- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.419
- 773
- 41
Öyle dünür ya belli bı sebebi yok çok yorgunum genel olarak iki çocuk bunyeme ağır geldiAh kuzum ne oldu ki normal hepimiz öyleyiz bunaldık evlerde
İnşallah miss valla hep aynı işler güçler bir de uykusuzluk ekleninceAslihaydo dün ben de aynısını hissettim seninle sabah kalk her işe baştan başla 3 öğün yemek hazırla baya söylendim eşime çattım biraz da. Bebeklerin en zor yılları bitti şükür seneye daha rahat oluruz. Arada insanın modu düşse de napalm anayız sıkma canını geçer bu günler de elbet sağlık olsun tek
Aynen canım aha pazar sabahı 7 de uyandık.gece de bir sağ bir sol eme eme uyuyor zaten. Kızlar da böyleydi uyuyorlar şimdi napalm elbet bu da uyuyacaktırÖyle dünür ya belli bı sebebi yok çok yorgunum genel olarak iki çocuk bunyeme ağır geldi
İnşallah miss valla hep aynı işler güçler bir de uykusuzluk eklenince
Ya varya cennet bizim ayaklarimizin altında boşuna değil işte Allah gücümüzü artırsınAynen canım aha pazar sabahı 7 de uyandık.gece de bir sağ bir sol eme eme uyuyor zaten. Kızlar da böyleydi uyuyorlar şimdi napalm elbet bu da uyuyacaktıryatak odaları doğuda bir de bizim. Yaza kadar satamazsak bu evi yazın şenlik var 5 de güneş doğunca dikilebiliriz ayağa kaç kat perde asardım kızlara yine o güneşi hissederlerdi cadılar. Bugün oruç tutmaya niyetlendiler akşamdan yumurta haşladım bir de dün annem geldi hamur işi bişeyler yapmıştık. Kendileri alarm kurup kalktı yeyip içip bir de toplayıp yatmışlar zaman akıp gidiyor. Büyük kızım 4 yaşına kadar sabah 5 de uyandı. Ne çektim ben bilirim kör karanlıkta ışık açıp otururduk bu oyun oynar ben uyuklardım tek gözüm kapalı. Yazın sabah 8 de dışarı çıkardık yürüyüşe milletin kıçında pireler uçuşurken napalm geçti gitti halen erken uyanır daha 9 a kadar yatmışlığı yoktur ama tabi artık beni uyandırmaz sağolsun
Yaz işin otel bakıyorum motive ediyor beni aslı sen de tatillik bişeyler araştır motive olursun
Gelip geçici dünür hepimize geliyor aradaÖyle dünür ya belli bı sebebi yok çok yorgunum genel olarak iki çocuk bunyeme ağır geldi
İnşallah miss valla hep aynı işler güçler bir de uykusuzluk eklenince
Ahahahah robot süpürgeyle bayıldım
Bugün hiç bı iş yapmicam yorgunluk psikolojimi etkiliyo 14 Şubat tatiliGelip geçici dünür hepimize geliyor arada
Gelin annemlerle birlikte kalıyor . Hep birlikteydik yani . Hala da beraberler onlar . Evlenmeden önce evleri alındı , müteahhit mesken alamamış sanırım . Agustosta evlendiler , Eylül sonu evleri teslimdi güya ama hala çıkamadılar . Nisanda diyormuş şimdi adam . Bu sebeple birlikte yaşıyorlar .Ah görüşmüş müydünüz inşallah bir şey olmamıştır
Canım merak etme aynı evdeler diye bulaşacak diye bir şey bizim komşumuz oldu çocukları ve eşi olmadı aynı evde dikkat etsinler bulaşmadan geçer İnş gelin gençtir grip gibi atlatır umarımSonsuzUmut misskokulumm Kalppare teşekkürler kızlar .
Gelin annemlerle birlikte kalıyor . Hep birlikteydik yani . Hala da beraberler onlar . Evlenmeden önce evleri alındı , müteahhit mesken alamamış sanırım . Agustosta evlendiler , Eylül sonu evleri teslimdi güya ama hala çıkamadılar . Nisanda diyormuş şimdi adam . Bu sebeple birlikte yaşıyorlar .
Negatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .Canım merak etme aynı evdeler diye bulaşacak diye bir şey bizim komşumuz oldu çocukları ve eşi olmadı aynı evde dikkat etsinler bulaşmadan geçer İnş gelin gençtir grip gibi atlatır umarım
Sevindim canım gelininiz de inşallah kolay aylatırNegatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
çok şükür canim. gelin de atlatır inşallah çabucakNegatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
Geçmiş olsun İse yarar canim oglumda bende kullandim. İş duzenli kullanima bakıyor. Nemli kalması önemli, yün kiyafet giymemeli, bizde ise yaramıştı.civanımda atopik egzama varhasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
Hadi şükür canımNegatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
geçmiş olsun, minik civana. endişelenme benim küçük kizda da vardı krem iyi geldiydi. coresatindi hatta ismi. ama her markanın var, asagi yukarı aynıdır içerikleri. bir de şampuanı da atopik dermatit için olanlardan almıştım. kıyafetlerine vs dikkat edince geçmişti.civanımda atopik egzama varhasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
Şükür canim. insallah gelininiz de kolay atlatir.Negatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
Umut daha iyi keyfi yerinde. Bu gun markete gittim, umutuda goturdum. Karla ilk defa tanıştı, çok şaşırdı. Mutlu teyzesi Allah'a şükür. Kizida babası çıkardı. Iki şasgaloz camdan kara bakiyorlar surekli. Elif ile Ali nasıl oldu iylestimi. Birde sen nasilsin daha iyisin insallah.Amin insAllah teyzesi..❤ Umut nasıl oldu iyi mi canım yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?