Aşk her yaşta güzel demekki
Şekerim senin bu elti evlerden ırak ya. Allah sabır versin bir an evvel de sizi o apartmandan kurtarsın inşallahKötüyü düşünme canım.bu hastalık herkese bulaşmıyor... insAllah bulaşmamıştır baska kimseye
Biz de bugün kara çıktık..ikisi de çok mutluydu taa ki eve dönene kadar..eve dönerken Allahin belası eltim olacak kadın ile kavga ettik.bana evin icinden bagirdi evi basıma yiktiniz bu ne gürültü diye bagirdi(saat 14.30 du. Ve biz kahvalti yapıp evden çıkmıştık yeni dönüyorduk yanii yeni uyanmiş ve yalan atıyor) ben de ne diyon sen be dedim duymadı.söylüyorum ama kime anlamiyor ki gerizekali mıdır nedir dedi.ben de sensin gerizekalı deyince duydu bu sefer açtı kapıyı iki cocuk biri elimde biri kolumda.ustume yürüdü.beni dovecekmis.ben merdivendeyim..hiiic kimildamadim direk duvara yaslandim..sadece iki cocukla bana saldiracak kadar kötü müsün hakikaten ya dedim.ses.yapmadik evde.yoktuk dedim.sen kimsin sonradan geldin bana sokulup uyum saglayacagina bi de bana dikleniyorsun diye kızıyor.neyine sokulucam senin be su haline bak rezil dedim.kocasi araya girdi.kv geldi araya girdi.onlar olmasa herhalde atlardi üstüme..tam vicdansiz.ali de bıktık senden defol diye bagirdi ama cok korktu.kadinin nevri dönmüş gozleri yuvalarindan fırlamıştı.yani bu sefer ki kavgamiz aslinda "neden onla barismiyorum" hakkindaydi. Niye ona sokulmuyor musumbi dusuneyim herhalde kimsenin kuyusunu kazmiyorum diyedir.onla bir olmak demek herkesin arkasindan is cevirmek.demek ve bana uymaz uymuyor.
Ama seni dinledim..ve bugun icimden hep Allah bahardan razi olsun dedim..takmadım eskisi gibi..bi nebze daha iyiyim...
Nasil olayim..sevgililer gününü nefret dolu bi kadınla kutladım
Yukarda ozet geçtim canim
Ali eskisi gibi naif degil yanolacak halimiz küçük ergenle bilmem
Ama ne göz kırpmaMasallah göktürk'e üstene birde romantik, asya' mız şanslı çıktı. Mis demişti kızlara göz kırpıyor diye, biz kondurmadık. Benim çapkın damat nerede@misskokulumm
Ay ay ay yerim ben onu maşallah ipek kuzusuhızlı gonzalesim benim
Teşekkürler teyzeleri inşallah yazın kırlarda bahçelerde sahil kenarlarında yürürlerMaşallah kizimiza ipek kendini çoktan belli etmisti. Ben hiç şasirmadim. Basarilarinin devamini bekliyoruz. Onun ayaciklarini yerim ben.
Umarım faydası olur hayırlısı olur hakkındaJadem onu da dedim aslında önerdim.jadem inan o kadar ustune varmiyoruz.ters tepmesin diye.hatta derdini anlattigi kisi benim genelde.tekrar sunacagim bu oneriyi
Çoook teşekkür ederim jadem anlattıklarin cok dogru ve cok güzel bir bakış açısi..evet annem de bunalttı biraz onu.dediklerimi bir bir iletecegim ❤❤❤
Ali hala naif ama gergin ve sinirli..çünkü hayati çok kısıtlı..çünkü en ufak seste kavga oluyor.ben de bıktım..o elaleme gelince cok vicdanli derdi benle..ama ben de anlayamadim o derdi..soyle diyorum söylemiyor varligim batiyormus.oyle diyor.Kalppare senin Ali’nin o binada nasıl kalsın naifliği. Yazık günah Allah eltine akıl versin , vicdan versin .
