Halâ birsey yazmadimi haber yok galiba, ben geçmişe çok bakamıyorum. He bu arada ipek'ide gördüm, maşallah hosunada gitmiş. Tek tek atıyor kuzum cevizleri.Optum kocaman poposundanKalppare canım doktora gittiniz mi ne dedi?
Oo kaynanadasin demekKizlar selam.nasilsiniz.
kaynanamdayim kesin aptalim veb ne isim varda burda cocuklarin ne cins olduğunu gorsun diye kaldim esim de gec gelior bu ara.
Telim oglanda oluor bakamiorum umarim.iyisinizdir.
Evlatlariniz cok col iyidir insalah
Peki çocukların ne cins olduğunu görünce, sana bir artısı olacakmı, Olacaksa iyi yapmışsın. AmaKizlar selam.nasilsiniz.
kaynanamdayim kesin aptalim veb ne isim varda burda cocuklarin ne cins olduğunu gorsun diye kaldim esim de gec gelior bu ara.
Telim oglanda oluor bakamiorum umarim.iyisinizdir.
Evlatlariniz cok col iyidir insalah
Yok be hukmen maglup ettik bile onu coktan.Oo kaynanadasin demekinsAllah güzelce gecer zamanınız canım.. ne diyordu Zeyay1420 defans mıydı futbol bilgim biraz kıt benim..ama gol yemeden gol atmadan berabere güzel bir mac olsun
Güzel haberler canım tekrar geçmiş olsun hepinize ilaçlar da şifa olsun..S Sonsuzsukurler S Susam_tanesi
N Nehir8077
Canlarım doktora gittik.. gribal enfeksiyon dedi..antibiyotik vermedi ama söke söke aldim diyebilirimama anlastık gecmezse verecegim.o yüzden baslamadık. Iburamin zero verdi.tadi ve kıvamı tuhaf bir şurup.bu surubu ilk oglumda kullandigimda bozuk sanıp eczane eczane dolasmistim ama kivami adeta nisasta peltesi gibi kasiga parca parca lokma lokma geliyor.aklinizda bulunsun aferini sordum herkes aferin ver diyor falan dedim laf olsun diye bakalim ne diyecek diye bana gozlerini devirerek tam da su ifadeyle biz aferin vermiyoruz ya o 6 yas ve uzeri icin ve cok agır bir ilac dedi.bu daha bi bebek kaldiramaz dedi.eger cok istersen gider eczaneden alirsin ben yazamam tavsiye de etmem dedi.ben de bu ifade ile tamam toktur bey dedim
Bir de alerji şurubu verdi nezlesi gecsin diye.
Bana da coldawayC diye bir ilac verdi.aile hekimine gittim.cocuklarla onlara ayri kendime ayri doktora gitmek zor olur diye.aile hekimimiz iyi bir doktordur
Hepinize teşekkür ederim..gribin belirtileri devam etse de dune göre Elif de ben de daha gucluyuz bedensel anlamda.
Ben de öptüm durukuş ve abisiniHalâ birsey yazmadimi haber yok galiba, ben geçmişe çok bakamıyorum. He bu arada ipek'ide gördüm, maşallah hosunada gitmiş. Tek tek atıyor kuzum cevizleri.Optum kocaman poposundan
geçmiş olsun canim. insallah iyi gelir ilaçlar.S Sonsuzsukurler S Susam_tanesi
N Nehir8077
Canlarım doktora gittik.. gribal enfeksiyon dedi..antibiyotik vermedi ama söke söke aldim diyebilirimama anlastık gecmezse verecegim.o yüzden baslamadık. Iburamin zero verdi.tadi ve kıvamı tuhaf bir şurup.bu surubu ilk oglumda kullandigimda bozuk sanıp eczane eczane dolasmistim ama kivami adeta nisasta peltesi gibi kasiga parca parca lokma lokma geliyor.aklinizda bulunsun aferini sordum herkes aferin ver diyor falan dedim laf olsun diye bakalim ne diyecek diye bana gozlerini devirerek tam da su ifadeyle biz aferin vermiyoruz ya o 6 yas ve uzeri icin ve cok agır bir ilac dedi.bu daha bi bebek kaldiramaz dedi.eger cok istersen gider eczaneden alirsin ben yazamam tavsiye de etmem dedi.ben de bu ifade ile tamam toktur bey dedim
Bana da coldawayC diye bir ilac verdi.aile hekimine gittim.cocuklarla onlara ayri kendime ayri doktora gitmek zor olur diye.aile hekimimiz iyi bir doktordur
Hepinize teşekkür ederim..gribin belirtileri devam etse de dune göre Elif de ben de daha gucluyuz bedensel anlamda.
