- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
zıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.Zannetmem pamuklu diyorsun, hem çıplak tene giymiyor sanırım. Mesala bizim geçeli çok oldu, hala yun kazak giysin boğaz kismi, kulak arkaları,ve yanaklari hala oluyor. O yuzden Yun kazak artik hiç giydirmiyorum.
yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sankibenim bildigim atıpik egzamanin pek de sebebi bilinmiyor aslinda. haftada ikiden fazla şampuan kullanma demişti bir de doktor bak simdi aklima geldi. kremini duzenli sürünce gecti, arada yeniliyordu. tekrar krem sürüyordum. belli bir zaman geçtikten sonra tamamen geçiyor zaten.
teşekkür ederiz dünürum, ipek kuzum en güzellerini hakkediyor narin çiçeğim ama elimizden bu geldi....
güzel uykuları olsun kuzumun.... tatli rüyalar görsün.
Çitlembik kuzuma maşallah atik bı kız zaten belliydi cesur olacağı tatlı kuzumKızlar ipek bugün koltuğun kenarından odanın öbür ucundaki babasına yürüdü. Kameradan aldık yine görüntüsünü tam 15 adım atmış
Bugün bütün gün zaten deniyordu. Normalde bir yere ulaşmak için hemen emeklemeye geçiyordu bugün bi cesaret geldi. En son da uzun bir seri yaptı kuzum
Aynen canım xiomi nin kamerası var böyle anlar ve bakıcı için almıştık da bakıcımız istemedi gün içinde kapatıyor.S Susam_tanesi evde sabit bir kamera var sanırım , ne güzel olmuş .
Sağol kuzumTeşekkürler teyzesi benim etiketi yanlış yapiyon canısı değişti ya adım görmüyorum bu etiketi koyunca
Çitlembik kuzuma maşallah atik bı kız zaten belliydi cesur olacağı tatlı kuzum
teveccuhunuz efenim. tesekkur ederiz.
Az önce zorla kucağımda uyudu ama korkuyorum yatağına koymaya. Koyup hemen yatsam bende psikolojik olarak yarının stresi var erken yatsam da dinlesem çok yoruldum bugün inş uyur Ayşe yerinde yoksa alır yatarım koynumateveccuhunuz efenim. tesekkur ederiz.
Kuzum da çabucak alisir insallah evine ama yatak isi biraz zorlayabilir. dişti atakti derken asimda huy kaldi nerdeyse bizle yatıyor. yatağına koyuyorum hop uyanıyor, tekrar tekrar derken bir bakıyoruz sabah olmuş.gerçi bu durum bizimkinin huysuzlugundan da kaynaklanıyor olabilir. gözünü korkutamayayim
Sagol canim anneme gittik cumartesi gunu bu aksamda eve döndük. Kar yagdi cok fena :) benim kizda cok sinirli beni ısırıyor bu ara ama dislerinddn2 hangi disi geliyor onuda goremedim baktirmiyor suan 5 disimiz var ust uste cikti 3 tane sanirim yine geliyorlar pespese.
Gecmis olsun cok insallah hemem gecer canimzıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.
yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sanki
Hosgeldiniz evet insanin evi gibisi yok. Aysecikte insallah guzelce uyurAz önce zorla kucağımda uyudu ama korkuyorum yatağına koymaya. Koyup hemen yatsam bende psikolojik olarak yarının stresi var erken yatsam da dinlesem çok yoruldum bugün inş uyur Ayşe yerinde yoksa alır yatarım koynuma
Oh cok sukur insallah hemem atlatır. Cok gecmis olsunNegatif çıkmış hepsi şükür. Dikkat ediyorlar bakalım inşallah gelin de çabuk atlatır .
Masllah Ipek hanim baya hizki ciktiKızlar ipek bugün koltuğun kenarından odanın öbür ucundaki babasına yürüdü. Kameradan aldık yine görüntüsünü tam 15 adım atmış
Bugün bütün gün zaten deniyordu. Normalde bir yere ulaşmak için hemen emeklemeye geçiyordu bugün bi cesaret geldi. En son da uzun bir seri yaptı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?