Bir de ben varım ev taşımayanBize şark gelmedi kaldık burda bütçeyi toplarız diyorduk yalan oldu a dostlarev değiştirmez büyük ihtimalle şu grupta taşımayan bi ben kalmıştım
Annem de yediremiyor. Bugun bir kuaföre gidem gelem dedim , annem Sena yı ve yemeğini alıp komşuya geçmiş . Şehriye çorbası vermiş , bizimki yiyor gibi yapıp yutmamış ve tanelerini kadının evine püskürtmüşSagol umudum aminnn.
Gittik saglik ocağına kizarik hafif dedi ihlamur tarhana diyor her seyi agzina soktugu icin normal dedi agzindaki seyleri karbonatla sil dedi bakalim. Sesi sanki duzeldi yavrumun.
Hic hasta olmasin yavrularimiz bebekler cocuklar hasta olunca cok cok daha zor oluyor.
Sevindim annende kendini resetlersin insallah. Eve gidinve hem sabrin moralin daha da artmis olur.
Yemiyor canim yemiorlar istemeyince yemiyorkar zorlayinca da pismanlik okuor el ayak tut agzini tut zaten tukuruor.
Gunes de oyle.
Bugin bi balik yedi cok sukur bakalim.
Annen deneyince belki alisir, baharatli tuzlulardan vermeyi denedin mi gunes farkina variyor artik mesela canim ya.
Mamayi iciyor mu sena hanimm
Gönlümüze göre olduysa demek dünürümÇok geçmiş olsun balım bence normal grip zaten grip eve girince herkesi tutmadan gitmiyo bol vitamin alin canım bol su için salatalara sirke koy Allah şifa versin canısı
Kopacayükkkkk dünür ben de çok severim
Ahh oda çok zor canım ya Allah sizi de hayırlısı ile kurtarsınBir de ben varım ev taşımayanseni kira beni de komşu zorluyor
Annem de yediremiyor. Bugun bir kuaföre gidem gelem dedim , annem Sena yı ve yemeğini alıp komşuya geçmiş . Şehriye çorbası vermiş , bizimki yiyor gibi yapıp yutmamış ve tanelerini kadının evine püskürtmüşvalla artık tatlıydı tuzluydu acıydı aramıyorum . Ne yiyorsa vermeye çalışıyorum . Bizim yediğimiz her şey den tattırmaya çalışıyorum tek yesin diye . Bugun bizimki de çeyrek hamsi yedi akşam başka da bir şey yemedi . Mamayı da gece içmiyor çok zorluyor . Akşam 7 de içti şimdi vermeyi denedim içmedi . Bakalım ne zaman uyanır . 12 yi bekliyorum ki içirip yatayım diye ama içmiyor , gece de iki kere kalkmak zorunda kalıyorum . Yarın da evimize dönüyoruz
Ah canım senacık ya nasıl çözüm bulmalı bilmiyorum bizlerde de oluyor ama zaman zaman ya diş diyoruz ya atak diyoruz. Bugün Ayşe de ne verdiysem püskürttü hep kv zaten söyleyecek bişeyler arıyor başladı hemen ya dedim kaç gündür yiyor sesin çıkmıyor da şimdi yemiyor oldu bu çocukBir de ben varım ev taşımayanseni kira beni de komşu zorluyor
Annem de yediremiyor. Bugun bir kuaföre gidem gelem dedim , annem Sena yı ve yemeğini alıp komşuya geçmiş . Şehriye çorbası vermiş , bizimki yiyor gibi yapıp yutmamış ve tanelerini kadının evine püskürtmüşvalla artık tatlıydı tuzluydu acıydı aramıyorum . Ne yiyorsa vermeye çalışıyorum . Bizim yediğimiz her şey den tattırmaya çalışıyorum tek yesin diye . Bugun bizimki de çeyrek hamsi yedi akşam başka da bir şey yemedi . Mamayı da gece içmiyor çok zorluyor . Akşam 7 de içti şimdi vermeyi denedim içmedi . Bakalım ne zaman uyanır . 12 yi bekliyorum ki içirip yatayım diye ama içmiyor , gece de iki kere kalkmak zorunda kalıyorum . Yarın da evimize dönüyoruz
Kalppare canm gecmis olsun korkma her seye korona der olduk bitsin gitsin artik eski gunlerimize dönelim
Kalppare gecmis olsun cancağızım. kovit de hapşırık, burun akıntısı olmuyormuş diye biliyorum ben. surekli de degisiyor gerçi ne menem birseyse. belki nezledir.
