2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar selam.nasilsiniz.
kaynanamdayim kesin aptalim veb ne isim varda burda cocuklarin ne cins olduğunu gorsun diye kaldim esim de gec gelior bu ara.
Telim oglanda oluor bakamiorum umarim.iyisinizdir.
Evlatlariniz cok col iyidir insalah
Oo kaynanadasin demek insAllah güzelce gecer zamanınız canım.. ne diyordu Zeyay1420 defans mıydı futbol bilgim biraz kıt benim..ama gol yemeden gol atmadan berabere güzel bir mac olsun

Kizlar selam.nasilsiniz.
kaynanamdayim kesin aptalim veb ne isim varda burda cocuklarin ne cins olduğunu gorsun diye kaldim esim de gec gelior bu ara.
Telim oglanda oluor bakamiorum umarim.iyisinizdir.
Evlatlariniz cok col iyidir insalah
Peki çocukların ne cins olduğunu görünce, sana bir artısı olacakmı, Olacaksa iyi yapmışsın. Ama
Yok diyorsan senle beni en iyi kendi evimiz paklar. Boşa stres olma kalabalıkta. Ben kalabalıkta stres oluyor ve mutsuz oluyorum. Birde cinsliklerini gördükçe de nasılsa beni sucluyorlar.

Oo kaynanadasin demek insAllah güzelce gecer zamanınız canım.. ne diyordu Zeyay1420 defans mıydı futbol bilgim biraz kıt benim..ama gol yemeden gol atmadan berabere güzel bir mac olsun
Yok be hukmen maglup ettik bile onu coktan.
Anlattikca hirslancam bosver

Güzel haberler canım tekrar geçmiş olsun hepinize ilaçlar da şifa olsun..
Halâ birsey yazmadimi haber yok galiba, ben geçmişe çok bakamıyorum. He bu arada ipek'ide gördüm, maşallah hosunada gitmiş. Tek tek atıyor kuzum cevizleri.Optum kocaman poposundan
Ben de öptüm durukuş ve abisini

geçmiş olsun canim. insallah iyi gelir ilaçlar.

bizde hem evi hem arabayı değiştirme niyetindeyiz ama bakalım ne olir nasıl olir nasipニkismet. size de gönlünüzden geçen nasip olsun. fiyatlar uçmuş ama
Helinnnnn yeni baslangicin hayırlı olsun.umarim hersey cok güzel olur
@nzh99 dünür demek damadimin babasi gitti..Allah kavustursun canım
sağol canim inşallah
masallah ya ne güzel guncellemeler. bizde deeee alkis cak byby muck halaymodu toto ve bas sallama simdilerde deeee vites artirdi fırıldak hizli hizli emekliyor koltuga tikleniyor
Helinnnnn canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
sağol canim inşallah
yaaaaa asli bizde yaşadık bunu emeklemenin koşu hali resmen nasil gidiyor çocuklara gül gül öldük valla
Hayırlı olsun canım. Çocuklar nasıl oldu sen nasılsın toparladınız mı biraz
sağol canim. şükür iyiyiz artık. siz naptınız döndünüz mü?
ay o manzara ama benim bile aklımda valla. neyse izmir hayırlı olsun devam ege havasına
her dr ayrı valla. ama iyi olmanıza çok sevindim. dikkat edin canim. keşke bi yardim edenin olsaydı.

Kalppare öylece geçmiş gitmiş olsun canım iburabini iyice çalkala kıvamı açılır biraz.
S Sonsuzsukurler aman biz küçük bebek ileri en iyi kendi evlerimiz paklar boşver anlasalar nolacak anlamasalar nolacak ne faydaları olacak sanki yine takacak kulp bulurlar nasılsa

Teşekkür ederim canim..kv var ama korkuyor hastalik kapacak diye ama dun gece ishal olmuss benn ölüuorum diye beni cagirdi indim napacaksam ilaci ic dedim muz soydum verdim evime geri geldim ve bunu yaparken atesim vardi titriyordum hafif hafif

Daha İyi olmanıza sevindim canım daha da iyi olun inşallah,

Deplasman canım deplasman yani rakip takımın ev sahipliği yaptığı maç. Biz ailecek çok severiz futbolu rahmetli annem bile oturur maçzler takım kadrosunu sayar çatır çatır maç yorumlardı bende evlenince ye kadar çok severdim takımımın maçına gittim ama evlenince baktım eşim daha fanatik ben sıkıldım sorsan şimdi laçıncıyız bizim takımda kimler var bilmem bile.

S Sonsuzsukurler Oo iyisin canım senin kv ziyareti çabuk bitmiş şanslısın. Bizim kv de bu akşam kjzkardeşine diyor kafam almıyor artık diye çocuk seslerinden bahsediyor artık benden geçmiş bakamazmışım diyor. Ben de hayırlısı ile kalp kırmadan döbelsem evime sabrımın son demlerindeyim hep annem geliyor gözümün önüne aman kızım Bi laf söyleme kalbini kırma karşında ben varmışım gibi davran derdi hep onun hatırına duymamaya görmemeye çalışıyorum

Maşallah bende gördüm benimki olsa etrafına atar içi hariç her yere
Başarısız girişimler kırpıldı videodan

Bu ara böyle bir gelişim evresindeyiz ne zamandır denediğim şeyleri bir anda yapmaya başladı. Halka geçirmeyi de denettim bugün hepsini yaptı

Süt izinleri keşke daha uzun olsa en azından bir tam günüm evde geçiyor bak neler neler yaptık
Bizim cevizler uzun zamandır ortada zaten ondan hevesini iyice aldı. Ona rağmen bir iki ağzına attığı da oldu aralarda

Maşallah ipek kuzusuna ceviz atmak ciddiyet gerektiren bir iştir nasıl dikkatli ve konsantre olmuş aferim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…