2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bize şark gelmedi kaldık burda bütçeyi toplarız diyorduk yalan oldu a dostlar ev değiştirmez büyük ihtimalle şu grupta taşımayan bi ben kalmıştım
Bir de ben varım ev taşımayan seni kira beni de komşu zorluyor
Annem de yediremiyor. Bugun bir kuaföre gidem gelem dedim , annem Sena yı ve yemeğini alıp komşuya geçmiş . Şehriye çorbası vermiş , bizimki yiyor gibi yapıp yutmamış ve tanelerini kadının evine püskürtmüş valla artık tatlıydı tuzluydu acıydı aramıyorum . Ne yiyorsa vermeye çalışıyorum . Bizim yediğimiz her şey den tattırmaya çalışıyorum tek yesin diye . Bugun bizimki de çeyrek hamsi yedi akşam başka da bir şey yemedi . Mamayı da gece içmiyor çok zorluyor . Akşam 7 de içti şimdi vermeyi denedim içmedi . Bakalım ne zaman uyanır . 12 yi bekliyorum ki içirip yatayım diye ama içmiyor , gece de iki kere kalkmak zorunda kalıyorum . Yarın da evimize dönüyoruz

Ahh oda çok zor canım ya Allah sizi de hayırlısı ile kurtarsın

Ah canım senacık ya nasıl çözüm bulmalı bilmiyorum bizlerde de oluyor ama zaman zaman ya diş diyoruz ya atak diyoruz. Bugün Ayşe de ne verdiysem püskürttü hep kv zaten söyleyecek bişeyler arıyor başladı hemen ya dedim kaç gündür yiyor sesin çıkmıyor da şimdi yemiyor oldu bu çocukbizde hayırlısı ile Bi dönebilsek eve

Kalppare canm gecmis olsun korkma her seye korona der olduk bitsin gitsin artik eski gunlerimize dönelim
Kalppare gecmis olsun cancağızım. kovit de hapşırık, burun akıntısı olmuyormuş diye biliyorum ben. surekli de degisiyor gerçi ne menem birseyse. belki nezledir.

Sağol kuzum hayırlısı olsun ben seviyorum burayı Asya kuş yüzer deniz görür biraz daha
Evimden memnun olmaz mıyım çok memnunum ama kirası zorlamaya başladı

Canlarım sağolun..muhtemelen nezlee..ama ne nezlee..bir anda yıkti geçti kabadayı gibi bir nezle bu ya insan hic mi hastalanacagini anlamaz..birden hastalandim..ven neyse de Elif cok kötu oldu cocuk uyuyamıyor uykusunda hapşırip uyanıyor.
Helin profil resmin ustune tikla.açilan kutucuktan forum seceneklerine gir canım.

Hayırlı sabahlar hanımlar nazara mı geldik nedir iki gündür bu saatlerde ağlayıp duruyo oğlum günlerdir ne güzel ayağımda sallamazdım yatağında uyurdu diş desem herşeyi normal durumda
Ayaklarımda derman kalmadı belim sırtım saymıyorum

Ya ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
Doktora götürsem şimdi durduk yere korona testi falan ister mi acaba?
Ya da aferin alıp versem mi direk nezle ilacıymış ya.ama iste 2 yas altına doktor kontrolü demişler. N Nehir8077 bahar canım sen duruya aferin veriyordun? Doktor bişey dedi mi?

geçmiş olsun.evet arada hasta gibi oldugunda hala veriyorum. Hayır birşey demedi,ne diyecekki. Zaten öyle iken oraya gitsek,antibiyotikten önce aferin veriyor.

geçmiş olsun.evet arada hasta gibi oldugunda hala veriyorum. Hayır birşey demedi,ne diyecekki. Zaten öyle iken oraya gitsek,antibiyotikten önce aferin veriyor.
Canım ben hic kullanmadim da ondan sordum bana peditud vs verilmisti. Onu bile kullanmamistim oglumda pek.ama ben o zaman saglikliydim.su an ben de cok hastayim..kendime bakacak halim yok bari ilac vereyim toparlasin yavrucak.ben ilac icemiyorum bari o duzelsin.tesekkur ederim baharim

sendemi hastasın neyin var

Bizde kullandık 2 kere 1/2 si kadar veriyordum kaşığın
Şimdi nasılsınz

Ayyy çocuklar hasta olmasın ya sizde olayında o hiç olmasın kıyamam kankimize bizden çorba

Diş değilse büyüme atağıdır bahane olsun uyumamaya

Sen yine de git geçmezse kuzum belli olmaz şimdi anlamıyoruz derdini de

Geçmşş olsun
geçmiş olsun

Öyle valla
Yeni uyandı gece yatmaz sabah kalkmaz
Benimki de uyuyamadı gece alkış yapıyordu ben sallarken baya bir uğraştık 2 saate yakın sanırım en son uyudu. Sabah da 7 buçukta ayaktaydı yine. Babası aldı da götürdü 1 saat daha uyudum şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…