2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi oyy maşallah ipekciğe hızlı çıktı kuzum benim hep iyiye güzele doğru yürüsün inş
Amin inşallah canım. Siz de evinize hoşgeldiniz. Ayşe de bir kaç güne alışır evine tekrar. Umarım bu gece iyi uyur da sen de dinlenirsin çok yorulmuşsun. Uyumazsa da alır yanına yatırırsın. Yanında uyuyorsa o da güzel. İpek yanımızda yattığında dönüp yeterli yer olmadığı için bize deyince uyanıyor. Hatta biz yeni yatak aldık tek kişilik. Yan yana 3 kişilik yatak yapıp yatıcaz daha gelmedi bakalım meraktayım o zaman uyuyabilecek mi
Oh cok sukur insallah hemem atlatır. Cok gecmis olsun

Masllah Ipek hanim baya hizki cikti
Sağol canım. Bizim kız da karya gibi hızlı çıkanlardan. Sizin devamı geldi mi yürümelerin? Bizimki baya ara verdi şimdi tekrar başladı. Düşmemeyi öğrenene kadar ara verdi galiba.

Masallah göktürk'e üstene birde romantik, asya' mız şanslı çıktı. Mis demişti kızlara göz kırpıyor diye, biz kondurmadık. Benim çapkın damat nerede misskokulumm

Jadem onu da dedim aslında önerdim.jadem inan o kadar ustune varmiyoruz.ters tepmesin diye.hatta derdini anlattigi kisi benim genelde.tekrar sunacagim bu oneriyi
Çoook teşekkür ederim jadem anlattıklarin cok dogru ve cok güzel bir bakış açısi..evet annem de bunalttı biraz onu.dediklerimi bir bir iletecegim ❤❤❤

Masallah göktürk'e üstene birde romantik, asya' mız şanslı çıktı. Mis demişti kızlara göz kırpıyor diye, biz kondurmadık. Benim çapkın damat nerede misskokulumm
Romantizm önemli valla missin oğlan pek çapkınnn ama butun göz kırma vs maharetlerini duru icin yapiyo

Kötüyü düşünme canım.bu hastalık herkese bulaşmıyor... insAllah bulaşmamıştır baska kimseye
Biz de bugün kara çıktık..ikisi de çok mutluydu taa ki eve dönene kadar..eve dönerken Allahin belası eltim olacak kadın ile kavga ettik.bana evin icinden bagirdi evi basıma yiktiniz bu ne gürültü diye bagirdi(saat 14.30 du. Ve biz kahvalti yapıp evden çıkmıştık yeni dönüyorduk yanii yeni uyanmiş ve yalan atıyor) ben de ne diyon sen be dedim duymadı.söylüyorum ama kime anlamiyor ki gerizekali mıdır nedir dedi.ben de sensin gerizekalı deyince duydu bu sefer açtı kapıyı iki cocuk biri elimde biri kolumda.ustume yürüdü.beni dovecekmis.ben merdivendeyim..hiiic kimildamadim direk duvara yaslandim..sadece iki cocukla bana saldiracak kadar kötü müsün hakikaten ya dedim.ses.yapmadik evde.yoktuk dedim.sen kimsin sonradan geldin bana sokulup uyum saglayacagina bi de bana dikleniyorsun diye kızıyor.neyine sokulucam senin be su haline bak rezil dedim.kocasi araya girdi.kv geldi araya girdi.onlar olmasa herhalde atlardi üstüme..tam vicdansiz.ali de bıktık senden defol diye bagirdi ama cok korktu.kadinin nevri dönmüş gozleri yuvalarindan fırlamıştı.yani bu sefer ki kavgamiz aslinda "neden onla barismiyorum" hakkindaydi. Niye ona sokulmuyor musum bi dusuneyim herhalde kimsenin kuyusunu kazmiyorum diyedir.onla bir olmak demek herkesin arkasindan is cevirmek.demek ve bana uymaz uymuyor.
Ama seni dinledim..ve bugun icimden hep Allah bahardan razi olsun dedim..takmadım eskisi gibi..bi nebze daha iyiyim...
Nasil olayim..sevgililer gününü nefret dolu bi kadınla kutladım
Yukarda ozet geçtim canim

