- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Amaaan bak sen duruyaAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Oo geçmiş olsun tehlike atlatmışsınız. İnsanın içi gidiyor gerçekten..Allah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Sağol balimAyy allah saklamış çok geçmiş olsun
Nazar mi sakarlık mi bilemeiyomKıyamam GokturkumeAllah korumuş..nazar var galiba üstünde oku canim bol bol.. sorma benim kızda dün kanatti ya kafasını..dun yetmedi bugun de Ali kafa atmiş.şişmesin diye krem bile sürdum.cok ağladı Allah korusun yavrularımızı ❤ gecmis olsun canim
Sağol susamcimAmaaan bak sen duruya
Geçmiş olsun Bahar. İkisi de bebek ikisinin de aklı ermiyor napsınlar..
Oo geçmiş olsun tehlike atlatmışsınız. İnsanın içi gidiyor gerçekten..
Ben de almayacağım ama fikir verebilirim. Yoksa akıllı saat alabilirsin spor yapıyor falan diyorsun yaktığı kaloriyi falan gösterir. Bluetooth kulaklık olabilir o da aynen spor yaparken kullanılaniliyor kablo derdi yokYa 3 senedir hicbir ozel gunu unutmuyor. Ve ben gebelikler girdi, ardından bebekler derken hemen hemen bütün özel gunleri atladım.adam unutulmaya alıştı ama, Artık utanıyorum birsey almam lazim.
Futbol yorumuna çok güldüm şekercim. Tam aliden beklenen bir seçim olmuş tamamen duygusal. Renkleri güzel napsın çocukTesekkur ederim canim amiiinn
Daha ben defansla deplasmani ayıramıyorum ofsaytı biliyorum tabisi diye atıyorum eşime bi deben de galatasarayliydim ama esim koyu beşiktaşlı..gönlu kırılmasın diye es kontenjanindan besiktaslu oldum.ama gönlüm hala sari kırmızı ogluma israrla sen galatasaraylı ol da ben de galatasarayli olayim babani yenelim sayımız artsın diyorum ama bilin bakalım Ali hangi takımı tutuyor Trabzonspor bizim ailede karadenizli yok ama oglan seviyor kırmızı mavi cok güzel renkler ama anne diyor babasi da erkek adam siyah beyaz tutar renkli tutmaz diyor..cok kirmizi istiyorsun bjk nin bir rengi de kırmızı olmaz mi diyor..ama baba onda mavi yok maviyle kırmızı yakışır diyor ..kısacasi ev rengarenk..kızım da fenerbahceli olursa evde dört büyükler olacak hahaahah baba da çıldiracak
Tesekkur ederim canım
Ayni benim annem..annem de oyle der hep..ben de oyle davranmaya çalışıyorum elimden geldigince.kazanan sen olursun her zaman saygı duyarsan diyor.
Allahim ne tatlısin Duruuuuugece gece icimi açtın maşAllah kuzuumm gülüşüne masAllahh Allah neseni arttirsin ama abiye bir daha naa naa yapmaa..
Yaa kıyamam Umut nasil büyümüşyakışıklı ogluş bugün üzülmüş..az da vurmamış..ahh duru aahh bugun ali ile seni cezalandırmali..Ali de bugun Elife kafa atmış buldugu ilk boslukta
Haklısın kuzum..her bir doktorun baska bi anlayışı var..ne yapalım ne derlerse onu yapıyoruz
Kıyamam GokturkumeAllah korumuş..nazar var galiba üstünde oku canim bol bol.. sorma benim kızda dün kanatti ya kafasını..dun yetmedi bugun de Ali kafa atmiş.şişmesin diye krem bile sürdum.cok ağladı Allah korusun yavrularımızı ❤ gecmis olsun canim
Uzun tatil sevmiyorum bende ya insan evini özlüyor rahatını Allah evliliklerini baki eylesin ağız tadı versin@Sonsuzsukurler Oo iyisin canım senin kv ziyareti çabuk bitmiş şanslısın. Bizim kv de bu akşam kjzkardeşine diyor kafam almıyor artık diye çocuk seslerinden bahsediyor artık benden geçmiş bakamazmışım diyor. Ben de hayırlısı ile kalp kırmadan döbelsem evime sabrımın son demlerindeyim hep annem geliyor gözümün önüne aman kızım Bi laf söyleme kalbini kırma karşında ben varmışım gibi davran derdi hep onun hatırına duymamaya görmemeye çalışıyorum
Keşke ya neler yapar bizde izleriz bizim canavarlara gösteririxBaşarısız girişimler kırpıldı videodan
Bu ara böyle bir gelişim evresindeyiz ne zamandır denediğim şeyleri bir anda yapmaya başladı. Halka geçirmeyi de denettim bugün hepsini yaptı
Süt izinleri keşke daha uzun olsa en azından bir tam günüm evde geçiyor bak neler neler yaptık
Bizim cevizler uzun zamandır ortada zaten ondan hevesini iyice aldı. Ona rağmen bir iki ağzına attığı da oldu aralarda
Aaaa çocuğa neler yapmış yaramaz duruAbiyi öpte duru kuşu öpme o cezalı abiyi dövdü. Bugun onu opmicez.Eki Görüntüle 2780511 Eki Görüntüle 2780513
Yağmur biz de seni özledik arada bir ses verKızlaaar napıyonuz özledim sizibebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığımsırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür
1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicemBakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim
İyi gidiyo canım yoruluyorum biraz ama olsun akşam miniğime kavuşmamın tadı bir başkaYağmur biz de seni özledik arada bir ses verben de senden oldum işe başladım. nasıl gidiyor oğluşun nasıl? uykuları nasıl? çok şükür işe başladığımdan beri benim kızımın uykuları çok iyi. uyku eğitimi vermedim ama uyku eğitiminin desteksiz uyutmak kısmı hariç her şeyini uyguladım diyebilirim. sanırım bunun faydası oldu.
