Ah sorma kalbim çok buruk
Benim sevgi pıtırcığım ya benim ki sevgiye dair birşey öğrenmeyi reddediyor.Güncellemeleriniz çok güzel kızlar@Susam_tanesi maşşallah kuzuya benimki de top unu getir diyince alıyor eline ama getirmede noksanlık var henüz lamba açıp kapatmayı ve onunla ışığı açtığını öğrendi açıp bakıyor kapatıp bakıyor heyecanla bir de dün eşim göz kırptı bu da yapıyor ama Bi sevimli yapıyor ki iki gözünü kapatıp açıyor utanarak bir yandan gülerek. Eşim hep kırpıyorum ben ona öğrenmiş diyor ve sadece ona yapıyor öldük bittik o kırpışlarına yakalayabilirsem video çekecem bakalım.
Ahahha neyse biz görmeyiz o haraket alışkınız hem benim damattan
İyidir cano sen nasılsın prensesimiz basılJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Kalppare canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsun benim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.
nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi
misskokulumm sesin cikmiyor misss neredesin? Goktug nasil kizlar nasil ?
SonsuzUmut @Sonsuzsukurler Zeyay1420 @Helinnn siz nasılsınız kizlar ?
Aslihaydo canim test yaptin mi ?
Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dediAllah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
yok canim bahar da demiş o ilaçların bi yararı olmaz sizeValla zorlanıyorum hem de çok..elif beni esir aldı..inmiyor ayaktan.uyuyamiyor da..agliyor surekli.o kadar halsiz ki oyuncaga dustu kafasini kanatti.ilk yaramizi aldik ama daha cok küçük boyle bir yara icinhafif bir sıyrık ama icim gitti.nohut kadar sıyrıldı resmen
Herhalde manasi ustunden bir gergedan ezip gececek anlamindatahminim o yonde çünkü ben boyle bir grip görmedim.perisanim resmen. Sana da gecmis olsun canim..Allah tekrarindan korusun.
Yaa zeyay ne naifsin ne tatlısın..kv den tavuk istedim.kp gidip almis getirdi.simdi hasliyourm corba yaparim diyordum ama oglan pilav tavuk istiyor.oyle yaparim herhalde.yanina da tarhana yapayim ama bizimkinde kızılcık yok ama buzlugumda kızılcık var.ne yapabilirim.haslayip icireyim mi komposto gibi.iyi aklima getirdin ya hem mideye de dokunmaz.
Hala ayniyiz pek bi degisiklik yok dünür..haa bi de ustune kafayi yardik cizittirdik kanadi sisti..tam oldu..cocuk iyice perisanmersinde kreste ne olay oldu merak ettim
Aynen ya hastalanmak lüks..djnlenmek luks..cok zor ama onlar iyi olsunlar daaabu gidisle yarina doktora gidicem galiba helin..cok kotuyum valla.kizda da bi degisiklik yok antibiyotik sart galiba.. aferini de kv me dokunuyormus korkudan veremedim.ona benzedilerse dokunursa diye.
Antibiyotik kullanmiştim ama hep idrar yollariyla ilgliydi.acaba onlar ise yarar mi ki?
biz iyiyiz canim. verdim istifamı bi hafifledim. ne demişler en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye. babamlardaydik bu akşam eve gectik. son 4 haftasonu evimizde değiliz diye bubhafta evde kalmaya niyetlendik kismetse bakalimJadesi S Susam_tanesi kizlar benimkide oyuncaklari taniyor su sacma sapan davuldan aldm afrika dansi caliyor hic begenmedim bay bay da ogrendi yaparken birde utanmasi var sormayin
Bu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Kalppare canim gecmis olsun ya gidin doktora umarim hemen gecer gider. Elifi imede gecmis olsun benim kizda dun pazar gunu yerde sürünürken yuzunu pat parkeye carpti birde oyle kaldi yavrucak icim gtti yanagi kirmiziydi simdi biraz duzeldi. Su sira hareketlendilerde baya hic durmuyor benimki alt degistiremiyorum dusun Allahim korusun kazadan beladan.
