2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hoşgeldiniz baya kaldın özlemislerdir. Iyi bu gece doya doya hasret giderin, yarinda evinizin tadini çıkarırsınız.
Saol canım evet neredeyse 3 haftaya yakın kaldık neyse ki sağlıkla kazasız belasız döndük teyzesi dayılar kuzenleri çok özlemiş ler kızları güzel vakit geçirdik dünde geldik eve şükür ama evin tadını çıkarmak için şu işleri Bi bitirebilsem

Hosgeldiniz evet insanin evi gibisi yok. Aysecikte insallah guzelce uyur
Saol canım yerini yadırgadım Ayşe gece 3 te uyandı ağladı uyutuyorum yerine yatırın a başlıyor ağlamaya yanıma alamadım Zeynep geldi yanımıza odasında korkmuş bende Zeynep le babasını bıraktım oda da Ayşe yi alıp zeynebin yatağında yattım
Evet beraber yatmaya alıştı annemlere gittiğimizde beraber yatıyordu ee tatilde de kv de lerde beraber yattık aslına bakarsan hiçde şikayetçi değilim mis gibi koklaya koklaya uyuyorum ama Zeynep de var o kıskanıyor bu defada

Ben de sünger düşünmüştüm ama onu da yer

Canım karyam sonuç odaklı hiç kademe istemiyor resmen direk yürüyüm istiyor
Aynen ya ama boylr yaparsa gec kalacagini bilmiyor birde su sira yurutecten sarkip yerdeki oyuncagi vs aliyor aklim cikiyor dusecek diye yurutecde kurtaricim oluyor cogu zaman napayim bilemedim
Helinnnnn canim bugun besige koydum bir sefer tutunup kalkmayi basardi. Ama yuruteci aktif kullaniyor fazla koymamali miyim sorun olur mu

Sevgili dünürüm kardeşini de anlayabiliyorum durumuna da çok üzüldüm Allah’ım kötü kader yazmamış olsun o insan da kaderi olmasın inşallah bazen insan çevre baskısı içinde bulunduğu psikolojik durum bir çok nedenden evlenemedim ne olacağım gibi psikolojiye girebiliyor Allahın şanslı kuluymuş sözlüken ayrılmış evlenip ayrılmak çok çok daha zor ki böyle bir insanla evlense bile uzun süreceğini sanmıyorum Allah korusun Allahım sizlere göre onu anlayacak onu sevecek onu önemseyecek hayatının merkezine koyabilecek evliliğin sorumluluğunu alabilecek Allah’tan korkan kuldan utanan helal süt emmiş birini nasip etsin inşallah daha çok genç çok toy Ona beni söyle 41 yaşında anne oldum Şu an çok vaktim yok bir gün size hayat hikayemi anlatacağım . Hamdolsun benim hikaye mutlu sonlan devam ediyor ama ona gelene kadar Çektiklerimi ben biliyorum ne mutlu senin gibi bir ablası yalnız değil hepimiz inanmış insanlarız nikahla ölümün saati şaşmazmış insanların ne dediği ne düşündüğü hiç umrunda olmamalı çünkü yazılan bir gün ve saatte eğer yazılmışsa hayatını birleştirecek-biriyle bu kişi adam gibi adam olsun tabi temennimiz o allahım şaşırtmasın Güzel günlerini görün inşallah
Bunun üstüne imza mı atarım helinciğim
Şunu hiçbir zaman unutmamalı her zaman Tek başına kalabilme ihtimalini ve bununla başa çıka bilmeyi bilmesi gerekiyor ne olursa olsun ayakların üstünde durması gerektiğini bilmeli sırf bazı insanlar ona ki 27 yaş hiç bir şey değil Evde kaldım psikolojisi hissettiriyorlar diye saçma sapan bir insanla evlenme çılgınlığına düşmemeli
Canım hoşgeldiniz evinize insanın evi her şeyi hepimize evlerimizde huzur geçim versin inşallah
Dilzar sonuç bölümündeki yorumuna bayıldım canım “ sanki adamı ahiret hayatına davet ediyoruz “ Çevremizde ateisti var O bize saygı duyar biz ona saygı duyarız. Aşağılamak nedir diyecek çok şey var da Neyse yorum yapmayım
civanımda atopik egzama var hasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
Geçmiş olsun komşum civan kuzuma çok hassas ciltler zaten
O çiğ çiçek yiyen küçük adamı da ben yerimHamarat haydom
Canları sağ olsun şükürm öyle böyle büyüyecekler biraz sen yorulacaksın ama sonrasında inşallah rahat edeceksin hayırlı evlat olsunlar da
Allahım mutluluk geçim huzur versin canım benim Hayat şartları bazen her şeyi unuttura biliyor adaşımın da dediği gibi evlilik televizyondaki pembe dizilerdeki gibi değil başka bir şey Jadesi
Özüne döndü deriz asli sen rahat ol erkek degil mi sonucta tive tövbe ya feminist meninist kpnusturyosunuz beni sevgililer gununde ya
İnsan gibi yetiştirmeye çalışıyoruz vallahi kadir kıymet bilsin kadir kıymet bilsin hayatın her kulvarında Eşine yar ve yardımcı olsun diye başka türlü de bu toplum düzelmez zaten bizler düzgün insanlar yetiştireceğiz
Yani evlilik yildonumunu es gecen sevgililer gununu ezer gecer.
Altkatta bugun bosanan kardesime eski esi gul.getirmis bakin bu duble triple dramdir
Ona da göz boyama diyoruz şükürüm takılmayın o fragmanlara Filmin devamı öyle değil
Sizin aşkınızı severim Asya kuşum
Ya kizlar benim aslinda robot supurgem varmis ama haberim yokmus yaa.
Kizim iki eline almis islak mendilleri,emekleyerek paspas yapiordu bugün
Oncesinde de yerdeki kirintilari agzima atmak suretiyle topladigi icin mis oldu yerler missss
Sevsinler o senin robot süpürgeni. Az büyüsün de sana nasıl can olacak sen göreceksin şükürüm kız evlat
oy İpek kozam adımlarını severim. Ayağına taş değmesin
zıbın oluyor . sıvı çamaşır deterjanında geçtim ama bitkisel zararsız o mu yaptı acaba dedim.bilemedim ya.

