Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Güzel haberler canım tekrar geçmiş olsun hepinize ilaçlar da şifa olsun..
Ben de öptüm durukuş ve abisini
Bununla geçmiş olsun biran evvel atlatırsınız inşallah. Valla ilaç konusunda çokta yorum yapmicam. Bir doktor verir bir doktor önermez. En iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin. Boşa doktor olmadilarya elbet bizden iyi bilecekler. Herkesin hakkinda hayırlısı. Önce Allah'a sonra doktorlara emanet ediyorum ben bütün cocukları.@Sonsuzsukurler @Susam_tanesi
N Nehir8077
Canlarım doktora gittik.. gribal enfeksiyon dedi..antibiyotik vermedi ama söke söke aldim diyebilirimama anlastık gecmezse verecegim.o yüzden baslamadık. Iburamin zero verdi.tadi ve kıvamı tuhaf bir şurup.bu surubu ilk oglumda kullandigimda bozuk sanıp eczane eczane dolasmistim ama kivami adeta nisasta peltesi gibi kasiga parca parca lokma lokma geliyor.aklinizda bulunsun aferini sordum herkes aferin ver diyor falan dedim laf olsun diye bakalim ne diyecek diye bana gozlerini devirerek tam da su ifadeyle biz aferin vermiyoruz ya o 6 yas ve uzeri icin ve cok agır bir ilac dedi.bu daha bi bebek kaldiramaz dedi.eger cok istersen gider eczaneden alirsin ben yazamam tavsiye de etmem dedi.ben de bu ifade ile tamam toktur bey dedim
Bir de alerji şurubu verdi nezlesi gecsin diye.
Bana da coldawayC diye bir ilac verdi.aile hekimine gittim.cocuklarla onlara ayri kendime ayri doktora gitmek zor olur diye.aile hekimimiz iyi bir doktordur
Hepinize teşekkür ederim..gribin belirtileri devam etse de dune göre Elif de ben de daha gucluyuz bedensel anlamda.
Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun ya Rabbim korumuş. Allah esirgesin şu dönem çok tehlikeli heryer mayın tarlası gibi onlar içinAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Yaa kuzummm dudu mu ağlattı seniAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Sevgililer günü mü bahar ben hiç düşünmüyorum bişey almayıKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Çok gecmis olsun Allah korumuş, tamda göz kenarı.Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Evet artık umut kusmeden anlıyor dokunmuyor kiza. Malesef kız anlamıyor, yakamdan atsap koluma, kolumdan atsam donuma yapışıyor. Abisinden öğrendi, o bıraktı simdi bu basladı. Alnı cizik değil morardı beyaz tenliya. Oyuncakla vurdu. E artık güçlendi iyi birsey yaptını saniyorYaa kuzummm dudu mu ağlattı senialnını çizmiş sanırım fıstık gelin gözü açılmaya başladı demek geçmiş olsun yakışıklıma Dudumuz da pek mutlu maşşallah abi ağlıyor diye mi ki
Ya 3 senedir hicbir ozel gunu unutmuyor. Ve ben gebelikler girdi, ardından bebekler derken hemen hemen bütün özel gunleri atladım.adam unutulmaya alıştı ama, Artık utanıyorum birsey almam lazim.Sevgililer günü mü bahar ben hiç düşünmüyorum bişey almayıyakında doğum günü var zaten ona alırım belki sonra da babalar günü falan masraf çok
Amaaaa yeriiim nasıl da morarmış alnı yalniz bu yine de duduyu opmemize engel olamaz sen istedigini yap biz operiz ikisini deAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.
Aynen miss içim eridi dikkat etmeliyim daha çokOyyy kuzummm çok geçmiş olsun ya Rabbim korumuş. Allah esirgesin şu dönem çok tehlikeli heryer mayın tarlası gibi onlar için
Sağol canım tehlikeli yer valla kanı görünce bı kötü oldum kiÇok gecmis olsun Allah korumuş, tamda göz kenarı.