nzh99 iyi yapmissiniz canim bende ciktim biraz esiyordu ama tam gunesli vakitte cikardim çok soguk degildi evde de olmuyor aksama kadar haftaya kar geliyor diyorlar bende anneme gitmeyi planliyordum ama gidemicem sanırım annemin evi zor isiniyor öpüyorum Ata yi
Bugun parkta bir kadin gordum iki kızı var 5 ve 3 yasinda birde hamile erkekmis birde 10 yasinda kizi varmis yas kac dedim 29 dediAllah guc kuvvet versin zor vallahi bu zamanda
Halılar için bence firmayı ara söyle canım o kadar yıkamaya geçmesi lazımdı çoktan.D dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste
Kizlar bu arada benim halilar cok yun veriyor ortu kullanıyorum salonda ama öyle böyle degil 6 defa yikattim neden boyle oluyor bende supurgelerden istiyorum ama bu yunler cok fazla robot bozulur bir cozumu var mi bunun ya. Halilar pahali ve kaliteli de firmayi mi arasam ama kac sene oldu
Jadesi Zeyay1420 S Susam_tanesi misskokulumm evet adimliyor bu ara yavas yavas ileriye sürünüyorda cok şükür ama totoyu kaldirip ilerlemeye calistiginda toto yere düşüyor bir yerlerdle tutunup kalkmaya calissa iyi olur ama cabalamiyor bakalim saglik olsunda gec olsun.
Helinnnnn aynen oyle canim rahatlamissindir haftasonuda ailecek guzel vakit gecirirsiniz insallah. Bizde araba bakiyoruz bu sira ufacik arabalar o kadar pahali olmus ki insallah guzel bir tane kısmet olur.
SonsuzUmut napalim canim bizde artik.hic is yapamiyorum hareketlendik baya birde bana yapisiyor birde surekli mizirdanma hep birşeyler istiyor. Benim kiz cok komik karistirmamasi gereken yerleri karstiriyor benim sesimi duyuncada bir urkmesi var bu ara hem uzuluyorum o haline hem gülüyorum . Fırın kapağını acmayi ogrendi birde iki eliyle cekip aciyor birde korkuyor
Hayırlı olsun istifan canım. Kuzuların büyüt sağlıkla tekrar dönersin işine gücüneyok canim bahar da demiş o ilaçların bi yararı olmaz size
biz iyiyiz canim. verdim istifamı bi hafifledim. ne demişler en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye. babamlardaydik bu akşam eve gectik. son 4 haftasonu evimizde değiliz diye bubhafta evde kalmaya niyetlendik kismetse bakalim
Valla ney bu bilemedik..ama bugun daha iyiyiz çok şukür canım..2 demlik ıhlamur ictik..terletti çok..ama yine de öglen doktora gidecegiz kısmetse.ben dün hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım..Allah bütün annelere sağlık versin..anne hasta oldu mu hayat duruyor..çocuklar belki daha çabuk iyilesecekken iyilesemiyor.Ne oluyor ya ne oldu birden bire hepinize. Ateşi bilmiyordum gozumden kaçmış. Biran evvel toparlarsiniz insallah. Sen bu kadar kotuyken, cocuk nasil bakacaksin çok üzüldüm. Allahım sanada cocuklarinada yardim etsin.
Evet nazdan belli..ama bu gece uyudu cok şükür Allahima..4 saat donusumlu dolven calpol verdim.burna sprey sıktım yakaya cold mix damlattim.su yerine pekmezli ıhlamur verdim.epey topladı.cok terledi.burnu durdu.Kusura bakma parça parça okuyorum.
alerji benim aklimdan tamamen çıktı. Sen daha iyi bilirsin kaş yapalim derken Allah korusun. Yarin doktor ne gerekirse verir zaten. Seni gorunce aglamasi sana nazıdır kuzum ne yapsın, meleginden yardım istiyor.
Tesekkur ederim canımHep aklımdaydınız ya Allah kolaylık güç kuvvet versin tez zamanda da şifalar versin hepinize
Ohh ne güzel canım tadını çıkarın burada çok rüzgar ve fırtına var kafamı çıkaramadım balkondan az hava alsın Ayşe dedim ama nefes alınacak gibi değil di rüzgar çoktu
Doktora gidiyor olmanıza sevindim inş bu geceyi de rahat geçirirsiniz
Yaaa kıyamam ben AsyamaaaBizimki de ufaktan başladı ya hadi ördeği ver onu ver derken vermeyebaşladıı seçiyor artıkbide bay bay öğrendi bugünün güncellemeleri
Bugun iyiyim bin şükür ama yine de gidecegim ..nolur nolmaz çocuklara ilac baslayayim yine de.sagol jadem destegin icin ❤Belirtiler beni ürküttü şekerparem git muhakkak ya
Tesekkur ederim canim..bugun daha iyiyiz cok sukur.Kıyamam Karyama..ya aarada oluyor zaten boyle ama bu sefer oyle kontrolsuz oldu ki yer gümledi sanki.parkta ki kadına da ne diyim bilemedim..Allah yardimici olsunBu arada bizim adimlamalar artti baya 7 8 adim flan gidiyor ama tabi ben pesindeyim korkuyorum sizde durumlar nasil ?