bizde hem evi hem arabayı değiştirme niyetindeyiz ama bakalım ne olir nasıl olir nasipニkismet. size de gönlünüzden geçen nasip olsun. fiyatlar uçmuş amaD dilzar sen naslsin canim ? Aklimda o kadar kisi var ki yazamiyorum suraya anca Karya uyuyunca iste
Kizlar bu arada benim halilar cok yun veriyor ortu kullanıyorum salonda ama öyle böyle degil 6 defa yikattim neden boyle oluyor bende supurgelerden istiyorum ama bu yunler cok fazla robot bozulur bir cozumu var mi bunun ya. Halilar pahali ve kaliteli de firmayi mi arasam ama kac sene oldu
Jadesi Zeyay1420 S Susam_tanesi misskokulumm evet adimliyor bu ara yavas yavas ileriye sürünüyorda cok şükür ama totoyu kaldirip ilerlemeye calistiginda toto yere düşüyor bir yerlerdle tutunup kalkmaya calissa iyi olur ama cabalamiyor bakalim saglik olsunda gec olsun.
Helinnnnn aynen oyle canim rahatlamissindir haftasonuda ailecek guzel vakit gecirirsiniz insallah. Bizde araba bakiyoruz bu sira ufacik arabalar o kadar pahali olmus ki insallah guzel bir tane kısmet olur.
@Sonsuz umut napalim canim bizde artik.hic is yapamiyorum hareketlendik baya birde bana yapisiyor birde surekli mizirdanma hep birşeyler istiyor. Benim kiz cok komik karistirmamasi gereken yerleri karstiriyor benim sesimi duyuncada bir urkmesi var bu ara hem uzuluyorum o haline hem gülüyorum . Fırın kapağını acmayi ogrendi birde iki eliyle cekip aciyor birde korkuyor
sağol canim inşallah
masallah ya ne güzel guncellemeler. bizde deeee alkis cak byby muck halaymodu toto ve bas sallama simdilerde deeee vites artirdi fırıldak hizli hizli emekliyor koltuga tikleniyorYeni öğrenenlerden biz varız. Hmza da yavaş yavaş anlıyor. Oyuncakları ismiyle deyince değil de dütdüt nerde dediğimiz zaman eline alıp arabasını sallıyor.
Alkış ve baybay yapıyo çak deyince sadece gülüyo sıpabi de öp deyince yanağı uzattigimiz zaman dudaklarla yanağımıza dayanıyor. Emekledi sıraladı iki eli serbest ayakta da duruyor ama adım atamıyor.Simdilik güncellemesi bu kadar
sağol canim inşallah
yaaaaa asli bizde yaşadık bunu emeklemenin koşu hali resmen nasil gidiyor çocuklara gül gül öldük vallaHaydo da dillendi bu hafta daha çok farklı kelime çıkarmaya başladı abla nerde deyince kapıya bakıp elini uzatiyo gel gel gel diyo de de de şeklinde tabi ağzı laf dolu başka başka sesler cikariyo konuştuğunu zannediyove artık beş altı adım elini bırakıp gidiyo ama bu işlemi heyecanla hızlı yaptığı için dengesi çabuk bozuluyo bizim durumlar böyle vir de komşularla otururken başka odada çocukların yanında takılması var gözlerim doluyo büyümüşte çocukların yanına gidip oyuna katiliyo diyorum
sağol canim. şükür iyiyiz artık. siz naptınız döndünüz mü?Hayırlı olsun canım. Çocuklar nasıl oldu sen nasılsın toparladınız mı biraz
ay o manzara ama benim bile aklımda valla. neyse izmir hayırlı olsun devam ege havasınaSağol dilzarım hayırlısı diyorum ev taşıma olmasa canıma minnet diycem amaneyse Asya hanımı 3 4 aylıkken götürdüm denize bişey anlamadı bi de böyle götürürüm bakalım tepkisi ne olacak
her dr ayrı valla. ama iyi olmanıza çok sevindim. dikkat edin canim. keşke bi yardim edenin olsaydı.S Sonsuzsukurler S Susam_tanesi
N Nehir8077
Tamam canım..sen nasıl rahat edeceksenYok be hukmen maglup ettik bile onu coktan.
