2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim sevgi pıtırcığım ya benim ki sevgiye dair birşey öğrenmeyi reddediyor. Anamı dövem ooo o ne saç mı çekerim tel tel cici anne yapalım gel yok cırmalıycam yüzünü az öpeyim seni ağlarım ki sarılıyım o zaman ittiririrm evlat büyüt hayrını gör
Ama az ayrı kalalım ben mutfak temizlerken falan babasıyla dursun beni görünce bi derin solumalı heyecan bi naz bi eda derken ben iptal çok aşıkım çok

Ahahha neyse biz görmeyiz o haraket alışkınız hem benim damattan
Tel sarmayı hiç öğretemedim dur ona başlayım bay bay yapmayı çook sonra öğrendi günde 50 kere bay bay yaptım
Ya videoya alırsan at o hallerini muhakkak

İyidir cano sen nasılsın prensesimiz basıl

yok canim bahar da demiş o ilaçların bi yararı olmaz size
biz iyiyiz canim. verdim istifamı bi hafifledim. ne demişler en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye. babamlardaydik bu akşam eve gectik. son 4 haftasonu evimizde değiliz diye bubhafta evde kalmaya niyetlendik kismetse bakalim

D dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste

Kizlar bu arada benim halilar cok yun veriyor ortu kullanıyorum salonda ama öyle böyle degil 6 defa yikattim neden boyle oluyor bende supurgelerden istiyorum ama bu yunler cok fazla robot bozulur bir cozumu var mi bunun ya. Halilar pahali ve kaliteli de firmayi mi arasam ama kac sene oldu

Jadesi Zeyay1420 S Susam_tanesi misskokulumm evet adimliyor bu ara yavas yavas ileriye sürünüyorda cok şükür ama totoyu kaldirip ilerlemeye calistiginda toto yere düşüyor bir yerlerdle tutunup kalkmaya calissa iyi olur ama cabalamiyor bakalim saglik olsunda gec olsun.
Helinnnnn aynen oyle canim rahatlamissindir haftasonuda ailecek guzel vakit gecirirsiniz insallah. Bizde araba bakiyoruz bu sira ufacik arabalar o kadar pahali olmus ki insallah guzel bir tane kısmet olur.
SonsuzUmut napalim canim bizde artik.hic is yapamiyorum hareketlendik baya birde bana yapisiyor birde surekli mizirdanma hep birşeyler istiyor. Benim kiz cok komik karistirmamasi gereken yerleri karstiriyor benim sesimi duyuncada bir urkmesi var bu ara hem uzuluyorum o haline hem gülüyorum . Fırın kapağını acmayi ogrendi birde iki eliyle cekip aciyor birde korkuyor

Halılar için bence firmayı ara söyle canım o kadar yıkamaya geçmesi lazımdı çoktan.
Arabalar çok pahalı gerçekten biz de ev için hem evi hem arabayı satıp arabayı orta halli bişey alalım dedik ama onlar bile 150bin falan olmuş satsak temiz alamayız dedik vazgeçtik. Herşey gün geçtikçe zorlaşıyor gerçekten. Siz de bulursunuz inşallah gönlünüzrie kesenize göre bişey canım

Hayırlı olsun istifan canım. Kuzuların büyüt sağlıkla tekrar dönersin işine gücüne
nzh99 Allah kavuştursun canım eşinle inş çok zorlamaz Atacık annesini

Ne oluyor ya ne oldu birden bire hepinize. Ateşi bilmiyordum gozumden kaçmış. Biran evvel toparlarsiniz insallah. Sen bu kadar kotuyken, cocuk nasil bakacaksin çok üzüldüm. Allahım sanada cocuklarinada yardim etsin.
Valla ney bu bilemedik..ama bugun daha iyiyiz çok şukür canım..2 demlik ıhlamur ictik..terletti çok..ama yine de öglen doktora gidecegiz kısmetse.ben dün hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım..Allah bütün annelere sağlık versin..anne hasta oldu mu hayat duruyor..çocuklar belki daha çabuk iyilesecekken iyilesemiyor.
Evet nazdan belli..ama bu gece uyudu cok şükür Allahima..4 saat donusumlu dolven calpol verdim.burna sprey sıktım yakaya cold mix damlattim.su yerine pekmezli ıhlamur verdim.epey topladı.cok terledi.burnu durdu.
Tesekkur ederim canımÇok şükür bu gece rahat gecti..dinlendi uyudu.ben de uyuyabilince epey iyi hissediyorum canim.ya tabi butun gece uyumadi ama uzun uykular yaptı.gene kalkti besledim salladim.uyudu bin şükür .ıhlamur düzenli agri kesici burun spreyi vs iyi geldi herhalde.ama yine de oglen doktora gitmeyi istiyoruz insAllah

