2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de aynı durumdayım ya hiç ama hiç içimden gelmiyo bende mi tuhaflık var diyordum kendi kendime

Sıralı balonları sabitkeyici satılıyor canım bazen içinde de oluyor. Teşekkürler kutlanan için de Göktuğ öyle bizi de çok güldürüyor dün dışarda da yapıyordu bebek arabasında giderken kasiyere bay bay yapıyor falan bir işveler bir cilveler O Sena kuşum nasıl yemek yiyormuş öyle mıncık mıncık yesem mi bu da ne falan diyor mantı, makarna sever mi ki. Benim oğlan da havuç ve karnabahar ı yemiyor pek artık seçiyor. Ama dün 1 simiti yemiş yine babası çıkardı dışarı sözde karnını doyurmuştum mantıyı çok seviyor, 2 gündür sabah pankeklerini yemiyor ağzından çıkarıyor sıkıldı sanırım değişik tarifler istiyor ponçik
Maşşallah haydomuz belliydi ama benimki de. Ayakta duruyor sevince sevince bir hal oluyor buna şükür
O damada kurban olurum ben. Ağzini burnunu yediğim. Orada durucum yazmış,gönüller fet, kızımız güveniyor oğluşuna.
Sevgililer gününü kaçırdık ama idare etsin durucum telafisini yaparız inşallah öyle kaş göz atıp öpücük yolluyor işte durusuna
Annemlerden geleli 4 gün oldu , gelinimiz pozitif çıkmış annem için korkum dua edin bir şey olmasın . Bizde şimdilik bir şey yok ama içime bir kor düştü ki nasıl .
Annenlerin testi neyse ki negatif çıkmış canım gözün aydın gelininize de atlatır inşallah kısa zamanda
Benim oğlan da az mı kiii hep öpücükten ibaret değil ya baharcım iyi kötü artık geçinecekler yapacak bişey yok. Umut da kaptırılacak oğlan değil de kızım büyük 8 yaşında kızım
Oyyy Oyyy maşşallah ipek kuzusu akıl küpüüüü
Ama ne göz kırpma yerim yer Duru da pek şanslı

Oyyy Oyyy afiyet olsun oraya ne yapmalı bir mobilyacıya gösterip fikir alınabilir belki kadife kumaşı oraya da mı diktirsen açamayacak şekilde çözüm olur.
misskokulumm nerelerdesin sayfalari karıştırıyorum ya benmi görmüyorum. Yoksa girmiyormusun. Iyisiniz inşallah
Oyy dünürüme miss in napsın koşturuyoruz dün gece erken yatacak uykusuzum dedim 10 da yattım Göktuğ uyandı sabaha kadar dans ettik sağ sol. Çok güzel uyuttu saolsun canım oğlum gün içinde de derslerim vardı emerek uyuyor paşa da tek elimle yazamıyorum bu telefonun ekranı biraz büyük geliyor bunu da düşünmek lazımmış alırken şimdi de oturdum çayımı içtim biraz not çıkarıp öğrencilere atmam lazım umut iyi olmuş şükür çok üzüldüm o akşam rüyama girdi. Yarın sünnet olacak mı?

Grubumuzun aşıklarına maşşallah çiçekler kalpler muhabbetleri bol olsun
Kalppare eşinin konuşmasından sonra inş durulur ama sanmam kadının karakteri bu. Tez zamanda istediğin gibi bir eve çıkıp kurtulursun inşallah. Kaynanası da götürüp başını belaya sokma onlar senelerdir bir şekilde anlaşıyormuş it iti ısırmaz diye bir laf var buralarda o aklıma geldi
BKGK hissettiklerin çok normal hormonlardı, yorgunluktu ancak vucut kendine geliyor. Sen yalnız bakıyorsun bir de çok daha zor zamana bırak düzelir Karya da büyüdükçe eskiye döner hatta daha renkli bile olabilir yaş ilerledikçe

Benim oğlan öğleden sonra bir ağıt tutturuyor karnı tok, altı temiz, uykusunu almış ama vız vızzz anlıyorum ki dışarı çıkmak istiyor beyzade bugün de tutturdu ama ben çok yorgundum evde de işim vardı oyaladık falan eşim gelince çıkardı dışarda çok mutlu oluyormuş kediler kuşlar kahkaha atıyor diyor babası. Gelince de kucağıma bir atladı öpüyor öpüyor omuzuma yatıyor
Aslan kitabı var bir tane onu okudum bugün kükreye kükreye. Babasına okutmuş sonra açınca kendi kükrüyormuş akıl küpü bunlar.
Abbaaa demeye de başladı ablalarınaayy büyüsünler büyüsünler çok şükür

