amin, hastalık yürüme çalışmaları güncellemesi karışmış yavrumda. nasıl oldunuz? iyi misiniz kuzumTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Ama devamını atmadi o ayrıAllahim hep hayirda yürütsun Kabeye de götürsün dogrudan ayirmasin minigimi
Aynen bende öyle düşünüyorum birde ayarlayabilirsem Foto çekimidogum günleri mi geldi simcik kuzularimizin. bu da büyüdü iste görüyor musun deyip gülüyoruz eşimle. o bebeksi halleri kalmadı, garip bir hüzün kaplıyor içimi. Allah canlarını sag etsin, sağlıkla büyüsünler hepsi.
bu arada doğum günü için hiç bir hazırlık yapmayan yok mu ben gibi?siz diyene kadar hiç aklimda yoktu iyi mi? bi tanecik papyonlu gömlekli takimi var onu giydirip bir pasta bir fotograf olacak galiba bizde. gelecek kimse de yok zaten. benim de içim geçmiş, kizlar hediye almak istiyor, göstermelik fotoğraflık birseyler yaparız.
Ay hadi hayırlı olsun Elif kuzusunun ilk adımları daTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Ama devamını atmadi o ayrıAllahim hep hayirda yürütsun Kabeye de götürsün dogrudan ayirmasin minigimi
Aaa ama damadıma doğum günü partisi yapın annesi bi mum üflesin ablalarıyla beraber kasıla kasıla bir yaş günü olsundogum günleri mi geldi simcik kuzularimizin. bu da büyüdü iste görüyor musun deyip gülüyoruz eşimle. o bebeksi halleri kalmadı, garip bir hüzün kaplıyor içimi. Allah canlarını sag etsin, sağlıkla büyüsünler hepsi.
bu arada doğum günü için hiç bir hazırlık yapmayan yok mu ben gibi?siz diyene kadar hiç aklimda yoktu iyi mi? bi tanecik papyonlu gömlekli takimi var onu giydirip bir pasta bir fotograf olacak galiba bizde. gelecek kimse de yok zaten. benim de içim geçmiş, kizlar hediye almak istiyor, göstermelik fotoğraflık birseyler yaparız.
Oyy ne de yakışır kırmızılar güzelliğeKızlar ben bunu alıyorum kendimize de kareli gömlek ve gömlek elbise
MaşallahTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
Kuzum nojdu idrar yolu enfeksiyonu mu? Nasıl şimdi durumuÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Oyyy Oyyy maşşallahTeyzeleeeeeeeeeerrr biz ilk adımlarımızı attıkk❤ ❤ Allahim ne ağladım ay bi hos oldum ne zaman büyüdün de yürüdün diye döndürdüm durdum havada
yoook o kadar yaparız dünürüm de, fazlası yok iste. bir kaç balon şisiririz. bir pasta, ablalarla birlikte aile arasında küçük bir kutlama.Ay hadi hayırlı olsun Elif kuzusunun ilk adımları da
Aaa ama damadıma doğum günü partisi yapın annesi bi mum üflesin ablalarıyla beraber kasıla kasıla bir yaş günü olsun
Evet canımmmm çok teşekkür ediyorummisskokulumm misssiimm senin doğum günün dünmüydü yarın mı karıştırdım eskilere de gidemedim mesajlardan bulamam diye sağlıkla huzurla yavruların eşin ailen ve sevdiklerinle nice güzel gönlünce yılların olsun inş
Evet ya dolap üzerinden satıyor kadın ama sıfır ürün kalıbı dar kendi belirledi çok yardım etti bana aynısı geldi gerçekten istersen ins yaz atayımOyy ne de yakışır kırmızılar güzelliğe
Maşallahelif kuzusuna da hangi araya sıkıştırdı adımları hastalık arasında prenses... Hep iyiye doğruya gitsin adımların inş
ebru_can_ebru ayyy pek Bi güzelmiş ebru hangi siteden aldın birde resimde ki gibi mi geldi int hiç güvenemiyorum
Çok yakışır paşamaBen doğum gününde aslan konseptli bı masa düşünüyorum kizlar herşeyi aslanliydi hastane çıkışı magnetleri vs o yüzden aslan aklımda ama Allah sağlıkla o günü gostersin de inşallah bakalim
Ayyy süper ya bende konsept olmaz da süslerim balon şu bu işte nette 100 tl ye bir site buldum çok iyi duvar süsü masa süsü balonlar filan var böyle bundan alırım@Jadesiebru_can_ebru kızların elbiseleri harika bayıldım hadi inşallah güzel geçer doğum günleri kuzuların.
Ben de kızlara elbise bakıyorum oğlanınki kolay nasılsa diyeküçüğe aldım buz mavisi ve beyaz konsept yapacaz set halinde olan doğum günü süsleri den aldım 1 yaş. Fotoğraf çıkartıp asacam masanın eteklerine. Kızları da çekime götürmeyi düşünüyorum bakalım bir fotoğrafçı buldum yarın arıycam.
Göktuğ saç traşı yaptırdık bugün dedim doğum gününe kadar düzelir hemo da çok ağladı sıpa zor gücün yaptırdık ama biraz uzun kaldı üstler ben hafif jöleleyip kaldıracaktım saçlarını hayırlısı buluruz bir çözüm bakalım
Geçmiş olsun kuzum çözümü sünnet ise hemen olur neden kendini üzüyorsunÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
aman be baharcigim deme öyle, Allah korusun. gecmis olsun, umuta. laf aramızda ben de sünnet yaptırmadım. yenidogan sünnetini savunan ben, kısmet olmadı işte. sen de şimdi yaptırırsin , 2 yaşını geçmemesi lazim galiba, bir arastir. 2 yaşından sonra 4 ya da 6 yasa kadardı galiba beklenmesi tavsiye ediliyor. çocuk psikolojisiyle ilgiliÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Doğum günün kutlu olsun camımmmmEvet canımmmm çok teşekkür ediyorum
Pipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.Kuzum nojdu idrar yolu enfeksiyonu mu? Nasıl şimdi durumu
Hiç mi yapamıyor az az mı nereye götüreceksin hay AllahPipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
Biliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinleraman be baharcigim deme öyle, Allah korusun. gecmis olsun, umuta. laf aramızda ben de sünnet yaptırmadım. yenidogan sünnetini savunan ben, kısmet olmadı işte. sen de şimdi yaptırırsin , 2 yaşını geçmemesi lazim galiba, bir arastir. 2 yaşından sonra 4 ya da 6 yasa kadardı galiba beklenmesi tavsiye ediliyor. çocuk psikolojisiyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?