2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şekerim senin bu elti evlerden ırak ya. Allah sabır versin bir an evvel de sizi o apartmandan kurtarsın inşallah

Umarım faydası olur hayırlısı olur hakkında

Kalppare senin Ali’nin o binada nasıl kalsın naifliği. Yazık günah Allah eltine akıl versin , vicdan versin .
Ali hala naif ama gergin ve sinirli..çünkü hayati çok kısıtlı..çünkü en ufak seste kavga oluyor.ben de bıktım..o elaleme gelince cok vicdanli derdi benle..ama ben de anlayamadim o derdi..soyle diyorum söylemiyor varligim batiyormus.oyle diyor.
Bazen tükenme oluyor biraz mola ver kendine canim..biz de insaniz iki cocuk beni de yoruyor.
Eltime gelince hep böyleydi.. daha nisan bohcasi alisverisinde bana laf sokmaya basladi yeni gelinim diye sustum.ben tesetturluyum.bana ruju o seçti boyle beti benzi olmayan bir renk.ben de ya ben zaten disarda kullanmam biraz renkli olsa evde kullanacagim icin sorun olmaz deyince.ay bir bagris bagirdi.calisanlaaar ayoll bize kirmizilari dayayin yeni gelin atesli kirmizi surecekmis evde diye.halbuki kirmizi dememistim.ustune cok utangactim.rezil etmişti beni.eve gelince cok aglamistim.sonra arka planda bana alınacak cicege karisip sapsari çicek aldirmis.isteme cicegi sapsari oldugu nerde gorulmus.ayrilirken verilir o. Oglum doğdu hediye alacagina bana bir cuval eski kiyafet verdi.amma gercekten cok eski.hani baskasinin giydirdigi olur ama yeni gibidir az giyilmistir.oyle degil.bi de onlari giydirmedim diye yedi sulaleye hakkimda atip tutmus.hediye almayin giydirmiyor demis.beni seven bir akrabamiz da sen cocuga yeni bir corap mi aldin vermisin eskileri giydirmez tabi kadin demis.kii ben o akrabaya eskileri verdigini anlatmamistim.kendi anlatip kendi laf yemis.yaa birsuru sey..kv birine gitmese şekerpare izin vermiyor diyormus.ya ben ne alaka..yeter ki herkes beni kötü bilsin. Bastan cok üzüldüm bu duruma..ama simdi takmıyorum.banane isteyen istedigine inanir Allah herkese akıl fikir vermis.
Haa simdi bu kadar niye nefret ediyor dersen benden bilmiyorum.benden önce de esimi istemiyor onu kiskaniyormus.zavalli esim de cok cekmis 16 yasindan beri.

O kendini atma sebebi ya bas agrisi ya dis agrisidir diye düşünüyorum ben.bebekler genelde agrinin yerini lokal olarak algilayamiyorlar.bir yerleri agriyinca heryerleri agriyor zannediyorlarmis.gaz da olabilir.uykususuzluktan olabilir.ben ustad degilim kkiz.saglik bambaska bir mesele tahmin sadece.
Ben onlara bahsetmedim bir daha.babasi geldiginde sordu.Ali de cok korktum baba dedi sadece.korkmus belli sesinden.alinin gormesi iyi oldu.cunku onlari hep iyi hatirliyordu.ben de korkuyordum yanina cagirir da bi kötülük yapar diye.Artik Ali de tanidi.herseyde bir hayir var.Elif zaten anlamadi.

senin bu elti evlerden ırak ya. Allah sabır versin bir an evvel de sizi o apartmandan kurtarsın inşallah
Amin S Susam_tanesi susam canim.esimle yavrularimla daha huzurlu bir ev nasip etsin Mevlam..az kaldi sabrediyorum.insAllah yakinda alacagiz.

Her satırına ayrı sinirlendim Allah sana peygamber sabrı vermiş canım terbiyesiz ya aman Allahım bı insanın kalbi nasıl bu kadar kararır hiç Allah korkusu olmaz mı dolu insan işiyle boş insan kişiyle ugrasirmis boş işte o da mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyo halbuki kötü olmak çok zor iyi olmak çok kolay çokkk iki gülümse iki hoş laf iyi insansin oldu bitti entrika kendini yorar kalbini yorar çok zor yani ruh hastasiiiiii

Canim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.

Annen haklı olabilir canım bizimki de ilk beşiğin kenarından kendini çekerek kalmayı öğrendi. Bi de yürüteçte çok zaman harcıyorsa o da etkili olabilir. Onunla da kendini tutması gerekmeden kolayca ayakta sonuçta öyle sanıyor olabilir. Ben yürüteç hiç kullanmadım, sadece tuvalete girerken bırakıyoruz. Bi de sonuçta her çocuğun gelişimi farklı kimi sürünüyor kimi emekliyor kimi hiç emeklemiyor kimi direkt oturmaktan yürümeye geçiyor. Daha zamanları var. Zaten genelde 1 yaş civarı ve 13 aylık gibi yürüyorlarmış, en erken 10 aylık yürüyormuş bebekler.

