- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Ben de aynı durumdayım ya hiç ama hiç içimden gelmiyo bende mi tuhaflık var diyordum kendi kendimeKizlar bu arada biraz ozel olacak ama bebekten once cinsel anlamda yine fazla istekli degildim tamam cinsellik onemli ama boyle her zaman olacak birsey degil bence yani nasil anlatayim biraz zaman girecek araya birde kafami vermem lazim heyecan lazim o da boyle he deyince olmuyor.
Su sira cok isteksizim hic olmasada olur benim icin birde bebek var inanin yemek zor yapiyorum kas biyik alamiyorum adam surekli birseyler bekliyor tamam olsun hic olmasinda degil ama keyifli olsun fazla olmasin ozel olsun dimi ben mi yanlis dusunuyorum yoksa benden is gecti mi acaba
Sıralı balonları sabitkeyici satılıyor canım bazen içinde de oluyor. Teşekkürler kutlanan için demisskokulumm @Aslihaydo iyi ki doğmuşsunuz valla iyi ki de burdasınız sizleri tanıdığıma sevindim tekrar tekrar . Miis sen aklıma gelince hala kahkaha atıyorum göktuğ un o haline o nasıl tel sarmaktı yahu
Ben de doğum günü için sıralı balon düşünüyorum ama onları nasıl sabitlerim bilmiyorum .
Kizlar Haydom artık baya baya yürüyor yanında ben yokken bile yuruyo az önce mutfaktan odaya bı geldim beni gormedi yürüyordu odanın ortasındaben heyecanla ayyy deyince pat diye düştü bensiz yürüyor olması şaşırttı beni seri ve bağımsız yürüyüşü tarihe ve kayıtlara gecsin bugün tam 10 aylik
O damada kurban olurum ben. Ağzini burnunu yediğim. Orada durucum yazmış,gönüller fet, kızımız güveniyor oğluşuna.
Annenlerin testi neyse ki negatif çıkmış canım gözün aydın gelininize de atlatır inşallah kısa zamandaAnnemlerden geleli 4 gün oldu , gelinimiz pozitif çıkmışannem için korkum dua edin bir şey olmasın . Bizde şimdilik bir şey yok ama içime bir kor düştü ki nasıl .
Benim oğlan da az mı kiii hep öpücükten ibaret değil ya baharcımYok anacim bizim umutlar elimizde patlar ben sana soyliyeyim. Kizdan çokta bahsetmek istemiyorum, miss gibi dünür bulmuşum anlattikça kızımdan sogur felam, bari kızı baş göz edem. Misss tamamlar eksiklerini düzeltir. Ama umuta kısmet yok.
Sağol canım benim umut daha iyi Allah'a şükür baya düzeldi.
Oyyy Oyyy maşşallah ipek kuzusu akıl küpüüüüKızlar ipek bugün koltuğun kenarından odanın öbür ucundaki babasına yürüdü. Kameradan aldık yine görüntüsünü tam 15 adım atmış
Bugün bütün gün zaten deniyordu. Normalde bir yere ulaşmak için hemen emeklemeye geçiyordu bugün bi cesaret geldi. En son da uzun bir seri yaptı kuzum
Ama ne göz kırpmayerim yer Duru da pek şanslı
Oyyy Oyyy afiyet olsunSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Oyy dünürüme miss in napsın koşturuyoruz dün gece erken yatacak uykusuzum dedim 10 da yattım Göktuğ uyandı sabaha kadar dans ettik sağ sol. Çok güzel uyuttu saolsun canım oğlummisskokulumm nerelerdesin sayfalari karıştırıyorum ya benmi görmüyorum. Yoksa girmiyormusun. Iyisiniz inşallah
Kapattık miss çift taraflı bant ve şallar sağolsunSıralı balonları sabitkeyici satılıyor canım bazen içinde de oluyor. Teşekkürler kutlanan için deGöktuğ öyle bizi de çok güldürüyor dün dışarda da yapıyordu bebek arabasında giderken kasiyere bay bay yapıyor falan bir işveler bir cilveler O Sena kuşum nasıl yemek yiyormuş öyle mıncık mıncık yesem mi bu da ne falan diyor mantı, makarna sever mi ki. Benim oğlan da havuç ve karnabahar ı yemiyor pek artık seçiyor. Ama dün 1 simiti yemiş yine babası çıkardı dışarı sözde karnını doyurmuştum mantıyı çok seviyor, 2 gündür sabah pankeklerini yemiyor ağzından çıkarıyor sıkıldı sanırım değişik tarifler istiyor ponçik
Maşşallah haydomuz belliydi ama benimki de. Ayakta duruyor sevince sevince bir hal oluyor buna şükür
Sevgililer gününü kaçırdık ama idare etsin durucum telafisini yaparız inşallah öyle kaş göz atıp öpücük yolluyor işte durusuna
Annenlerin testi neyse ki negatif çıkmış canım gözün aydın gelininize de atlatır inşallah kısa zamanda
Benim oğlan da az mı kiii hep öpücükten ibaret değil ya baharcımiyi kötü artık geçinecekler yapacak bişey yok. Umut da kaptırılacak oğlan değil de kızım büyük 8 yaşında kızım
Oyyy Oyyy maşşallah ipek kuzusu akıl küpüüüü
Oyyy Oyyy afiyet olsunoraya ne yapmalı bir mobilyacıya gösterip fikir alınabilir belki kadife kumaşı oraya da mı diktirsen açamayacak şekilde çözüm olur.
