2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevgililer günün kutlu olsun sevdiceğim yarim çiçek nasıl verilir bilmiyorum Asyacım ters tutmusum kusura bakma çiçeğin tadına da baktım heyecandan dilim uyuştu ama olsun senin için çiğ çiçek de yerim Jadesi

Eklentiler

• IMG_20210214_163850_438-01.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 46
Selam kizlar
Nasılsınız
Inşallah herkes,her şey yolundadir.
Neler yapiyorsunuz.

Kalppare iyi oldunuz insallah nasil.yavrularin.

N Nehir8077
UUmutnasil oldu canim.
Insallah acisi hastaligi dinmistir.

Umudum-
Sagol canim iyiyiz cok sukur. Bogazini sanki kirmizi yarali gibi goruorum ama acmior ki agzini bakamiorum.

Geçmiş olsun gelininize: insallah annene gecmemistir rabbim korusun ayni evde gevmeyen cok oluyor canim biliorsun icini ferah tut insallah

Kizlar kizim cok hareketli ve sinirli.
En kibar haliyle boyle diyeyim.

Istediig olmayinca: elinden bir sey alinca
Aairi aglamaai kafasini geriye: yere vurmasi yere yatip aglamasi var.

Vuruyor da bana mememi isitiyor guluor.

Abisiyle kuzenlerle bir arada buyuterek yanlis yaptim ben bu kizi galiba.

Kaynanam millet melek doguruyoo
biz Dedi ne dion benimkiler seytan dedim.
Yok cocuga seytan denir mi falan yaramaz yani fena diorum dedi.

Ama Cok sukur sonsuzsukurler olsun sagliklilar saglar sağlamlar diyerek zugurt tesellimi yapar giderim a dostlar

Tovbee est

misskokulumm
aynen miss en iyisi kendi evin hele cocukla.
Annemdeyiz simdi de biz daha eve gecemedik ev col soguk isinmior: alisveris de yapilmali esim de çalışıyor tek kalmiyim dedi.

Bugun okudum umut da bebekkten sabah ışığıyla uyanirdi ben de cok kopkoyu ortuler asardim camlara. Hala da erken uyanir genelde. Dedigin gibi huy: tabiati her cocugun baskaa.

Sen nasilsin dersler baslior mu yarinn
Cocuklarin nasil

Cok güzel ya asli masallah nazar değmesin.
Erkenden ogretiyorsun yani he vay be
Senin gibi olsun öğretsin butun erkek analari kizlar uzulmesin ileride.

He tabi misskokulumm
Missim de simdiden opucukleri: isveyi ogretiyor es gecmeyeyim.
Kalppare ali zaten coktan ogrenmis naif kibar.

N Nehir8077

Bi Napacaz bahar ne diosun bu ise.
Taktik maktk yok bizim eerkeklerde bambambam dimi kaldik biz evde

Kizlar kizim hic uyumuyor genelde ya emerken flaan anca.
Simdi salıncakta salladim uyudu col sukur ev salincago civilde var hala deneyin bence umutu hep boyle uyuturdum. Hala da hemen uyuyuverir salincakta.
Gecen hafta parka gittik ya gunes salincakta uyuyakaldi ordan aklima.geldi kirikti evdeki diye unutmusum galoba.

He bakın benim meshur sansima parktaki kumda kedi pisligi vardi eselemis ustu acik. Basilmamisti allahtan ama baska davardir basilmistir diye icim icimi yedi tabiki halbuki rahattim kaymıştı umut nceki gun kum oynamıştı bi sure parka tovbelitim kumlusuna

300 tl cok degil dimi.kizlar salıncağa yatiyor da hem almadim kizimi simdi uyuyor onda

2 gun once evlilik yildonumumjzdu aklimdaydi da unutmusum gecesine hatırladım.
Aklimda tarihler kalmior ki koşturmacadan.
Esime dedim kutlamadin bari hay seninle evlendigm gune gibisinden birseyler falan deseydin yine de hatırlamış olurdun drdim.
Bakim bu bir dramdır dostlarimm

Ben elimden geleni yapayım içinden bir ayı çıkarsa suçlusu ben değilim siz sahitsiniz

Ters hareket ya bak sen cadiyaaa normal bebe bizi bulmaz ki zaten,
Aynen ya aasliio sorun kendimden kaynaklanior diye dusunuorum artik iki dogurdigum da boyle.
Babasi yuzunden daha dogrusu boyle diyelimm

Seninkiler huyu kimin tarafına cekmis daha cok var yani bu bi gercek huy cekiormus gerçekten heke de mana bulduysan

Yani evlilik yildonumunu es gecen sevgililer gununu ezer gecer.
Altkatta bugun bosanan kardesime eski esi gul.getirmis bakin bu duble triple dramdir
O nasıl oluyor canım ya
Valla insan unutuyor canım ben hep unuturum saoslun eşim unutmaz ben ona da demiştim boşver sevgililer günü falan ama bana parfüm almış saolsun biraz da sevgililer gününü 5 Şubat çıkma tarihimiz 14 Şubat sevgililer günü 17 Şubat da doğum günü olunca eşimin bende sevgililer gününü hep es geçtim
Bakalım 17 şubatta artık bende yapacam mecbur bir şey yazık hep es geçiyorum adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…