2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah gözü dönmüş cani ya Allahın belası ya kendigalinde yaşayamayan mutsuz mahluk sen neden taşınmıyordun şekerparem ya bu kadın çok korkunç bi kadın kafayı senle bozmuş

Bacaklarını sallıyor ileri geri diye mutlu oluyor bazen oynuyor be kendi kendine bıdığım yemek serbest

ahahaha allahım bizde hiç öyle durumlar yok kafasında araba sürüyor daha çok ya da kaçıyor kardeşinden ama alim ne tatlı ya masallah ona
Bizde de ilk defa oldu.araları 3 yas pek kaldiramiyor ali hani soyle 4 5 yas olsa kaldirir belki de.biraz Elif de basladi ya kendi kendine yurumeye demek ki abisine cok yük vermedi ki Ali yürüttü.esim yürüme arkadasi da almadik biz bu cocuklara hic diyordu dun aksam..haber vereyim.gerek kalmadi Elif buldu arkadasini saka bi yana ikaz ettim bir daha yapma diye.korktum duser falan üstüne Allah korusun.Arelime bak sen demek kafasina araba sürüyor kiyamam ya Ali de yapıyordu onu bir ara.
Allah ıslah etsin o.kadini. ne sinir ya. sende de iyi sabır var şekerparem ne diyim tez zamanda kurtulursunuz insallah
Ben de kendime ne sabır var diyorum..çünkü esime güveniyorum.ilk gunden beri bu kadinin sagliksiz bir ruha sahip oldugunu uzak durmami soyledi ben inanmadim sansimi zorladim iyi davranirsam iyilik gorururum sandim.adam hakli çıktı. Simdi de bunla ugrasilmaz.gozu kör..ne yapacagi belli olmaz.disimizi sıkalım diyor.bende çocuklarım icin elimden geldigince gecistiriyorum.. buradan gidecegim günü sayiyorum.ama cevap da veriyourm altta kalmıyorum. Kv de kızıyor niye onu kaaale aliyormusum niye cevap veriyormusum birakaymisim kendi kendine kudursunmus.iyi de yeter artik kadin bana tonla hakaret edecek ben de susacagim.yok artik. Zatrn cogunu duymazdan geliyorum.siz sahitsiniz. Sırf cocukalrimjn huzuru kacmasin diye. Cocukalr o asagida bagirirken bisey anlamiyor ama ben bagirinca korkuyor.ne gerek var yavrularimin huzurunu kacirayim.yazik degil mi? Allah a sığınıyorum seytandan Rabbime sigindiigm gibi bu seytan kiliklidan da Rabbime siginiyorum yine.

dişten de olabilir canim, ne zaman dişleri zorlasa kulaklarını çekerdi bizimkiler de. şimdilerde Asım, iki kulağını tutup çekiyor. ayrı olarak ates, huysuzluk varsa enfeksiyon olabilir tabi.

bu arada benim tatli gelinim yürümeyi ilerlemiş mi iyice, kocaman bir masallah ona.

Bacaklarını sallıyor ileri geri diye mutlu oluyor bazen oynuyor be kendi kendine bıdığım yemek serbest
Yaaa dün gece haydo da Asyam da icimi actı minik sevgi pitirciklarim benim ya o ayak sallamalarini yerim
Ah gözü dönmüş cani ya Allahın belası ya kendigalinde yaşayamayan mutsuz mahluk sen neden taşınmıyordun şekerparem ya bu kadın çok korkunç bi kadın kafayı senle bozmuş
Ya hatırlıyor musunuz bilmem hamileyken de dovmeye kalkisti.esim tuttu.karnima karnima burup bebegimi oldurecekmis.simdi de kolumdan kizimi dusurecekti biliyorum.hasetligi kizima.kizim olmasini cekemiyor.kocasi kiz istiyor.ama o alkolune ara veremedigi icin hamile kalmak istemiyor benim de kizim var diye kiskaniyor catliyor. Biz burdan gidemiyoruz cunku su an maddi olarak bu cok zor.ama bakalim insAllah yakında cikacagiz diye umuyorum.

Kalppare kuzum, inşallah kısa sürede oradan taşının. biraz da şartları zorlayın olmadi, 1 sene sonra degil de 6 ay sonra taşının. çok zor çünkü, sürekli hir gur yasamak. hastalıkların en büyük sebebi stres, sıkıntı. saglik da gidince geri gelmiyor maalesef. o yüzden daha fazla sizi yıpratmadan huzurlu olacagin bir yere tasjnirsiniz inşallah.

