2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Pipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
Yaa hiç damla da mı yapamıyor bahar sabaha kadar nasıl dayansın yavrucak. Çok üzüldüm ya

Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
geçmiş olsun canım doktora götürdünüz mü ne dedi

Biliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinler
kizz dur sakin ol önce ara hemen eşini, gelsin götürsün çocuğu acile. saat 5ten beri cok uzun bir sure. kiyamam sana da, umuta da. derin nefes al, az sakinles.

Pipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
yine de bir islem yaparlar sanki. sabah olunca 12 saati bile gecmis olacak cis yapması. az az da mi yapmıyor

Esim icerde uyuyor kopekkk
sen benden birçok konuda daha tecrübelisin ve daha iyi kararlar alıyorsun, ne yapacağını sen daha iyi bilirsin.

ben senin yerinde olsam, elimi yüzümü bir yıkar sakinlesir ve eşimi uyandırırdim. hic eski defterleri karıştırmadan, kavgaya mahal vermeden cocugu doktora götürmesini isterdim. baktim oralı olmuyor, sen kiza bak be götürecegim derdim. ama sen durunun yaninda kalsan, o umutu götürse daha mantıklı. sen annesiysen o da babasi.

Biliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinler
Geçmiş olsun canım hiç yapamıyorsa hemen acile gotur enfeksiyona dönmeden canım çok üzüldüm ama sağlam dur AA hemen koyvermissin sinirlenme kısmını sonraya birak şimdi çözüme odaklan eşini kaldır sabahı bekleme bence kıyamam yakışıklıma

Çok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
Hay Allah canım ya niye öyle oldu ki birden bire sünnetten başka çözümü yok mu ki sabahı nasıl beklesin zaten kaç saat olmuş yavrum ne zorlanıyor dur

Oglum 6 aylikken pipisi tikandi, acil sunnet olmasi gerekiyor dediler. Urolojiye gittim oda olmasi gerektini soyledi. Darlik var ilerde basiniza is açar. Bir anda tikanir surekli idrar yolu enfeksiyonu olur dediler. Cumaydi pazartesiye sunnet gunu aldik. Hafta sonu senin karın arkadasini kiskandi, onun oglu sunnet oldu diye umituda zorla yaptiriyor dediler. Halbuki esimde yanimdaydi. Cumadan pazar aksamina kadar kavga edip durdular. Baharin kiskanligi icin oglunu yakiyon dediler. Bakamiyosaniz verin cocugu diye ev baslamalar hakaretler. Bize verilen ilaclada umut rahatladi. Pazartesiye kadar. Sunnet ettirirsen hakkimi helal etmemlere girdiler. Benim o cocugu kocam erteleyelim bu kadar ortalık karisikken yapmayalim dedi. Bende tamam dedim salagim ben, kiMsem yok 2 gün olmus geleli, bunlarida kaybetmeyelim diye düşündüm.

Bugun oglum hastalandi esimi aradim tel kapali. Gorumceyi aradim devlete gitsen perisan ederler ozeldede doktor yok dedi. Sen gel duriya bak ben genede bi gosteriyim dedim. Umutun videosunu attim aglayan. Teller kapandi. Her zmaan 6.30 evde olan adam saat 8 de geldi. Nerdesin sen dedim, annem cok hastayim dedi yanina gittim sarzim yoktu. Senin haberin var diye aramadim annemden dedi. Gorumce bahari ben aradim soyledim demis. İlgiyi kendine cekip birde esimin eve gelmesine engel olmuslar. Esim gorumceyi aradi gel duruya bak hastaneye gitcez dedi. Devlette ziyan etceksiniz gelmem sabah özele gidin dedi. Ve esime dedim dayanamiyorum duruya sen bak, yada duruda gelsin gidelim dedim, onlarin lafina bakti. Hikayeden agladi magladi gitti yatti. Iki cocuk yanimda sasirdim benim kocam nasil bu kadar kotu biriye donustu. Ayni bk demekki. Agliyor sizliyor ama gidemiyor doktora oglum mahvolur diyor. Suan mahvoluyor zaten

Oooo desene başladın sende sabırsızlıkla bekliyorum ben kızlar bayılırım böyle işlere

Sıhhatler olsun Göktuğ paşam bu arada e ağlar tabi ben saçını bağlarken bile zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…