- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Öğrendiği her şey uykularını değiştiriyor bebişlerin.Benimki de uyuyamadı gece alkış yapıyordu ben sallarken baya bir uğraştık 2 saate yakın sanırım en son uyudu. Sabah da 7 buçukta ayaktaydı yine. Babası aldı da götürdü 1 saat daha uyudum şükür.
Bizimki gözler kapalı ağlıyo sora açıp kapatıyo sallayınca uyuyoBenimki de uyuyamadı gece alkış yapıyordu ben sallarken baya bir uğraştık 2 saate yakın sanırım en son uyudu. Sabah da 7 buçukta ayaktaydı yine. Babası aldı da götürdü 1 saat daha uyudum şükür.
İçime su serptinBenimki gece yatmasada sabah erkenden kalkıyor öyle düşün rahatla
Pahalıdır değil mi oralarda kiralar. Ne kadar veriyorsunuzSağol kuzum hayırlısı olsun ben seviyorum burayı Asya kuş yüzer deniz görür biraz daha
Evimden memnun olmaz mıyım çok memnunum ama kirası zorlamaya başladı
MaşallahÖğrendiği her şey uykularını değiştiriyor bebişlerin.
Bu arada ipek de şikayetimi duydu sanırsam dün oyuncaklarını tanıdığını belli etti.laya mı bindin sen diyorum hemen o yöne bakıyor hatta emekleyip gidiyor. Davul nerde diyorum hemen davula bakıyor oynamaya başlıyor. Öyle en çok oynadığı oyuncaklarını tanıyor artık. Gösterme yok ama o yöne bakıyor. Hepsini kaydetmiş
Artık konuşmalarımıza daha dikkat etmemiz lazım. Telefona zaten deliriyor istiyor vermezsem ağlıyor. Görüntülü konuşma ve videolardan telefona alıştı iyice eline alıp konuşuyor
Ben test yapmadım eşime aliver dedim test benim hatun ben yapmadım Meryem Ana değilsen hamile olman imkansız diyorGebelik testi yaptım kıZlar çok şükür negatif ama 15 gün oldu geçeli neden acabaAslihaydo sen ne yaptın canım
Ahahaha sesli güldümBen test yapmadım eşime aliver dedim test benim hatun ben yapmadım Meryem Ana değilsen hamile olman imkansız diyor
Ben de anlamadım ki ben emzirmeye bağlıyorum biraz Haydo bu ara yarım saatte bir emiyo belki onun etkisidirAhahaha sesli güldümayy niye gecikti ki bu ay bu kadar normal mi acaba
Ben de nezleyim ya grip artik adi her neyse ve cocuklardan daha ağır seyrediyor.ben de bi de ishal ve siddetli bulantı oldu.cok şükür onlarda o yok.esim de maske tak diyor ama bilemedim zaten hepimiz hastayizsendemi hastasın neyin var
Ben de aldırayım en iyisi..hic eczaneye gidecek gibi değilim zaten kendime güvensem onun hemen yaninda sağlik ocaği var oraya giderim.cok halsizim.ama iyilesmezlerse yarin mecbur gidecegimBizde kullandık 2 kere 1/2 si kadar veriyordum kaşığın
Şimdi nasılsınz
Tesekkur ederiz teyzesi..evet yaa onlar hasta olmasınlar..kendi hasta olduğuma yanmak bi yana onlara bakamazsam diye düşünmekten bi hal oldum.Ayyy çocuklar hasta olmasın yasizde olayında o hiç olmasın kıyamam kankimize bizden çorba
Gecmezse yarin mecbur gideceğim canım..çok şükur ates sadece gece çıktı.ama takipteyim.Ali de daha bu sabah basladi burnu akmaya bu gece de o zorlarSen yine de git geçmezse kuzum belli olmaz şimdi anlamıyoruz derdini de
Tesekkur ederimGeçmşş olsun
geçmiş olsun
Tesekkur ederim misssiim..Ates gece 38 i biraz gecti tam hatirlamiyorum ama..ben de koku yok.. mide bulantisi ishal var.burun akiyor bas agriyor.halsizlik gucsuzluk var..elif de dili yok soylesin ama burnu akiyor hep agliyor kafasina vuruyor gece az ateslendi.uyumadi uyutmadı perisanizzz..ne zormuş iki cocugun hasta olmasiKalppare geçmiş olsun canım nasıl oldunuz ateş durumu nasıl? Koronada da belirtiler çok değişmiş ya inşallah değildir ama yine de düşünülebilir
Tek tesellim hapsiriyor olmamiz Asli..galiba gergedan virusu oldukKalppare ya kıyamam kuzum canım covid şüpheniz olunca eve gelip test yapıyorlar bildiğim kadarıyla bı yaptirsaniz mi acaba insallah degildir ama aklınız kalmaz en azından
Emzirme arttiysa ondan gecikmis olabilirsin canım.kafana takma unut.bak o zaman nasıl duzene giriyor.Ben de anlamadım ki ben emzirmeye bağlıyorum biraz Haydo bu ara yarım saatte bir emiyo belki onun etkisidirsokturmek için bal tarçın yaptım dün inşallah ise yarar
Cok kotu ollmuss sekerparem ys.Tek tesellim hapsiriyor olmamiz Asli..galiba gergedan virusu olduko da en agır nezlelerden biriymis ya rinovirüs yani.bi de rinovirusun korona virusten ayrici ozelligi hapsirikmis diye duymustum.bayai ezip geciyor yani
Ay ben olmuştum onu gergedan gribi diyorlardı o zaman çok gülerdim ismine ta ki olana kadar her zerrem agrimisti çok ağırdı evet hayatımda yaşadığım en ağır griptiTek tesellim hapsiriyor olmamiz Asli..galiba gergedan virusu olduko da en agır nezlelerden biriymis ya rinovirüs yani.bi de rinovirusun korona virusten ayrici ozelligi hapsirikmis diye duymustum.bayai ezip geciyor yani
İnşallah bakalım akışına bıraktımEmzirme arttiysa ondan gecikmis olabilirsin canım.kafana takma unut.bak o zaman nasıl duzene giriyor.
