Saol canım evet neredeyse 3 haftaya yakın kaldık neyse ki sağlıkla kazasız belasız döndük teyzesi dayılar kuzenleri çok özlemiş ler kızları güzel vakit geçirdik dünde geldik eve şükür ama evin tadını çıkarmak için şu işleri Bi bitirebilsemHoşgeldiniz baya kaldın özlemislerdir. Iyi bu gece doya doya hasret giderin, yarinda evinizin tadini çıkarırsınız.
Saol canım yerini yadırgadım Ayşe gece 3 te uyandı ağladı uyutuyorum yerine yatırın a başlıyor ağlamaya yanıma alamadım Zeynep geldi yanımıza odasında korkmuş bende Zeynep le babasını bıraktım oda da Ayşe yi alıp zeynebin yatağında yattımHosgeldiniz evet insanin evi gibisi yok. Aysecikte insallah guzelce uyur
Evet beraber yatmaya alıştı annemlere gittiğimizde beraber yatıyordu ee tatilde de kv de lerde beraber yattık aslına bakarsan hiçde şikayetçi değilim mis gibi koklaya koklaya uyuyorum ama Zeynep de var o kıskanıyor bu defadaAmin inşallah canım. Siz de evinize hoşgeldiniz. Ayşe de bir kaç güne alışır evine tekrar. Umarım bu gece iyi uyur da sen de dinlenirsin çok yorulmuşsun. Uyumazsa da alır yanına yatırırsın. Yanında uyuyorsa o da güzel. İpek yanımızda yattığında dönüp yeterli yer olmadığı için bize deyince uyanıyor. Hatta biz yeni yatak aldık tek kişilik. Yan yana 3 kişilik yatak yapıp yatıcazdaha gelmedi bakalım meraktayım o zaman uyuyabilecek mi
Sağol canım. Bizim kız da karya gibi hızlı çıkanlardan. Sizin devamı geldi mi yürümelerin? Bizimki baya ara verdi şimdi tekrar başladı. Düşmemeyi öğrenene kadar ara verdi galiba.
Ben de sünger düşünmüştüm ama onu da yersen herkesten uzağa git valla tek göz oda daha iyidir canim
ben hala yataktayımçocukları uyutup girdim yatağa onla uyudu ben uyudum onlar uyanmadı hala bende sessizce bekliyorum bugün de buzluktan yeriz. allahtan esim yemege duskun olmasiba ragmen yemek icin kavga etmez
canim komple doseme kaplat ya da sünger diktir rengi uygun bir kumasi olur ama acik birakma boya nihayetinde. bu arada denizin de masallah dişlerine
Kaşımayı geçti bu canım başka bi evreye yükseldiO ogretmen61 ah denizim ya o nasıl bir diş kaşımadır öyle kuzum benim çok güldüm canım bende affet de nasıl o hale getirmiş öyle
Ayy kuuzum ya o disler nasil kaşınıyor nasil aciyorsa nasil kemirmiş. Benim kizinda su sira disleriyle basi dertteŞu şekilde oldu fena yaaburaya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş
Aynen ya ama boylr yaparsa gec kalacagini bilmiyorCanım karyam sonuç odaklı hiç kademe istemiyor resmendirek yürüyüm istiyor
Sevgili dünürüm kardeşini de anlayabiliyorum durumuna da çok üzüldüm Allah’ım kötü kader yazmamış olsun o insan da kaderi olmasın inşallah bazen insan çevre baskısı içinde bulunduğu psikolojik durum bir çok nedenden evlenemedim ne olacağım gibi psikolojiye girebiliyor Allahın şanslı kuluymuş sözlüken ayrılmış evlenip ayrılmak çok çok daha zor ki böyle bir insanla evlense bile uzun süreceğini sanmıyorum Allah korusun Allahım sizlere göre onu anlayacak onu sevecek onu önemseyecek hayatının merkezine koyabilecek evliliğin sorumluluğunu alabilecek Allah’tan korkan kuldan utanan helal süt emmiş birini nasip etsin inşallah daha çok genç çok toy Ona beni söyle 41 yaşında anne oldum Şu an çok vaktim yok bir gün size hayat hikayemi anlatacağım . Hamdolsun benim hikaye mutlu sonlan devam ediyor ama ona gelene kadar Çektiklerimi ben biliyorum ne mutlu senin gibi bir ablası yalnız değil hepimiz inanmış insanlarız nikahla ölümün saati şaşmazmış insanların ne dediği ne düşündüğü hiç umrunda olmamalı çünkü yazılan bir gün ve saatte eğer yazılmışsa hayatını birleştirecek-biriyle bu kişi adam gibi adam olsun tabi temennimiz o allahım şaşırtmasın Güzel günlerini görün inşallahYa arkadaslarim benim bir derdim vartamam burasi bir derdim var bölümü degil ama
