2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Haklısın canım zaten benim de sonradan aklıma geldi sonuçta burda da o burçtan birileri olabilir diye. Bi de dediğin gibi her burçtan her insan aynı değil. Açıkçası pek büyük konuşmam ama tanıdığım bütün koçlarda bir sıkıntı vardı ve pek sevmediğim burçlar arasındaydı ve kızım bu burçtan oldu simdi çok seviyorum bütün o eleştirdiğim özellikleri işte liderlikten, sorumluluk sahibi olduğundan falan diyorum o yüzden senin bakış açınla bakmak daha doğru

Yok koc degil kızlar korkmayin bir defa bana cocugun insAllah bize benzer kiz dedi.ben de gayri ihtiyari aman Allah korusun dediydim ama valla istemeden dedim.artik ne kadar korktuysam.cok bozulmuştu

Derdin derdim oldu canım ya nasıl bı insan yani daha üstü olamaz diyorum daha üstünü anlatiyosun kim bilir daha neler vardır neler yaptı sana daha tahtaları eksik kafadan

Ya ben çok severim erva ismini erva elif çok yakışmış iki isim birbirine kızımın adı Esila Nur canım Nur rahmetli annecigimin adı biz kura çektik isim seçerken kağıtlara yazdık en beğendiğimiz isimleri sonu Nur olacaktı kesindi önüne ismi seçtik öyle bı kere ben çektim Esila çıktı bı kere de eşim çekti yine Esila çıktı dedik tamam budur

Ay güldüm ama affet sorsam elli tane dış kaşıyıcısi da vardır ama beşiğini seçmiş kenarlık yüksek yastık oluyor ya ince öyle şeyler mi denesen canım

Ay güldüm ama affet sorsam elli tane dış kaşıyıcısi da vardır ama beşiğini seçmiş kenarlık yüksek yastık oluyor ya ince öyle şeyler mi denesen canım
Şu şekilde oldu fena yaa buraya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-15-16-17-16-053_com.whatsapp.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 38
sen herkesten uzağa git valla tek göz oda daha iyidir canim
ben hala yataktayım çocukları uyutup girdim yatağa onla uyudu ben uyudum onlar uyanmadı hala bende sessizce bekliyorum bugün de buzluktan yeriz. allahtan esim yemege duskun olmasiba ragmen yemek icin kavga etmez
canim komple doseme kaplat ya da sünger diktir rengi uygun bir kumasi olur ama acik birakma boya nihayetinde. bu arada denizin de masallah dişlerine

Hangi burç

Ayyy bizim maraton başladı ancak oturabildim oda kucağımda Ayşe var emzirirken uyudu yerine bırakamadım sabah hep beraber kalktık kahvaltı yaptık Zeynep le benim dersim vardı eşim ayşeyle Zeynep arası mekik dokudu pert oldu. Bende mutfaktan çıkamıyorum habire acıkıyor bunlaruzun zamandır yemek yapmayınca zor geldi mutfak. Ayşe tam bir pire Bi durmuyor durduğu yerde hep bir hareket halinde oturup oyuncaklar falan oynamıyor yürüdüğünde düşünemiyorum yandık ki ne yandık

Şekerimparem ay ben okurken sinir oldum nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorlar kendi mutsuzluklarını bulaştırmaya çalışıyorlar heryere. Sabır sabır sabırda bir yere kadar ama ne yapsan anlamaz o konuşsana kavga etsende boş hiç bişey kar etmez böyle insanlara ama sen nekadar dayanabilirim görme duyma umursama desem nereye kadar ne illet bişeymiş coronadan beter bir virüs mübarek onun en azından aşısı var bundan bir tek Allah koruyabilir seni onun şerrinden dualarımda olacaksın Rabbim sana Alimle Erva Elifimle eşinle huzur içinde yaşayacağın bir yuva nasip etsin inş en kısa zamanda oda peşinizden hasetinden kıskançlığından çatlasında patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…