2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
amin, hastalık yürüme çalışmaları güncellemesi karışmış yavrumda. nasıl oldunuz? iyi misiniz kuzum

Aynen bende öyle düşünüyorum birde ayarlayabilirsem Foto çekimi

Ay hadi hayırlı olsun Elif kuzusunun ilk adımları da
Aaa ama damadıma doğum günü partisi yapın annesi bi mum üflesin ablalarıyla beraber kasıla kasıla bir yaş günü olsun

Kızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
Oyy ne de yakışır kırmızılar güzelliğe
Maşallah elif kuzusuna da hangi araya sıkıştırdı adımları hastalık arasında prenses... Hep iyiye doğruya gitsin adımların inş
ebru_can_ebru ayyy pek Bi güzelmiş ebru hangi siteden aldın birde resimde ki gibi mi geldi int hiç güvenemiyorum

misskokulumm misssiimm senin doğum günün dünmüydü yarın mı karıştırdım eskilere de gidemedim mesajlardan bulamam diye sağlıkla huzurla yavruların eşin ailen ve sevdiklerinle nice güzel gönlünce yılların olsun inş

Oyyy Oyyy maşşallah devamı çabucak gelir inş canım hadi hayırlı olsun en güzel duayı sen etmişsin aminnn n diyelim biz de

Ay hadi hayırlı olsun Elif kuzusunun ilk adımları da

Aaa ama damadıma doğum günü partisi yapın annesi bi mum üflesin ablalarıyla beraber kasıla kasıla bir yaş günü olsun
yoook o kadar yaparız dünürüm de, fazlası yok iste. bir kaç balon şisiririz. bir pasta, ablalarla birlikte aile arasında küçük bir kutlama.

Evet ya dolap üzerinden satıyor kadın ama sıfır ürün kalıbı dar kendi belirledi çok yardım etti bana aynısı geldi gerçekten istersen ins yaz atayım

Ayyy süper ya bende konsept olmaz da süslerim balon şu bu işte nette 100 tl ye bir site buldum çok iyi duvar süsü masa süsü balonlar filan var böyle bundan alırım

Eklentiler

• B9C13D4F-0E83-4BA2-9657-4FF5E190751E.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 39
Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
aman be baharcigim deme öyle, Allah korusun. gecmis olsun, umuta. laf aramızda ben de sünnet yaptırmadım. yenidogan sünnetini savunan ben, kısmet olmadı işte. sen de şimdi yaptırırsin , 2 yaşını geçmemesi lazim galiba, bir arastir. 2 yaşından sonra 4 ya da 6 yasa kadardı galiba beklenmesi tavsiye ediliyor. çocuk psikolojisiyle ilgili

Biliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…