Canım karyam sonuç odaklı hiç kademe istemiyor resmen direk yürüyüm istiyor

Sağol dünürüm. Ateş pek yok ama huysuzluk da demiyim sinir var biraz senin tatlı gelinin özellikle telefonu vermediğimde çok sinirlenmeye başladı çok ağlıyor ve yere kapaklanıp küs gibi yapıyor. Çok gülesim geliyor böyle yapınca video foto yalan oldu artık çook zor çekiyorum. Babasınınkine değil özellikle benimkine yapıyor. Hep benden görüntülü konuşma yapıyoruz anneanne ve teyzeyle sanırım ondan oldu.

Kötü üstü kötü bir insan. Başka açıklama yok. Allah ona es kaza bir çocuk vermiş başka da vermesin böyle anne olmaz. Beddua oldu benimki ama hakkediyor. Bol sabır sana

Kalppare ah canim bu kadin gerçekten tam ruh hastasi bosver ya ne diyorsa desin duymazdan gel kendi kendine konussun dursun. Kiskaniyor bence ama hastalik boyutuna ulasmis. Ne insanlar var ya gercekten. Esi birsey diyemiyor mu
Eşi ilk defa biseyler dedi i da evdeyken.yuksek sesle bagristiklari icin duydum.ya cocuklar var napiyorsun sen falan dedi.o da banane ya onun çocuklarından bananeee diye bagiriyor..yapmasaydi cocuk banane diye bagiriyor.kafa gidik.
Aynen canim bakalim artık :) dedigim gibi saglik olsunda gec olsun. Annemede boyle dedim o da sen yoruluyorsun boylede diyor Annelik iste
Ben yanarım kuzuma...kuzum yanar kuzusunaa
Canim.arkadaslar yeterli bilgiyi vermis.sadece sunu ekleyeyim enfeksiyon ise kulaktan akıntı olur kotu koku olur.ates olur.
Ali ve Esila aynı kafa Haydo surekli onun kucağında bı oraya taşıyor bı buraya yürütüyo güreşiyo
Yaa kıyamam Ali ilk defa yapti bu hareketi normalde yapamiyordu.ben de sasirdim kizin adi Esila demek ne hos bir isim ben de düşünmüştüm ama biz Erva olsun istedik.Ervayi da soylemekte zorlananlar oldu yanına Elif ekledik.erva elif oldu genelde erva diyoruz.ama babasi israrla erva elif diyor bazen ben elif diyorum.karisik oldu biraz

romantik damat sevgililer gününü unutmamış. Küçük beyde herşey var, maşallah ona. Çokta sevimli Allahım korusun onu. Hep mutlu olsun yavrum. Öpüyorum onu ısırmalık yanaklardan kıyamadım.

Sağol canım. Yok enfeksiyon değildir o zaman. Yine de doktor muayene etmişti geçen defa yine eder herhalde o zaman daha iyi anlarız.

romantik damat sevgililer gününü unutmamış. Küçük beyde herşey var, maşallah ona. Çokta sevimli Allahım korusun onu. Hep mutlu olsun yavrum. Öpüyorum onu ısırmalık yanaklardan kıyamadım.
sagolasin bahar teyzesi, ben de öpüyorum boncuk gözlüklerimi, 41 kere maşallah onlara.

Umuyorum 1 seneye çikarız diye ama kv esimi doldurmaya baslamis bile.beni yalniz mi birakacaksiniz.giderek ona zafer kazandiracaksiniz.bana diyor ki pes etme o gitsin falan.dedim anne ya savasta miyiz? pes etme falan dedim ben huzursuzlukta yasayamam. aman biz de sizle geliriz diyro bu sefer.ben de siz de yakina tasinin dyorum.yok dubleks aliriz biz de destek oluruz diyor.çilem dolmuyor yani.esime dedim.valla kusura bakma ben yeterince bir arada yasadim.rahat nefes almak istiyorum.kv de bana neler cektirdi amaaan amaaan..odalara kapanir kendi kendine kuser neden soylemez 3 gun ac yatar falan bloften.soruyoruz bisey de yok.ayni eltim gibi huylari benziyor zaten.burclari bile aynı.