Ya benim kız kardesim 27 yaşında.bir söz attı.3.5 yıl oluyor sözü atalı. Ve tutturdu ben evde kaldim.ben evlenemedim.ben yuva kuramadım.Evde sürekli bir tartışma hali..benim evlenmeme izin vermiyorsunuz falan diyor bazen hatta.kimsenin karıştığı da yok.ama dogru adam cikmadı karşısına...kendi bile karşısına cıkan kışileri tam begenmezken bizim begenmemizi bekliyor.ne yapalim yani sırf evlenmek icin evlenmesine göz mü yumalım. Eski sözlüsü sadakatsizin teki. Bunu fake bir sekilde defalarca kandirdi gördü de. Aldattığina defalarca sahit oldu.dahasi escinselligi destekliyor.dahasi ateist.ateist olmasini da gectim kardesime musluman oldugu icin defalarca seni aptal seni salak seni tatlı su muslumani falan demis.cocuk falan da istemiyor.cocuklardan nedense nefret ediyor.babam oldugu zaman taziyeye gelmemis.ölüm sonraki yasam vs inanmiyor.inancsiz olabilir bir insan..var böyle insanlar çevremde ama saygisiz olamaz.sirf inanci icin bir insani bu kadar asagilayamaz.ve kardesimden ateist oldugunu yillarca gizlemis.bizden de gizledi.kardesim ateist oldugunu öğrendikten sonra basladi hakaretlere.kardesim ona ateist oldugu icin hakaret etmedigi halde o sırf müslumaniz diye saydirdi tonla. Ve simdi bu haysiyetsiz sadakatsiz varlık sürekli kardesimi arayip sen evde kaldin yasın geciyor gel evlenelim vs diyor.ama bunları sırf sinir bozmak icin yapıyor.cunku kardesim baska sosyal medya hesaplarindan baska bir kizla resimlerini goruyor.yani baskasiyla sevgiliyken bunu ariyor.ve benim kardesim surekli ben baskasini sevemem unutamiyorum ama onla da evlenemem o bana sadik degil ustelik cok merhametsiz diyor.onun kadar sevebilecegi biri de henuz karsisina cikmadikca iyice depresyona girdi.biz ne yapacagimizi şaşırdık ya insan ben evlenemedim diye bu kadar üzülmemeli.daha yası genç.. söylüyorum ama ttamam diyor en fazla 1 gün etki ediyor ertesi gün gene ayni.simdi size soruyorum bu kızın yasi gec mi(bence degil) ama sizlerden tavsiye istiyorum.bende laf soz tukendi
Arkadaslar bebekleriniz varken başınızı sisirdim hakkinizi helal edin.simdi bdv ye konu acsam suyu çıkacak bas edemeyecegim diye cekindimm
Bunun üstüne imza mı atarım helinciğimyaşı geç felan değil canim ne alaka. boşanmak için ekleniyorsa buyursun milleti mi dert ediyor e o zamanda boşandı lafı olur yaaa herşeyi geç herşeyi zaten bu kişiyle mutlu olmayacak ki seçenek bile olmamalı. yani insanlar farklı düşünebilir inanmayabilir ya da farklı bir dine de inanabilir ama saygı ya saygı olaacaaaaak. bi de şekerparem kendiyle mutlu olamayan kimseyle de olamaz. bence psikologa gitsin. kişisel gelişimi için kendi için çaba harcasın. evlilik dediğin ne ki. tek olarak yasayabilmeyi öğrenmek lazım derim ben 🖐
Şunu hiçbir zaman unutmamalı her zaman Tek başına kalabilme ihtimalini ve bununla başa çıka bilmeyi bilmesi gerekiyor ne olursa olsun ayakların üstünde durması gerektiğini bilmeli sırf bazı insanlar ona ki 27 yaş hiç bir şey değil Evde kaldım psikolojisi hissettiriyorlar diye saçma sapan bir insanla evlenme çılgınlığına düşmemeliBence son cümlen o kadar güzel oldu kiya biz evlendik diye bir omür cift olarak yasayacagimiza kim garanti verebilir.ama anlatamıyorum iste o eski sözlüsü için de ateist oldugunu belirtmemde ki maksat kavgaların cogunun burdan ciktigini anlatmak icindi.ustune merhametsiz sadakatsiz diye kendi de belirtiyor.of bilmiyorum ki uzuluyorum.beni de yiyor..elimde sihirli degnek yok ki kısmet bulayim.erkek kardesim var 32 yasinda o bile bu kadar üzülmüyor.tesekkur ederim helinim fikrini ona iletecegim ❤
Canım hoşgeldiniz evinize insanın evi her şeyi hepimize evlerimizde huzur geçim versin inşallahÇok şükür biz memleketimize geldil eve uğrayıp valileri bırakıp kombiyi yakıp annemlere geçiyoruz herkes orda bekliyor çocukları çok özlemiş ler bu gece oradayız yarın dönğcez inş evimize kar kış kıyamet diye korkuttular ama Burda bile prıl pırıl mis gibi hava yollarda boştu mis gibi geldik Ayşe yordu biraz uyumadı hiç daha yeni daldı
Dilzar sonuç bölümündeki yorumuna bayıldım canım “ sanki adamı ahiret hayatına davet ediyoruz “ Çevremizde ateisti var O bize saygı duyar biz ona saygı duyarız. Aşağılamak nedir diyecek çok şey var da Neyse yorum yapmayımşekerim parem bence kardesin profesyonel destek alsin. yaşını başını bosver bu adamla evlenilir mi hadi onu geçtim zerre saygı göstermeyen adami ne diye unutmuyor. demem o ki saglikli düşünemiyor. zaten sağlıklı düşünse, enerji dolu, pozitif olsa illa sevebileceği deger göreceği biriyle karşılaşır. ama şu psikolojideyken o da çok zor.