Bu gece dinlendik bin şükür miss canim..aferinim yok.bugun doktora gittigimizde danisacagim.4er saat donusumlu calpol dolven verdim.burnuna sprey sıktım.yakalara cold mix damlattim.su yerine ihlamur verdim.bugun daha iyiyiz dune göre çok şükür ama bakalim gün yeni başlıyorKalppare canım nasıl oldunuz hepinize nasıl bir anda geldiyse biranda gitsin inşallah şu hastalık ya aferin ver uyusun inşallah bu gece sen de iç belki dinlendirir vucudunu
Yaaa onun utanmasina onun kirpisan gozlerinee heleeeeee masAllah tosunpasamaaGüncellemeleriniz çok güzel kızlar@Susam_tanesi maşşallah kuzuya benimki de top unu getir diyince alıyor eline ama getirmede noksanlık var henüz lamba açıp kapatmayı ve onunla ışığı açtığını öğrendi açıp bakıyor kapatıp bakıyor heyecanla bir de dün eşim göz kırptı bu da yapıyor ama Bi sevimli yapıyor ki iki gözünü kapatıp açıyor utanarak bir yandan gülerek. Eşim hep kırpıyorum ben ona öğrenmiş diyor ve sadece ona yapıyor öldük bittik o kırpışlarına yakalayabilirsem video çekecem bakalım.
Yaa aynı EliffBenim sevgi pıtırcığım ya benim ki sevgiye dair birşey öğrenmeyi reddediyor.Anamı dövem ooo o ne saç mı çekerim tel tel cici anne yapalım gel yok cırmalıycam yüzünü az öpeyim seni ağlarım ki sarılıyım o zaman ittiririrm evlat büyüt hayrını gör
Ama az ayrı kalalım ben mutfak temizlerken falan babasıyla dursun beni görünce bi derin solumalı heyecan bi naz bi eda derken ben iptalçok aşıkım çok
Canım şu banyo çekçekleri var ya hani.iste onlarla kuru kuru halılarını çek çek yap.o tüyler nasıl topak topak çıkıyor.birkac sefer de biter hic çikmaz.eşin yapsın nuhtemelen senin dikislerin agrır.epey güclü yapmak gerek.D dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste
Kizlar bu arada benim halilar cok yun veriyor ortu kullanıyorum salonda ama öyle böyle degil 6 defa yikattim neden boyle oluyor bende supurgelerden istiyorum ama bu yunler cok fazla robot bozulur bir cozumu var mi bunun ya. Halilar pahali ve kaliteli de firmayi mi arasam ama kac sene oldu
Jadesi Zeyay1420 S Susam_tanesi misskokulumm evet adimliyor bu ara yavas yavas ileriye sürünüyorda cok şükür ama totoyu kaldirip ilerlemeye calistiginda toto yere düşüyor bir yerlerdle tutunup kalkmaya calissa iyi olur ama cabalamiyor bakalim saglik olsunda gec olsun.
Helinnnnn aynen oyle canim rahatlamissindir haftasonuda ailecek guzel vakit gecirirsiniz insallah. Bizde araba bakiyoruz bu sira ufacik arabalar o kadar pahali olmus ki insallah guzel bir tane kısmet olur.
SonsuzUmut napalim canim bizde artik.hic is yapamiyorum hareketlendik baya birde bana yapisiyor birde surekli mizirdanma hep birşeyler istiyor. Benim kiz cok komik karistirmamasi gereken yerleri karstiriyor benim sesimi duyuncada bir urkmesi var bu ara hem uzuluyorum o haline hem gülüyorum . Fırın kapağını acmayi ogrendi birde iki eliyle cekip aciyor birde korkuyor
Çokmuş canım gerçekten de zorlaması çok normal. Allah kolaylık versinPahalı valla canım biz 2000 veriyoruz aidat 200maaşın 3te biri kiraya gidiyor ucuz dediğimiz ev 1500 falan
Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallahGüncellemeleriniz çok güzel kızlar@Susam_tanesi maşşallah kuzuya benimki de top unu getir diyince alıyor eline ama getirmede noksanlık var henüz lamba açıp kapatmayı ve onunla ışığı açtığını öğrendi açıp bakıyor kapatıp bakıyor heyecanla bir de dün eşim göz kırptı bu da yapıyor ama Bi sevimli yapıyor ki iki gözünü kapatıp açıyor utanarak bir yandan gülerek. Eşim hep kırpıyorum ben ona öğrenmiş diyor ve sadece ona yapıyor öldük bittik o kırpışlarına yakalayabilirsem video çekecem bakalım.
Yeni öğrenenlerden biz varız. Hmza da yavaş yavaş anlıyor. Oyuncakları ismiyle deyince değil de dütdüt nerde dediğimiz zaman eline alıp arabasını sallıyor.Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallahbiz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın
Az önce izledim çok güldüm çok komik cidden ❤D dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?