Bazen tükenme oluyor biraz mola ver kendine canim..biz de insanizYa ne fena ne kötü kalpli kadın huzur bozar derdi ne seninle canım kıskanıyor mu ilk bastan beri mi böyle neden bı insan bı insanla bu derece uğraşır ki ruh hastası
Sekerparem yorucu geciyo günler ya bı miktar tükendim gibi oldu öyle dinlenmeye geçtimHaydo da şeker teyzesine opucuklu sevgiler gonderiyo
O kendini atma sebebi ya bas agrisi ya dis agrisidir diye düşünüyorum ben.bebekler genelde agrinin yerini lokal olarak algilayamiyorlar.bir yerleri agriyinca heryerleri agriyor zannediyorlarmis.gaz da olabilir.uykususuzluktan olabilir.ben ustad degilim kkiz.saglik bambaska bir meseleO kendini atmalar düzelir zamanla öyle tahmin ediyorum ama emin değilimen iyi Kalppare bilir üstat ne diyorsun
Evet umursamamak lazım ama dediğin gibi yere kafa atması falan imkansız kılıyor bu durumu normal elimden alamadığı bişey için ağlayınca falan yapıyorum ben onu
Asya hanım bacaklarını sallamayı öğrendi oturup ileri geri sallıyor ona gülüyor bidetabi haydonun çiçeği içinde ayrı mutlu oldu taze aşık
Ben onlara bahsetmedim bir daha.babasi geldiginde sordu.Ali de cok korktum baba dedi sadece.korkmus belli sesinden.alinin gormesi iyi oldu.cunku onlari hep iyi hatirliyordu.ben de korkuyordum yanina cagirir da bi kötülük yapar diye.Artik Ali de tanidi.herseyde bir hayir var.Elif zaten anlamadi.Ben böyle insanları anlamiyorum, bu kadar kötü olunca ne geciyor ellerine acaba. mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyor. Azıcık caba gosterse kendi mutlu olsa olmuyor sanki. Nasıl bir kadın bu, böylesi ömrumde görmedim. Ben sana ne diyeceğimi şaşırdım çözümsüz, senin adina cocuklar adına üzgünüm. Böyle insanlarla muhatap olmak zorunda olgunuz, yasam alaninizi daralttığı için. Sana sabır diliyorum tez zamanda oradan kurtulursun inşallah.
Çocuklar simdi azicik mutlu oldu, mutlu olduğu anımı hatırlıyor, yoksa yasanan tatsizligimi. Nedir simdi bu. Allah yardımcınız olsun.
Her satırına ayrı sinirlendim Allah sana peygamber sabrı vermiş canım terbiyesiz ya aman Allahım bı insanın kalbi nasıl bu kadar kararır hiç Allah korkusu olmaz mı dolu insan işiyle boş insan kişiyle ugrasirmis boş işte o da mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyo halbuki kötü olmak çok zor iyi olmak çok kolay çokkk iki gülümse iki hoş laf iyi insansin oldu bitti entrika kendini yorar kalbini yorar çok zor yani ruh hastasiiiiiiAli hala naif ama gergin ve sinirli..çünkü hayati çok kısıtlı..çünkü en ufak seste kavga oluyor.ben de bıktım..o elaleme gelince cok vicdanli derdi benle..ama ben de anlayamadim o derdi..soyle diyorum söylemiyor varligim batiyormus.oyle diyor.
Bazen tükenme oluyor biraz mola ver kendine canim..biz de insaniziki cocuk beni de yoruyor.
