2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haydo da dillendi bu hafta daha çok farklı kelime çıkarmaya başladı abla nerde deyince kapıya bakıp elini uzatiyo gel gel gel diyo de de de şeklinde tabi ağzı laf dolu başka başka sesler cikariyo konuştuğunu zannediyo ve artık beş altı adım elini bırakıp gidiyo ama bu işlemi heyecanla hızlı yaptığı için dengesi çabuk bozuluyo bizim durumlar böyle vir de komşularla otururken başka odada çocukların yanında takılması var gözlerim doluyo büyümüşte çocukların yanına gidip oyuna katiliyo diyorum

Sizin güncellemeler çok hızlı oluyor ya maşallah biz daha yeni alkışı öğrendik. Ufaktanda Princi buğdayı yutmayı hala daha çok yolu var tabi ek gıda da. Yavrum anca becerebiliyor ne yapsın
Biz erken başladık ya canım vermeye sen 6 ay dolunca verdin normal bence de öğrenir yavaştan inşallah
Ee nolacak haydo nun kankisinden başka bir hareket beklemek olmazdı

Ay gördüm hem korkuyor hem yağıyor ya yerim ben onu

Gittiniz mi canım nasılsınız bugün

Hayırlı olsun canım. Çocuklar nasıl oldu sen nasılsın toparladınız mı biraz

Ayşecik pek Bi fena oldu bıdır bıdır bıdır sürekli konuşup bişeyler anlatıyor ablayla başabaş mücadele ediyor onu görünce kaçıyor hemenve en kötüsü mama sandalyesinden kalkıyor hangi ara öğrendi bilmiyorum çok tehlikeli Bi orda bırakabiliyordum oda sıkıntı şimdi. Bi de bana çok alıştı görüş mesafesinden çıkayım başlıyor ağlamaya. Birde Burda masadan alçak orta sehpa var yemek falan yenenlerden yere bırakınca illaki onun altına giriyor ortasındaki tahtaya tutunup kalkıyor bu seferde başını vuruyor ama ille de oraya gidiyor kv diyor bugün çok yaramaz bu sadece buna bakmaya bir kişi lazım diye

Maşallah maşallah

Güncellemeleri yüklenen tüm kuzularimin gözlerinden ayri ayri öperim.yiyerimmm ben onlari.

Sevgi22884550 canim Asimin da güncellemeleri yavaş, Android işletim sistemi biliyon mu bendeki. agir agir aliyor.

alkis deyince alkis yapıyor, ce ee deyince elinde ne varsa yüzüne götürüyor, elinde bir şey yoksa sweatshirtunu kaldırıyor. göbek frikigi veriyor. müzik duyunca kafasını sallıyor daha da bir sey yok. düşüneyim düşüneyim yok ya sanki. ablalarini çağırınca ben, o da aaaooooo gibi seslerle bagiriyor. ablalara göre anne baba ve abba diyor ama yok yaw arada denk getiriyor iste sesleri. cikkk anlamlı demiyor bana göre.

Daha napsın maşallah annesi

Mecbur dünür doğu olmadıysa daha uygun bşeve geçmek daha mantıklı bizim için manzara da 2.5 senedir gördük şükür azcık dağ bayır görem

Ee kocaman olmuş bu çocuk adam ever sen bunu ev gwçindirir artıkın yerim ya

Jadesi kuzum hayırlı olsun tayin iptali diyeyim, biraz daha sıcak iklim havası alsin Asya kuşum. ev içinde insallah gönlünüze ve bütçenize göre bulursunuz canim.
Sağol dilzarım hayırlısı diyorum ev taşıma olmasa canıma minnet diycem ama neyse Asya hanımı 3 4 aylıkken götürdüm denize bişey anlamadı bi de böyle götürürüm bakalım tepkisi ne olacak

Sagol baharim iyi diyelim daja iyi olsun insallah.
Kaynanama geldim.bikac aksilik yine beni buldu resmen
Iyiyiz cok sukur
Sen nasilsin canim bebegin nasil

Günaydın kizlar alintilarimin hepsi silinmiş nedeeennn bı sürüydu ya neyse Jadesi dünür tasiniyo musun ama o manzaraaaa Kalppare canım nasıl oldunuz doktora gittiniz mi

Gittiniz mi canım nasılsınız bugün

Kalppare nasıl oldunuz canım gittiniz mi doktora

S Sonsuzsukurler S Susam_tanesi
N Nehir8077
Canlarım doktora gittik.. gribal enfeksiyon dedi..antibiyotik vermedi ama söke söke aldim diyebilirim ama anlastık gecmezse verecegim.o yüzden baslamadık. Iburamin zero verdi.tadi ve kıvamı tuhaf bir şurup.bu surubu ilk oglumda kullandigimda bozuk sanıp eczane eczane dolasmistim ama kivami adeta nisasta peltesi gibi kasiga parca parca lokma lokma geliyor.aklinizda bulunsun aferini sordum herkes aferin ver diyor falan dedim laf olsun diye bakalim ne diyecek diye bana gozlerini devirerek tam da su ifadeyle biz aferin vermiyoruz ya o 6 yas ve uzeri icin ve cok agır bir ilac dedi.bu daha bi bebek kaldiramaz dedi.eger cok istersen gider eczaneden alirsin ben yazamam tavsiye de etmem dedi.ben de bu ifade ile tamam toktur bey dedim
Bir de alerji şurubu verdi nezlesi gecsin diye.
Bana da coldawayC diye bir ilac verdi.aile hekimine gittim.cocuklarla onlara ayri kendime ayri doktora gitmek zor olur diye.aile hekimimiz iyi bir doktordur
Hepinize teşekkür ederim..gribin belirtileri devam etse de dune göre Elif de ben de daha gucluyuz bedensel anlamda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…