- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Hahah anlaştık canım beklemedeyizAhh denizim almila gelsin de bi hele siz netleştirin durumu sonra yavrucum arkadaşımın aşkısıın şarkıları söylemesin denizin arkasından
Hay Allah ne oldu ki üşütme falandır inş. Bizi de haberdar et nazar mı ettim ki sanamaşallah da dediydim ama
Sen niye beceremiyeceksin canım benim zaman zaman oluyor yavruların bir günü diğerini tutmuyor ayşede hemencik uyurdu şimdi nasıl direniyor Bi görsen ordan oraya atıyor kendini
Ama kız haklı çok güzel minnoşumBizimki de videoya alayım gülüyor diyorum bende bu kadar güzel olsam bende gülerim çok haklısın
Geçmiş olsun şekerparecim.Ya kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ali de sersem gibi ama simdilik baska bisey yok.elif surekli kucaga alindigi icin ona erken bulasti sanırım.benim de bu halim 5 6 saat once birden basladi.elif sabahtan beri boyle. Korona da omuz boyun tutulma belirtisi de var miydiher bir halttaa aa korona belirtisi diyoruz ya
InsAllah jadem..ya amaan normalde hic takilmayacagim da iste isin icinde yaslilar olunca insan tedirgin oluyor.tayin meselesini okudum..hakkinizda hayirlisi olsun jadeem..demek Asya kuş biraz daha izmirde kalacakYok canım değilsinizdir ibşallah ala hemen o geliyor doğru diyorsun her şeye korona diyoruz geçmiş olsun haberdaret bizi de
Ateş olmadigi gibi hapsirik var.baktim korona da hapsirik olmuyormus.muhtemelen nezle olduk.once esim oldu sonra biz olduk canim.zaten bize bulasmadan once esimin usuttugunu dusunuyordum ama bulasmaz ki soguk alginligiGeçmiş olsun şekerparecim.
Yani bildiğimiz kadarıyla ateş yükseliyor başlangıçta tat ve koku kaybı ile halsizlik yorgunluk oluyor...
Belki terleyip uzerine cereyanda kalmış olabilirsiniz, tekrardan tez şifanız olsun inş.
Ya ben de bilmiyorum.hergun bir baska belirtisi çıkıyor goronanin
Geçmiş olsun canım hemen öyle düşünme grip nezle de olabilir bizde ailecek geçen aylarda nezle olmultuk önce ben sonra eşim ve hanımağamYa kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ali de sersem gibi ama simdilik baska bisey yok.elif surekli kucaga alindigi icin ona erken bulasti sanırım.benim de bu halim 5 6 saat once birden basladi.elif sabahtan beri boyle. Korona da omuz boyun tutulma belirtisi de var miydiher bir halttaa aa korona belirtisi diyoruz ya
Bastan bir korktum umut..hicbisey yollen 1 saat icinde bi bogaz agrisi bir geniz burun akintisi hapsirik vs baslayinca..aaahh aaahh herseyde koronadan korkar oldukGeçmiş olsun canım hemen öyle düşünme grip nezle de olabilir bizde ailecek geçen aylarda nezle olmultuk önce ben sonra eşim ve hanımağam
Sagol umudum aminnn.S Sonsuzsukurler inşallah uyandığında da bir şeyi kalmamış olur . Hasta olmasın yavrularbizler iyiyiz şükür . Sena kalabalıkta bir o kucakta bir bu kucakta . Bana iyi geldi annemlere gelmek . Sena nın yemesinde pek bir farklılık yok ama ne yapayım . Sabah azıcık peynir le tahin den filan verdim . Hoşuna gitti yedi biraz . Gaza geldim minicik bir parça zeytin verdim ki vermez olsaydım öylece çıkardı yediğini de . Boğazına durdu hemen bilmem nasıl olacak Sena’nın yeme işi ama çokça sabır diliyorum yemeyen çocuk annelerine
Ooooyyy dünürüm geçmişler olsun nezle olmuşsunuzdurda boyun tutulması pek fena olur sıcak uygulama yap havlu falan ısıt koyYa kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ben bulamadım canım ya bakındım ayarlara da
Evet yaa biz neyse Elifin burnu cok akıyor.kiyamam hapsirirp duruyorGecmis olsun sekerparem.
