Ya ebru gelsen benim oğlumu gorsen, o acı cekiyor ona dayanamiyorum. Sirf insanlarin kaprisindenGeçmiş olsun kuzum çözümü sünnet ise hemen olur neden kendini üzüyorsun
Elim kolum bagli kiz var allahim ölüyorumHiç mi yapamıyor az az mı nereye götüreceksin hay Allah
Yaa hiç damla da mı yapamıyor bahar sabaha kadar nasıl dayansın yavrucak. Çok üzüldüm yaPipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
geçmiş olsun canım doktora götürdünüz mü ne dediÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
kizz dur sakin ol önce ara hemen eşini, gelsin götürsün çocuğu acile. saat 5ten beri cok uzun bir sure. kiyamam sana da, umuta da. derin nefes al, az sakinles.Biliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinler
Kimsenin umrunda degil.Yaa hiç damla da mı yapamıyor bahar sabaha kadar nasıl dayansın yavrucak. Çok üzüldüm ya
Esim icerde uyuyor kopekkkkizz dur sakin ol önce ara hemen eşini, gelsin götürsün çocuğu acile. saat 5ten beri cok uzun bir sure. kiyamam sana da, umuta da. derin nefes al, az sakinles.
yine de bir islem yaparlar sanki. sabah olunca 12 saati bile gecmis olacak cis yapması. az az da mi yapmıyorPipisi tikandi yapamiyor. Sabahi bekliyorum hastaneye gidicem, acilde cerrah da urolojide yok dediler. Saat 5 ten beri omrumden omur gitti. O kadar doluyumki miss çatladım çatlicam.
Yapmiyor yapamiyor cok bilmisler bekletiyor gecmiste bizi yaktiklari gibiyine de bir islem yaparlar sanki. sabah olunca 12 saati bile gecmis olacak cis yapması. az az da mi yapmıyor
sen benden birçok konuda daha tecrübelisin ve daha iyi kararlar alıyorsun, ne yapacağını sen daha iyi bilirsin.Esim icerde uyuyor kopekkk
Geçmiş olsun canım hiç yapamıyorsa hemen acile gotur enfeksiyona dönmeden canım çok üzüldüm ama sağlam dur AA hemen koyvermissin sinirlenme kısmını sonraya birak şimdi çözüme odaklan eşini kaldır sabahı bekleme bence kıyamam yakışıklımaBiliyorum bunlari coktan olmasi gerekiyordu, onun bunun kavgasi ile kaldi oglum simdi aglamaktan mahvoldu. 5 ten beri bide boyle biraktilar hayvanlar, o esimimde anasini da bacusininda def olup gitsinler
Duruyu babasına bırak götür bence canım yazık zararı olmasın sonra. Sondayla falan yaptırırlar vardır bir çözümü muhakkakYapmiyor yapamiyor cok bilmisler bekletiyor gecmiste bizi yaktiklari gibi
Bahar kim.bekliyorYapmiyor yapamiyor cok bilmisler bekletiyor gecmiste bizi yaktiklari gibi
Hay Allah canım ya niye öyle oldu ki birden bire sünnetten başka çözümü yok mu ki sabahı nasıl beklesin zaten kaç saat olmuş yavrum ne zorlanıyor durÇok moralim bozuk oğlum hastalandı. Büyük bir ihtimal sunnet olması gerekecek. Bu kadar sessiz olup, herkese söz hakkı verdigim, boyun eydigim icin Allah benim belami versin.
O zaman sade ve şık bi kıyafet seçebilirsin sendeÇekim var kıyafet pasta konsept oraya ait de biz yokuz onda
Evde de bişeyler yapiyim bari ramazandan önce
Ayyyy şaka gibiTam da aklımı okudun jademartta başlar buralar doğum günü fotolarıyla dolmaya
Oooo desene başladın sendeJadesi @ebru_can_ebru kızların elbiseleri harika bayıldım hadi inşallah güzel geçer doğum günleri kuzuların.
Ben de kızlara elbise bakıyorum oğlanınki kolay nasılsa diyeküçüğe aldım buz mavisi ve beyaz konsept yapacaz set halinde olan doğum günü süsleri den aldım 1 yaş. Fotoğraf çıkartıp asacam masanın eteklerine. Kızları da çekime götürmeyi düşünüyorum bakalım bir fotoğrafçı buldum yarın arıycam.
Göktuğ saç traşı yaptırdık bugün dedim doğum gününe kadar düzelir hemo da çok ağladı sıpa zor gücün yaptırdık ama biraz uzun kaldı üstler ben hafif jöleleyip kaldıracaktım saçlarını hayırlısı buluruz bir çözüm bakalım
Sıhhatler olsun Göktuğ paşam bu arada e ağlar tabi ben saçını bağlarken bile zorlanıyorumHava çok güzeldi bugün traş sonrası kızları yeğenleri aldık çıktık biraz dağ bayır iyi geldi. Göktuğ un uykusu geldi arabada uyudu orada kucağımda devam etti evde olsa çıt sesine uyanır eciş bücüş uyudu. Uyanınca kalktık geldik artık. Özlemişiz güzel havalarıyarın soğuk hava geliyormuş tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?