Fotoğrafçıda pasta patlatmayı ben ne yapacağımAma evdeki kutlama ile ilgili henüz bir şey organize etmedim. Bir fikrim de yok. Ne yapsam bilmiyorum. Zaten kimse gelemeyecek bi de ramazana denk geliyor bizimki. Akşam olcak kızın uyku saati falan bilmiyorum yaa
Aynen bizim de 13 martta randevumuz hatta ama yasaklar bitmezse mecbur hafta içine alınır. Aynen o kadar doğru ki akşamları da hafta sonu ve süt izninde çok verimli geçiriyorum. İnsan özlüyor ve vakit geçirmeye aç oluyor. Kesinlikle 24 saat çocukla ilgilenmekten daha verimli hale geldi. Gözünün arkada kalmayacağı birine de emanet ettin mi daha ne olsunİyi gidiyo canım yoruluyorum biraz ama olsun akşam miniğime kavuşmamın tadı bir başkaİşe başlamana sevindim, geceler bizim de fena değil 1 kere emziriyorum onun dışında genelde uyanmıyor şükürler olsun bugünlere Evet uyku eğitimi verilmese bile saatlere uymak rutin yapmak memede uyutmamak çok önemli işin önemli kısmı o sevindim adına
Akşam üstü gibi pastasını kesicez aileyle malum dediğin gibi erken uyuyolar 8 gibi parti biter
Pasta patlatmayı da haftasonu düşünüyorum yasaklar biterse mart ayında inşallah
Çok doğru bence çocuk oyalamak dünyanın en zor işi yaAynen bizim de 13 martta randevumuz hatta ama yasaklar bitmezse mecbur hafta içine alınır. Aynen o kadar doğru ki akşamları da hafta sonu ve süt izninde çok verimli geçiriyorum. İnsan özlüyor ve vakit geçirmeye aç oluyor. Kesinlikle 24 saat çocukla ilgilenmekten daha verimli hale geldi. Gözünün arkada kalmayacağı birine de emanet ettin mi daha ne olsun
Yollayayım canım Vallahi iyi olur. Her şeye ağlayan bir çocuk değil aslında, duruya kizinca ağladı. Hosuna gitti naza girdi mızmızlandi. Duru simdi yakından geçerken deyse hemen ağlıyor, abartıya girdi. Başkalarının ilgisine ihtiyacı var sanırım. Asya ile sen nazini alirsin diye düşünüyorum.Aaaa çocuğa neler yapmış yaramaz duruceza olarak bize gönder abiyi sarılın erkek seviyor benimki aa haydoya ihanet etmek gibi olmasın abi gibi seveceğiz
Iyi fikir aslinda ikiside. Ozellikle kulaklik cok kullaniyor. Surekli kulaginda ikide bir kablo takiplip ya kopuyor ya bozuluyor. Tesekkur ederim canımBen de almayacağım ama fikir verebilirim. Yoksa akıllı saat alabilirsin spor yapıyor falan diyorsun yaktığı kaloriyi falan gösterir. Bluetooth kulaklık olabilir o da aynen spor yaparken kullanılaniliyor kablo derdi yok
Futbol yorumuna çok güldüm şekercim. Tam aliden beklenen bir seçim olmuş tamamen duygusal. Renkleri güzel napsın çocuk
Amin canim Rabbim hepsini korusun. Ne yapalim böyle böyle büyüyecekler. Bakarsın ilerde rakip olmaktan vaz gecerler bellimi olur.
Zeytin yagini bilmiyordum evet buz koydurmuyorlar. Inşallah gerek kalmaz ama öğrendiğim iyi olduSağol balim
Nazar mi sakarlık mi bilemeiyomOyy kuzuma geçmiş olsun canım benim ya aklınızda olsun biliyosundur belki bı yere çarpınca buz yerine zeytinyağı sürün hem morluğu hem şişliği azaltıyor çocuklar buz koydurmaz ya hiç bu daha kolay Allah beterinden korusun kuzuları
Ahhh Allahım korumuşAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Ay hiç bilmiyorum erkeğe hediye almak ne zorKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Hoşgeldin canım iş hayatı kopardı sneiKızlaaar napıyonuz özledim sizibebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığımsırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür 1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicem Bakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim
Ah kuzum ilgi bekler daha pek küçük odaYollayayım canım Vallahi iyi olur. Her şeye ağlayan bir çocuk değil aslında, duruya kizinca ağladı. Hosuna gitti naza girdi mızmızlandi. Duru simdi yakından geçerken deyse hemen ağlıyor, abartıya girdi. Başkalarının ilgisine ihtiyacı var sanırım. Asya ile sen nazini alirsin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?