- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Kızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Kızlar ikisi de harikaEki Görüntüle 2781011 Bende bunu aldım bir tane de pembe kv önceden almıştı
nasil da yakışır kirmizi kuzuyaa.Kızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
bi minnoşun kiyafeti daha mi hazırmış, ne kadar yakışır kuzuya, güle güle giysinEki Görüntüle 2781011 Bende bunu aldım bir tane de pembe kv önceden almıştı
Aaa neden bende mesela çıplak tene papyon ve pantolon askılı konsepte bayılırım pastayı öyle patlatın ohhhhKızların tütülü minnoş doğum günü elbiselerini gören erkek anneleri ağlayarak uzaklaştı
Martta çekim var bizim biz erken davrandık sizde başlayın çok karışıyorkafaKızlar ikisi de harika
Ben de heves ettim araştırmalara başlıyorum hemen
Ayyy sağol canım benim bakalım nasıl olacak merakla bekliyorumnasil da yakışır kirmizi kuzuyaa.
Çekim var kıyafet pasta konsept oraya ait de biz yokuz ondaMartta çekim var bizim biz erken davrandık sizde başlayın çok karışıyorkafahadi bakalım kolay gelsin
Tam da aklımı okudun jadeAaa neden bende mesela çıplak tene papyon ve pantolon askılı konsepte bayılırım pastayı öyle patlatın ohhhh
Ay hadi insallahhhJadesi ebru_can_ebru kızların elbiseleri harika bayıldım hadi inşallah güzel geçer doğum günleri kuzuların.
Ben de kızlara elbise bakıyorum oğlanınki kolay nasılsa diyeküçüğe aldım buz mavisi ve beyaz konsept yapacaz set halinde olan doğum günü süsleri den aldım 1 yaş. Fotoğraf çıkartıp asacam masanın eteklerine. Kızları da çekime götürmeyi düşünüyorum bakalım bir fotoğrafçı buldum yarın arıycam.
Göktuğ saç traşı yaptırdık bugün dedim doğum gününe kadar düzelir hemo da çok ağladı sıpa zor gücün yaptırdık ama biraz uzun kaldı üstler ben hafif jöleleyip kaldıracaktım saçlarını hayırlısı buluruz bir çözüm bakalım
Aslan için jungle temalı süsler var aslı baya güzel rengarenk bak bakalım bir. Ben doğum prens teması yapacaktım temalar yarım kaldıBen doğum gününde aslan konseptli bı masa düşünüyorum kizlar herşeyi aslanliydi hastane çıkışı magnetleri vs o yüzden aslan aklımda ama Allah sağlıkla o günü gostersin de inşallah bakalim
Instagram'da bazı sayfalar dikim yapıyorlar aslında nasıl bişey istiyosan ama araştırmak lazım miss bı bakın instagrama bakalımYarım saattir bakıyorum bulamadım iyi mi oğluma bir takımyelekli papyonlu bir takım istiyorum altı üstü bebe mavisi olacak. Yok hiçbir sitede var mı bak şurda vardır diyeceğiniz bir site bakayım.
Bakayım ben de daha hiç bakmadım erken gibiAslan için jungle temalı süsler var aslı baya güzel rengarenk bak bakalım bir. Ben doğum prens teması yapacaktım temalar yarım kaldıyapamadık bakalım doğum gününden de tırsıyorum heves etmeyim diye ama napıyım hiç hazırlanayım mı korkumdan hayırlısıyla yaparız inşallah bari bunu
Bakıyorum ama orda d bulamadım genelde hazır giyim takip ediyormuşum çoğu da kız kıyafeti var bakalım bizim 1 ay vaktimiz kaldı olmazsa bir çarşıya gidip bakayım hafta yaInstagram'da bazı sayfalar dikim yapıyorlar aslında nasıl bişey istiyosan ama araştırmak lazım miss bı bakın instagrama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?