2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hahah anlaştık canım beklemedeyiz

Geçmiş olsun şekerparecim.
Yani bildiğimiz kadarıyla ateş yükseliyor başlangıçta tat ve koku kaybı ile halsizlik yorgunluk oluyor...
Belki terleyip uzerine cereyanda kalmış olabilirsiniz, tekrardan tez şifanız olsun inş.

Yok canım değilsinizdir ibşallah ala hemen o geliyor doğru diyorsun her şeye korona diyoruz geçmiş olsun haberdaret bizi de
InsAllah jadem..ya amaan normalde hic takilmayacagim da iste isin icinde yaslilar olunca insan tedirgin oluyor.tayin meselesini okudum..hakkinizda hayirlisi olsun jadeem..demek Asya kuş biraz daha izmirde kalacak evinizden memnum degil miydiniz kuzum siz?
Ateş olmadigi gibi hapsirik var.baktim korona da hapsirik olmuyormus.muhtemelen nezle olduk.once esim oldu sonra biz olduk canim.zaten bize bulasmadan once esimin usuttugunu dusunuyordum ama bulasmaz ki soguk alginligi

Kalppare inşallah değildir canım. Ağrı ve tutulmayla başlıyor mu hiç bilyorum
Ya ben de bilmiyorum.hergun bir baska belirtisi çıkıyor goronanin valla bu aksam uzeri basladi bende bu hal..gitgide fena oluyorum.. amaan olsun hastalandigimizsa gunahlarimiz dokulurmus..simdi iyi bir tevbe edeyim gunahlarima hastanin duasi kabul olurmus a dostlar size de dua edeyim

Geçmiş olsun canım hemen öyle düşünme grip nezle de olabilir bizde ailecek geçen aylarda nezle olmultuk önce ben sonra eşim ve hanımağam

Geçmiş olsun canım hemen öyle düşünme grip nezle de olabilir bizde ailecek geçen aylarda nezle olmultuk önce ben sonra eşim ve hanımağam
Bastan bir korktum umut..hicbisey yollen 1 saat icinde bi bogaz agrisi bir geniz burun akintisi hapsirik vs baslayinca..aaahh aaahh herseyde koronadan korkar olduk

Gecmis olsun sekerparem.
Kotuyu dusunme canim.
Bu ara cok var o kirginlik, hastalık haki, tutulmalar, bogazimiz bizim de cok fena yani.
Evin havasi disarinin sicsgi sogugu hava degisimi derken etkilendiniz bence.
Rabbim sifa versin hemen insallah hepinize sekerparem.ya.
Cok Uzuldum ya cocuklar olunca zaten beter bir de sizde de derman kalmayinca daha da kotu

Sagol umudum aminnn.
Gittik saglik ocağına kizarik hafif dedi ihlamur tarhana diyor her seyi agzina soktugu icin normal dedi agzindaki seyleri karbonatla sil dedi bakalim. Sesi sanki duzeldi yavrumun.
Hic hasta olmasin yavrularimiz bebekler cocuklar hasta olunca cok cok daha zor oluyor.
Sevindim annende kendini resetlersin insallah. Eve gidinve hem sabrin moralin daha da artmis olur.
Yemiyor canim yemiorlar istemeyince yemiyorkar zorlayinca da pismanlik okuor el ayak tut agzini tut zaten tukuruor.
Gunes de oyle.
Bugin bi balik yedi cok sukur bakalim.
Annen deneyince belki alisir, baharatli tuzlulardan vermeyi denedin mi gunes farkina variyor artik mesela canim ya.
Mamayi iciyor mu sena hanimm

Ooooyyy dünürüm geçmişler olsun nezle olmuşsunuzdurda boyun tutulması pek fena olur sıcak uygulama yap havlu falan ısıt koy
Zeyay1420 benim düzeldi galiba ayarlardan bir yere tik koymuştum

Eki Görüntüle 2779063
Ben bulamadım canım ya bakındım ayarlara da

Evet yaa biz neyse Elifin burnu cok akıyor.kiyamam hapsirirp duruyor tesekkur ederim canım..Güneş e gecmisnolsun.demek doktor tarhana onerdi dur ben de başlayayım
Ooooyyy dünürüm geçmişler olsun nezle olmuşsunuzdurda boyun tutulması pek fena olur sıcak uygulama yap havlu falan ısıt koy

Ben bulamadım canım ya bakındım ayarlara da
Sagol canim..esimin boynu tutuldu kremledik falan bir nebze rahatladi.benim hafif düzeyde ona nazaran. Ama sanki adım adım kötulesiyorum ya noldu anlamadim valla

Sağol kuzum hayırlısı olsun ben seviyorum burayı Asya kuş yüzer deniz görür biraz daha
Evimden memnun olmaz mıyım çok memnunum ama kirası zorlamaya başladı

Çok geçmiş olsun balım bence normal grip zaten grip eve girince herkesi tutmadan gitmiyo bol vitamin alin canım bol su için salatalara sirke koy Allah şifa versin canısı
Doğru diyorsun kız yapak ben pek severim oynamayı deli divane oynayalım
Kopacayükkkkk dünür ben de çok severim

çok sağolun ya. valla içime su serpiyorsunuz. inşallah herşey çok guzel olur

23 koduymus canim
baharim sagolasin teşekkür ederim. zaten kabul etmezler. yapacak birşey yok gibi. napalim çocukların cani sağolsun. para gelir gider Allah kuvvet versin sağlık versin yeter ki
eklem ağrısı oluyor ama ilk etapta değil diye biliyorum. nezledir bence. dikkat edin canim. çok cok geçmiş olsun.
Kizlar forum seceneklerinde reklamsiz seçeneği varmiş.onu isaretledim hic reklam cikmiyor ne guzel oldu
ay nerden bende yapayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…