2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öğrendiği her şey uykularını değiştiriyor bebişlerin.

Bu arada ipek de şikayetimi duydu sanırsam dün oyuncaklarını tanıdığını belli etti. laya mı bindin sen diyorum hemen o yöne bakıyor hatta emekleyip gidiyor. Davul nerde diyorum hemen davula bakıyor oynamaya başlıyor. Öyle en çok oynadığı oyuncaklarını tanıyor artık. Gösterme yok ama o yöne bakıyor. Hepsini kaydetmiş

Artık konuşmalarımıza daha dikkat etmemiz lazım. Telefona zaten deliriyor istiyor vermezsem ağlıyor. Görüntülü konuşma ve videolardan telefona alıştı iyice eline alıp konuşuyor

Bizimki gözler kapalı ağlıyo sora açıp kapatıyo sallayınca uyuyo

Maşallah

Gebelik testi yaptım kıZlar çok şükür negatif ama 15 gün oldu geçeli neden acaba Aslihaydo sen ne yaptın canım
Ben test yapmadım eşime aliver dedim test benim hatun ben yapmadım Meryem Ana değilsen hamile olman imkansız diyor

Ahahaha sesli güldüm ayy niye gecikti ki bu ay bu kadar normal mi acaba
Ben de anlamadım ki ben emzirmeye bağlıyorum biraz Haydo bu ara yarım saatte bir emiyo belki onun etkisidir sokturmek için bal tarçın yaptım dün inşallah ise yarar

sendemi hastasın neyin var
Ben de nezleyim ya grip artik adi her neyse ve cocuklardan daha ağır seyrediyor.ben de bi de ishal ve siddetli bulantı oldu.cok şükür onlarda o yok.esim de maske tak diyor ama bilemedim zaten hepimiz hastayiz bütün gece mızlandi gözu kapali agladı yavrum.çok zor bir geceydi.bir yandan tuvalete tasindim bi yandan hapsirip durduk bas agrisi mide bulantısı..... iki cocukla hastalik ne zormuş
Bizde kullandık 2 kere 1/2 si kadar veriyordum kaşığın
Şimdi nasılsınz
Ben de aldırayım en iyisi..hic eczaneye gidecek gibi değilim zaten kendime güvensem onun hemen yaninda sağlik ocaği var oraya giderim.cok halsizim.ama iyilesmezlerse yarin mecbur gidecegim
Ayyy çocuklar hasta olmasın ya sizde olayında o hiç olmasın kıyamam kankimize bizden çorba
Tesekkur ederiz teyzesi..evet yaa onlar hasta olmasınlar..kendi hasta olduğuma yanmak bi yana onlara bakamazsam diye düşünmekten bi hal oldum.
Sen yine de git geçmezse kuzum belli olmaz şimdi anlamıyoruz derdini de
Gecmezse yarin mecbur gideceğim canım..çok şükur ates sadece gece çıktı.ama takipteyim.Ali de daha bu sabah basladi burnu akmaya bu gece de o zorlar
Geçmşş olsun

geçmiş olsun
Tesekkur ederim
Kalppare geçmiş olsun canım nasıl oldunuz ateş durumu nasıl? Koronada da belirtiler çok değişmiş ya inşallah değildir ama yine de düşünülebilir
Tesekkur ederim misssiim..Ates gece 38 i biraz gecti tam hatirlamiyorum ama..ben de koku yok.. mide bulantisi ishal var.burun akiyor bas agriyor.halsizlik gucsuzluk var..elif de dili yok soylesin ama burnu akiyor hep agliyor kafasina vuruyor gece az ateslendi.uyumadi uyutmadı perisanizzz..ne zormuş iki cocugun hasta olmasi Ali de basladi bugun burun akmaya gozleri sis sis ve kirmizili gibi ikisinin de.