Ay olmazmı insanın canından can gidiyor aklı çıkıyor. Valla sarsak sarsak yürümeleri bitsede,reklesleri güçlense,Ben razıyım yaramazliklarina en azından kendilerini korusalar.Amaaaa yeriiim nasıl da morarmış alnı yalniz bu yine de duduyu opmemize engel olamaz sen istedigini yap biz operiz ikisini de
Aynen miss içim eridi dikkat etmeliyim daha çok
Sağol canım tehlikeli yer valla kanı görünce bı kötü oldum ki
Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Nazar mı oldu kuzular ya Rabbim beterinden esirgesin inş. Tam tehlikeli zamanları ne kadar dikkat edersen et kaşla göz arasında oluveriyor bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun kuzularıAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Tadını çıkardık diyip katlancam artıkbizde hem evi hem arabayı değiştirme niyetindeyiz ama bakalım ne olir nasıl olir nasipニkismet. size de gönlünüzden geçen nasip olsun. fiyatlar uçmuş ama
sağol canim inşallah
masallah ya ne güzel guncellemeler. bizde deeee alkis cak byby muck halaymodu toto ve bas sallama simdilerde deeee vites artirdi fırıldak hizli hizli emekliyor koltuga tikleniyor
sağol canim inşallah
yaaaaa asli bizde yaşadık bunu emeklemenin koşu hali resmen nasil gidiyor çocuklara gül gül öldük valla
sağol canim. şükür iyiyiz artık. siz naptınız döndünüz mü?
ay o manzara ama benim bile aklımda valla. neyse izmir hayırlı olsun devam ege havasına
her dr ayrı valla. ama iyi olmanıza çok sevindim. dikkat edin canim. keşke bi yardim edenin olsaydı.
Ben de razıyım zarar gormesinler yeterAy olmazmı insanın canından can gidiyor aklı çıkıyor. Valla sarsak sarsak yürümeleri bitsede,reklesleri güçlense,Ben razıyım yaramazliklarina en azından kendilerini korusalar.
Sağol canımmNazar mı oldu kuzular ya Rabbim beterinden esirgesin inş. Tam tehlikeli zamanları ne kadar dikkat edersen et kaşla göz arasında oluveriyor bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun kuzuları
Ama dudu ya çok tatlısın sen ahh umut um nedir bu dududan çektiğin ikinizde öperim
Evet dilzarim şu bir ay baya tehlikeli tam yuruse kolaylicaz inşallahAslihaydo canim çok geçmiş olsun. tam da hassas yer. bundan sonra en zor zamanları. Allah yardimcimiz olsun, kazasız belasız büyütelim insallah şu bebeleri. haydom da hızlı tabi, yetişmek de zor.
Ben almayı düşünmüyorumKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Ayy allah saklamış çok geçmiş olsunAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Tesekkur ederim canim amiiinnDaha İyi olmanıza sevindim canım daha da iyi olun inşallah,
Daha ben defansla deplasmani ayıramıyorum ofsaytı biliyorum tabisi diye atıyorum eşime bi deDeplasman canım deplasman yani rakip takımın ev sahipliği yaptığı maç.Biz ailecek çok severiz futbolu rahmetli annem bile oturur maçzler takım kadrosunu sayar çatır çatır maç yorumlardı bende evlenince ye kadar çok severdim takımımın maçına gittim ama evlenince baktım eşim daha fanatik ben sıkıldım sorsan şimdi laçıncıyız bizim takımda kimler var bilmem bile.
Tesekkur ederim canımKalppare iyi olmanıza sevindim canım inş ilaçlarla hemen toparlanırsınız bol bol su iç meyve ye çok toparlan ki yavrulara bakabilesin
Ayni benim annem..annem de oyle der hep..ben de oyle davranmaya çalışıyorum elimden geldigince.kazanan sen olursun her zaman saygı duyarsan diyor.@Sonsuzsukurler Oo iyisin canım senin kv ziyareti çabuk bitmiş şanslısın. Bizim kv de bu akşam kjzkardeşine diyor kafam almıyor artık diye çocuk seslerinden bahsediyor artık benden geçmiş bakamazmışım diyor. Ben de hayırlısı ile kalp kırmadan döbelsem evime sabrımın son demlerindeyim hep annem geliyor gözümün önüne aman kızım Bi laf söyleme kalbini kırma karşında ben varmışım gibi davran derdi hep onun hatırına duymamaya görmemeye çalışıyorum
Allahim ne tatlısin DuruuuuuAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Haklısın kuzum..her bir doktorun baska bi anlayışı var..ne yapalım ne derlerse onu yapıyoruzBununla geçmiş olsun biran evvel atlatırsınız inşallah. Valla ilaç konusunda çokta yorum yapmicam. Bir doktor verir bir doktor önermez. En iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin. Boşa doktor olmadilarya elbet bizden iyi bilecekler. Herkesin hakkinda hayırlısı. Önce Allah'a sonra doktorlara emanet ediyorum ben bütün cocukları.
Kıyamam GokturkumeAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?