohh pistten inmeyiz dünür
Yok canım değilsinizdir ibşallah ala hemen o geliyor doğru diyorsun her şeye korona diyoruz geçmiş olsun haberdaret bizi deYa kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ali de sersem gibi ama simdilik baska bisey yok.elif surekli kucaga alindigi icin ona erken bulasti sanırım.benim de bu halim 5 6 saat once birden basladi.elif sabahtan beri boyle. Korona da omuz boyun tutulma belirtisi de var miydiher bir halttaa aa korona belirtisi diyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?