ayy söylemesem içimde kalacak ateistlikle taziye ziyaretinin ne alakası varmış. kalanlara teselli için taziyeye gidilir, sanki adami ahiret hayatına davet ediyoruz da gelmem ben inanmiyorum diyor. bulmuş bir kılıf kendine çevirip çevirip söylüyor demek.
Geçmiş olsun komşum civan kuzuma çok hassas ciltler zatencivanımda atopik egzama varhasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
O çiğ çiçek yiyen küçük adamı da ben yerimHamarat haydomSevgililer günün kutlu olsun sevdiceğim yarimçiçek nasıl verilir bilmiyorum Asyacım ters tutmusum kusura bakma çiçeğin tadına da baktım heyecandan dilim uyuştu ama olsun senin için çiğ çiçek de yerim Jadesi
Canları sağ olsun şükürm öyle böyle büyüyecekler biraz sen yorulacaksın ama sonrasında inşallah rahat edeceksin hayırlı evlat olsunlar daKizlar kizim cok hareketli ve sinirli.
En kibar haliyle boyle diyeyim.
Istediig olmayinca: elinden bir sey alinca
Aairi aglamaai kafasini geriye: yere vurmasi yere yatip aglamasi var.
Vuruyor da bana mememi isitiyor guluor.
Abisiyle kuzenlerle bir arada buyuterek yanlis yaptim ben bu kizi galiba.
Kaynanam millet melek doguruyoo
biz Dedi ne dion benimkiler seytan dedim.
Yok cocuga seytan denir mi falan yaramaz yani fena diorum dedi.
Ama Cok sukur sonsuzsukurler olsun sagliklilar saglar sağlamlar diyerek zugurt tesellimi yapar giderim a dostlar
Tovbee est
Allahım mutluluk geçim huzur versin canım benim Hayat şartları bazen her şeyi unuttura biliyor adaşımın da dediği gibi evlilik televizyondaki pembe dizilerdeki gibi değil başka bir şey2 gun once evlilik yildonumumjzdu aklimdaydi da unutmusum gecesine hatırladım.
Aklimda tarihler kalmior ki koşturmacadan.
Esime dedim kutlamadin bari hay seninle evlendigm gune gibisinden birseyler falan deseydin yine de hatırlamış olurdun drdim.
Bakim bu bir dramdır dostlarimm
İnsan gibi yetiştirmeye çalışıyoruz vallahi kadir kıymet bilsin kadir kıymet bilsin hayatın her kulvarında Eşine yar ve yardımcı olsun diye başka türlü de bu toplum düzelmez zaten bizler düzgün insanlar yetiştireceğizÖzüne döndü deriz asli sen rahat ol erkek degil mi sonucta tive tövbe ya feminist meninist kpnusturyosunuz beni sevgililer gununde ya
Ona da göz boyama diyoruz şükürüm takılmayın o fragmanlara Filmin devamı öyle değilYani evlilik yildonumunu es gecen sevgililer gununu ezer gecer.
Altkatta bugun bosanan kardesime eski esi gul.getirmis bakin bu duble triple dramdir
Sizin aşkınızı severim Asya kuşumTeşekkür ederim haydom benim haşin yarimmesajın beni çok mutlu etti tüm gün böyle gezdim evde babam biraz işkillendi ama idare ettim durumu çiçek düz ters fark etmez önemli olan aşkımız Aslihaydo
Sevsinler o senin robot süpürgeni. Az büyüsün de sana nasıl can olacak sen göreceksin şükürüm kız evlatYa kizlar benim aslinda robot supurgem varmis ama haberim yokmus yaa.