Kötü üstü kötü bir insan. Başka açıklama yok. Allah ona es kaza bir çocuk vermiş başka da vermesin böyle anne olmaz. Beddua oldu benimki ama hakkediyor. Bol sabır sana

O çocuk simdi 16 yasinda.dun annesine bagiriyor.kabahat sende.ne satasiyorsun durduk yere kadina diye bagirmis kv soyledi.

o sinir galiba dönemsel bir sey. yani insallah öyledir. karakterse nisan anneleri olarak topluca yandığımizin resmidir.

kusmelerini sevsinler ipek kusumun, ne ara büyüdüler de böyle numaralara basladi ya bunlar. içim bir kaynıyor bazen, soyle sıka sıka sarılmak istiyorum ama daha da kıyamıyorum. zaten de istemiyor sıkılmak, mızıkliyor minik sıpa. ☺☺

kayinvaliden dolduruyorsa, eşinle açık açık otur konuş, psikolojinin ne kadar önemli olduğunu anlat, bak simdi anlamazsın sonradan cikar şekerim parem. Allah korusun. niye sen cocuklarin en güzel yıllarınizi bu şekilde geçireceksiniz. evin dar olur katlanırsın, güzel ısınmaz katlanırsın, muhiti beğenmezsen vs vs. az çok herkes yaşar, kapini kapatırsın icerde huzurla durursun, ama bu başka bir şey, kapını kapatsan bacadan giriyor, sesiyle huzurunu bozuyor. huzur herseyden önemli.

Allah yardimcin olsun, ben olsam kesin bir takvim belirlerdim de ona göre sayılı gün çabuk geçer hesabi, bilirdim sureyi. aklima geldikçe dua edeceğim sana, jnsallah kisa sürede kurtulun canim oradan.

Ay yok yok bu sefer burası kv min evi diye gelir melir amaaan allah korusun. Fazla yakınlık problemleri de getiriyor. Bak dışarı çıkıyorsun uğramam gerekli diye kaç saat ayırmadan çıkamıyorsun. İlla düşünmen gerekiyor.

Burçları ne merak ettim
Yaa aynen benim de ondan gülesim geliyor ya. Sen daha bebeksin kocaman çocuk gibi küsmeyi nerden öğrendin diye bi de korktuğu zaman bacaklarıma sarılıp arkama saklanıyor. Tamam bu içgüdüsel bişey hayatta kalmak için korkması gerekiyor ama ya küsmek. Hey yarabbim diyorum nasıl da her gün bişeyler öğreniyor

Benimki seviyor sıkıştırıyorum öpüyorum bayılıyor mest oluyor. Babası da çok yapıyor. O da öğrenmiş bebeğine yapıyor. Sarılıyor ayy oyy diyor minnoş minnoş sesler çıkarıyor. Eriyorum yaa

Amin canım..dua edecek olmaz cok değerli benim için
Şimdilik biraz muallak olmakla birlikte bazi planlar var aklımızda.ya burayi kiraya verip baska yere kiraya cikmayi düşündük ama bu kadın kiraciyi da tutmamis yillarca giren kaçmış.4 katı tek basina yasamak istiyior. O zaman da ömrümüz kiralarda gecer.bir de çıkarsak iyi bir eve cikalim istiyoruz.kira da zorlaniriz..burada da iyi bir ev 1500 2000 arasi kiralar.

Ya ben o minnoş ipek i yerimmm
Burçları diyemem sonucta her burcun iyi ve kötü ozellikleri var..bir insan isterse kötü isterse iyi olabilir. Mesela senle ben oglak burcuyuz.olumsuz yanimiz inatlik.ama mesela inadi dogru yerde kullanirsan cok faydali.mesela inat ettkm giybet etmiycem gibi. Yani bu insan ona verilen ozellikleri yanlis yönde kullanıyor.simdi soylersem bu burc sanki hep böyleymiş gibi algilanir.zaten burçlar da goy goy biraz

Bugun iyi saldım kendimi kalkıp yemek yapmalıyım bu arada yazdıklarınızı kardesime yolladım..cok selamlarini iletti.cok teşekkür etti.kendi dusuncelerini baskalarindan duymak iyi geldi sanirim.hep dogru soylemisler abla dedi.sesi epey iyi geliyordu sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…