- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Canim aferin de calpol de parasetamol degil mi ikisi ayni anda fazla gelmiyor mu oyle mi verdiniz siz@sekerpare eğer vermediysen aferin ver biran önce çocuklara. Hatta ali'yede ver ilerlemeden, ilerlediginde daha ağar ilaçlar kıllanıyoruz, korkma aferin vermekten hiç bir sey olmaz. Ufaktan agrisini bile alir. Tabi carpolde ver ayni zamanda cabuk iylessinler.
Aferin gunde 2 defa carpol 3 verebilirsin demisti. Biz hep oyle kullandik. Evet ikisinide aynı gunde veriyorum.Canim aferin de calpol de parasetamol degil mi ikisi ayni anda fazla gelmiyor mu oyle mi verdiniz siz
Hep aklımdaydınız ya Allah kolaylık güç kuvvet versin tez zamanda da şifalar versin hepinizeYarina doktora gideyim diyorum ama bakalim eşime soyleyim ayarlarsin kendijisagol canim..insAllah cabuk atlatiriz
Sagol canim amin insAllah ❤❤
Ohh ne güzel canım tadını çıkarın burada çok rüzgar ve fırtına var kafamı çıkaramadım balkondan az hava alsın Ayşe dedim ama nefes alınacak gibi değil di rüzgar çoktuKızlar hava öyle sıcaktı ki çıktık oğlumla eve yeni girdik . Eşim Ankara ya gitti. Biz Ata ile takılıyoruz. Hava yazdan kalmaydı.
Doktora gidiyor olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsinizAz once yine vurdu.iki defa indi kucagimda ikisinde de emeklerken kafasını tutamayıp düştü.pesimden banyoya girdi ben de namaz abdesti aliyordum yerdeki su damlasi elini kaydirmis olmali ama az hasarla kurtuldu..icim koptu..çok uykusu var.uyumuyor çünkü.yarın sabaha dojtora gidiyoruz insAllah..
Canim baharım..güzel kalplim tesekkur ederim destegin icin..niye kusura bakayim o tuslu telefonla bile benim iyiligim icin ugrasip yazmişsin tesekkur ederim..yarin sabaha doktora gidiyoruz insAllah..acillerde surunecegimi bilmesem simdi giderdim herhalde.elif cok yordu aşıri naz yapiyor bana aglayip duruyor. Wc falan gideyim abisine gülüyor beni goruyor yine agliyor..kiyamiyorum da bebek iste.aartik duz yuruyemiyorum.hayatimda boyle bisey gormedim.atesim 38 in ustune cikti arada titreme geliyor.biraz uykusuz ve yorgunum sanirim bu yuzden.aksef biliyorum esim kullanmisti.bakalim doktor ne verecek.aferin konusunda da benimkiler alerjik diye korktum.babaanne beni kabartiyor dedi..ama yarin doktora soracagim.tavuktan da az yedim.ama ishalim bitti zaten o oglene kadar sürdü.
Sagolun kizlar hepinize desteginiz icin inanin kardes gibisinizz
Sağol missTayin çıkmamış sizin de canım hayırlısı olsun hakkınızda bu yıl Asya kuş İzmiri tadını biraz çıkarsın bakalım
Bizimki de ufaktan başladı ya hadi ördeği ver onu ver derken vermeyebaşladıı seçiyor artıkÖğrendiği her şey uykularını değiştiriyor bebişlerin.
Bu arada ipek de şikayetimi duydu sanırsam dün oyuncaklarını tanıdığını belli etti.laya mı bindin sen diyorum hemen o yöne bakıyor hatta emekleyip gidiyor. Davul nerde diyorum hemen davula bakıyor oynamaya başlıyor. Öyle en çok oynadığı oyuncaklarını tanıyor artık. Gösterme yok ama o yöne bakıyor. Hepsini kaydetmiş
Artık konuşmalarımıza daha dikkat etmemiz lazım. Telefona zaten deliriyor istiyor vermezsem ağlıyor. Görüntülü konuşma ve videolardan telefona alıştı iyice eline alıp konuşuyor
Pahalı valla canım biz 2000 veriyoruz aidat 200Pahalıdır değil mi oralarda kiralar. Ne kadar veriyorsunuz
Ahahah iyi cevap dünür ebak be senin gibi odaBen test yapmadım eşime aliver dedim test benim hatun ben yapmadım Meryem Ana değilsen hamile olman imkansız diyor
Belirtiler beni ürküttü şekerparem git muhakkak yaBen de nezleyim ya grip artik adi her neyse ve cocuklardan daha ağır seyrediyor.ben de bi de ishal ve siddetli bulantı oldu.cok şükür onlarda o yok.esim de maske tak diyor ama bilemedim zaten hepimiz hastayizbütün gece mızlandi gözu kapali agladı yavrum.çok zor bir geceydi.bir yandan tuvalete tasindim bi yandan hapsirip durduk bas agrisi mide bulantısı..... iki cocukla hastalik ne zormuş
Ben de aldırayım en iyisi..hic eczaneye gidecek gibi değilim zaten kendime güvensem onun hemen yaninda sağlik ocaği var oraya giderim.cok halsizim.ama iyilesmezlerse yarin mecbur gidecegim
Tesekkur ederiz teyzesi..evet yaa onlar hasta olmasınlar..kendi hasta olduğuma yanmak bi yana onlara bakamazsam diye düşünmekten bi hal oldum.
