canim düzensizlik olabiliyor. yani düzene girmesi 1 yılı bulur demişti dr.Gebelik testi yaptım kıZlar çok şükür negatif ama 15 gün oldu geçeli neden acaba @Aslihaydo sen ne yaptın canım
dünürüm bizde taşınmadık ama tasiyacaz sanirim. bugün istifamı verdim. belki daha uygun bir eve geçerim ya da kiraya geçerim evin parasını da değerlendiririz tek maaş sıkıntı olmasın diye bakalım.Bir de ben varım ev taşımayanseni kira beni de komşu zorluyor
Annem de yediremiyor. Bugun bir kuaföre gidem gelem dedim , annem Sena yı ve yemeğini alıp komşuya geçmiş . Şehriye çorbası vermiş , bizimki yiyor gibi yapıp yutmamış ve tanelerini kadının evine püskürtmüşvalla artık tatlıydı tuzluydu acıydı aramıyorum . Ne yiyorsa vermeye çalışıyorum . Bizim yediğimiz her şey den tattırmaya çalışıyorum tek yesin diye . Bugun bizimki de çeyrek hamsi yedi akşam başka da bir şey yemedi . Mamayı da gece içmiyor çok zorluyor . Akşam 7 de içti şimdi vermeyi denedim içmedi . Bakalım ne zaman uyanır . 12 yi bekliyorum ki içirip yatayım diye ama içmiyor , gece de iki kere kalkmak zorunda kalıyorum . Yarın da evimize dönüyoruz
benim güzel gözlü gelinim de elbet yiyecek hoc stres etme canim. neyi seviyorsa koy onune ya da siz ne yiyorsaniz onada verin yerse yer yemezse yapacak birşey yok gibi. ya da dediğim gibi bi uzmandan destek alalım artık.
ay canim ya nasıl zor hepiniz birden çok kötü olmuş ya. çok geçmiş olsun tekrardan.Canlarım sağolun..muhtemelen nezlee..ama ne nezlee..bir anda yıkti geçti kabadayı gibi bir nezle buya insan hic mi hastalanacagini anlamaz..birden hastalandim..ven neyse de Elif cok kötu oldu cocuk uyuyamıyor uykusunda hapşırip uyanıyor.
Helin profil resmin ustune tikla.açilan kutucuktan forum seceneklerine gir canım.
canim ben verdim aferin civana. biraz iyi gibi olunca onu kestim ama antibiyotigi mecbur haftayı tamamlayıp öyle bırakacamYa ayaklari elleri buz kesti birden.zaten defalarca uyandık.en son saat 1.30 da calpol vermistim.daha 4 saat dolmadan elleri ayakalri buz kestigine gıre iç ateşi var.yani birazdan ateşi yükselmeye başlayacak
Doktora götürsem şimdi durduk yere korona testi falan ister mi acaba?
Ya da aferin alıp versem mi direknezle ilacıymış ya.ama iste 2 yas altına doktor kontrolü demişler. N Nehir8077 bahar canım sen duruya aferin veriyordun? Doktor bişey dedi mi?
emzirmek etkili canim olabilir ondan stres yapma ama yine de test yap. ben civan da test yaptım negatif ama korku hissiyatim cok fazlaydi rahat olamadim nedense ve sonra bi daha test verdim ve civannnnn bizimleBen de anlamadım ki ben emzirmeye bağlıyorum biraz Haydo bu ara yarım saatte bir emiyo belki onun etkisidirsokturmek için bal tarçın yaptım dün inşallah ise yarar
canim senin de kullanabileceğin ilaç var antibiyotik de var bence sende bi görün. ne yazik ki annelere hastalik luksBen de nezleyim ya grip artik adi her neyse ve cocuklardan daha ağır seyrediyor.ben de bi de ishal ve siddetli bulantı oldu.cok şükür onlarda o yok.esim de maske tak diyor ama bilemedim zaten hepimiz hastayizbütün gece mızlandi gözu kapali agladı yavrum.çok zor bir geceydi.bir yandan tuvalete tasindim bi yandan hapsirip durduk bas agrisi mide bulantısı..... iki cocukla hastalik ne zormuş
Ben de aldırayım en iyisi..hic eczaneye gidecek gibi değilim zaten kendime güvensem onun hemen yaninda sağlik ocaği var oraya giderim.cok halsizim.ama iyilesmezlerse yarin mecbur gidecegim
Tesekkur ederiz teyzesi..evet yaa onlar hasta olmasınlar..kendi hasta olduğuma yanmak bi yana onlara bakamazsam diye düşünmekten bi hal oldum.
Gecmezse yarin mecbur gideceğim canım..çok şükur ates sadece gece çıktı.ama takipteyim.Ali de daha bu sabah basladi burnu akmaya bu gece de o zorlar
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim misssiim..Ates gece 38 i biraz gecti tam hatirlamiyorum ama..ben de koku yok.. mide bulantisi ishal var.burun akiyor bas agriyor.halsizlik gucsuzluk var..elif de dili yok soylesin ama burnu akiyor hep agliyor kafasina vuruyor gece az ateslendi.uyumadi uyutmadı perisanizzz..ne zormuş iki cocugun hasta olmasiAli de basladi bugun burun akmaya gozleri sis sis ve kirmizili gibi ikisinin de.
komsum sen diyince baktım da ürperdim valla. öyle her yere emanet edemeyiz. çok araştırmak lazım. ah keşke biz acsak da ataya da bakardık mis gibi. zamanı gelince birlikte karar veririz artık.Canım susamım yorgunluktan Bazen gözümüz hiçbir şey görmüyor geçen ben de onu tam kapatamamışım çocuk uyku tulumu üstü başı her yeri battı üstelik değiştirirken uyandı her şeye yeniden başla sallar çok zor
Zemin yer mekan Orası doğru yer mi yani büyükler öyle derdi işte
İKuzum hepsi öyleler sen kendini yetersiz hissetme bir gün uyuyor bir gün uyumuyor öyle öyle büyüyecekler inşallah sağlıklı olsunlar da tek
Sena bizim Mersin’imize gelin geliyor mis teyzesi
Sonsuzum canım ben çorap üstüne patik giydiriyorum o şekilde basıyor yeri zaten yürüyemiyor bizimki de hani kolundan tutunca ya da Pan duf giydiriyorum
Helinim hakkında hayırlısı olsun canım benim çiftleri yazacağım birelim dediğimde
Sen daha iyisini biliyorsun canım benim seni üzmesinler
Kreş günleri okul günleri de gelecek inşallah bu arada helin Mersin’deki kreş skandalı duydunmu biz bu çocukları nasıl kreşe güveneceğiz kim bakacak bu masumlara
Kesinlikle katılıyorum. Erken evlensinler öyle bile yailabkış olacağım ben
Canım dünürüm geçmiş olsun korona değil de şiddetli üşütmüşsünüz eve girdi mi herkesi yokluyor maalesef
Güneş nasıl oldu şükürüm. Tarhana içebildi mi çocuklar hasta olmasın
Güzel gelinciğim şimdi biraz daha iyi mi annesi kıyamam çiçeğime.
Aramıza hoş geldin