S Sonsuzsukurler alıntıladım sandım almamışım iyiyiz canım büyük kızı kursa yazdırdım seneye sınava girecek. Haftalık denemeleri istediğim gibi gelmiyor takviye şart oldu sayısalcı değilim ki anlatayım bir de zor ki sorular zeka sorusu resmen. Sabah canlı ders öğleden sonra kurs artık. Küçük de evde arada Göktuğ oynatıyor arada kaçıyor falan
Büyüdükçe sıkıntıları da farklılaşıyor sınavdı, sivilceydi şuydu buydu hepsinin başka derdi var sağlık olsun yeter ki
Senin o Güneş tam temizlik robotu olmuş maşşallah ne hareketli akıl küpü olacak bak da gör hareketli bebekler çok zeki olurlar

BKGK yürütecek çok koymadım ben günde yarım saati ancak bulmuştur şimdi de hiç koymuyorum durmuyor zaten. Yürütecek güveniyor egzersiz yapmıyor kendisi Karya. Benim büyük kız da kilolu bir bebekti 9 aylıkken emekledi 11 aylıkken yürüdü. Onda da çok koymamıştım yerde zaman geçirin bol bol debelenin zamanla kasları kuvvetlenir

Kapattık miss çift taraflı bant ve şallar sağolsun özlettin kendini bugün valla

Kapattık miss çift taraflı bant ve şallar sağolsun özlettin kendini bugün valla
Canım benim sağolasın. Benim de kargo geldi doğum günü şeyleri ya stand yokmuş içinde ya setino kadar da okudum gözden nasıl kaçırdım bilmiyorum hiç.sana da yazıyım dedim aklında bulunsun. Bir de Takım elbise diken bikaç sayfa buldum zaten bir tane bulunca diğerleri de ekliyor hemen fiyat sordum 230 lira dedi vuuuu veremem o kadar yazık değil mi yav haftaiçi okula imzaya giderken çarşıya bir bakarım gömlek papyon var evde olmazsa bir pantolon diktiririm dedim bakalım

Yaa maşallah Göktuğ a akıl küpü gerçekten annesi Siz öndesiniz ya biraz gerçektenden sen anlatıyorsun bir süre sonra ipekte de görüyorum. Ne güzel büyüyorlar çok şükür. Ben pek günlük tarzı bişey yapmadım zaman yoktu şimdi iş yerinde aralarda yapayım diyorum. Unutuluyor bunlar üzülüyorum.

Şimdi sen anlattın ya gerçekten taklit yetenekleri ne kadar arttı. 10 ayımız yarın doluyor artık hem dediklerimizi çıkardığımız sesleri taklit etmeye başladı hem de tekrar ettiğimiz isimleri öğreniyor. Özellikle onun öğrenmesi için hep aynı şekilde isimlendiriyorum oyuncakları nesneleri falan kısa sürede öğreniyor. Daha yeni e bebek indirimden aldığım eğitici köpekciğe köpekçik dedim durdum bugün soruyorum hemen ona bakıyor. Ay hayranım hayran

Haklısın gerçekten unutuluyor kızları unutmuşuz belli başlı şeyler aklımda fotoğraflarına videolarına bakınca hatırlıyoruzo yüzden bol bol video çekiyorum göktuğ un yazmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Ortaokulda tuttuğum günlüğüm vardı onu açtı kızlar okudular nasıl hoşlarına gitti ben iki kızımda da burda yazmıştım onları açıp okuyorum bazen ikisinde de bu kadar uzun kalmamıştı gruplar face e watsaba falan taşınmıştı. Göktuğ şanslı epey anısı birikti
Benimki yarın 11 aylık oluyor teyzesi geç kaldık biz de yürümeye anca buna şükür şap şup bir emekleyişi var alttaki iyice sinir oluyordur çok ses yapıyor emeklerken bir de lamba açıp kapatıyor artık istediği şey varsa eeeehhh ehhhh diyor bugün gitmiş duvara yapışmış yukarıyı gösteriyor ehhh ehhhhh neymiş lamba açacakmış biraz açtık kapattık da rahatladı bir de tot diyor topa tot tot diye geziyor ortada.

pandemi de var insan korkuyor götürmeye hastaneye. bakalım bugün başladık umarım iyi gelir. sizin duruma Üzüldüm ya hele bi de kız olunca daha çok üzülür

Eerkek evlat da biz özeniyoruz hanımlar ama benim bünyem de kaldırır mı bilemem

Ya aşk böcekleri aşk

Allah uzak etsin senden fırsat vermesin o yaratığa maddiyat zor kuzum inşallah toparlarsınız

Arayı çok açınca istek hiç gelmiyor bence biraz zorlamak lazım sanki ben en kötü haftada 1 10 günde 1 olmasına dikkat ediyorum

Ah bu dişler ne hale getirdi bebekleri koli bandı ile anlasan mı acaba koparamacağı şekilde

Bende de 3 kura çekilmiş üçünde de Yeşim çıkmış en güzeli de o aralarında benim en beğendiğim iyiki de o çıkmış,

Aramıza hoşgeldin bizde de 2 gündüz uykusu var birinde kahvaltı yapıyorum diğerinde yemek gece ders çalışıyorum kendime olan zamanımı sorarsanız yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…