Hay Allah dünürüm ya çok geçmiş olsun aile boyu ne zor olur sen iyi olsan onlara bakacak taktin olur yakın olsak sıcak bir çorba ıhlamur yapıp gelsek ne iyi olurdu. Kv den de yaşlı onada bulaşmasın diye gelemez ama bari Bi çorba kaynatıp kapıya koyu erse hayrına eşin nerden kapmış ki böyle baya etkiliymiş ki hepinize bulaşmış kıyamam elifime söyleyemez de neresinde ne var. Sizin oralarda bulunur mu bilmem ama bizde hasta çorbası dır her evde şifa niyetine antibiyotik gibi bulunur kızılcık tarhanası bol sarımsaklı yaptın mı bişeyciğiniz kalmazdı yakın olaydıkBen de nezleyim ya grip artik adi her neyse ve cocuklardan daha ağır seyrediyor.ben de bi de ishal ve siddetli bulantı oldu.cok şükür onlarda o yok.esim de maske tak diyor ama bilemedim zaten hepimiz hastayizbütün gece mızlandi gözu kapali agladı yavrum.çok zor bir geceydi.bir yandan tuvalete tasindim bi yandan hapsirip durduk bas agrisi mide bulantısı..... iki cocukla hastalik ne zormuş
Ben de aldırayım en iyisi..hic eczaneye gidecek gibi değilim zaten kendime güvensem onun hemen yaninda sağlik ocaği var oraya giderim.cok halsizim.ama iyilesmezlerse yarin mecbur gidecegim
Tesekkur ederiz teyzesi..evet yaa onlar hasta olmasınlar..kendi hasta olduğuma yanmak bi yana onlara bakamazsam diye düşünmekten bi hal oldum.
Gecmezse yarin mecbur gideceğim canım..çok şükur ates sadece gece çıktı.ama takipteyim.Ali de daha bu sabah basladi burnu akmaya bu gece de o zorlar
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim misssiim..Ates gece 38 i biraz gecti tam hatirlamiyorum ama..ben de koku yok.. mide bulantisi ishal var.burun akiyor bas agriyor.halsizlik gucsuzluk var..elif de dili yok soylesin ama burnu akiyor hep agliyor kafasina vuruyor gece az ateslendi.uyumadi uyutmadı perisanizzz..ne zormuş iki cocugun hasta olmasiAli de basladi bugun burun akmaya gozleri sis sis ve kirmizili gibi ikisinin de.
Ay çok güldüm aslım ya Meryem Ana haİnşallah bakalım akışına bıraktım
Canım susamım yorgunluktan Bazen gözümüz hiçbir şey görmüyor geçen ben de onu tam kapatamamışım çocuk uyku tulumu üstü başı her yeri battı üstelik değiştirirken uyandı her şeye yeniden başla sallar çok zorKızlar ben size işe başladığım hafta yaptığım salaklığı anlatmayı unuttum. Eşim bir gün mesaiye kaldı gece geç gelecekti. Ben de ipek in 11.30-12 gibi vereceğim mamasını hazırladım verip ben de yatacağım. Biberonu tuttum ağzıma baktım emmiyor. Allah allah niye emmiyor acaba diye bir kaldırdım biberonu biberon boş. Biberonun üstündeki şeffaf kapağı çıkaracağım derken tümden ağzını açmış çocuğun suratına dayamışım öylece yüzüne boynuna pijamalarına yatağına benim üstüme her yere mama dökülmüş.