Kizim iki eline almis islak mendilleri,emekleyerek paspas yapiordu bugün
Oncesinde de yerdeki kirintilari agzima atmak suretiyle topladigi icin mis oldu yerler missss
oy İpek kozam adımlarını severim. Ayağına taş değmesinKızlar ipek bugün koltuğun kenarından odanın öbür ucundaki babasına yürüdü. Kameradan aldık yine görüntüsünü tam 15 adım atmış
Bugün bütün gün zaten deniyordu. Normalde bir yere ulaşmak için hemen emeklemeye geçiyordu bugün bi cesaret geldi. En son da uzun bir seri yaptı kuzum
Kıyamam geçti mi birazzıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.
yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sanki
Sağ ol baharım sizinde kutlu olsun sevgi gününüz bizim ata da hala totosunu kaldıramıyor elinden tutarsan bazen adım atıyor emekleme pozuna geçiyor ama sonrasında hiç kendini yormuyor hayırlısı bakalımSagol canim anneme gittik cumartesi gunu bu aksamda eve döndük. Kar yagdi cok fena :) benim kizda cok sinirli beni ısırıyor bu ara ama dislerinddn2 hangi disi geliyor onuda goremedim baktirmiyor suan 5 disimiz var ust uste cikti 3 tane sanirim yine geliyorlar pespese.
Bugunlere sukur oyle boyle gunleri kovaliyoruz. Saglik olsun insallah.
Sn napiyorsun kardesin ne durumda suan bosanmisti esi barismak mi istiyor.
BIz 14 subati unutmuşuz aksam neden bir baget almiyorsun dedim o sira firinda tavuk vardi al sana baget dedibende diyetteydin ama cok sıkı tutmuyordum bugunde kek yaptim sevgi gününe ozel Karya yada yedirdim valla bir parca sekerli cikolatali flan
Herkesin sevgi günü kutlu olsun..
Allah’ım hayırlı şekilde kurtarsın seni bu kadından. Bir mucize olsun ve siz tahmin ettiğinizden daha erken bir sürede oradan çıkın inşallah o acımasız merhametsiz ruhsuz kadını da Allah’a havale ediyorum Rabbim gerekeni yapacaktırKötüyü düşünme canım.bu hastalık herkese bulaşmıyor... insAllah bulaşmamıştır baska kimseye
Biz de bugün kara çıktık..ikisi de çok mutluydu taa ki eve dönene kadar..eve dönerken Allahin belası eltim olacak kadın ile kavga ettik.bana evin icinden bagirdi evi basıma yiktiniz bu ne gürültü diye bagirdi(saat 14.30 du. Ve biz kahvalti yapıp evden çıkmıştık yeni dönüyorduk yanii yeni uyanmiş ve yalan atıyor) ben de ne diyon sen be dedim duymadı.söylüyorum ama kime anlamiyor ki gerizekali mıdır nedir dedi.ben de sensin gerizekalı deyince duydu bu sefer açtı kapıyı iki cocuk biri elimde biri kolumda.ustume yürüdü.beni dovecekmis.ben merdivendeyim..hiiic kimildamadim direk duvara yaslandim..sadece iki cocukla bana saldiracak kadar kötü müsün hakikaten ya dedim.ses.yapmadik evde.yoktuk dedim.sen kimsin sonradan geldin bana sokulup uyum saglayacagina bi de bana dikleniyorsun diye kızıyor.neyine sokulucam senin be su haline bak rezil dedim.kocasi araya girdi.kv geldi araya girdi.onlar olmasa herhalde atlardi üstüme..tam vicdansiz.ali de bıktık senden defol diye bagirdi ama cok korktu.kadinin nevri dönmüş gozleri yuvalarindan fırlamıştı.yani bu sefer ki kavgamiz aslinda "neden onla barismiyorum" hakkindaydi. Niye ona sokulmuyor musumbi dusuneyim herhalde kimsenin kuyusunu kazmiyorum diyedir.onla bir olmak demek herkesin arkasindan is cevirmek.demek ve bana uymaz uymuyor.
Ama seni dinledim..ve bugun icimden hep Allah bahardan razi olsun dedim..takmadım eskisi gibi..bi nebze daha iyiyim...
Nasil olayim..sevgililer gününü nefret dolu bi kadınla kutladım
Yukarda ozet geçtim canim
Ali eskisi gibi naif degil yanolacak halimiz küçük ergenle bilmem
Kendi haline bırakmadığınızdan herhalde çocukları biz de bırakmıyoruz aman düşer aman bir şey olur çocukların gelişimine erteliyoruz sağlık olsun bakalımCanim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.
