2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gebelik testi yaptım kıZlar çok şükür negatif ama 15 gün oldu geçeli neden acaba @Aslihaydo sen ne yaptın canım
canim düzensizlik olabiliyor. yani düzene girmesi 1 yılı bulur demişti dr.
dünürüm bizde taşınmadık ama tasiyacaz sanirim. bugün istifamı verdim. belki daha uygun bir eve geçerim ya da kiraya geçerim evin parasını da değerlendiririz tek maaş sıkıntı olmasın diye bakalım.
benim güzel gözlü gelinim de elbet yiyecek hoc stres etme canim. neyi seviyorsa koy onune ya da siz ne yiyorsaniz onada verin yerse yer yemezse yapacak birşey yok gibi. ya da dediğim gibi bi uzmandan destek alalım artık.
ay canim ya nasıl zor hepiniz birden çok kötü olmuş ya. çok geçmiş olsun tekrardan.
canim ben verdim aferin civana. biraz iyi gibi olunca onu kestim ama antibiyotigi mecbur haftayı tamamlayıp öyle bırakacam
Ben de anlamadım ki ben emzirmeye bağlıyorum biraz Haydo bu ara yarım saatte bir emiyo belki onun etkisidir sokturmek için bal tarçın yaptım dün inşallah ise yarar
emzirmek etkili canim olabilir ondan stres yapma ama yine de test yap. ben civan da test yaptım negatif ama korku hissiyatim cok fazlaydi rahat olamadim nedense ve sonra bi daha test verdim ve civannnnn bizimle
canim senin de kullanabileceğin ilaç var antibiyotik de var bence sende bi görün. ne yazik ki annelere hastalik luks
komsum sen diyince baktım da ürperdim valla. öyle her yere emanet edemeyiz. çok araştırmak lazım. ah keşke biz acsak da ataya da bakardık mis gibi. zamanı gelince birlikte karar veririz artık.

Çok geçmiş olsun biran evvel iyilesirsiniz inşallah. Hamile iken hangi ilaçları kullana biliyordunsa, emzirirkende aynilarini kullanabiliyorsun.

oyy kıyamam yaa. çok gecmis olsun, nasil da ağır geçiriyorsunuz. emzirirken kullanılan ilaçlar var, al canım. nasil yetiseceksin hem kendine hem cocuklara. Allah yardimcin olsun

Cok kotu ollmuss sekerparem ys.
Rabbim sifa versin kolaylık versin insallah.
Cok zorkanirsin tek be canim of ya cok uzuldum cok kotu gecmis geceniz
Valla zorlanıyorum hem de çok..elif beni esir aldı..inmiyor ayaktan.uyuyamiyor da..agliyor surekli.o kadar halsiz ki oyuncaga dustu kafasini kanatti.ilk yaramizi aldik ama daha cok küçük boyle bir yara icin hafif bir sıyrık ama icim gitti.nohut kadar sıyrıldı resmen
Herhalde manasi ustunden bir gergedan ezip gececek anlaminda tahminim o yonde çünkü ben boyle bir grip görmedim.perisanim resmen. Sana da gecmis olsun canim..Allah tekrarindan korusun.
Yaa zeyay ne naifsin ne tatlısın..kv den tavuk istedim.kp gidip almis getirdi.simdi hasliyourm corba yaparim diyordum ama oglan pilav tavuk istiyor.oyle yaparim herhalde.yanina da tarhana yapayim ama bizimkinde kızılcık yok ama buzlugumda kızılcık var.ne yapabilirim.haslayip icireyim mi komposto gibi.iyi aklima getirdin ya hem mideye de dokunmaz.
Hala ayniyiz pek bi degisiklik yok dünür..haa bi de ustune kafayi yardik cizittirdik kanadi sisti..tam oldu..cocuk iyice perisan mersinde kreste ne olay oldu merak ettim
Aynen ya hastalanmak lüks..djnlenmek luks..cok zor ama onlar iyi olsunlar daaa bu gidisle yarina doktora gidicem galiba helin..cok kotuyum valla.kizda da bi degisiklik yok antibiyotik sart galiba.. aferini de kv me dokunuyormus korkudan veremedim.ona benzedilerse dokunursa diye.
Çok geçmiş olsun biran evvel iyilesirsiniz inşallah. Hamile iken hangi ilaçları kullana biliyordunsa, emzirirkende aynilarini kullanabiliyorsun.
Antibiyotik kullanmiştim ama hep idrar yollariyla ilgliydi.acaba onlar ise yarar mi ki?