Eltime gelince hep böyleydi.. daha nisan bohcasi alisverisinde bana laf sokmaya basladi yeni gelinim diye sustum.ben tesetturluyum.bana ruju o seçti boyle beti benzi olmayan bir renk.ben de ya ben zaten disarda kullanmam biraz renkli olsa evde kullanacagim icin sorun olmaz deyince.ay bir bagris bagirdi.calisanlaaar ayoll bize kirmizilari dayayin yeni gelin atesli kirmizi surecekmis evde diye.halbuki kirmizi dememistim.ustune cok utangactim.rezil etmişti beni.eve gelince cok aglamistim.sonra arka planda bana alınacak cicege karisip sapsari çicek aldirmis.isteme cicegi sapsari oldugu nerde gorulmus.ayrilirken verilir o. Oglum doğdu hediye alacagina bana bir cuval eski kiyafet verdi.amma gercekten cok eski.hani baskasinin giydirdigi olur ama yeni gibidir az giyilmistir.oyle degil.bi de onlari giydirmedim diye yedi sulaleye hakkimda atip tutmus.hediye almayin giydirmiyor demis.beni seven bir akrabamiz da sen cocuga yeni bir corap mi aldin vermisin eskileri giydirmez tabi kadin demis.kii ben o akrabaya eskileri verdigini anlatmamistim.kendi anlatip kendi laf yemis.yaa birsuru sey..kv birine gitmese şekerpare izin vermiyor diyormus.ya ben ne alaka..yeter ki herkes beni kötü bilsin. Bastan cok üzüldüm bu duruma..ama simdi takmıyorum.banane isteyen istedigine inanir Allah herkese akıl fikir vermis.
Haa simdi bu kadar niye nefret ediyor dersen benden bilmiyorum.benden önce de esimi istemiyor onu kiskaniyormus.zavalli esim de cok cekmis 16 yasindan beri.
O kendini atma sebebi ya bas agrisi ya dis agrisidir diye düşünüyorum ben.bebekler genelde agrinin yerini lokal olarak algilayamiyorlar.bir yerleri agriyinca heryerleri agriyor zannediyorlarmis.gaz da olabilir.uykususuzluktan olabilir.ben ustad degilim kkiz.saglik bambaska bir meseletahmin sadece.
Ben onlara bahsetmedim bir daha.babasi geldiginde sordu.Ali de cok korktum baba dedi sadece.korkmus belli sesinden.alinin gormesi iyi oldu.cunku onlari hep iyi hatirliyordu.ben de korkuyordum yanina cagirir da bi kötülük yapar diye.Artik Ali de tanidi.herseyde bir hayir var.Elif zaten anlamadi.
senin bu elti evlerden ırak ya. Allah sabır versin bir an evvel de sizi o apartmandan kurtarsın inşallah
Amin S Susam_tanesi susam canim.esimle yavrularimla daha huzurlu bir ev nasip etsin Mevlam..az kaldi sabrediyorum.insAllah yakinda alacagiz.
Canim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.Amin inşallah canım. Siz de evinize hoşgeldiniz. Ayşe de bir kaç güne alışır evine tekrar. Umarım bu gece iyi uyur da sen de dinlenirsin çok yorulmuşsun. Uyumazsa da alır yanına yatırırsın. Yanında uyuyorsa o da güzel. İpek yanımızda yattığında dönüp yeterli yer olmadığı için bize deyince uyanıyor. Hatta biz yeni yatak aldık tek kişilik. Yan yana 3 kişilik yatak yapıp yatıcazdaha gelmedi bakalım meraktayım o zaman uyuyabilecek mi
Sağol canım. Bizim kız da karya gibi hızlı çıkanlardan. Sizin devamı geldi mi yürümelerin? Bizimki baya ara verdi şimdi tekrar başladı. Düşmemeyi öğrenene kadar ara verdi galiba.
Annen haklı olabilir canım bizimki de ilk beşiğin kenarından kendini çekerek kalmayı öğrendi. Bi de yürüteçte çok zaman harcıyorsa o da etkili olabilir. Onunla da kendini tutması gerekmeden kolayca ayakta sonuçta öyle sanıyor olabilir. Ben yürüteç hiç kullanmadım, sadece tuvalete girerken bırakıyoruz. Bi de sonuçta her çocuğun gelişimi farklı kimi sürünüyor kimi emekliyor kimi hiç emeklemiyor kimi direkt oturmaktan yürümeye geçiyor. Daha zamanları var. Zaten genelde 1 yaş civarı ve 13 aylık gibi yürüyorlarmış, en erken 10 aylık yürüyormuş bebekler.Canim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.