Neyse gittim yeni mama yaptım üstünü soydum battaniyeye sarıp yedirdim uyanmadan. Sonra da kendi üstümü değiştirdim. Ona da yeni pijama giydirdim. Yazık çocuk eee eeee diyor kendini uyutmaya çalışıyoruyku arasında üstünü giydirdim. Uyanmadı da garibim. Yatağı da öylece bıraktım. Aldım yanıma yatırdım. Eşime de mesaj attım gelince salonda yat diye. zaten o da 3 de gelmiş. Dahası o gece ipek 5.30 a kadar uyanmadı uzuuun zaman sonra 5 saat deliksiz uyumuşum
Bu da böyle komik bir anı olarak dursun burda
Zemin yer mekan Orası doğru yer mi yani büyükler öyle derdi işteZemini anlamadımBizim evlilik zamanımız yanlış erkenci davrandık birbirimizi tanıma açısından değil de hayata karşı zat doğru gibi yani başka düşünemiyorum
İKuzum hepsi öyleler sen kendini yetersiz hissetme bir gün uyuyor bir gün uyumuyor öyle öyle büyüyecekler inşallah sağlıklı olsunlar da tekKizlae bu karya uyumuyor ya bende kiziyorum artik donup duruyor birde iki sacimi yolup tekrar dönüyor ayagimda salliyorum dikiliyor valla kafayi yicem yine basladik bu huysuzmu benmi beceremiyorum anlamadim ya oturup ağlamak istiyorum.
Sena bizim Mersin’imize gelin geliyor mis teyzesiBoncuk Sena kuşumuz da var
Sonsuzum canım ben çorap üstüne patik giydiriyorum o şekilde basıyor yeri zaten yürüyemiyor bizimki de hani kolundan tutunca ya da Pan duf giydiriyorumTşkrler canım yaa bizim burada pek kış yok gibi haftada 3-4 kez dışarı çıkarıyorum ve yere basmak istiyor ağlıyor bende bir tane alayım dedim
Helinim hakkında hayırlısı olsun canım benim çiftleri yazacağım birelim dediğimdeinşallah canimm
herseyde vardır bir hayır diyorum yeni başlangıçlar iyidir diyorum bu zamanlar geri gelmez diyorum neler neler .... alışacaz
yaaaa nasıl yorulmuşsun kiyamam ama ipek de yorulmus ki uyanmamış iyi de etmis dinlenmissiniz
tabiiiii biz az uğraşmadık. bırakırmıyim
biri ciftleri yazsin. nisanda binkutlama yapariz bu miniklere
Sen daha iyisini biliyorsun canım benim seni üzmesinlernzh99 siste o zmanda yine eskisi gbi hergn saatlerce knusacak. Ben oyle olmasini istemiyorm yine o yzden arama diye bnu ona gzel bi sekilde syluyorum snra iste vakit gecirmek icin bseyler bluyorm oyle
Kreş günleri okul günleri de gelecek inşallah bu arada helin Mersin’deki kreş skandalı duydunmu biz bu çocukları nasıl kreşe güveneceğiz kim bakacak bu masumlaradi mi ama ya
gittim konuştum hastaneyle yarında çıkış işlemleri için gidecem. onlar çıkış verse işsizlik maaşı alsam felan dedim ama çıkartma da yapamıyorlar. yapacak birşey yok. buruk bi halim var. vazgeçmek durumdayım ama pişman değilim asla. çocuklarımın canı sağolsun. onlar sağlıklı huzurlu mutlu olsunlar elbet onlar okula gidecek ben de yine işe gidecem
Kesinlikle katılıyorum. Erken evlensinler öyle bile yailabkış olacağım benBak aklıma ne düşürdün şimdi Gel biz düğünü erken yapalım yaşlanınca ne anlicaz gençken guzelkenşıkır şıkır giyiniriz de ooohh pistten inmeyiz dünür
Canım dünürüm geçmiş olsun korona değil de şiddetli üşütmüşsünüz eve girdi mi herkesi yokluyor maalesefYa kızlar esim üşüttu demistim ya iki gün önce galiba o basit bir üşütme değil..elif ile ben de bugun birden hastalandik.salya sumuk bir haldeyiz.elif basini tutup agliyor.simdi calpol verdim.esimin boynu omzu tutuldu kazik gibi geziyor.benim de omzum cok agriyor ama tutuk degil.boynum sanki araa tutulma yapiyor.elif deseniz boynuyla gerdan kırar gibi kafasini bi sag omzuna bi sol omzuna yatiriyor.hapsiriyoruz oksuuryouz ama ates yok.insAllah korona degilizdir.. bizim olmamizin onemi yok da kv ile bu hafta sık görüştük korona isek ve ona gectiyse diye cok korkuyorummaske de verdim ama takmadı..normalde hic bana çıkmaz bu hafta 3 defa çıktı
Ali de sersem gibi ama simdilik baska bisey yok.elif surekli kucaga alindigi icin ona erken bulasti sanırım.benim de bu halim 5 6 saat once birden basladi.elif sabahtan beri boyle. Korona da omuz boyun tutulma belirtisi de var miydiher bir halttaa aa korona belirtisi diyoruz ya
InsAllah jadem..ya amaan normalde hic takilmayacagim da iste isin icinde yaslilar olunca insan tedirgin oluyor.tayin meselesini okudum..hakkinizda hayirlisi olsun jadeem..demek Asya kuş biraz daha izmirde kalacakevinizden memnum degil miydiniz kuzum siz?
