- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Haklısın canım zaten benim de sonradan aklıma geldi sonuçta burda da o burçtan birileri olabilir diye. Bi de dediğin gibi her burçtan her insan aynı değil. Açıkçası pek büyük konuşmam ama tanıdığım bütün koçlarda bir sıkıntı vardı ve pek sevmediğim burçlar arasındaydı ve kızım bu burçtan olduYa ben o minnoş ipek i yerimmm
Burçları diyememsonucta her burcun iyi ve kötü ozellikleri var..bir insan isterse kötü isterse iyi olabilir. Mesela senle ben oglak burcuyuz.olumsuz yanimiz inatlik.ama mesela inadi dogru yerde kullanirsan cok faydali.mesela inat ettkm giybet etmiycem gibi. Yani bu insan ona verilen ozellikleri yanlis yönde kullanıyor.simdi soylersem bu burc sanki hep böyleymiş gibi algilanir.zaten burçlar da goy goy biraz
Yok koc degil kızlar korkmayinHaklısın canım zaten benim de sonradan aklıma geldi sonuçta burda da o burçtan birileri olabilir diye. Bi de dediğin gibi her burçtan her insan aynı değil. Açıkçası pek büyük konuşmam ama tanıdığım bütün koçlarda bir sıkıntı vardı ve pek sevmediğim burçlar arasındaydı ve kızım bu burçtan olduo yüzden senin bakış açınla bakmak daha doğru
Ben de koç diye demediydim de dediğine örnek aklıma geldi.Yok koc degil kızlar korkmayinbir defa bana cocugun insAllah bize benzer kiz dedi.ben de gayri ihtiyari aman Allah korusun dediydim ama valla istemeden dedim.artik ne kadar korktuysam.cok bozulmuştu
Anladım canım..onemli olan dogru egitim sanirim..herseyin basi egitimBen de koç diye demediydim de dediğine örnek aklıma geldi.
Derdin derdim oldu canım yaYaaa dün gece haydo da Asyam da icimi actı minik sevgi pitirciklarim benimya o ayak sallamalarini yerim
Ya hatırlıyor musunuz bilmem hamileyken de dovmeye kalkisti.esim tuttu.karnima karnima burup bebegimi oldurecekmis.simdi de kolumdan kizimi dusurecekti biliyorum.hasetligi kizima.kizim olmasini cekemiyor.kocasi kiz istiyor.ama o alkolune ara veremedigi icin hamile kalmak istemiyor benim de kizim var diye kiskaniyor catliyor. Biz burdan gidemiyoruz cunku su an maddi olarak bu cok zor.ama bakalim insAllah yakında cikacagiz diye umuyorum.
Ya ben çok severim erva ismini erva elif çok yakışmış iki isim birbirineEşi ilk defa biseyler dedi i da evdeyken.yuksek sesle bagristiklari icin duydum.ya cocuklar var napiyorsun sen falan dedi.o da banane ya onun çocuklarından bananeee diye bagiriyor..yapmasaydi cocuk banane diye bagiriyor.kafa gidik.
Ben yanarım kuzuma...kuzum yanar kuzusunaa
Canim.arkadaslar yeterli bilgiyi vermis.sadece sunu ekleyeyim enfeksiyon ise kulaktan akıntı olur kotu koku olur.ates olur.