Allahim az önce Ali tutmuş elifi kolaltlarından mutfaga kadar yürütmüş ay bi baktim mutfak kapısındalar ay gülmemek icin kendimi zor tuttum.oglum üstüne dusersin cok tehlikeli dedim.bir de zorla getiriyor ki ikisi de ıhhh ıhh diye yuruyor zorlanarak elifi aldim diye bir mizirdandi..rahatini bozdum hanimin

Hayatimin imtihanı galiba..bilmiyorum.ama cocuklarim ve biz daha etkilenmeden yeni bir ev diliyorum Rabbimden insAllah

Annemde öyle dedi iste cogu bebek besige tutunup kalkmayi ogreniyor. Ben besikte yatirmadigim icin karya tırmanmiyor biryere bakalim besigi salona cektim icine aticam bir süre. Canlari sagolsunda gec olsun onemli degil cok.

Canim Ali de böyleydi birden yürüdüğü icin daha diger kaslar olgunlasmamis olabilir..yani emekleyen cocugun kol kaslari nispeten guclu oluyor kendini çekip kaldırıyor.. acele etme..benim kiz da ben tutup birakirsam 3 adim atıyor o da gunde 2 3 defa.ben de zorlamıyorum zaten yuruyecek.takilma. her cocugun her insanda oldugu gibi ileri oldugu alanlar farklıdır.kimi daha atletik olur kimi daha konuskan kimi ise sessiz olur ama matematigi güçlü olur mesela.yani ornekler çoğaltılabilir.yani simdi bir anne oglum niye sessiz diye dertlenirken digeri ay oglum cok konusuyor ama icraat yok sayilari bile ogrenemedi diyebilir.halbuki biri sayisalci biri sozelci belki de.simdi bizim bebeler gorunurde dogdu ama daha doğmadı hala su haldeler -->
Bakalim herbirinin huyu suyu nasil olacak nelere yetenekleri olacak göreceğiz

Aynen canim bakalim artık :) dedigim gibi saglik olsunda gec olsun. Annemede boyle dedim o da sen yoruluyorsun boylede diyor Annelik iste

Kızlar ipek bu aralar sürekli kulağını tutuyor özellikle sol kulağını. saçları gıdıklandırıyor diye düşünüyordum ama babası da fark etmiş acaba bir sıkıntı olabilir mi? tecrübeli annelerden özellikle yorum bekliyorum cuma günü doktor kontrolümüz var sorcam ama yine de bir sorayım dedim.

Ali ve Esila aynı kafa Haydo surekli onun kucağında bı oraya taşıyor bı buraya yürütüyo güreşiyo

Susamcim uykusu gelen çocuk kulağını tutar hatta cekistirir kulak saç ne varsa tutar diş çıkaran çocuk kulağını tutar bir de boğaz ve kulak enfeksiyonu ağrı yaptığı icin kulağını tutar enfeksiyondan şüphen yoksa diş ve uykudan olabilir

Teşekkür ederim aslıcım. Enfeksiyon olsa ateş olurdu di mi? Uyku değil de diş olabilir.

sagolasin canim aldım hemen sürdüm sabah
Sağolasın , test yapıldı çok şükür negatifler . Gelin de koku , tat yok . Vücut ağrısı var bakalım inşallah hemen atlatır . Odasından çıkmıyor, bulaşmaz inşallah kimseye
bulaşmaz canim inşallah o da hemen atlatacaktır
Küçük banu alkanım benim sağol teyzesi
ya ama aşık olunur nasıl güzelsin. gaza getiriyorsunuz valla kız anneleri. napalim bi de kiz icin mi deneyelim (saka saka bunyem kaldirmiyor )
çok sağol canim. deterjanı da değiştireyim ben nolur nolmaz
Allah ıslah etsin o.kadini. ne sinir ya. sende de iyi sabır var şekerparem ne diyim tez zamanda kurtulursunuz insallah
kelimesi kelimesine katılıyorum. kötü olmak daha mesai ister zordur iyi olmak mutlu olmak öyle değil ki. ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin.
yurutecten kaynaklı olabilir bu durum canim ve annen hakli. kilo tamam bizde de var ama kaslar kuvvetlendikçe hareket kabiliyeti de gelişiyor. azcik düşsün totosunun üstüne birseycik olmas
ahahaha allahım bizde hiç öyle durumlar yok kafasında araba sürüyor daha çok ya da kaçıyor kardeşinden ama alim ne tatlı ya masallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…