yarın hemen alacam kremi. çoğalıyor sanki
Kıyamam geçti mi biraz
Sağ ol baharım sizinde kutlu olsun sevgi gününüz bizim ata da hala totosunu kaldıramıyor elinden tutarsan bazen adım atıyor emekleme pozuna geçiyor ama sonrasında hiç kendini yormuyor hayırlısı bakalım
Allah’ım hayırlı şekilde kurtarsın seni bu kadından. Bir mucize olsun ve siz tahmin ettiğinizden daha erken bir sürede oradan çıkın inşallah o acımasız merhametsiz ruhsuz kadını da Allah’a havale ediyorum Rabbim gerekeni yapacaktır
Kendi haline bırakmadığınızdan herhalde çocukları biz de bırakmıyoruz aman düşer aman bir şey olur çocukların gelişimine erteliyoruz sağlık olsun bakalım
Görüyor musun benim oğlanın görüyor musun benim oğlanı kayınçosunu bacısını yürütüyor. Güzel güzel geçindikleri günler gelsin inşallah
Hayatimin imtihanı galiba..bilmiyorum.ama cocuklarim ve biz daha etkilenmeden yeni bir ev diliyorum Rabbimden insAllah
Allah’ın güzel temiz kalbine göre versin verecektir de inanıyorum kötülerin şerrinden korusun
Amanın deniz beyime. Her şeyi yemek istiyorlar işte ne oral dönemmiş ya bir şey olmaz inşallah Allahım esirgesin
Esila nur adıyla yaşasın anneciğim de adı gibi Nurlar içinde yatsın inşallah Aslıcığım hepimizin anneleri babaları nur içinde yatsın kabir azabı çekmesinler

Kizlar bu arada biraz ozel olacak ama bebekten once cinsel anlamda yine fazla istekli degildim tamam cinsellik onemli ama boyle her zaman olacak birsey degil bence yani nasil anlatayim biraz zaman girecek araya birde kafami vermem lazim heyecan lazim o da boyle he deyince olmuyor.
Su sira cok isteksizim hic olmasada olur benim icin birde bebek var inanin yemek zor yapiyorum kas biyik alamiyorum adam surekli birseyler bekliyor tamam olsun hic olmasinda degil ama keyifli olsun fazla olmasin ozel olsun dimi ben mi yanlis dusunuyorum yoksa benden is gecti mi acaba

nzh99 selam canim evet bende 5 dk rahat birakmiyorum gozum hep ustunde herseyi birakip ona odaklanmışım. Sanırım bununda etkisi var. Zaten daha cok erken oyle boyle 1 bucuk yasin kadar insallah hepsi pitir pitir yürüyecekler. opuyorum Ata'cigimi