Anlattikca hirslancam bosver
Tesekkur ederim balimGüzel haberler canım tekrar geçmiş olsun hepinize ilaçlar da şifa olsun..
Ben de öptüm durukuş ve abisini
Tesekkur ederim dilzarimmgeçmiş olsun canim. insallah iyi gelir ilaçlar.
Teşekkür ederim canim..kv var ama korkuyor hastalik kapacak diye ama dun gece ishal olmuss benn ölüuorum diye beni cagirdi indim napacaksambizde hem evi hem arabayı değiştirme niyetindeyiz ama bakalım ne olir nasıl olir nasipニkismet. size de gönlünüzden geçen nasip olsun. fiyatlar uçmuş ama
sağol canim inşallah
masallah ya ne güzel guncellemeler. bizde deeee alkis cak byby muck halaymodu toto ve bas sallama simdilerde deeee vites artirdi fırıldak hizli hizli emekliyor koltuga tikleniyor
sağol canim inşallah
yaaaaa asli bizde yaşadık bunu emeklemenin koşu hali resmen nasil gidiyor çocuklara gül gül öldük valla
sağol canim. şükür iyiyiz artık. siz naptınız döndünüz mü?
ay o manzara ama benim bile aklımda valla. neyse izmir hayırlı olsun devam ege havasına
her dr ayrı valla. ama iyi olmanıza çok sevindim. dikkat edin canim. keşke bi yardim edenin olsaydı.
Daha İyi olmanıza sevindim canım daha da iyi olun inşallah,S Sonsuzsukurler S Susam_tanesi
N Nehir8077
Maşallah bende gördüm benimki olsa etrafına atar içi hariç her yereGüzel haberler canım tekrar geçmiş olsun hepinize ilaçlar da şifa olsun..
Ben de öptüm durukuş ve abisini
Deplasman canım deplasman yani rakip takımın ev sahipliği yaptığı maç.Oo kaynanadasin demekinsAllah güzelce gecer zamanınız canım.. ne diyordu Zeyay1420 defans mıydı futbol bilgim biraz kıt benim..ama gol yemeden gol atmadan berabere güzel bir mac olsun
Başarısız girişimler kırpıldı videodanMaşallah bende gördüm benimki olsa etrafına atar içi hariç her yere
Bizim cevizler uzun zamandır ortada zaten ondan hevesini iyice aldı. Ona rağmen bir iki ağzına attığı da oldu aralardaS Susam_tanesi yerim o ipeği maşşallahbenim oğlana da yapıyım dedim bil bakalım noldu cevizleri şişeye değil ağzına doldurdu birini çıkarıp birini soktu sıpa sonra yaptı şükür iyice hevesini alınca
MaşallahBaşarısız girişimler kırpıldı videodan
Bu ara böyle bir gelişim evresindeyiz ne zamandır denediğim şeyleri bir anda yapmaya başladı. Halka geçirmeyi de denettim bugün hepsini yaptı
Süt izinleri keşke daha uzun olsa en azından bir tam günüm evde geçiyor bak neler neler yaptık
Bizim cevizler uzun zamandır ortada zaten ondan hevesini iyice aldı. Ona rağmen bir iki ağzına attığı da oldu aralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?