Hayatimin imtihanı galiba..bilmiyorum.ama cocuklarim ve biz daha etkilenmeden yeni bir ev diliyorum Rabbimden insAllahHer satırına ayrı sinirlendim Allah sana peygamber sabrı vermiş canım terbiyesiz ya aman Allahım bı insanın kalbi nasıl bu kadar kararır hiç Allah korkusu olmaz mı dolu insan işiyle boş insan kişiyle ugrasirmis boş işte o da mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyo halbuki kötü olmak çok zor iyi olmak çok kolay çokkk iki gülümse iki hoş laf iyi insansin oldu bitti entrika kendini yorar kalbini yorar çok zor yani ruh hastasiiiiii
Annemde öyle dedi iste cogu bebek besige tutunup kalkmayi ogreniyor. Ben besikte yatirmadigim icin karya tırmanmiyor biryereAnnen haklı olabilir canım bizimki de ilk beşiğin kenarından kendini çekerek kalmayı öğrendi. Bi de yürüteçte çok zaman harcıyorsa o da etkili olabilir. Onunla da kendini tutması gerekmeden kolayca ayakta sonuçta öyle sanıyor olabilir. Ben yürüteç hiç kullanmadım, sadece tuvalete girerken bırakıyoruz. Bi de sonuçta her çocuğun gelişimi farklı kimi sürünüyor kimi emekliyor kimi hiç emeklemiyor kimi direkt oturmaktan yürümeye geçiyor. Daha zamanları var. Zaten genelde 1 yaş civarı ve 13 aylık gibi yürüyorlarmış, en erken 10 aylık yürüyormuş bebekler.
Canim Ali de böyleydi birden yürüdüğü icin daha diger kaslar olgunlasmamis olabilir..yani emekleyen cocugun kol kaslari nispeten guclu oluyor kendini çekip kaldırıyor.. acele etme..benim kiz da ben tutup birakirsam 3 adim atıyor o da gunde 2 3 defa.ben de zorlamıyorum zaten yuruyecek.takilma. her cocugun her insanda oldugu gibi ileri oldugu alanlar farklıdır.kimi daha atletik olur kimi daha konuskan kimi ise sessiz olur ama matematigi güçlü olur mesela.yani ornekler çoğaltılabilir.yani simdi bir anne oglum niye sessiz diye dertlenirken digeri ay oglum cok konusuyor ama icraat yok sayilari bile ogrenemedi diyebilir.halbuki biri sayisalci biri sozelci belki de.simdi bizim bebeler gorunurde dogdu ama daha doğmadı hala su haldeler -->Canim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.
Aynen canim bakalim artık :) dedigim gibi saglik olsunda gec olsun. Annemede boyle dedim o da sen yoruluyorsun boylede diyorCanim Ali de böyleydi birden yürüdüğü icin daha diger kaslar olgunlasmamis olabilir..yani emekleyen cocugun kol kaslari nispeten guclu oluyor kendini çekip kaldırıyor.. acele etme..benim kiz da ben tutup birakirsam 3 adim atıyor o da gunde 2 3 defa.ben de zorlamıyorum zaten yuruyecek.takilma. her cocugun her insanda oldugu gibi ileri oldugu alanlar farklıdır.kimi daha atletik olur kimi daha konuskan kimi ise sessiz olur ama matematigi güçlü olur mesela.yani ornekler çoğaltılabilir.yani simdi bir anne oglum niye sessiz diye dertlenirken digeri ay oglum cok konusuyor ama icraat yok sayilari bile ogrenemedi diyebilir.halbuki biri sayisalci biri sozelci belki de.simdi bizim bebeler gorunurde dogdu ama daha doğmadı hala su haldeler -->
Bakalim herbirinin huyu suyu nasil olacak nelere yetenekleri olacak göreceğiz
Ali ve Esila aynı kafa Haydo surekli onun kucağında bı oraya taşıyor bı buraya yürütüyo güreşiyoAllahim az önce Ali tutmuş elifi kolaltlarından mutfaga kadar yürütmüşay bi baktim mutfak kapısındalar ay gülmemek icin kendimi zor tuttum.oglum üstüne dusersin cok tehlikeli dedim.bir de zorla getiriyor ki ikisi de ıhhh ıhh diye yuruyor zorlanarak elifi aldim diye bir mizirdandi..rahatini bozdum hanimin
Susamcim uykusu gelen çocuk kulağını tutar hatta cekistirir kulak saç ne varsa tutarKızlar ipek bu aralar sürekli kulağını tutuyor özellikle sol kulağını. saçları gıdıklandırıyor diye düşünüyordum ama babası da fark etmiş acaba bir sıkıntı olabilir mi? tecrübeli annelerden özellikle yorum bekliyorum cuma günü doktor kontrolümüz var sorcam ama yine de bir sorayım dedim.
