2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay hiç deme kız ne mesai harcardım bueda şimdi telefonu elime zor alıyorum
Ee kız çocuğu süslemesi pek keyifli olur ben oğlana bi gömlek bi papyon alırım tamam işte onu da yarım saat içinde çıkarır tuluma geçeriz diye düşünüyorum

Kız anneleri doğum günü için var mı kıyafet fikirleriniz ablasıyla beraber bişey diktirmek istiyorum ama güvenilir mi internettekilere diğer türlü olay çıkar.
Ayşe Bi de mum üflemeyi öğrendi habire evde mum yatırıyor sonrada alkış yapıyor çok sevimli oluyor bende ona ayrıca bir pasta patlatma yapmak istiyorum sonra da aile arası bir kutlama

Uzun tatil sevmiyorum bende ya insan evini özlüyor rahatını Allah evliliklerini baki eylesin ağız tadı versin
Amin canım hiç sorma bende sevmiyorum ama eşim tek erkek ve babası yok kv bunu o kadar iyi kullanıyor ki sen olmayınca şunu yapamam bunu yapamam diye garibim geldi geleli sabah akşam uğraşıyor dinlenmedi bile.

Aa bunu ogrendigim.iyi oldu canim tesekkur ederim
Hosgeldin ne yapalim atak sonrasi bebelerin yeni güncellemeleri ile mesguluz kimi yuruyor kimi yeni kelimeler türetiyor bu aralar şenlikliyiz tabi bi de hastalanmasalaar
Ama genel olarak bu aralar eğlenceli ve guzel zamanalr yaa ben kıyamam pasaya demek damacanayi ittiriyorr hahahaha cok guldum yaaa aferin onaaa..annesi cok akilli oglun var cok masAllah
Dogum gunu ile ilgili hala planlamam yok ve 20 gun sonra büyüğümün doğum günu var daha ona bile plan yapamadım hediyesini aldım ama kıza kiyafet olayi benim de kafami kurcaliyor
hakikaten cok güzel renkleri vaaaar bana kalırsa bütün takımların renkleri cok güzel..hatta bir cimbomlu olarak sari laciverte bayılıyorum
Aaaa çocuğa neler yapmış yaramaz duru ceza olarak bize gönder abiyi sarılın erkek seviyor benimki aa haydoya ihanet etmek gibi olmasın abi gibi seveceğiz
Yaaa jadeee senin mizah yetegenine hayranimmm

Hahahah sağol canımm akıllı mı azcık saf mı emin olamıyorum yaaa çok nazlı bi de sizinkiler de öyle mi bi yerini vursun hemen dudağını büzüyor ulen sen erkeksin azcık berk ol dayanıklı ol demi yok ana kuzusu hemen eteğime yapışır ağlayıp
Valla canım öyle parti falan hazırlanamıyoruz malum bir pasta aile arasında etrafa balon tamam işte napalım pandemi bebesi bunlar ama kızına tütülü bi etek giydir mis gibi olur

Hepimizin muhtemel sonu tulum neyse hepimize anı kalacak güzel yaşları olsun sağlıkla önemli olan o

Amin canım hiç sorma bende sevmiyorum ama eşim tek erkek ve babası yok kv bunu o kadar iyi kullanıyor ki sen olmayınca şunu yapamam bunu yapamam diye garibim geldi geleli sabah akşam uğraşıyor dinlenmedi bile.
O zaman kafam şişti gibi kelimeler sarf etmese keşke şükrrtse neyse kuzum az kalmış dayan

Yaaa canımsın hepinizin enerjisine bende hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…