Sağol kuzum hayırlısı olsun ben seviyorum burayı Asya kuş yüzer deniz görür biraz daha
Evimden memnun olmaz mıyım çok memnunum ama kirası zorlamaya başladı
Çok geçmiş olsun balım bence normal grip zaten grip eve girince herkesi tutmadan gitmiyo bol vitamin alin canım bol su için salatalara sirke koy Allah şifa versin canısı
Kopacayükkkkk dünür ben de çok severim
Canlarım sağolun..muhtemelen nezlee..ama ne nezlee..bir anda yıkti geçti kabadayı gibi bir nezle buçok sağolun ya. valla içime su serpiyorsunuz. inşallah herşey çok guzel olur
baharim sagolasin teşekkür ederim. zaten kabul etmezler. yapacak birşey yok gibi. napalim çocukların cani sağolsun. para gelir gider Allah kuvvet versin sağlık versin yeter ki
eklem ağrısı oluyor ama ilk etapta değil diye biliyorum. nezledir bence. dikkat edin canim. çok cok geçmiş olsun.
ay nerden bende yapayım ya
geçmiş olsun.evet arada hasta gibi oldugunda hala veriyorum. Hayır birşey demedi,ne diyecekki. Zaten öyle iken oraya gitsek,antibiyotikten önce aferin veriyor.Ya ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
Doktora götürsem şimdi durduk yere korona testi falan ister mi acaba?
Ya da aferin alıp versem mi direknezle ilacıymış ya.ama iste 2 yas altına doktor kontrolü demişler. N Nehir8077 bahar canım sen duruya aferin veriyordun? Doktor bişey dedi mi?
Canım ben hic kullanmadim da ondan sordum bana peditud vs verilmisti. Onu bile kullanmamistim oglumda pek.ama ben o zaman saglikliydim.su an ben de cok hastayim..kendime bakacak halim yokgeçmiş olsun.evet arada hasta gibi oldugunda hala veriyorum. Hayır birşey demedi,ne diyecekki. Zaten öyle iken oraya gitsek,antibiyotikten önce aferin veriyor.
sendemi hastasın neyin varCanım ben hic kullanmadim da ondan sordum bana peditud vs verilmisti. Onu bile kullanmamistim oglumda pek.ama ben o zaman saglikliydim.su an ben de cok hastayim..kendime bakacak halim yokbari ilac vereyim toparlasin yavrucak.ben ilac icemiyorum bari o duzelsin.tesekkur ederim baharim
Bizde kullandık 2 kere 1/2 si kadar veriyordum kaşığınYa ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
Ya da aferin alıp versem mi direknezle ilacıymış ya.ama iste 2 yas altına doktor kontrolü demişler. N Nehir8077 bahar canım sen duruya aferin veriyordun? Doktor bişey dedi mi?
Ayyy çocuklar hasta olmasın yaCanlarım sağolun..muhtemelen nezlee..ama ne nezlee..bir anda yıkti geçti kabadayı gibi bir nezle buya insan hic mi hastalanacagini anlamaz..birden hastalandim..ven neyse de Elif cok kötu oldu cocuk uyuyamıyor uykusunda hapşırip uyanıyor.
Helin profil resmin ustune tikla.açilan kutucuktan forum seceneklerine gir canım.
Diş değilse büyüme atağıdır bahane olsun uyumamayaHayırlı sabahlar hanımlarnazara mı geldik nedir iki gündür bu saatlerde ağlayıp duruyo oğlum günlerdir ne güzel ayağımda sallamazdım yatağında uyurdu diş desem herşeyi normal durumda
Ayaklarımda derman kalmadı belim sırtım saymıyorum
Öyle vallaDiş değilse büyüme atağıdır bahane olsun uyumamaya
Sen yine de git geçmezse kuzum belli olmaz şimdi anlamıyoruz derdini deYa ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
Geçmşş olsunYa ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
geçmiş olsunCanım ben hic kullanmadim da ondan sordum bana peditud vs verilmisti. Onu bile kullanmamistim oglumda pek.ama ben o zaman saglikliydim.su an ben de cok hastayim..kendime bakacak halim yokbari ilac vereyim toparlasin yavrucak.ben ilac icemiyorum bari o duzelsin.tesekkur ederim baharim
Benimki de uyuyamadı gece alkış yapıyordu ben sallarken baya bir uğraştık 2 saate yakın sanırım en son uyudu. Sabah da 7 buçukta ayaktaydı yine. Babası aldı da götürdü 1 saat daha uyudum şükür.Öyle valla
Yeni uyandıgece yatmaz sabah kalkmaz
Benimki gece yatmasada sabah erkenden kalkıyor öyle düşün rahatlaÖyle valla
Yeni uyandıgece yatmaz sabah kalkmaz
Tayin çıkmamış sizin de canım hayırlısı olsun hakkınızda bu yıl Asya kuş İzmiri tadını biraz çıkarsın bakalımBenimki gece yatmasada sabah erkenden kalkıyor öyle düşün rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?