Teşekkür ederim aslıcım. Enfeksiyon olsa ateş olurdu di mi? Uyku değil de diş olabilir.Susamcim uykusu gelen çocuk kulağını tutar hatta cekistirir kulak saç ne varsa tutardiş çıkaran çocuk kulağını tutar bir de boğaz ve kulak enfeksiyonu ağrı yaptığı icin kulağını tutar enfeksiyondan şüphen yoksa diş ve uykudan olabilir
sagolasin canim aldım hemen sürdüm sabahGece gece ne güldüm keyfim yerine geldi sagolasin balımmmmmcok geriye donuk bakamadim.senin canin mi sıkkın noldu kii
Gecmiş olsun civanıma kıyamam hemen gecsin gitsin insAllah
Yaaa Alllahımmmmyaa senii napmalı bilmem ki balböcegi seni tutup sevgililer gibi dönesim geldi su an
Yaa Allahımm bu gülüş ne bu gülüş neye güldün bu kadar sen..ahh ben seni napamm ahh ben seni bagrıma basam koklayammm pitircigim benim ❤❤❤❤
Daha iyiyiz şükür ama bitmedi canım ya..hala tam iyilesme yok.benim ses yok.burun yok.cocuklarda farkli sayilmaz..Ayse yerini yadirgadi demek ahh kiyamam akli ermis yavrumun..
bulaşmaz canim inşallah o da hemen atlatacaktırSağolasın , test yapıldı çok şükür negatifler . Gelin de koku , tat yok . Vücut ağrısı var bakalım inşallah hemen atlatır . Odasından çıkmıyor, bulaşmaz inşallah kimseye
ya ama aşık olunur nasıl güzelsin. gaza getiriyorsunuz valla kız anneleri. napalim bi de kiz icin mi deneyelimKüçük banu alkanım benimsağol teyzesi
çok sağol canim. deterjanı da değiştireyim ben nolur nolmazOlabilir detarjanda olabilir, birçok sebep olabilir. Bize soylenen beyaz tenli oldugu için, egzamaya daha yatkin demisti. Hatta bizi capaya gondermisti. Alerji testi yaptirmistik, sut ve sut urunleri tetikliyor bu ara azalt demisti. Kesme sadece cok verme demisti. Yedigi birseyde tetikliyor olabilir. Ama büyüdükçe geçiyor, kremini düzgün kullanirsan, cildinin fazla kurumasina izin vermezsen geçer.
Allah ıslah etsin o.kadini. ne sinir ya. sende de iyi sabır var şekerparem ne diyim tez zamanda kurtulursunuz insallahAli hala naif ama gergin ve sinirli..çünkü hayati çok kısıtlı..çünkü en ufak seste kavga oluyor.ben de bıktım..o elaleme gelince cok vicdanli derdi benle..ama ben de anlayamadim o derdi..soyle diyorum söylemiyor varligim batiyormus.oyle diyor.
Bazen tükenme oluyor biraz mola ver kendine canim..biz de insaniziki cocuk beni de yoruyor.