Kotuyu dusunme canim.
Bu ara cok var o kirginlik, hastalık haki, tutulmalar, bogazimiz bizim de cok fena yani.
Evin havasi disarinin sicsgi sogugu hava degisimi derken etkilendiniz bence.
Rabbim sifa versin hemen insallah hepinize sekerparem.ya.
Cok Uzuldum ya cocuklar olunca zaten beter bir de sizde de derman kalmayinca daha da kotu
Sagol canim..esimin boynu tutuldu kremledik falan bir nebze rahatladi.benim hafif düzeyde ona nazaran. Ama sanki adım adım kötulesiyorum ya noldu anlamadim vallaOoooyyy dünürüm geçmişler olsun nezle olmuşsunuzdurda boyun tutulması pek fena olur sıcak uygulama yap havlu falan ısıt koy
Ben bulamadım canım ya bakındım ayarlara da
Sağol kuzum hayırlısı olsun ben seviyorum burayı Asya kuş yüzer deniz görür biraz dahaInsAllah jadem..ya amaan normalde hic takilmayacagim da iste isin icinde yaslilar olunca insan tedirgin oluyor.tayin meselesini okudum..hakkinizda hayirlisi olsun jadeem..demek Asya kuş biraz daha izmirde kalacakevinizden memnum degil miydiniz kuzum siz?
Ateş olmadigi gibi hapsirik var.baktim korona da hapsirik olmuyormus.muhtemelen nezle olduk.once esim oldu sonra biz olduk canim.zaten bize bulasmadan once esimin usuttugunu dusunuyordum ama bulasmaz ki soguk alginligi
Çok geçmiş olsun balım bence normal grip zaten grip eve girince herkesi tutmadan gitmiyo bol vitamin alin canım bol su için salatalara sirke koy Allah şifa versin canısıYa kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Kopacayükkkkk dünür ben de çok severimDoğru diyorsun kız yapakben pek severim oynamayı deli divane oynayalım
çok sağolun ya. valla içime su serpiyorsunuz. inşallah herşey çok guzel olurAynen canım gönlün rahat olsun onlarla geçireceğin güzel zamanları düşün 2 sene içinde sana olan ihtiyaçları azalır kreş olur okul olur derken işine geri dönersin. İnan şu araa tatil o kadar iyi geldi ki bana çalışırken kahvaltı bile yaptırmaya vaktim olmuyordu ayşeye öğlen ders bitiminde kahvaltı yapıp öğünler hep kaydıroyordum mecburen şimdi öyle güzel geçti ki istediğim gibi türlü türlü tarifler denedim oyunlar oynadım hep onunla vakit geçirdim şu 4 ayın acısını çıkarır adına. Emin ol herşey çok güzel olucak
Hayirlisi olsun canimHelinnnnn
Bende issizlik maasini bir koddan cikis yapmislardi zorunlu nedenle fesih diye geciyor ama onda da tazminat vermeleri gerek kabul etmezler aslinda yine konussan bu koddan cikisimi yapin tazminat istemiyorum en azindan issizlik alayim diye. Bence bir sefer daha konus birsey kaybetmezsin kod 13 du sanirim bakicam yine
baharim sagolasin teşekkür ederim. zaten kabul etmezler. yapacak birşey yok gibi. napalim çocukların cani sağolsun. para gelir gider Allah kuvvet versin sağlık versin yeter ki23 koduymus canim
eklem ağrısı oluyor ama ilk etapta değil diye biliyorum. nezledir bence. dikkat edin canim. çok cok geçmiş olsun.Ya kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
ay nerden bende yapayım yaKizlar forum seceneklerinde reklamsiz seçeneği varmiş.onu isaretledim hic reklam cikmiyor ne guzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?