Bütün işleri benim damada yıkmışsınBugün hiç bı iş yapmicam yorgunluk psikolojimi etkiliyo 14 Şubat tatili
Umarım hafif atlatırNegatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
Canım anam sen otur ben yaparım dediBütün işleri benim damada yıkmışsınah kuzum nasıl yapıyor parmaklarını yerim
Cok güzel ya asli masallah nazar değmesin.Sevgililer günün kutlu olsun sevdiceğim yarimçiçek nasıl verilir bilmiyorum Asyacım ters tutmusum kusura bakma çiçeğin tadına da baktım heyecandan dilim uyuştu ama olsun senin için çiğ çiçek de yerim Jadesi
Ters hareket ya bak sen cadiyaaa normal bebe bizi bulmaz ki zaten,Kizlar gunes kucagimda otururken kendini geri atip takla attiriyor hosuna gidior bir sey olmaz Degil mi ya insallah
Ben elimden geleni yapayım içinden bir ayı çıkarsa suçlusu ben değilim siz sahitsinizCok güzel ya asli masallah nazar değmesin.
Erkenden ogretiyorsun yani he vay be
Senin gibi olsun öğretsin butun erkek analari kizlar uzulmesin ileride.
He tabimisskokulumm
Missim de simdiden opucukleri: isveyi ogretiyor es gecmeyeyim.
Kalppare ali zaten coktan ogrenmis naif kibar.
N Nehir8077
Bi Napacaz bahar ne diosun bu ise.
Taktik maktk yok bizim eerkeklerde bambambam dimi kaldik biz evde
Aynen ya aasliio sorun kendimden kaynaklanior diye dusunuorum artik iki dogurdigum da boyle.Ters hareket ya bak sen cadiyaaa normal bebe bizi bulmaz ki zaten,
Özüne döndü deriz asli sen rahat ol erkek degil mi sonucta tive tövbe ya feminist meninist kpnusturyosunuz beni sevgililer gununde yaBen elimden geleni yapayım içinden bir ayı çıkarsa suçlusu ben değilim siz sahitsiniz
O nasıl oluyor canım yaYani evlilik yildonumunu es gecen sevgililer gununu ezer gecer.
Altkatta bugun bosanan kardesime eski esi gul.getirmis bakin bu duble triple dramdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?