2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bununla geçmiş olsun biran evvel atlatırsınız inşallah. Valla ilaç konusunda çokta yorum yapmicam. Bir doktor verir bir doktor önermez. En iyisi herkes kendi doktorunu dinlesin. Boşa doktor olmadilarya elbet bizden iyi bilecekler. Herkesin hakkinda hayırlısı. Önce Allah'a sonra doktorlara emanet ediyorum ben bütün cocukları.

Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun ya Rabbim korumuş. Allah esirgesin şu dönem çok tehlikeli heryer mayın tarlası gibi onlar için

Kızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Sevgililer günü mü bahar ben hiç düşünmüyorum bişey almayı yakında doğum günü var zaten ona alırım belki sonra da babalar günü falan masraf çok

Evet artık umut kusmeden anlıyor dokunmuyor kiza. Malesef kız anlamıyor, yakamdan atsap koluma, kolumdan atsam donuma yapışıyor. Abisinden öğrendi, o bıraktı simdi bu basladı. Alnı cizik değil morardı beyaz tenliya. Oyuncakla vurdu. E artık güçlendi iyi birsey yaptını saniyor

Sevgililer günü mü bahar ben hiç düşünmüyorum bişey almayı yakında doğum günü var zaten ona alırım belki sonra da babalar günü falan masraf çok
Ya 3 senedir hicbir ozel gunu unutmuyor. Ve ben gebelikler girdi, ardından bebekler derken hemen hemen bütün özel gunleri atladım.adam unutulmaya alıştı ama, Artık utanıyorum birsey almam lazim.

Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.
Amaaaa yeriiim nasıl da morarmış alnı yalniz bu yine de duduyu opmemize engel olamaz sen istedigini yap biz operiz ikisini de
Oyyy kuzummm çok geçmiş olsun ya Rabbim korumuş. Allah esirgesin şu dönem çok tehlikeli heryer mayın tarlası gibi onlar için
Aynen miss içim eridi dikkat etmeliyim daha çok
Çok gecmis olsun Allah korumuş, tamda göz kenarı.
Sağol canım tehlikeli yer valla kanı görünce bı kötü oldum ki

Ay olmazmı insanın canından can gidiyor aklı çıkıyor. Valla sarsak sarsak yürümeleri bitsede,reklesleri güçlense,Ben razıyım yaramazliklarina en azından kendilerini korusalar.

Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513

Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Nazar mı oldu kuzular ya Rabbim beterinden esirgesin inş. Tam tehlikeli zamanları ne kadar dikkat edersen et kaşla göz arasında oluveriyor bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun kuzuları
Ama dudu ya çok tatlısın sen ahh umut um nedir bu dududan çektiğin ikinizde öperim

Tadını çıkardık diyip katlancam artık bu sene gitme düşüncesi zaten kabullendim bişeydi

Ay olmazmı insanın canından can gidiyor aklı çıkıyor. Valla sarsak sarsak yürümeleri bitsede,reklesleri güçlense,Ben razıyım yaramazliklarina en azından kendilerini korusalar.
Ben de razıyım zarar gormesinler yeter
Sağol canımm
Aslihaydo canim çok geçmiş olsun. tam da hassas yer. bundan sonra en zor zamanları. Allah yardimcimiz olsun, kazasız belasız büyütelim insallah şu bebeleri. haydom da hızlı tabi, yetişmek de zor.
Evet dilzarim şu bir ay baya tehlikeli tam yuruse kolaylicaz inşallah

Daha İyi olmanıza sevindim canım daha da iyi olun inşallah,
Tesekkur ederim canim amiiinn
Daha ben defansla deplasmani ayıramıyorum ofsaytı biliyorum tabisi diye atıyorum eşime bi de ben de galatasarayliydim ama esim koyu beşiktaşlı..gönlu kırılmasın diye es kontenjanindan besiktaslu oldum.ama gönlüm hala sari kırmızı ogluma israrla sen galatasaraylı ol da ben de galatasarayli olayim babani yenelim sayımız artsın diyorum ama bilin bakalım Ali hangi takımı tutuyor Trabzonspor bizim ailede karadenizli yok ama oglan seviyor kırmızı mavi cok güzel renkler ama anne diyor babasi da erkek adam siyah beyaz tutar renkli tutmaz diyor..cok kirmizi istiyorsun bjk nin bir rengi de kırmızı olmaz mi diyor..ama baba onda mavi yok maviyle kırmızı yakışır diyor..kısacasi ev rengarenk..kızım da fenerbahceli olursa evde dört büyükler olacak hahaahah baba da çıldiracak
Kalppare iyi olmanıza sevindim canım inş ilaçlarla hemen toparlanırsınız bol bol su iç meyve ye çok toparlan ki yavrulara bakabilesin
Tesekkur ederim canım
Ayni benim annem..annem de oyle der hep..ben de oyle davranmaya çalışıyorum elimden geldigince.kazanan sen olursun her zaman saygı duyarsan diyor.
Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Allahim ne tatlısin Duruuuuu gece gece icimi açtın maşAllah kuzuumm gülüşüne masAllahh Allah neseni arttirsin ama abiye bir daha naa naa yapmaa..
Yaa kıyamam Umut nasil büyümüş yakışıklı ogluş bugün üzülmüş..az da vurmamış..ahh duru aahh bugun ali ile seni cezalandırmali..Ali de bugun Elife kafa atmış buldugu ilk boslukta
Haklısın kuzum..her bir doktorun baska bi anlayışı var..ne yapalım ne derlerse onu yapıyoruz
Kıyamam Gokturkume Allah korumuş..nazar var galiba üstünde oku canim bol bol.. sorma benim kızda dün kanatti ya kafasını..dun yetmedi bugun de Ali kafa atmiş.şişmesin diye krem bile sürdum.cok ağladı Allah korusun yavrularımızı ❤ gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…