2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah güneş pek hareketli çoçuklarla içiçe olmasının etkisi büyüktür bence benim ki tam hanımağa hiç yormaz kendini ama benimde elimden tut yürüt diyor ağlıyor habire
Ters hareket de gelince bir şey olacağını sanmam ama dikkat etmek de fayda var tabi

Amanin aaa dostlar geri dönüp okuyamadım iyidir herkesler umarım eve geldik biz başladı koşturmaca valizi çamaşırı yemekdi derken oturamadım daha.Çok yoruldum ama insanın evi gibisi yokmuş onu anladım ev değil saray geldi bana mübarek

Bu arada Ayşe evi çok yabancıladı hiç kucağımızdan inmedi oyuncaklarını bile istemedi yere bıraktığımız an ağlamaya başladı en kötüsüde yatağını istemedi bakalım bu gece nasıl geçecek uzun zamandır yanımda yatmaya alıştı yatağında yatmazsa artık vay halimize

Geçmiş olsun İse yarar canim oglumda bende kullandim. İş duzenli kullanima bakıyor. Nemli kalması önemli, yün kiyafet giymemeli, bizde ise yaramıştı.
sağol canim.tulum icerisinde elyaf var o etkiler mi ama astarı pamuklu
sağol canim. bize mustela nin bir kremini önerdi ama o ara yüksek ateşle uğrastigimdan erteledim arttı sanki. ne sebep oldu ki ya
oh çok şükür çok sevindim keyfinin yerinde olmasına. hep mutlu olsun boncuklar

Teşekkür ederim haydom benim haşin yarim mesajın beni çok mutlu etti tüm gün böyle gezdim evde babam biraz işkillendi ama idare ettim durumu çiçek düz ters fark etmez önemli olan aşkımız Aslihaydo

Eklentiler

• Screenshot_20210214_214356.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 40
Abisi de böyle mi kuzum onu mu örnek alıyor ki yaramaz da olabilir her çocuk bir olmaz kuzum bizimki de çok ağlıyor istediği olmasın bende önemsiz bir şeyseağlayabilirsin annecim diyorum

Kaç yılınız oldu canım güzel yıllarımız olsun olur öyle arada ya unutuluyordemekki

Ay benimki eve gelince sevinçle yerlerde yuvarlanmıştı alışır kuzum 2 güne

sağol canim.tulum icerisinde elyaf var o etkiler mi ama astarı pamuklu
Zannetmem pamuklu diyorsun, hem çıplak tene giymiyor sanırım. Mesala bizim geçeli çok oldu, hala yun kazak giysin boğaz kismi, kulak arkaları,ve yanaklari hala oluyor. O yuzden Yun kazak artik hiç giydirmiyorum.

Yok anacim bizim umutlar elimizde patlar ben sana soyliyeyim. Kizdan çokta bahsetmek istemiyorum, miss gibi dünür bulmuşum anlattikça kızımdan sogur felam, bari kızı baş göz edem. Misss tamamlar eksiklerini düzeltir. Ama umuta kısmet yok.
N Nehir8077 baharcım umut nasıl oldu ilaçlar işe yaradı mı daha iyidir inş.
@şekerpare5939 dünürcanım siz nasıl oldunuz elifcik nasıl toparlandı mı artık
Sağol canım benim umut daha iyi Allah'a şükür baya düzeldi.

D dilzar damadımın gülü pek güzel yerim ben onu da o parmağını da bayıldımmm ipek de görse bayılırdı da uyudu bile
teşekkür ederiz dünürum, ipek kuzum en güzellerini hakkediyor narin çiçeğim ama elimizden bu geldi. ...

güzel uykuları olsun kuzumun.... tatli rüyalar görsün.

benim bildigim atıpik egzamanin pek de sebebi bilinmiyor aslinda. haftada ikiden fazla şampuan kullanma demişti bir de doktor bak simdi aklima geldi. kremini duzenli sürünce gecti, arada yeniliyordu. tekrar krem sürüyordum. belli bir zaman geçtikten sonra tamamen geçiyor zaten.

Evet canim hareketli maşallah çok zorluyor cidden. Cok da sinirli.
Masalllah zarama nazar değmesin tam.hanimaga dedigin gibi yormuyor kendini akillim masallah. Tek elden mo tutup yürüyorsunuz.
Emekleyip benimki gibi paspas olmasindan iyidir sonsuzum.ya

Abisi de böyle mi kuzum onu mu örnek alıyor ki yaramaz da olabilir her çocuk bir olmaz kuzum bizimki de çok ağlıyor istediği olmasın bende önemsiz bir şeyseağlayabilirsin annecim diyorum

Kaç yılınız oldu canım güzel yıllarımız olsun olur öyle arada ya unutuluyordemekki

Abisi evet fenadir sagolsun.ama 1 yas sonrasi baslamisti rahatsizdi ya zaten.
Kizim baya oldu kok sokturuyor. Olsun cani sagolsun dedigin gibi.

Ben de öyle agla demeye calisiyorum.
Bazen duymaDan geliorum ya da kiziyorum hayir diye.
Aglamasi neyse de kebdini yere atiyor,kafasini vurduruyor geriye firlatip kendisini. Resmen absinin ufakligi.onlar da kaynatama cekmis derler hep.bakalim.
9 yil canim.
Ne guzelgulmus oyle asya hanim masallah ne yaptınız guller acmis yüzünde

Aynen benim kizi da az anlatiyorum ki es kaza bir talip olursa baslamadan bitmesin.
Benim oglanla kiz basima kalacak ben simdiden kabullendim

Ay yerim bu ne güzellik tatlı balllll kız minnoş aşıklar

Zamane bebekler hep sinirli
Evet ya elinden tutup yürüyoruz kucağa alınca koparıyor yaygarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…