Yaa kıyamamAli ilk defa yapti bu hareketi normalde yapamiyordu.ben de sasirdim kizin adi Esila demek ne hos bir isim ben de düşünmüştüm ama biz Erva olsun istedik.Ervayi da soylemekte zorlananlar oldu yanına Elif ekledik.erva elif oldu genelde erva diyoruz.ama babasi israrla erva elif diyor bazen ben elif diyorum.karisik oldu biraz
Ay güldüm ama affet sorsam elli tane dış kaşıyıcısi da vardır ama beşiğini seçmişSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Şu şekilde oldu fena yaaAy güldüm ama affet sorsam elli tane dış kaşıyıcısi da vardır ama beşiğini seçmişkenarlık yüksek yastık oluyor ya ince öyle şeyler mi denesen canım
Öğretmenim affet çok güldümSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Bebek mobilyaları güvenli ürünlerden oluyor ama maşallah nasıl da dişlemiş. Bu da bir başarıdır herhaldeŞu şekilde oldu fena yaaburaya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş
Gülünmeyecek gibi değilki susamcımÖğretmenim affet çok güldüm
sen herkesten uzağa git valla tek göz oda daha iyidir canimBizde de ilk defa oldu.araları 3 yas pek kaldiramiyor alihani soyle 4 5 yas olsa kaldirir belki de.biraz Elif de basladi ya kendi kendine yurumeye demek ki abisine cok yük vermedi ki Ali yürüttü.esim yürüme arkadasi da almadik biz bu cocuklara hic diyordu dun aksam..haber vereyim.gerek kalmadi Elif buldu arkadasini saka bi yana ikaz ettim bir daha yapma diye.korktum duser falan üstüne Allah korusun.Arelime bak sen demek kafasina araba sürüyor kiyamam ya Ali de yapıyordu onu bir ara.
Ben de kendime ne sabır var diyorum..çünkü esime güveniyorum.ilk gunden beri bu kadinin sagliksiz bir ruha sahip oldugunu uzak durmami soyledi ben inanmadim sansimi zorladim iyi davranirsam iyilik gorururum sandim.adam hakli çıktı. Simdi de bunla ugrasilmaz.gozu kör..ne yapacagi belli olmaz.disimizi sıkalım diyor.bende çocuklarım icin elimden geldigince gecistiriyorum.. buradan gidecegim günü sayiyorum.ama cevap da veriyourm altta kalmıyorum. Kv de kızıyor niye onu kaaale aliyormusum niye cevap veriyormusum birakaymisim kendi kendine kudursunmus.iyi de yeter artik kadin bana tonla hakaret edecek ben de susacagim.yok artik. Zatrn cogunu duymazdan geliyorum.siz sahitsiniz. Sırf cocukalrimjn huzuru kacmasin diye. Cocukalr o asagida bagirirken bisey anlamiyor ama ben bagirinca korkuyor.ne gerek var yavrularimin huzurunu kacirayim.yazik degil mi? Allah a sığınıyorum seytandan Rabbime sigindiigm gibi bu seytan kiliklidan da Rabbime siginiyorum yine.
ben hala yataktayımBugun iyi saldım kendimikalkıp yemek yapmalıyım bu arada yazdıklarınızı kardesime yolladım..cok selamlarini iletti.cok teşekkür etti.kendi dusuncelerini baskalarindan duymak iyi geldi sanirim.hep dogru soylemisler abla dedi.sesi epey iyi geliyordu sevindim
canim komple doseme kaplat ya da sünger diktir rengi uygun bir kumasi olur ama acik birakma boya nihayetinde. bu arada denizin de masallah dişlerineSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Hangi burçUmuyorum 1 seneye çikarız diye ama kv esimi doldurmaya baslamis bile.beni yalniz mi birakacaksiniz.giderek ona zafer kazandiracaksiniz.bana diyor ki pes etme o gitsin falan.dedim anne ya savasta miyiz? pes etme falandedim ben huzursuzlukta yasayamam. aman biz de sizle geliriz diyro bu sefer.ben de siz de yakina tasinin dyorum.yok dubleks aliriz biz de destek oluruz diyor.çilem dolmuyor yani.esime dedim.valla kusura bakma ben yeterince bir arada yasadim.rahat nefes almak istiyorum.kv de bana neler cektirdi amaaan amaaan..odalara kapanir kendi kendine kuser neden soylemez 3 gun ac yatar falan bloften.soruyoruz bisey de yok.ayni eltim gibi huylari benziyor zaten.burclari bile aynı.
O çocuk simdi 16 yasinda.dun annesine bagiriyor.kabahat sende.ne satasiyorsun durduk yere kadina diye bagirmis kv soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?