Eltime gelince hep böyleydi.. daha nisan bohcasi alisverisinde bana laf sokmaya basladi yeni gelinim diye sustum.ben tesetturluyum.bana ruju o seçti boyle beti benzi olmayan bir renk.ben de ya ben zaten disarda kullanmam biraz renkli olsa evde kullanacagim icin sorun olmaz deyince.ay bir bagris bagirdi.calisanlaaar ayoll bize kirmizilari dayayin yeni gelin atesli kirmizi surecekmis evde diye.halbuki kirmizi dememistim.ustune cok utangactim.rezil etmişti beni.eve gelince cok aglamistim.sonra arka planda bana alınacak cicege karisip sapsari çicek aldirmis.isteme cicegi sapsari oldugu nerde gorulmus.ayrilirken verilir o. Oglum doğdu hediye alacagina bana bir cuval eski kiyafet verdi.amma gercekten cok eski.hani baskasinin giydirdigi olur ama yeni gibidir az giyilmistir.oyle degil.bi de onlari giydirmedim diye yedi sulaleye hakkimda atip tutmus.hediye almayin giydirmiyor demis.beni seven bir akrabamiz da sen cocuga yeni bir corap mi aldin vermisin eskileri giydirmez tabi kadin demis.kii ben o akrabaya eskileri verdigini anlatmamistim.kendi anlatip kendi laf yemis.yaa birsuru sey..kv birine gitmese şekerpare izin vermiyor diyormus.ya ben ne alaka..yeter ki herkes beni kötü bilsin. Bastan cok üzüldüm bu duruma..ama simdi takmıyorum.banane isteyen istedigine inanir Allah herkese akıl fikir vermis.
Haa simdi bu kadar niye nefret ediyor dersen benden bilmiyorum.benden önce de esimi istemiyor onu kiskaniyormus.zavalli esim de cok cekmis 16 yasindan beri.
O kendini atma sebebi ya bas agrisi ya dis agrisidir diye düşünüyorum ben.bebekler genelde agrinin yerini lokal olarak algilayamiyorlar.bir yerleri agriyinca heryerleri agriyor zannediyorlarmis.gaz da olabilir.uykususuzluktan olabilir.ben ustad degilim kkiz.saglik bambaska bir meseletahmin sadece.
Ben onlara bahsetmedim bir daha.babasi geldiginde sordu.Ali de cok korktum baba dedi sadece.korkmus belli sesinden.alinin gormesi iyi oldu.cunku onlari hep iyi hatirliyordu.ben de korkuyordum yanina cagirir da bi kötülük yapar diye.Artik Ali de tanidi.herseyde bir hayir var.Elif zaten anlamadi.
senin bu elti evlerden ırak ya. Allah sabır versin bir an evvel de sizi o apartmandan kurtarsın inşallah
Amin S Susam_tanesi susam canim.esimle yavrularimla daha huzurlu bir ev nasip etsin Mevlam..az kaldi sabrediyorum.insAllah yakinda alacagiz.
kelimesi kelimesine katılıyorum. kötü olmak daha mesai ister zordur iyi olmak mutlu olmak öyle değil ki. ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin.Her satırına ayrı sinirlendim Allah sana peygamber sabrı vermiş canım terbiyesiz ya aman Allahım bı insanın kalbi nasıl bu kadar kararır hiç Allah korkusu olmaz mı dolu insan işiyle boş insan kişiyle ugrasirmis boş işte o da mutsuz ve herkes mutsuz olsun istiyo halbuki kötü olmak çok zor iyi olmak çok kolay çokkk iki gülümse iki hoş laf iyi insansin oldu bitti entrika kendini yorar kalbini yorar çok zor yani ruh hastasiiiiii
yurutecten kaynaklı olabilir bu durum canim ve annen hakli. kilo tamam bizde de var ama kaslar kuvvetlendikçe hareket kabiliyeti de gelişiyor. azcik düşsün totosunun üstüne birseycik olmasCanim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.
ahahaha allahım bizde hiç öyle durumlar yok kafasında araba sürüyor daha çok ya da kaçıyor kardeşinden ama alim ne tatlı ya masallah onaAllahim az önce Ali tutmuş elifi kolaltlarından mutfaga kadar yürütmüşay bi baktim mutfak kapısındalar ay gülmemek icin kendimi zor tuttum.oglum üstüne dusersin cok tehlikeli dedim.bir de zorla getiriyor ki ikisi de ıhhh ıhh diye yuruyor zorlanarak elifi aldim diye bir mizirdandi..rahatini bozdum hanimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?