Kalppare ya kıyamam kuzum canım covid şüpheniz olunca eve gelip test yapıyorlar bildiğim kadarıyla bı yaptirsaniz mi acaba insallah degildir ama aklınız kalmaz en azından
Tek tesellim hapsiriyor olmamiz Asli..galiba gergedan virusu olduk o da en agır nezlelerden biriymis ya rinovirüs yani.bi de rinovirusun korona virusten ayrici ozelligi hapsirikmis diye duymustum.bayai ezip geciyor yani

Tek tesellim hapsiriyor olmamiz Asli..galiba gergedan virusu olduk o da en agır nezlelerden biriymis ya rinovirüs yani.bi de rinovirusun korona virusten ayrici ozelligi hapsirikmis diye duymustum.bayai ezip geciyor yani
Cok kotu ollmuss sekerparem ys.
Rabbim sifa versin kolaylık versin insallah.
Cok zorkanirsin tek be canim of ya cok uzuldum cok kotu gecmis geceniz

Ay ben olmuştum onu gergedan gribi diyorlardı o zaman çok gülerdim ismine ta ki olana kadar her zerrem agrimisti çok ağırdı evet hayatımda yaşadığım en ağır gripti çok geçmiş olsun canım benim

Hay Allah dünürüm ya çok geçmiş olsun aile boyu ne zor olur sen iyi olsan onlara bakacak taktin olur yakın olsak sıcak bir çorba ıhlamur yapıp gelsek ne iyi olurdu. Kv den de yaşlı onada bulaşmasın diye gelemez ama bari Bi çorba kaynatıp kapıya koyu erse hayrına eşin nerden kapmış ki böyle baya etkiliymiş ki hepinize bulaşmış kıyamam elifime söyleyemez de neresinde ne var. Sizin oralarda bulunur mu bilmem ama bizde hasta çorbası dır her evde şifa niyetine antibiyotik gibi bulunur kızılcık tarhanası bol sarımsaklı yaptın mı bişeyciğiniz kalmazdı yakın olaydık

Canım susamım yorgunluktan Bazen gözümüz hiçbir şey görmüyor geçen ben de onu tam kapatamamışım çocuk uyku tulumu üstü başı her yeri battı üstelik değiştirirken uyandı her şeye yeniden başla sallar çok zor
Zemini anlamadım Bizim evlilik zamanımız yanlış erkenci davrandık birbirimizi tanıma açısından değil de hayata karşı zat doğru gibi yani başka düşünemiyorum
Zemin yer mekan Orası doğru yer mi yani büyükler öyle derdi işte
Kizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
İKuzum hepsi öyleler sen kendini yetersiz hissetme bir gün uyuyor bir gün uyumuyor öyle öyle büyüyecekler inşallah sağlıklı olsunlar da tek
Boncuk Sena kuşumuz da var
Sena bizim Mersin’imize gelin geliyor mis teyzesi
Tşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim
Sonsuzum canım ben çorap üstüne patik giydiriyorum o şekilde basıyor yeri zaten yürüyemiyor bizimki de hani kolundan tutunca ya da Pan duf giydiriyorum
Helinim hakkında hayırlısı olsun canım benim çiftleri yazacağım birelim dediğimde
nzh99 siste o zmanda yine eskisi gbi hergn saatlerce knusacak. Ben oyle olmasini istemiyorm yine o yzden arama diye bnu ona gzel bi sekilde syluyorum snra iste vakit gecirmek icin bseyler bluyorm oyle
Sen daha iyisini biliyorsun canım benim seni üzmesinler
Kreş günleri okul günleri de gelecek inşallah bu arada helin Mersin’deki kreş skandalı duydunmu biz bu çocukları nasıl kreşe güveneceğiz kim bakacak bu masumlara
Bak aklıma ne düşürdün şimdi Gel biz düğünü erken yapalım yaşlanınca ne anlicaz gençken guzelken şıkır şıkır giyiniriz de ooohh pistten inmeyiz dünür
Kesinlikle katılıyorum. Erken evlensinler öyle bile yailabkış olacağım ben
Canım dünürüm geçmiş olsun korona değil de şiddetli üşütmüşsünüz eve girdi mi herkesi yokluyor maalesef

Güneş nasıl oldu şükürüm. Tarhana içebildi mi çocuklar hasta olmasın
Güzel gelinciğim şimdi biraz daha iyi mi annesi kıyamam çiçeğime.
Aramıza hoş geldin

Hoşbuldum Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…