- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ay hiç deme kız ne mesai harcardım bueda şimdi telefonu elime zor alıyorumHoşgeldin canım iş hayatı kopardı sneinapalım bizde aynı heyecanlardayız bende burda bi kaç kişi var tanıdığım öyle doğum günü yapacağım küçük bir şey foto çekimi 2 pozluk çekiliş kazanmıştım oraya gideceğiz ama dışarda biz sınırsız çekineceğiz bizle uyumlu olsun diye sade ve şık elbise bakıyorum buldum gibi şimdiden bakalım
Amin canım hiç sorma bende sevmiyorum ama eşim tek erkek ve babası yok kv bunu o kadar iyi kullanıyor ki sen olmayınca şunu yapamam bunu yapamam diye garibim geldi geleli sabah akşam uğraşıyor dinlenmedi bile.Uzun tatil sevmiyorum bende ya insan evini özlüyor rahatını Allah evliliklerini baki eylesin ağız tadı versin
Aa bunu ogrendigim.iyi oldu canim tesekkur ederimSağol balim
Nazar mi sakarlık mi bilemeiyomOyy kuzuma geçmiş olsun canım benim ya aklınızda olsun biliyosundur belki bı yere çarpınca buz yerine zeytinyağı sürün hem morluğu hem şişliği azaltıyor çocuklar buz koydurmaz ya hiç bu daha kolay Allah beterinden korusun kuzuları
Hosgeldin ne yapalim atak sonrasi bebelerin yeni güncellemeleri ile mesguluzKızlaaar napıyonuz özledim sizibebeleriniz nasıl yürümeye başlayan var mı benimki bütün gün bulduğu herşeyi itip yürüme arkadaşı yapıyor halıları kaldırdım en son damacana sürüyordu
1 yaş yaklaşıyor neler planladınız çok heyecanlıyım 1 sene nasıl da geçti daha dün gibi ben yarın doğuma gidiyorum yazdığımsırayla doğurup doğurup gelmiştik yine buraya, sütüm geldi gelmedi çocuk aç mı tok mu saat başı uyanmalar derken bu zamanlara geldik şükür
1 yaş için aile arasında bişeyler hazırlıycam ama Eskiden beri bir hayalim var, fotoğrafçıya götürüp pastasını önüne koyucam çıplak şekilde parça pinçik etmesini seyredicemBakalım inşallah ayarlayabilirim. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz, hep güzel günlerini görelim
Ben de almayacağım ama fikir verebilirim. Yoksa akıllı saat alabilirsin spor yapıyor falan diyorsun yaktığı kaloriyi falan gösterir. Bluetooth kulaklık olabilir o da aynen spor yaparken kullanılaniliyor kablo derdi yok
Futbol yorumuna çok güldüm şekercim. Tam aliden beklenen bir seçim olmuş tamamen duygusal. Renkleri güzel napsın çocuk
Yaaa jadeeeAaaa çocuğa neler yapmış yaramaz duruceza olarak bize gönder abiyi sarılın erkek seviyor benimki aa haydoya ihanet etmek gibi olmasın abi gibi seveceğiz
Çok geçmiş olsun kazalar hep geliyor malesef. Rabbim korusun hepsiniAllah'ım korudu ya ama nasıl kanadı teyzeleri masanın ayağına çarptı sivri yerine verilmiş sadakamız varmis ya içini carpsaydi
Hahahah sağol canımm akıllı mı azcık saf mı emin olamıyorum yaaa çok nazlı bi de sizinkiler de öyle mi bi yerini vursun hemen dudağını büzüyor ulen sen erkeksin azcık berk ol dayanıklı ol demi yok ana kuzusu hemen eteğime yapışır ağlayıpAa bunu ogrendigim.iyi oldu canim tesekkur ederim
Hosgeldin ne yapalim atak sonrasi bebelerin yeni güncellemeleri ile mesguluzkimi yuruyor kimi yeni kelimeler türetiyor bu aralar şenlikliyiz tabi bi de hastalanmasalaar
Ama genel olarak bu aralar eğlenceli ve guzel zamanalryaa ben kıyamam pasaya demek damacanayi ittiriyorr hahahaha cok guldum yaaa aferin onaaa..annesi cok akilli oglun var cok masAllah
Dogum gunu ile ilgili hala planlamam yok ve 20 gun sonra büyüğümün doğum günu var dahaona bile plan yapamadım hediyesini aldım ama kıza kiyafet olayi benim de kafami kurcaliyor
hakikaten cok güzel renkleri vaaaar bana kalırsa bütün takımların renkleri cok güzel..hatta bir cimbomlu olarak sari laciverte bayılıyorum
Yaaa jadeeesenin mizah yetegenine hayranimmm
Hepimizin muhtemel sonu tulumAy hiç deme kız ne mesai harcardım bueda şimdi telefonu elime zor alıyorum
Ee kız çocuğu süslemesi pek keyifli olur ben oğlana bi gömlek bi papyon alırım tamam işte onu da yarım saat içinde çıkarır tuluma geçeriz diye düşünüyorum
O zaman kafam şişti gibi kelimeler sarf etmese keşke şükrrtseAmin canım hiç sorma bende sevmiyorum ama eşim tek erkek ve babası yok kv bunu o kadar iyi kullanıyor ki sen olmayınca şunu yapamam bunu yapamam diye garibim geldi geleli sabah akşam uğraşıyor dinlenmedi bile.
YaaaAa bunu ogrendigim.iyi oldu canim tesekkur ederim
Hosgeldin ne yapalim atak sonrasi bebelerin yeni güncellemeleri ile mesguluzkimi yuruyor kimi yeni kelimeler türetiyor bu aralar şenlikliyiz tabi bi de hastalanmasalaar
Ama genel olarak bu aralar eğlenceli ve guzel zamanalryaa ben kıyamam pasaya demek damacanayi ittiriyorr hahahaha cok guldum yaaa aferin onaaa..annesi cok akilli oglun var cok masAllah
Dogum gunu ile ilgili hala planlamam yok ve 20 gun sonra büyüğümün doğum günu var dahaona bile plan yapamadım hediyesini aldım ama kıza kiyafet olayi benim de kafami kurcaliyor
hakikaten cok güzel renkleri vaaaar bana kalırsa bütün takımların renkleri cok güzel..hatta bir cimbomlu olarak sari laciverte bayılıyorum
Yaaa jadeeesenin mizah yetegenine hayranimmm
Çok güzl tatlım gülerek kullanın harikaKızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Biz kutlamıyoruz tatlımKızlar eşlere ne hediye almayı düşünüyorsunuz. Ben bulamadım henüz net olamadım.
Sağol dünürcannAhhh Allahım korumuşkıyamam ben damadıma nazarlara mı geldi ki
Amin kuzum sağolÇok geçmiş olsun kazalar hep geliyor malesef. Rabbim korusun hepsini
Harikaaaa gelincik cicegime nasil da yakışırKızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Sağol canım hem doğum günü hem normal güne olur prenses elbisesi ilerde kendi isteyecek zaten gerek yok şimdi kaç kişi olacağızÇok güzl tatlım gülerek kullanın harika
Çok güzelmiş ya ne yakışacakEki Görüntüle 2781011 Bende bunu aldım bir tane de pembe kv önceden almıştı
Ayy bakalım nasıl olacakSağol dünürcann
Amin kuzum sağol
Harikaaaa gelincik cicegime nasil da yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?