2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim aferin de calpol de parasetamol degil mi ikisi ayni anda fazla gelmiyor mu oyle mi verdiniz siz

Yarina doktora gideyim diyorum ama bakalim eşime soyleyim ayarlarsin kendiji sagol canim..insAllah cabuk atlatiriz

Sagol canim amin insAllah ❤❤
Hep aklımdaydınız ya Allah kolaylık güç kuvvet versin tez zamanda da şifalar versin hepinize
Kızlar hava öyle sıcaktı ki çıktık oğlumla eve yeni girdik . Eşim Ankara ya gitti. Biz Ata ile takılıyoruz. Hava yazdan kalmaydı.
Ohh ne güzel canım tadını çıkarın burada çok rüzgar ve fırtına var kafamı çıkaramadım balkondan az hava alsın Ayşe dedim ama nefes alınacak gibi değil di rüzgar çoktu
Doktora gidiyor olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsiniz

Bizimki de ufaktan başladı ya hadi ördeği ver onu ver derken vermeyebaşladıı seçiyor artık bide bay bay öğrendi bugünün güncellemeleri

Belirtiler beni ürküttü şekerparem git muhakkak ya

Jadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin

Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Kalppare canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsun benim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.

nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi

misskokulumm sesin cikmiyor misss neredesin? Goktug nasil kizlar nasil ?

SonsuzUmut S Sonsuzsukurler Zeyay1420 H Helinnn siz nasılsınız kizlar ?
Aslihaydo canim test yaptin mi ?
Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dedi Allah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda

Maşallah Karya ya emeklemeden yürüyenler grubuna girdi herkesi solladı Bir iki adım denemeler devam ediyor ipekte de.

Yaa davul bizim en sevdiğimiz oyuncak ona vurup vurup oynuyor. O yüzden hoppala deyince ona gittiğini farkedince başka neyi bilebilir acaba dedim hemen aklıma davul geldi ve bingo hemen bildi

Maşallah kadına daha benim yaşıma gelmemiş 4 çocuk var Ben 1 de bittim

Maşallah Karya ya demiştim sana e eklemeden yürür diye Zeynep te öyle oldu tontik ti biraz emekleme için totoyu kaldıramıyordu yerinden direk yürüdğ ama yaşında Karya erkenci maşallah kuzuma. Ayşecik emekleme aşamasında bişeyler tutunup kalkıyor ama adım yok eve geçince daha rahat olur Burda bırakamıyorum rahatca yere. Bizde yarın dönecektik ama cuma ya kaldı ona canım sıkıldı biraz toparlayamadılar Burda ki işleri.. Neyse sağlık olsun hayırlısı ile dönelim de yoğun bir tempo bizi bekliyor hazırmıyım hayıııırrr

Güncellemeleriniz çok güzel kızlar @Susam_tanesi maşşallah kuzuya benimki de top unu getir diyince alıyor eline ama getirmede noksanlık var henüzlamba açıp kapatmayı ve onunla ışığı açtığını öğrendi açıp bakıyor kapatıp bakıyor heyecanla bir de dün eşim göz kırptı bu da yapıyor ama Bi sevimli yapıyor ki iki gözünü kapatıp açıyor utanarak bir yandan gülerek. Eşim hep kırpıyorum ben ona öğrenmiş diyor ve sadece ona yapıyor öldük bittik o kırpışlarınayakalayabilirsem video çekecem bakalım.

BKGK burdayım canım iyiyiz annelere gittik bugün. Maşşallah Karya yürüyor ciddi ciddi ha utandıracak seni demiştim utandın mı annesi benim oğlan sıralıyor tutunarak, bugün de epey ayakta kendi durdu korkmuyor fazla. Böyle giderse yaş gününde yürür inşallah.
Bir de geçen diş çıktı çıt ediyor demiştim fos çıktı deriyi yarmamış henüz diş çok kabarık kardeşim yaramamış geri içine girmiştir çıkar yakında dedi bakalım bekliyoruz. Yazın hepsini çıkarır güneşe bol çıkarırsan da dedi bakalım

Son düzenleme:
Bak yaramazsa ya kafayı da çizmiş şu hastalığın içinde iyi olun dualar sizinle

Saçma oyuncakları daha çok seviyorlar boşver plastik tefi var benimkinin elinde ben söylüyorum o çalıyor deli ailesi
Adımlar 3 4 adım anca ama onuda pek gönüllü yapıyor diyemem oturuveriyor hemen bu sıra dönüp gelmeye çalışıyor bana ayaktayken pıt düşüyor zor tutuyorum düşmeyi öğrenemedi ama yavaşça oturmayı öğreniyor öyle kibarca bırakmaya çalışıyor ki kendini ölüyorum
Karya kuzumda mı düştü ah kıyamam çok dikkat etmek lazım bende kuyruk gibi peşindeyim örümceğin içini değil dışını kullanıyor benşm ki sonra sürekli düşüyor tutup kalkcam diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…