oyy kıyamam yaa. çok gecmis olsun, nasil da ağır geçiriyorsunuz. emzirirken kullanılan ilaçlar var, al canım. nasil yetiseceksin hem kendine hem cocuklara. Allah yardimcin olsun
Yarina doktora gideyim diyorum ama bakalim eşime soyleyim ayarlarsin kendiji sagol canim..insAllah cabuk atlatiriz
Kalppare çok geçmiş olsun çabuk atlatırsınız inşallah
Sagol canim amin insAllah ❤❤

Ben duru 4 aylikken grip olmustum doktora gitmistim. Aksef antibiyotik verdi O zaman, kendini cok kotu hissetmedikce hastaneye gelme demisti. O zamanlar coronadan daha cok korkuyorduk, korkuyorlardı. Hamile iken icebildigin butun ilaclari emzirirken icebiliyorsun denmişti. Sağolsun benim aile hekimi, hastalandigimda yaziyor. Ariyorum soyleyim böyleyim diyorum aksef yaziyor. Birde parol iciyordum iyi geliyordu.

Aaa gecmis olsun kiyamam hasta zaten. Uzuldum. Aferin vermedinmi haala peki cocuklara

Kusura bakma tuslu telle sacma sacma yaziyorum. İdrar yolu antibiyotigi ile senin isin yok. Üst solunum olmasi lazim. Kafana gore kullanma birsey yapmaz ama isede yaramaz. Zaten ishalsin ishali kesecek seyler yap. Tavuk ishali tetikler hepten bozar sen içme. Sen başka birsey ic ishal duzelene kadar. Insallah dogru kisilere dogru yerlere yaziyordumdur.

@şekerpare aferini vermeme sebebin kv ye dokunmasımı. onla ne alakasi var, yetiskin aferini baska o başka. Her beden ayrı her insan ayrı. Bunu denemeden bilemezsin, kv alerjendir ne bilim. Sen en iyisi olmadi aile hekimine git. Ilerlemeden caresine baktir

Az once yine vurdu.iki defa indi kucagimda ikisinde de emeklerken kafasını tutamayıp düştü.pesimden banyoya girdi ben de namaz abdesti aliyordum yerdeki su damlasi elini kaydirmis olmali ama az hasarla kurtuldu..icim koptu..çok uykusu var.uyumuyor çünkü.yarın sabaha dojtora gidiyoruz insAllah..

Aaa gecmis olsun kiyamam hasta zaten. Uzuldum. Aferin vermedinmi haala peki cocuklara

Canim baharım..güzel kalplim tesekkur ederim destegin icin..niye kusura bakayim o tuslu telefonla bile benim iyiligim icin ugrasip yazmişsin tesekkur ederim..yarin sabaha doktora gidiyoruz insAllah..acillerde surunecegimi bilmesem simdi giderdim herhalde.elif cok yordu aşıri naz yapiyor bana aglayip duruyor. Wc falan gideyim abisine gülüyor beni goruyor yine agliyor..kiyamiyorum da bebek iste.aartik duz yuruyemiyorum.hayatimda boyle bisey gormedim.atesim 38 in ustune cikti arada titreme geliyor.biraz uykusuz ve yorgunum sanirim bu yuzden.aksef biliyorum esim kullanmisti.bakalim doktor ne verecek.aferin konusunda da benimkiler alerjik diye korktum.babaanne beni kabartiyor dedi..ama yarin doktora soracagim.tavuktan da az yedim.ama ishalim bitti zaten o oglene kadar sürdü.

Sagolun kizlar hepinize desteginiz icin inanin kardes gibisinizz

Son düzenleme:
Ne oluyor ya ne oldu birden bire hepinize. Ateşi bilmiyordum gozumden kaçmış. Biran evvel toparlarsiniz insallah. Sen bu kadar kotuyken, cocuk nasil bakacaksin çok üzüldüm. Allahım sanada cocuklarinada yardim etsin.

Kusura bakma parça parça okuyorum.

alerji benim aklimdan tamamen çıktı. Sen daha iyi bilirsin kaş yapalim derken Allah korusun. Yarin doktor ne gerekirse verir zaten. Seni gorunce aglamasi sana nazıdır kuzum ne yapsın, meleginden yardım istiyor.

Maşallah ipek kızımıza buyuyolar bizler yavas olduğunu düşünsekte hızla büyüyorlar. Evet yanlarinda konustugumuza dikkat etmek lazım. Adi oglum dedim dedim. Simdi sıra onda adi annem diyor. Hakettim benim eserim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…