2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ipek bugün koltuğun kenarından odanın öbür ucundaki babasına yürüdü. Kameradan aldık yine görüntüsünü tam 15 adım atmış

Bugün bütün gün zaten deniyordu. Normalde bir yere ulaşmak için hemen emeklemeye geçiyordu bugün bi cesaret geldi. En son da uzun bir seri yaptı kuzum

Zannetmem pamuklu diyorsun, hem çıplak tene giymiyor sanırım. Mesala bizim geçeli çok oldu, hala yun kazak giysin boğaz kismi, kulak arkaları,ve yanaklari hala oluyor. O yuzden Yun kazak artik hiç giydirmiyorum.
zıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.
yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sanki

@asliemre D dilzar ayy grubun romantikleri severim sizi
Teşekkürler teyzesi benim etiketi yanlış yapiyon canısı değişti ya adım görmüyorum bu etiketi koyunca
Çitlembik kuzuma maşallah atik bı kız zaten belliydi cesur olacağı tatlı kuzum

S Susam_tanesi evde sabit bir kamera var sanırım , ne güzel olmuş .
Aynen canım xiomi nin kamerası var böyle anlar ve bakıcı için almıştık da bakıcımız istemedi gün içinde kapatıyor.
Teşekkürler teyzesi benim etiketi yanlış yapiyon canısı değişti ya adım görmüyorum bu etiketi koyunca

Çitlembik kuzuma maşallah atik bı kız zaten belliydi cesur olacağı tatlı kuzum
Sağol kuzum

@asliemre D dilzar ayy grubun romantikleri severim sizi
teveccuhunuz efenim. tesekkur ederiz.

Kuzum da çabucak alisir insallah evine ama yatak isi biraz zorlayabilir. dişti atakti derken asimda huy kaldi nerdeyse bizle yatıyor. yatağına koyuyorum hop uyanıyor, tekrar tekrar derken bir bakıyoruz sabah olmuş. gerçi bu durum bizimkinin huysuzlugundan da kaynaklanıyor olabilir. gözünü korkutamayayim

Az önce zorla kucağımda uyudu ama korkuyorum yatağına koymaya. Koyup hemen yatsam bende psikolojik olarak yarının stresi var erken yatsam da dinlesem çok yoruldum bugün inş uyur Ayşe yerinde yoksa alır yatarım koynuma

BKGK

Baharim nerelerdesin denk gelemedim son sayfalarda.
Insallah iyisinizdir canimm
Sagol canim anneme gittik cumartesi gunu bu aksamda eve döndük. Kar yagdi cok fena :) benim kizda cok sinirli beni ısırıyor bu ara ama dislerinddn2 hangi disi geliyor onuda goremedim baktirmiyor suan 5 disimiz var ust uste cikti 3 tane sanirim yine geliyorlar pespese.
Bugunlere sukur oyle boyle gunleri kovaliyoruz. Saglik olsun insallah.
Sn napiyorsun kardesin ne durumda suan bosanmisti esi barismak mi istiyor.
BIz 14 subati unutmuşuz aksam neden bir baget almiyorsun dedim o sira firinda tavuk vardi al sana baget dedi bende diyetteydin ama cok sıkı tutmuyordum bugunde kek yaptim sevgi gününe ozel Karya yada yedirdim valla bir parca sekerli cikolatali flan

Herkesin sevgi günü kutlu olsun..

Hosgeldiniz evet insanin evi gibisi yok. Aysecikte insallah guzelce uyur

Negatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
Oh cok sukur insallah hemem atlatır. Cok gecmis olsun
Masllah Ipek hanim baya hizki cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…