Görüyor musun benim oğlanın görüyor musun benim oğlanı kayınçosunu bacısını yürütüyor. Güzel güzel geçindikleri günler gelsin inşallahAllahim az önce Ali tutmuş elifi kolaltlarından mutfaga kadar yürütmüşay bi baktim mutfak kapısındalar ay gülmemek icin kendimi zor tuttum.oglum üstüne dusersin cok tehlikeli dedim.bir de zorla getiriyor ki ikisi de ıhhh ıhh diye yuruyor zorlanarak elifi aldim diye bir mizirdandi..rahatini bozdum hanimin
Allah’ın güzel temiz kalbine göre versin verecektir de inanıyorum kötülerin şerrinden korusunHayatimin imtihanı galiba..bilmiyorum.ama cocuklarim ve biz daha etkilenmeden yeni bir ev diliyorum Rabbimden insAllah
Amanın deniz beyime. Her şeyi yemek istiyorlar işte ne oral dönemmiş ya bir şey olmaz inşallah Allahım esirgesinSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Esila nur adıyla yaşasın anneciğim de adı gibi Nurlar içinde yatsın inşallah Aslıcığım hepimizin anneleri babaları nur içinde yatsın kabir azabı çekmesinlerYa ben çok severim erva ismini erva elif çok yakışmış iki isim birbirinekızımın adı Esila Nur canım Nur rahmetli annecigimin adı biz kura çektik isim seçerken kağıtlara yazdık en beğendiğimiz isimleri sonu Nur olacaktı kesindi önüne ismi seçtik öyle bı kere ben çektim Esila çıktı bı kere de eşim çekti yine Esila çıktı dedik tamam budur
Aslında alt üst 2şer tane çıktı ama devamı yakında gelecek demek bu kadar kaşıdığına göreAyy kuuzum ya o disler nasil kaşınıyor nasil aciyorsa nasil kemirmiş. Benim kizinda su sira disleriyle basi dertte
Vay tosbiğimCanim bizimkini biz tutup bırakırsak adimliyor yoksa oturup donup duruyor ileriyede sürünüyor ama tutup kalkmıyor dun baya ugrastim koltuga tutunup kalksin diye yok kaldiramiyor kendini kilodan mi daha guclenemedi mi anlamadim. Birde koltuk kenarinda siralamiyor elini birakip yürümek istiyor oylede dusscek diye cok birakamiyorum. Dun anneme gitmistik annemde sizin tutmaniza alismis kendini tutmuyor ugrasmiyor dedi besige koy dussun kalksin ogrensin 1 ayda dedi ama besiktede kafasini gozunu vuracak diye korkuyorum bakalm artik hemen yuruyup konussalarda bizde rahat etsek.
ayy iyice çıkarmış küçük sincap.Şu şekilde oldu fena yaaburaya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş
sagolasin canim. senin ve gruptaki tüm ogretmen arkadaslarin ve velilerin de donemi hayırlı olsun.
Daha neler var tabi... eşim aramiş konusmuş bugun abisiyle.insAllah dalasmaz bi daha bana. Noldugunu da anlatmadi daha gelmedi.Derdin derdim oldu canım yanasıl bı insan yani daha üstü olamaz diyorum daha üstünü anlatiyosun kim bilir daha neler vardır neler yaptı sana daha tahtaları eksik kafadan
Biz de kura cektik.aklimizda farkli isimler vardı.ama her defasinda erva cikinca erva olsun dedikYa ben çok severim erva ismini erva elif çok yakışmış iki isim birbirinekızımın adı Esila Nur canım Nur rahmetli annecigimin adı biz kura çektik isim seçerken kağıtlara yazdık en beğendiğimiz isimleri sonu Nur olacaktı kesindi önüne ismi seçtik öyle bı kere ben çektim Esila çıktı bı kere de eşim çekti yine Esila çıktı dedik tamam budur
Aman canım Allah korusun tek göz oda diye dua etmem.yanliş dua tehlikeli. Cok lüks aramiyorum zaten ama burasi deprem bolgesi saglam bir yapı bulmam lazım.tekirdag da 9 siddeti deprem bekleniyor.hee ölüm birdir degismez o ayri ama ben elimden geleni yapmakla yükümlüyüm.sen herkesten uzağa git valla tek göz oda daha iyidir canim
ben hala yataktayımçocukları uyutup girdim yatağa onla uyudu ben uyudum onlar uyanmadı hala bende sessizce bekliyorum bugün de buzluktan yeriz. allahtan esim yemege duskun olmasiba ragmen yemek icin kavga etmez
canim komple doseme kaplat ya da sünger diktir rengi uygun bir kumasi olur ama acik birakma boya nihayetinde. bu arada denizin de masallah dişlerine
