- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Maşallah güneş pek hareketli çoçuklarla içiçe olmasının etkisi büyüktür bence benim ki tam hanımağa hiç yormaz kendini ama benimde elimden tut yürüt diyor ağlıyor habireKizlar kizim cok hareketli ve sinirli.
En kibar haliyle boyle diyeyim.
Istediig olmayinca: elinden bir sey alinca
Aairi aglamaai kafasini geriye: yere vurmasi yere yatip aglamasi var.
Vuruyor da bana mememi isitiyor guluor.
Abisiyle kuzenlerle bir arada buyuterek yanlis yaptim ben bu kizi galiba.
Kaynanam millet melek doguruyoo
biz Dedi ne dion benimkiler seytan dedim.
Yok cocuga seytan denir mi falan yaramaz yani fena diorum dedi.
Ama Cok sukur sonsuzsukurler olsun sagliklilar saglar sağlamlar diyerek zugurt tesellimi yapar giderim a dostlar
Tovbee est
sağol canim.tulum icerisinde elyaf var o etkiler mi ama astarı pamukluGeçmiş olsun İse yarar canim oglumda bende kullandim. İş duzenli kullanima bakıyor. Nemli kalması önemli, yün kiyafet giymemeli, bizde ise yaramıştı.
sağol canim. bize mustela nin bir kremini önerdi ama o ara yüksek ateşle uğrastigimdan erteledim arttı sanki. ne sebep oldu ki yageçmiş olsun, minik civana. endişelenme benim küçük kizda da vardı krem iyi geldiydi. coresatindi hatta ismi. ama her markanın var, asagi yukarı aynıdır içerikleri. bir de şampuanı da atopik dermatit için olanlardan almıştım. kıyafetlerine vs dikkat edince geçmişti.
oh çok şükür çok sevindim keyfinin yerinde olmasına. hep mutlu olsun boncuklarUmut daha iyi keyfi yerinde. Bu gun markete gittim, umutuda goturdum. Karla ilk defa tanıştı, çok şaşırdı. Mutlu teyzesi Allah'a şükür. Kizida babası çıkardı. Iki şasgaloz camdan kara bakiyorlar surekli. Elif ile Ali nasıl oldu iylestimi. Birde sen nasilsin daha iyisin insallah.
Teşekkür ederim haydom benim haşin yarimSevgililer günün kutlu olsun sevdiceğim yarimçiçek nasıl verilir bilmiyorum Asyacım ters tutmusum kusura bakma çiçeğin tadına da baktım heyecandan dilim uyuştu ama olsun senin için çiğ çiçek de yerim Jadesi
Abisi de böyle mi kuzum onu mu örnek alıyor kiKizlar kizim cok hareketli ve sinirli.
En kibar haliyle boyle diyeyim.
Istediig olmayinca: elinden bir sey alinca
Aairi aglamaai kafasini geriye: yere vurmasi yere yatip aglamasi var.
Vuruyor da bana mememi isitiyor guluor.
Abisiyle kuzenlerle bir arada buyuterek yanlis yaptim ben bu kizi galiba.
Kaynanam millet melek doguruyoo
biz Dedi ne dion benimkiler seytan dedim.
Yok cocuga seytan denir mi falan yaramaz yani fena diorum dedi.
Ama Cok sukur sonsuzsukurler olsun sagliklilar saglar sağlamlar diyerek zugurt tesellimi yapar giderim a dostlar
Tovbee est
Kaç yılınız oldu canım güzel yıllarımız olsun olur öyle arada ya unutuluyordemekki2 gun once evlilik yildonumumjzdu aklimdaydi da unutmusum gecesine hatırladım.
Aklimda tarihler kalmior ki koşturmacadan.
Esime dedim kutlamadin bari hay seninle evlendigm gune gibisinden birseyler falan deseydin yine de hatırlamış olurdun drdim.
Bakim bu bir dramdır dostlarimm
Ay benimki eve gelince sevinçle yerlerde yuvarlanmıştıBu arada Ayşe evi çok yabancıladı hiç kucağımızdan inmedi oyuncaklarını bile istemedi yere bıraktığımız an ağlamaya başladı en kötüsüde yatağını istemedi bakalım bu gece nasıl geçecek uzun zamandır yanımda yatmaya alıştı yatağında yatmazsa artık vay halimize
Zannetmem pamuklu diyorsun, hem çıplak tene giymiyor sanırım. Mesala bizim geçeli çok oldu, hala yun kazak giysin boğaz kismi, kulak arkaları,ve yanaklari hala oluyor. O yuzden Yun kazak artik hiç giydirmiyorum.sağol canim.tulum icerisinde elyaf var o etkiler mi ama astarı pamuklu
Leoparlı asya kuşş çok balsın çokTeşekkür ederim haydom benim haşin yarimmesajın beni çok mutlu etti tüm gün böyle gezdim evde babam biraz işkillendi ama idare ettim durumu çiçek düz ters fark etmez önemli olan aşkımız Aslihaydo
Selam kizlar
Nasılsınız
Inşallah herkes,her şey yolundadir.
