2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Abiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Amaaan bak sen duruya
Geçmiş olsun Bahar. İkisi de bebek ikisinin de aklı ermiyor napsınlar..
Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Oo geçmiş olsun tehlike atlatmışsınız. İnsanın içi gidiyor gerçekten..

Ayy allah saklamış çok geçmiş olsun
Sağol balim
Nazar mi sakarlık mi bilemeiyom Oyy kuzuma geçmiş olsun canım benim ya aklınızda olsun biliyosundur belki bı yere çarpınca buz yerine zeytinyağı sürün hem morluğu hem şişliği azaltıyor çocuklar buz koydurmaz ya hiç bu daha kolay Allah beterinden korusun kuzuları

Kızlaaar napıyonuz özledim sizi bebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığım sırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür
1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicem Bakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim

Ya 3 senedir hicbir ozel gunu unutmuyor. Ve ben gebelikler girdi, ardından bebekler derken hemen hemen bütün özel gunleri atladım.adam unutulmaya alıştı ama, Artık utanıyorum birsey almam lazim.
Ben de almayacağım ama fikir verebilirim. Yoksa akıllı saat alabilirsin spor yapıyor falan diyorsun yaktığı kaloriyi falan gösterir. Bluetooth kulaklık olabilir o da aynen spor yaparken kullanılaniliyor kablo derdi yok
Futbol yorumuna çok güldüm şekercim. Tam aliden beklenen bir seçim olmuş tamamen duygusal. Renkleri güzel napsın çocuk

Uzun tatil sevmiyorum bende ya insan evini özlüyor rahatını Allah evliliklerini baki eylesin ağız tadı versin

Keşke ya neler yapar bizde izleriz bizim canavarlara gösteririx benimki bebek görünce çok seviyor gülüyor zaten büyümüşte başkasını seviyor dihorum

Yağmur biz de seni özledik arada bir ses ver ben de senden oldum işe başladım. nasıl gidiyor oğluşun nasıl? uykuları nasıl? çok şükür işe başladığımdan beri benim kızımın uykuları çok iyi. uyku eğitimi vermedim ama uyku eğitiminin desteksiz uyutmak kısmı hariç her şeyini uyguladım diyebilirim. sanırım bunun faydası oldu.

Fotoğrafçıda pasta patlatmayı ben ne yapacağım Ama evdeki kutlama ile ilgili henüz bir şey organize etmedim. Bir fikrim de yok. Ne yapsam bilmiyorum. Zaten kimse gelemeyecek bi de ramazana denk geliyor bizimki. Akşam olcak kızın uyku saati falan bilmiyorum yaa

İyi gidiyo canım yoruluyorum biraz ama olsun akşam miniğime kavuşmamın tadı bir başka İşe başlamana sevindim, geceler bizim de fena değil 1 kere emziriyorum onun dışında genelde uyanmıyor şükürler olsun bugünlere Evet uyku eğitimi verilmese bile saatlere uymak rutin yapmak memede uyutmamak çok önemli işin önemli kısmı o sevindim adına
Akşam üstü gibi pastasını kesicez aileyle malum dediğin gibi erken uyuyolar 8 gibi parti biter
Pasta patlatmayı da haftasonu düşünüyorum yasaklar biterse mart ayında inşallah

Aynen bizim de 13 martta randevumuz hatta ama yasaklar bitmezse mecbur hafta içine alınır. Aynen o kadar doğru ki akşamları da hafta sonu ve süt izninde çok verimli geçiriyorum. İnsan özlüyor ve vakit geçirmeye aç oluyor. Kesinlikle 24 saat çocukla ilgilenmekten daha verimli hale geldi. Gözünün arkada kalmayacağı birine de emanet ettin mi daha ne olsun

Çok doğru bence çocuk oyalamak dünyanın en zor işi ya haftasonu eşimle yorgunluktan ölüyoruz akşam 10 dedin mi ikimiz bi tarafa bayılmışız mahvediyor bizi

Aaaa çocuğa neler yapmış yaramaz duru ceza olarak bize gönder abiyi sarılın erkek seviyor benimki aa haydoya ihanet etmek gibi olmasın abi gibi seveceğiz
Yollayayım canım Vallahi iyi olur. Her şeye ağlayan bir çocuk değil aslında, duruya kizinca ağladı. Hosuna gitti naza girdi mızmızlandi. Duru simdi yakından geçerken deyse hemen ağlıyor, abartıya girdi. Başkalarının ilgisine ihtiyacı var sanırım. Asya ile sen nazini alirsin diye düşünüyorum.

Iyi fikir aslinda ikiside. Ozellikle kulaklik cok kullaniyor. Surekli kulaginda ikide bir kablo takiplip ya kopuyor ya bozuluyor. Tesekkur ederim canım

N Nehir8077 canim, geçmiş olsun Umuta da. minik kuzu da kendini korumaya baslamis.

kardes itismeleri 289453615. roundda Duru yenmiş abiyi. Rabbim saklasın kuzularimizi insallah.
Amin canim Rabbim hepsini korusun. Ne yapalim böyle böyle büyüyecekler. Bakarsın ilerde rakip olmaktan vaz gecerler bellimi olur.

Zeytin yagini bilmiyordum evet buz koydurmuyorlar. Inşallah gerek kalmaz ama öğrendiğim iyi oldu

Hoşgeldin canım iş hayatı kopardı snei napalım bizde aynı heyecanlardayız bende burda bi kaç kişi var tanıdığım öyle doğum günü yapacağım küçük bir şey foto çekimi 2 pozluk çekiliş kazanmıştım oraya gideceğiz ama dışarda biz sınırsız çekineceğiz bizle uyumlu olsun diye sade ve şık elbise bakıyorum buldum gibi şimdiden bakalım

Ah kuzum ilgi bekler daha pek küçük oda biz ilgilenir nazlarız onu sen gönder bende az mıncırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…