Burcunu söylemek uygun olmaz canım.burda da vardır ayni burc. Hem o burctan baska insanlar var cevremde cok da sever anlasirim.her insanin iyisi kötüsü varHangi burç
Kardesimle ilgili soyledikelrini ona aynen iletecegim canım.hayat hikayeni dinlemeyi isterim tabi.birgun anlatırsınSevgili dünürüm kardeşini de anlayabiliyorum durumuna da çok üzüldüm Allah’ım kötü kader yazmamış olsun o insan da kaderi olmasın inşallah bazen insan çevre baskısı içinde bulunduğu psikolojik durum bir çok nedenden evlenemedim ne olacağım gibi psikolojiye girebiliyor Allahın şanslı kuluymuş sözlüken ayrılmış evlenip ayrılmak çok çok daha zor ki böyle bir insanla evlense bile uzun süreceğini sanmıyorum Allah korusun Allahım sizlere göre onu anlayacak onu sevecek onu önemseyecek hayatının merkezine koyabilecek evliliğin sorumluluğunu alabilecek Allah’tan korkan kuldan utanan helal süt emmiş birini nasip etsin inşallah daha çok genç çok toy Ona beni söyle 41 yaşında anne oldum Şu an çok vaktim yok bir gün size hayat hikayemi anlatacağım . Hamdolsun benim hikaye mutlu sonlan devam ediyor ama ona gelene kadar Çektiklerimi ben biliyorum ne mutlu senin gibi bir ablası yalnız değil hepimiz inanmış insanlarız nikahla ölümün saati şaşmazmış insanların ne dediği ne düşündüğü hiç umrunda olmamalı çünkü yazılan bir gün ve saatte eğer yazılmışsa hayatını birleştirecek-biriyle bu kişi adam gibi adam olsun tabi temennimiz o allahım şaşırtmasın Güzel günlerini görün inşallah
Bunun üstüne imza mı atarım helinciğim
Şunu hiçbir zaman unutmamalı her zaman Tek başına kalabilme ihtimalini ve bununla başa çıka bilmeyi bilmesi gerekiyor ne olursa olsun ayakların üstünde durması gerektiğini bilmeli sırf bazı insanlar ona ki 27 yaş hiç bir şey değil Evde kaldım psikolojisi hissettiriyorlar diye saçma sapan bir insanla evlenme çılgınlığına düşmemeli
Canım hoşgeldiniz evinize insanın evi her şeyi hepimize evlerimizde huzur geçim versin inşallah
Dilzar sonuç bölümündeki yorumuna bayıldım canım “ sanki adamı ahiret hayatına davet ediyoruz “ Çevremizde ateisti var O bize saygı duyar biz ona saygı duyarız. Aşağılamak nedir diyecek çok şey var da Neyse yorum yapmayım
Geçmiş olsun komşum civan kuzuma çok hassas ciltler zaten
O çiğ çiçek yiyen küçük adamı da ben yerimHamarat haydom
Canları sağ olsun şükürm öyle böyle büyüyecekler biraz sen yorulacaksın ama sonrasında inşallah rahat edeceksin hayırlı evlat olsunlar da
Allahım mutluluk geçim huzur versin canım benim Hayat şartları bazen her şeyi unuttura biliyor adaşımın da dediği gibi evlilik televizyondaki pembe dizilerdeki gibi değil başka bir şeyJadesi
İnsan gibi yetiştirmeye çalışıyoruz vallahi kadir kıymet bilsin kadir kıymet bilsin hayatın her kulvarında Eşine yar ve yardımcı olsun diye başka türlü de bu toplum düzelmez zaten bizler düzgün insanlar yetiştireceğiz
Ona da göz boyama diyoruz şükürüm takılmayın o fragmanlara Filmin devamı öyle değil
Sizin aşkınızı severim Asya kuşum
Sevsinler o senin robot süpürgeni. Az büyüsün de sana nasıl can olacak sen göreceksin şükürüm kız evlat
oy İpek kozam adımlarını severim. Ayağına taş değmesin
Kıyamam geçti mi biraz
Sağ ol baharım sizinde kutlu olsun sevgi gününüz bizim ata da hala totosunu kaldıramıyor elinden tutarsan bazen adım atıyor emekleme pozuna geçiyor ama sonrasında hiç kendini yormuyor hayırlısı bakalım
Allah’ım hayırlı şekilde kurtarsın seni bu kadından. Bir mucize olsun ve siz tahmin ettiğinizden daha erken bir sürede oradan çıkın inşallah o acımasız merhametsiz ruhsuz kadını da Allah’a havale ediyorum Rabbim gerekeni yapacaktır
Kendi haline bırakmadığınızdan herhalde çocukları biz de bırakmıyoruz aman düşer aman bir şey olur çocukların gelişimine erteliyoruz sağlık olsun bakalım