Neler yapiyorsunuz.
@sekerpare5939 iyi oldunuz insallah nasil.yavrularin.
N Nehir8077
UUmutnasil oldu canim.
Insallah acisi hastaligi dinmistir.
@Umudum-
Sagol canim iyiyiz cok sukur. Bogazini sanki kirmizi yarali gibi goruorum ama acmior ki agzini bakamiorum.
Geçmiş olsun gelininize: insallah annene gecmemistir rabbim korusun ayni evde gevmeyen cok oluyor canim biliorsun icini ferah tut insallah
Yok anacim bizim umutlar elimizde patlar ben sana soyliyeyim. Kizdan çokta bahsetmek istemiyorum, miss gibi dünür bulmuşum anlattikça kızımdan sogur felam, bari kızı baş göz edem. Misss tamamlar eksiklerini düzeltir. Ama umuta kısmet yok.Cok güzel ya asli masallah nazar değmesin.
Erkenden ogretiyorsun yani he vay be
Senin gibi olsun öğretsin butun erkek analari kizlar uzulmesin ileride.
He tabi @misskokulumm
Missim de simdiden opucukleri: isveyi ogretiyor es gecmeyeyim.
@sekerpare5939 ali zaten coktan ogrenmis naif kibar.
N Nehir8077
Bi Napacaz bahar ne diosun bu ise.
Taktik maktk yok bizim eerkeklerde bambambam dimi kaldik biz evde
Sağol canım benim umut daha iyi Allah'a şükür baya düzeldi.
benim bildigim atıpik egzamanin pek de sebebi bilinmiyor aslinda. haftada ikiden fazla şampuan kullanma demişti bir de doktor bak simdi aklima geldi. kremini duzenli sürünce gecti, arada yeniliyordu. tekrar krem sürüyordum. belli bir zaman geçtikten sonra tamamen geçiyor zaten.sağol canim.tulum icerisinde elyaf var o etkiler mi ama astarı pamuklu
sağol canim. bize mustela nin bir kremini önerdi ama o ara yüksek ateşle uğrastigimdan erteledim arttı sanki. ne sebep oldu ki ya
oh çok şükür çok sevindim keyfinin yerinde olmasına. hep mutlu olsun boncuklar
Evet canim hareketli maşallah çok zorluyor cidden. Cok da sinirli.Maşallah güneş pek hareketli çoçuklarla içiçe olmasının etkisi büyüktür bence benim ki tam hanımağa hiç yormaz kendini ama benimde elimden tut yürüt diyor ağlıyor habire
Ters hareket de gelince bir şey olacağını sanmam ama dikkat etmek de fayda var tabi
Kaç yılınız oldu canım güzel yıllarımız olsun olur öyle arada ya unutuluyordemekki
Yok anacim bizim umutlar elimizde patlar ben sana soyliyeyim. Kizdan çokta bahsetmek istemiyorum, miss gibi dünür bulmuşum anlattikça kızımdan sogur felam, bari kızı baş göz edem. Misss tamamlar eksiklerini düzeltir. Ama umuta kısmet yok.
Sağol canım benim umut daha iyi Allah'a şükür baya düzeldi.
Ay yerim bu ne güzellik tatlı balllll kızTeşekkür ederim haydom benim haşin yarimmesajın beni çok mutlu etti tüm gün böyle gezdim evde babam biraz işkillendi ama idare ettim durumu çiçek düz ters fark etmez önemli olan aşkımız Aslihaydo
Zamane bebekler hep sinirliEvet canim hareketli maşallah çok zorluyor cidden. Cok da sinirli.
Masalllah zarama nazar değmesin tam.hanimaga dedigin gibi yormuyor kendini akillim masallah. Tek elden mo tutup yürüyorsunuz.
Emekleyip benimki gibi paspas olmasindan iyidir sonsuzum.ya
Abisi de böyle mi kuzum onu mu örnek alıyor kiyaramaz da olabilir her çocuk bir olmaz kuzum bizimki de çok ağlıyor istediği olmasın bende önemsiz bir şeyseağlayabilirsin annecim diyorum
Abisi evet fenadir sagolsun.ama 1 yas sonrasi baslamisti rahatsizdi ya zaten.
Kizim baya oldu kok sokturuyor. Olsun cani sagolsun dedigin gibi.
Ben de öyle agla demeye calisiyorum.
Bazen duymaDan geliorum ya da kiziyorum hayir diye.
Aglamasi neyse de kebdini yere atiyor,kafasini vurduruyor geriye firlatip kendisini. Resmen absinin ufakligi.onlar da kaynatama cekmis derler hep.bakalim.
9 yil canim.
Ne guzelgulmus oyle asya hanim masallah ne yaptınız guller acmis yüzünde
Aynen benim kizi da az anlatiyorum ki es kaza bir talip olursa baslamadan bitmesin.
Benim oglanla kiz basima kalacak ben simdiden kabullendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?