Gecmezse yarin mecbur gideceğim canım..çok şükur ates sadece gece çıktı.ama takipteyim.Ali de daha bu sabah basladi burnu akmaya bu gece de o zorlar
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim misssiim..Ates gece 38 i biraz gecti tam hatirlamiyorum ama..ben de koku yok.. mide bulantisi ishal var.burun akiyor bas agriyor.halsizlik gucsuzluk var..elif de dili yok soylesin ama burnu akiyor hep agliyor kafasina vuruyor gece az ateslendi.uyumadi uyutmadı perisanizzz..ne zormuş iki cocugun hasta olmasiAli de basladi bugun burun akmaya gozleri sis sis ve kirmizili gibi ikisinin de.
Maşallah kuzularımız büyüyorBizimki de ufaktan başladı ya hadi ördeği ver onu ver derken vermeyebaşladıı seçiyor artıkbide bay bay öğrendi bugünün güncellemeleri
Maşallah Karya ya emeklemeden yürüyenler grubuna girdi herkesi solladıJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Kalppare canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsun benim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.
nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi
misskokulumm sesin cikmiyor misss neredesin? Goktug nasil kizlar nasil ?
SonsuzUmut S Sonsuzsukurler Zeyay1420 H Helinnn siz nasılsınız kizlar ?
Aslihaydo canim test yaptin mi ?
Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dediAllah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
MaşallahJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Kalppare canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsun benim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.
nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi
SonsuzUmut S Sonsuzsukurler Zeyay1420 H Helinnn siz nasılsınız kizlar ? Aslihaydo canim test yaptin mi ? Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dedi Allah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
Bak yaramazsa ya kafayı da çizmiş şu hastalığın içindeValla zorlanıyorum hem de çok..elif beni esir aldı..inmiyor ayaktan.uyuyamiyor da..agliyor surekli.o kadar halsiz ki oyuncaga dustu kafasini kanatti.ilk yaramizi aldik ama daha cok küçük boyle bir yara icinhafif bir sıyrık ama icim gitti.nohut kadar sıyrıldı resmen
Herhalde manasi ustunden bir gergedan ezip gececek anlamindatahminim o yonde çünkü ben boyle bir grip görmedim.perisanim resmen. Sana da gecmis olsun canim..Allah tekrarindan korusun.
Yaa zeyay ne naifsin ne tatlısın..kv den tavuk istedim.kp gidip almis getirdi.simdi hasliyourm corba yaparim diyordum ama oglan pilav tavuk istiyor.oyle yaparim herhalde.yanina da tarhana yapayim ama bizimkinde kızılcık yok ama buzlugumda kızılcık var.ne yapabilirim.haslayip icireyim mi komposto gibi.iyi aklima getirdin ya hem mideye de dokunmaz.
Hala ayniyiz pek bi degisiklik yok dünür..haa bi de ustune kafayi yardik cizittirdik kanadi sisti..tam oldu..cocuk iyice perisanmersinde kreste ne olay oldu merak ettim
Aynen ya hastalanmak lüks..djnlenmek luks..cok zor ama onlar iyi olsunlar daaabu gidisle yarina doktora gidicem galiba helin..cok kotuyum valla.kizda da bi degisiklik yok antibiyotik sart galiba.. aferini de kv me dokunuyormus korkudan veremedim.ona benzedilerse dokunursa diye.
Antibiyotik kullanmiştim ama hep idrar yollariyla ilgliydi.acaba onlar ise yarar mi ki?
Ohhh sefanız olsun adaşımKızlar hava öyle sıcaktı ki çıktık oğlumla eve yeni girdik . Eşim Ankara ya gitti. Biz Ata ile takılıyoruz. Hava yazdan kalmaydı.
Saçma oyuncakları daha çok seviyorlar boşverJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
SonsuzUmut S Sonsuzsukurler Zeyay1420 H Helinnn siz nasılsınız kizlar ? Aslihaydo canim test yaptin mi ? Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dedi Allah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?