2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi ebru_can_ebru kızların elbiseleri harika bayıldım hadi inşallah güzel geçer doğum günleri kuzuların.
Ben de kızlara elbise bakıyorum oğlanınki kolay nasılsa diye küçüğe aldım buz mavisi ve beyaz konsept yapacaz set halinde olan doğum günü süsleri den aldım 1 yaş. Fotoğraf çıkartıp asacam masanın eteklerine. Kızları da çekime götürmeyi düşünüyorum bakalım bir fotoğrafçı buldum yarın arıycam.
Göktuğ saç traşı yaptırdık bugün dedim doğum gününe kadar düzelir hem o da çok ağladı sıpa zor gücün yaptırdık ama biraz uzun kaldı üstler ben hafif jöleleyip kaldıracaktım saçlarını hayırlısı buluruz bir çözüm bakalım

Hava çok güzeldi bugün traş sonrası kızları yeğenleri aldık çıktık biraz dağ bayır iyi geldi. Göktuğ un uykusu geldi arabada uyudu orada kucağımda devam etti evde olsa çıt sesine uyanır eciş bücüş uyudu. Uyanınca kalktık geldik artık. Özlemişiz güzel havaları yarın soğuk hava geliyormuş tekrar

Ben doğum gününde aslan konseptli bı masa düşünüyorum kizlar herşeyi aslanliydi hastane çıkışı magnetleri vs o yüzden aslan aklımda ama Allah sağlıkla o günü gostersin de inşallah bakalim

Ay hadi insallahhh

Yarım saattir bakıyorum bulamadım iyi mi oğluma bir takım yelekli papyonlu bir takım istiyorum altı üstü bebe mavisi olacak. Yok hiçbir sitede var mı bak şurda vardır diyeceğiniz bir site bakayım.

Ben doğum gününde aslan konseptli bı masa düşünüyorum kizlar herşeyi aslanliydi hastane çıkışı magnetleri vs o yüzden aslan aklımda ama Allah sağlıkla o günü gostersin de inşallah bakalim
Aslan için jungle temalı süsler var aslı baya güzel rengarenk bak bakalım bir. Ben doğum prens teması yapacaktım temalar yarım kaldı yapamadık bakalım doğum gününden de tırsıyorum heves etmeyim diye ama napıyım hiç hazırlanayım mı korkumdan hayırlısıyla yaparız inşallah bari bunu

Yarım saattir bakıyorum bulamadım iyi mi oğluma bir takım yelekli papyonlu bir takım istiyorum altı üstü bebe mavisi olacak. Yok hiçbir sitede var mı bak şurda vardır diyeceğiniz bir site bakayım.
Instagram'da bazı sayfalar dikim yapıyorlar aslında nasıl bişey istiyosan ama araştırmak lazım miss bı bakın instagrama bakalım

Bakayım ben de daha hiç bakmadım erken gibi

Instagram'da bazı sayfalar dikim yapıyorlar aslında nasıl bişey istiyosan ama araştırmak lazım miss bı bakın instagrama bakalım
Bakıyorum ama orda d bulamadım genelde hazır giyim takip ediyormuşum çoğu da kız kıyafeti var bakalım bizim 1 ay vaktimiz kaldı olmazsa bir çarşıya gidip bakayım hafta ya

Teyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Ama devamını atmadi o ayrı Allahim hep hayirda yürütsun Kabeye de götürsün dogrudan ayirmasin minigimi

dogum günleri mi geldi simcik kuzularimizin. bu da büyüdü iste görüyor musun deyip gülüyoruz eşimle. o bebeksi halleri kalmadı, garip bir hüzün kaplıyor içimi. Allah canlarını sag etsin, sağlıkla büyüsünler hepsi.

bu arada doğum günü için hiç bir hazırlık yapmayan yok mu ben gibi? siz diyene kadar hiç aklimda yoktu iyi mi? bi tanecik papyonlu gömlekli takimi var onu giydirip bir pasta bir fotograf olacak galiba bizde. gelecek kimse de yok zaten. benim de içim geçmiş, kizlar hediye almak istiyor, göstermelik fotoğraflık birseyler yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…