Vay tosbiğim bağımsız yuruse her şeyi yapr Karya hanım beşik iyi fikir koy içine kolları gelişsin canım doğru demiş annen inşallah bı rahata kavussak

Şu şekilde oldu fena yaa buraya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş
ayy iyice çıkarmış küçük sincap. ne yapılır ki hic bilemedim?
D dilzar canım veli olarak başladığın ikinci dönemin hayırlı olsun nasıl geçti ilk gün ilgilenebilir mi kızların dersleri ile
sagolasin canim. senin ve gruptaki tüm ogretmen arkadaslarin ve velilerin de donemi hayırlı olsun.

bi oraya bir buraya oldugu kadar iste zeyay. Yeni Dönem stresi yok en azından. kurul toplantısı şök toplantısı veli toplantısı uzaktaan takip ediyorum. sinif gruplarından çıktım, sadece okul grubunda duruyorum

Derdin derdim oldu canım ya nasıl bı insan yani daha üstü olamaz diyorum daha üstünü anlatiyosun kim bilir daha neler vardır neler yaptı sana daha tahtaları eksik kafadan
Daha neler var tabi... eşim aramiş konusmuş bugun abisiyle.insAllah dalasmaz bi daha bana. Noldugunu da anlatmadi daha gelmedi.
Biz de kura cektik.aklimizda farkli isimler vardı.ama her defasinda erva cikinca erva olsun dedik yanına da Elif koyduk isimleriyle yasasinlar hayatta hep güzel anilsinlar insAllah
Aman canım Allah korusun tek göz oda diye dua etmem.yanliş dua tehlikeli. Cok lüks aramiyorum zaten ama burasi deprem bolgesi saglam bir yapı bulmam lazım.tekirdag da 9 siddeti deprem bekleniyor.hee ölüm birdir degismez o ayri ama ben elimden geleni yapmakla yükümlüyüm.
Iyi yapmışsın dinlenmissin.ben de ufak tefek toparladim gene islerimi.ama yemekte biraz basite kactim
Burcunu söylemek uygun olmaz canım.burda da vardır ayni burc. Hem o burctan baska insanlar var cevremde cok da sever anlasirim.her insanin iyisi kötüsü var
Kardesimle ilgili soyledikelrini ona aynen iletecegim canım.hayat hikayeni dinlemeyi isterim tabi.birgun anlatırsın eltimle ilgili de dedigim gibi Allaha sigindim canım.Allah yardımcımız olsun.kavgasi hırı gürü bitsin insAllah

valla olduğu kadar napim ama dondurucu çok kurtarıyor beni. manti köfte içli köfte pizza. civana da yaparken fazla yapıp buzluğa atmışım hep tavuk et balık mercimek köfte çıkarıyorum. bi de mercimekli makarna almistim.civan ondan yedi hallettik bişekilde. yarına inşallah normal bir sofra kurarız
baharım ilk yürüteç konuşulduğunda ben fikrimi söyledim yürümeyi geciktiriyor çünkü kas gelişimini olumsuz etkiliyor. eskiler daha hizli yürüdüğünü düşünüyor 8 aylık bebeği ayakta görünce ama öyle değil. gelişim kademeli ve zincirleme bir durum. dönme sürüklenme oturma emekleme ayağa kalkma sıralama desteksiz durma ve desteksiz yürüme gibi. yürüme arkadaşı güzel fikir. ama almilanin da yaptığı gibi bir-çok şey yürüme arkadaşı olur damacana sehpa sandalye çamaşır selesi. yürüteçi kullanmamanı tavsiye ederim. karae senin tabiki

Ya büyümüşte kardeş gezdiriyor

Doyulmuyor haklısın
Amin canım

Çocuğun ilk yıllarında normal canım özellikle emzirme döneminde ve bebekle ilgilenmemiz gereken zamanlarda hormonal olarak da istek azalabiliyor. Zamanla yoluna girer..

civanımda atopik egzama var hasta oldu diye bu durumu ertelemiştim zihnimde ama artmaya başladı doktor bi krem önermişti acilen onu almam lazım. inşallah ise yarar.
Geçmiş olsun canım alıntıladım yazamadım. Benim büyük kızda saç içinde var egzama. İlacını kullanınca geçiyor bırakınca tekrarlıyor çok kötü soyulup kanıyor falan saçını toplayınca enseden görünüyor. Üni. Hastanesine götürelim hocaya dedim şuan muayene de yok deri hastalıkları sıkıntı tam bir çözümü yok bir geçip bir tekrarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…