Görüyor musun benim oğlanın görüyor musun benim oğlanı kayınçosunu bacısını yürütüyor. Güzel güzel geçindikleri günler gelsin inşallah
Allah’ın güzel temiz kalbine göre versin verecektir de inanıyorum kötülerin şerrinden korusun
Amanın deniz beyime. Her şeyi yemek istiyorlar işte ne oral dönemmiş ya bir şey olmaz inşallah Allahım esirgesin
Esila nur adıyla yaşasın anneciğim de adı gibi Nurlar içinde yatsın inşallah Aslıcığım hepimizin anneleri babaları nur içinde yatsın kabir azabı çekmesinler
valla olduğu kadar napim ama dondurucu çok kurtarıyor beni. manti köfte içli köfte pizza. civana da yaparken fazla yapıp buzluğa atmışım hep tavuk et balık mercimek köfte çıkarıyorum. bi de mercimekli makarna almistim.civan ondan yedi hallettik bişekilde. yarına inşallah normal bir sofra kurarızHelinnnnn Ohh iyi yapmışsın dinlen işte ne güzel bende dondurucuda bişeyler yapıcam evde hiçbişey yok alışverişede çıkamadık çokda kar yağıyor ee neyapalım bu akşamda böyle olsun
baharım ilk yürüteç konuşulduğunda ben fikrimi söyledim yürümeyi geciktiriyor çünkü kas gelişimini olumsuz etkiliyor. eskiler daha hizli yürüdüğünü düşünüyor 8 aylık bebeği ayakta görünce ama öyle değil. gelişim kademeli ve zincirleme bir durum. dönme sürüklenme oturma emekleme ayağa kalkma sıralama desteksiz durma ve desteksiz yürüme gibi. yürüme arkadaşı güzel fikir. ama almilanin da yaptığı gibi bir-çok şey yürüme arkadaşı olur damacana sehpa sandalye çamaşır selesi. yürüteçi kullanmamanı tavsiye ederim. karae senin tabikiAynen ya ama boylr yaparsa gec kalacagini bilmiyorbirde su sira yurutecten sarkip yerdeki oyuncagi vs aliyor aklim cikiyor dusecek diye yurutecde kurtaricim oluyor cogu zaman napayim bilemedim
Helinnnnn canim bugun besige koydum bir sefer tutunup kalkmayi basardi. Ama yuruteci aktif kullaniyor fazla koymamali miyim sorun olur mu
Ya büyümüşte kardeş gezdiriyorAllahim az önce Ali tutmuş elifi kolaltlarından mutfaga kadar yürütmüşay bi baktim mutfak kapısındalar ay gülmemek icin kendimi zor tuttum.oglum üstüne dusersin cok tehlikeli dedim.bir de zorla getiriyor ki ikisi de ıhhh ıhh diye yuruyor zorlanarak elifi aldim diye bir mizirdandi..rahatini bozdum hanimin
Doyulmuyor haklısınS Susam_tanesi canım maşallah ipeğe ya nasılda günden güne hızla bişeyler öğreniyorlar küsmeyide nerden bilirmiş yavrum ya tam sıkmalıkAyşe de sıkılarak sevilmeyi çok seviyor bende ancak öyle doyabiliyorum sevmeye
Amin canımSevgili dünürüm kardeşini de anlayabiliyorum durumuna da çok üzüldüm Allah’ım kötü kader yazmamış olsun o insan da kaderi olmasın inşallah bazen insan çevre baskısı içinde bulunduğu psikolojik durum bir çok nedenden evlenemedim ne olacağım gibi psikolojiye girebiliyor Allahın şanslı kuluymuş sözlüken ayrılmış evlenip ayrılmak çok çok daha zor ki böyle bir insanla evlense bile uzun süreceğini sanmıyorum Allah korusun Allahım sizlere göre onu anlayacak onu sevecek onu önemseyecek hayatının merkezine koyabilecek evliliğin sorumluluğunu alabilecek Allah’tan korkan kuldan utanan helal süt emmiş birini nasip etsin inşallah daha çok genç çok toy Ona beni söyle 41 yaşında anne oldum Şu an çok vaktim yok bir gün size hayat hikayemi anlatacağım . Hamdolsun benim hikaye mutlu sonlan devam ediyor ama ona gelene kadar Çektiklerimi ben biliyorum ne mutlu senin gibi bir ablası yalnız değil hepimiz inanmış insanlarız nikahla ölümün saati şaşmazmış insanların ne dediği ne düşündüğü hiç umrunda olmamalı çünkü yazılan bir gün ve saatte eğer yazılmışsa hayatını birleştirecek-biriyle bu kişi adam gibi adam olsun tabi temennimiz o allahım şaşırtmasın Güzel günlerini görün inşallah
Bunun üstüne imza mı atarım helinciğim