Ateş olmadigi gibi hapsirik var.baktim korona da hapsirik olmuyormus.muhtemelen nezle olduk.once esim oldu sonra biz olduk canim.zaten bize bulasmadan once esimin usuttugunu dusunuyordum ama bulasmaz ki soguk alginligi
Güneş nasıl oldu şükürüm. Tarhana içebildi mi çocuklar hasta olmasınSagol umudum aminnn.
Gittik saglik ocağına kizarik hafif dedi ihlamur tarhana diyor her seyi agzina soktugu icin normal dedi agzindaki seyleri karbonatla sil dedi bakalim. Sesi sanki duzeldi yavrumun.
Hic hasta olmasin yavrularimiz bebekler cocuklar hasta olunca cok cok daha zor oluyor.
Sevindim annende kendini resetlersin insallah. Eve gidinve hem sabrin moralin daha da artmis olur.
Yemiyor canim yemiorlar istemeyince yemiyorkar zorlayinca da pismanlik okuor el ayak tut agzini tut zaten tukuruor.
Gunes de oyle.
Bugin bi balik yedi cok sukur bakalim.
Annen deneyince belki alisir, baharatli tuzlulardan vermeyi denedin mi gunes farkina variyor artik mesela canim ya.
Mamayi iciyor mu sena hanimm
Güzel gelinciğim şimdi biraz daha iyi mi annesi kıyamam çiçeğime.Evet yaa biz neyse Elifin burnu cok akıyor.kiyamam hapsirirp duruyortesekkur ederim canım..Güneş e gecmisnolsun.demek doktor tarhana onerdi dur ben de başlayayım
Sagol canim..esimin boynu tutuldu kremledik falan bir nebze rahatladi.benim hafif düzeyde ona nazaran. Ama sanki adım adım kötulesiyorum ya noldu anlamadim valla
Aramıza hoş geldinHayırlı sabahlar hanımlarnazara mı geldik nedir iki gündür bu saatlerde ağlayıp duruyo oğlum günlerdir ne güzel ayağımda sallamazdım yatağında uyurdu diş desem herşeyi normal durumda
Ayaklarımda derman kalmadı belim sırtım saymıyorum
Hoşbuldum CanımCanım susamım yorgunluktan Bazen gözümüz hiçbir şey görmüyor geçen ben de onu tam kapatamamışım çocuk uyku tulumu üstü başı her yeri battı üstelik değiştirirken uyandı her şeye yeniden başla sallar çok zor
Zemin yer mekan Orası doğru yer mi yani büyükler öyle derdi işte
İKuzum hepsi öyleler sen kendini yetersiz hissetme bir gün uyuyor bir gün uyumuyor öyle öyle büyüyecekler inşallah sağlıklı olsunlar da tek
Sena bizim Mersin’imize gelin geliyor mis teyzesi
Sonsuzum canım ben çorap üstüne patik giydiriyorum o şekilde basıyor yeri zaten yürüyemiyor bizimki de hani kolundan tutunca ya da Pan duf giydiriyorum
Helinim hakkında hayırlısı olsun canım benim çiftleri yazacağım birelim dediğimde
Sen daha iyisini biliyorsun canım benim seni üzmesinler
Kreş günleri okul günleri de gelecek inşallah bu arada helin Mersin’deki kreş skandalı duydunmu biz bu çocukları nasıl kreşe güveneceğiz kim bakacak bu masumlara
Kesinlikle katılıyorum. Erken evlensinler öyle bile yailabkış olacağım ben
Canım dünürüm geçmiş olsun korona değil de şiddetli üşütmüşsünüz eve girdi mi herkesi yokluyor maalesef
Güneş nasıl oldu şükürüm. Tarhana içebildi mi çocuklar hasta olmasın
Güzel gelinciğim şimdi biraz daha iyi mi annesi kıyamam çiçeğime.
Aramıza hoş geldin
İşi gücü benle uğraşmakAy çok güldüm aslım ya Meryem Ana hanasılda gelmiş aklına.. Eee okadar eminse emzirmenin sıklığına bağlı olabilir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?