Bizimki de ufaktan başladı ya hadi ördeği ver onu ver derken vermeyebaşladıı seçiyor artık bide bay bay öğrendi bugünün güncellemeleri
Yaaa kıyamam ben Asyamaaa aferin kızıma
Belirtiler beni ürküttü şekerparem git muhakkak ya
Bugun iyiyim bin şükür ama yine de gidecegim ..nolur nolmaz çocuklara ilac baslayayim yine de.sagol jadem destegin icin ❤
Tesekkur ederim canim..bugun daha iyiyiz cok sukur.Kıyamam Karyama..ya aarada oluyor zaten boyle ama bu sefer oyle kontrolsuz oldu ki yer gümledi sanki.parkta ki kadına da ne diyim bilemedim..Allah yardimici olsun
Kalppare canım nasıl oldunuz hepinize nasıl bir anda geldiyse biranda gitsin inşallah şu hastalık ya aferin ver uyusun inşallah bu gece sen de iç belki dinlendirir vucudunu
Bu gece dinlendik bin şükür miss canim..aferinim yok.bugun doktora gittigimizde danisacagim.4er saat donusumlu calpol dolven verdim.burnuna sprey sıktım.yakalara cold mix damlattim.su yerine ihlamur verdim.bugun daha iyiyiz dune göre çok şükür ama bakalim gün yeni başlıyortesekkur ederim misss destegin icin
Yaaa onun utanmasina onun kirpisan gozlerinee heleeeeee masAllah tosunpasamaa benin ki topu önüne katip yuvarlayarak ardindan emeklemeyi cok seviyor yaklastikta vuruyor bi saplak eliyle siritiyor kovaliyor
Yaa aynı Eliff tam kanka cadaloz kızlarımız ilerde sakin bir melek olurlar diye umuyorum ama

Canım şu banyo çekçekleri var ya hani.iste onlarla kuru kuru halılarını çek çek yap.o tüyler nasıl topak topak çıkıyor.birkac sefer de biter hic çikmaz.eşin yapsın nuhtemelen senin dikislerin agrır.epey güclü yapmak gerek.
Lastiginden boya gelmedigine emin ol ama.hatta lastik açık renk olursa süper olur.

Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallah biz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın

Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallah biz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın
Yeni öğrenenlerden biz varız. Hmza da yavaş yavaş anlıyor. Oyuncakları ismiyle deyince değil de dütdüt nerde dediğimiz zaman eline alıp arabasını sallıyor.
Alkış ve baybay yapıyo çak deyince sadece gülüyo sıpa bi de öp deyince yanağı uzattigimiz zaman dudaklarla yanağımıza dayanıyor. Emekledi sıraladı iki eli serbest ayakta da duruyor ama adım atamıyor.Simdilik güncellemesi bu kadar

Az önce izledim çok güldüm çok komik cidden ❤

Günaydın kizlar alintilarimin hepsi silinmiş nedeeennn bı sürüydu ya neyse Jadesi dünür tasiniyo musun ama o manzaraaaa Kalppare canım nasıl oldunuz doktora gittiniz mi BKGK ben o kargayı isiririmmmm nasıl da çaktırmadan yaramazlık yapiyo cadii çok şirin ya. misskokulumm o nasıl tel sarmaaa hahhahahaha ay çok güldüm ya içinden neler diyorsa vücut diline yansimiş nasıl sempatik nasıl tatlı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…