Ali eskisi gibi naif degil ya nolacak halimiz küçük ergenle bilmem

Hadi o zaman gulelim biraz
Gece gece ne güldüm keyfim yerine geldi sagolasin balımmmmm cok geriye donuk bakamadim.senin canin mi sıkkın noldu kii
civanımda atopik egzama var hasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
Gecmiş olsun civanıma kıyamam hemen gecsin gitsin insAllah
Yaaa Alllahımmmm yaa senii napmalı bilmem ki balböcegiseni tutup sevgililer gibi dönesim geldi su an
Yaa Allahımm bu gülüş ne bu gülüş neye güldün bu kadar sen..ahh ben seni napamm ahh ben seni bagrıma basam koklayammm pitircigim benim ❤❤❤❤
N Nehir8077 baharcım umut nasıl oldu ilaçlar işe yaradı mı daha iyidir inş.
@şekerpare5939 dünürcanım siz nasıl oldunuz elifcik nasıl toparlandı mı artık
Daha iyiyiz şükür ama bitmedi canım ya..hala tam iyilesme yok.benim ses yok.burun yok.cocuklarda farkli sayilmaz..Ayse yerini yadirgadi demek ahh kiyamam akli ermis yavrumun..

Sağolasın , test yapıldı çok şükür negatifler . Gelin de koku , tat yok . Vücut ağrısı var bakalım inşallah hemen atlatır . Odasından çıkmıyor, bulaşmaz inşallah kimseye

Ya ne fena ne kötü kalpli kadın huzur bozar derdi ne seninle canım kıskanıyor mu ilk bastan beri mi böyle neden bı insan bı insanla bu derece uğraşır ki ruh hastası
Sekerparem yorucu geciyo günler ya bı miktar tükendim gibi oldu öyle dinlenmeye geçtim Haydo da şeker teyzesine opucuklu sevgiler gonderiyo

zıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.

yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sanki
Olabilir detarjanda olabilir, birçok sebep olabilir. Bize soylenen beyaz tenli oldugu için, egzamaya daha yatkin demisti. Hatta bizi capaya gondermisti. Alerji testi yaptirmistik, sut ve sut urunleri tetikliyor bu ara azalt demisti. Kesme sadece cok verme demisti. Yedigi birseyde tetikliyor olabilir. Ama büyüdükçe geçiyor, kremini düzgün kullanirsan, cildinin fazla kurumasina izin vermezsen geçer.

O kendini atmalar düzelir zamanla öyle tahmin ediyorum ama emin değilim en iyi Kalppare bilir üstat ne diyorsun
Evet umursamamak lazım ama dediğin gibi yere kafa atması falan imkansız kılıyor bu durumu normal elimden alamadığı bişey için ağlayınca falan yapıyorum ben onu

Asya hanım bacaklarını sallamayı öğrendi oturup ileri geri sallıyor ona gülüyor bide tabi haydonun çiçeği içinde ayrı mutlu oldu taze aşık

Ay ay ay yerim ben onu maşallah ipek kuzusu hızlı gonzalesim benim

Ben böyle insanları anlamiyorum, bu kadar kötü olunca ne geciyor ellerine acaba. mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyor. Azıcık caba gosterse kendi mutlu olsa olmuyor sanki. Nasıl bir kadın bu, böylesi ömrumde görmedim. Ben sana ne diyeceğimi şaşırdım çözümsüz, senin adina cocuklar adına üzgünüm. Böyle insanlarla muhatap olmak zorunda olgunuz, yasam alaninizi daralttığı için. Sana sabır diliyorum tez zamanda oradan kurtulursun inşallah.

Çocuklar simdi azicik mutlu oldu, mutlu olduğu anımı hatırlıyor, yoksa yasanan tatsizligimi. Nedir simdi bu. Allah yardımcınız olsun.

Maşallah kizimiza ipek kendini çoktan belli etmisti. Ben hiç şasirmadim. Basarilarinin devamini bekliyoruz. Onun ayaciklarini yerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…