Şunu hiçbir zaman unutmamalı her zaman Tek başına kalabilme ihtimalini ve bununla başa çıka bilmeyi bilmesi gerekiyor ne olursa olsun ayakların üstünde durması gerektiğini bilmeli sırf bazı insanlar ona ki 27 yaş hiç bir şey değil Evde kaldım psikolojisi hissettiriyorlar diye saçma sapan bir insanla evlenme çılgınlığına düşmemeli
Canım hoşgeldiniz evinize insanın evi her şeyi hepimize evlerimizde huzur geçim versin inşallah
Dilzar sonuç bölümündeki yorumuna bayıldım canım “ sanki adamı ahiret hayatına davet ediyoruz “ Çevremizde ateisti var O bize saygı duyar biz ona saygı duyarız. Aşağılamak nedir diyecek çok şey var da Neyse yorum yapmayım
Geçmiş olsun komşum civan kuzuma çok hassas ciltler zaten
O çiğ çiçek yiyen küçük adamı da ben yerimHamarat haydom
Canları sağ olsun şükürm öyle böyle büyüyecekler biraz sen yorulacaksın ama sonrasında inşallah rahat edeceksin hayırlı evlat olsunlar da
Allahım mutluluk geçim huzur versin canım benim Hayat şartları bazen her şeyi unuttura biliyor adaşımın da dediği gibi evlilik televizyondaki pembe dizilerdeki gibi değil başka bir şeyJadesi
İnsan gibi yetiştirmeye çalışıyoruz vallahi kadir kıymet bilsin kadir kıymet bilsin hayatın her kulvarında Eşine yar ve yardımcı olsun diye başka türlü de bu toplum düzelmez zaten bizler düzgün insanlar yetiştireceğiz
Ona da göz boyama diyoruz şükürüm takılmayın o fragmanlara Filmin devamı öyle değil
Sizin aşkınızı severim Asya kuşum
Sevsinler o senin robot süpürgeni. Az büyüsün de sana nasıl can olacak sen göreceksin şükürüm kız evlat
oy İpek kozam adımlarını severim. Ayağına taş değmesin
Kıyamam geçti mi biraz
Sağ ol baharım sizinde kutlu olsun sevgi gününüz bizim ata da hala totosunu kaldıramıyor elinden tutarsan bazen adım atıyor emekleme pozuna geçiyor ama sonrasında hiç kendini yormuyor hayırlısı bakalım
Allah’ım hayırlı şekilde kurtarsın seni bu kadından. Bir mucize olsun ve siz tahmin ettiğinizden daha erken bir sürede oradan çıkın inşallah o acımasız merhametsiz ruhsuz kadını da Allah’a havale ediyorum Rabbim gerekeni yapacaktır
Kendi haline bırakmadığınızdan herhalde çocukları biz de bırakmıyoruz aman düşer aman bir şey olur çocukların gelişimine erteliyoruz sağlık olsun bakalım
Görüyor musun benim oğlanın görüyor musun benim oğlanı kayınçosunu bacısını yürütüyor. Güzel güzel geçindikleri günler gelsin inşallah
Allah’ın güzel temiz kalbine göre versin verecektir de inanıyorum kötülerin şerrinden korusun
Amanın deniz beyime. Her şeyi yemek istiyorlar işte ne oral dönemmiş ya bir şey olmaz inşallah Allahım esirgesin
Esila nur adıyla yaşasın anneciğim de adı gibi Nurlar içinde yatsın inşallah Aslıcığım hepimizin anneleri babaları nur içinde yatsın kabir azabı çekmesinler
Çocuğun ilk yıllarında normal canım özellikle emzirme döneminde ve bebekle ilgilenmemiz gereken zamanlarda hormonal olarak da istek azalabiliyor. Zamanla yoluna girer..Kizlar bu arada biraz ozel olacak ama bebekten once cinsel anlamda yine fazla istekli degildim tamam cinsellik onemli ama boyle her zaman olacak birsey degil bence yani nasil anlatayim biraz zaman girecek araya birde kafami vermem lazim heyecan lazim o da boyle he deyince olmuyor.
Su sira cok isteksizim hic olmasada olur benim icin birde bebek var inanin yemek zor yapiyorum kas biyik alamiyorum adam surekli birseyler bekliyor tamam olsun hic olmasinda degil ama keyifli olsun fazla olmasin ozel olsun dimi ben mi yanlis dusunuyorum yoksa benden is gecti mi acaba
Geçmiş olsun canım alıntıladım yazamadım. Benim büyük kızda saç içinde var egzama. İlacını kullanınca geçiyor bırakınca tekrarlıyor çok kötü soyulup kanıyor falan saçını toplayınca enseden görünüyor. Üni. Hastanesine götürelim hocaya dedim şuan muayene de yokcivanımda atopik egzama varhasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?