Oyy dünürüme miss in napsın koşturuyoruz dün gece erken yatacak uykusuzum dedim 10 da yattım Göktuğ uyandı sabaha kadar dans ettik sağ sol. Çok güzel uyuttu saolsun canım oğlumgün içinde de derslerim vardı emerek uyuyor paşa da tek elimle yazamıyorum bu telefonun ekranı biraz büyük geliyor bunu da düşünmek lazımmış alırken şimdi de oturdum çayımı içtim biraz not çıkarıp öğrencilere atmam lazım umut iyi olmuş şükür çok üzüldüm o akşam rüyama girdi. Yarın sünnet olacak mı?
Evet canim ustte 3 dis pespese cikti halada sıkıntılıAslında alt üst 2şer tane çıktı ama devamı yakında gelecek demek bu kadar kaşıdığına görekarya da peşpeşe çıkardı dimi
Kapattık miss çift taraflı bant ve şallar sağolsunözlettin kendini bugün valla
Yaa maşallah Göktuğ a akıl küpü gerçekten annesiBenim oğlan öğleden sonra bir ağıt tutturuyor karnı tok, altı temiz, uykusunu almış ama vız vızzz anlıyorum ki dışarı çıkmak istiyor beyzadebugün de tutturdu ama ben çok yorgundum evde de işim vardı oyaladık falan eşim gelince çıkardı dışarda çok mutlu oluyormuş kediler kuşlar kahkaha atıyor diyor babası. Gelince de kucağıma bir atladı öpüyor öpüyor omuzuma yatıyor
Aslan kitabı var bir tane onu okudum bugün kükreye kükreye. Babasına okutmuş sonra açınca kendi kükrüyormuş akıl küpü bunlar.
Abbaaa demeye de başladı ablalarınaayy büyüsünler büyüsünler çok şükür
Haklısın gerçekten unutuluyor kızları unutmuşuz belli başlı şeyler aklımda fotoğraflarına videolarına bakınca hatırlıyoruzo yüzden bol bol video çekiyorum göktuğ un yazmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Ortaokulda tuttuğum günlüğüm vardı onu açtı kızlar okudular nasıl hoşlarına gittiYaa maşallah Göktuğ a akıl küpü gerçekten annesiSiz öndesiniz ya biraz gerçektenden sen anlatıyorsun bir süre sonra ipekte de görüyorum. Ne güzel büyüyorlar çok şükür. Ben pek günlük tarzı bişey yapmadım zaman yoktu şimdi iş yerinde aralarda yapayım diyorum. Unutuluyor bunlar üzülüyorum.
Şimdi sen anlattın ya gerçekten taklit yetenekleri ne kadar arttı. 10 ayımız yarın doluyor artık hem dediklerimizi çıkardığımız sesleri taklit etmeye başladı hem de tekrar ettiğimiz isimleri öğreniyor. Özellikle onun öğrenmesi için hep aynı şekilde isimlendiriyorum oyuncakları nesneleri falan kısa sürede öğreniyor. Daha yeni e bebek indirimden aldığım eğitici köpekciğe köpekçik dedim durdum bugün soruyorum hemen ona bakıyor. Ay hayranım hayran
pandemi de var insan korkuyor götürmeye hastaneye. bakalım bugün başladık umarım iyi gelir. sizin duruma Üzüldüm ya hele bi de kız olunca daha çok üzülürGeçmiş olsun canım alıntıladım yazamadım. Benim büyük kızda saç içinde var egzama. İlacını kullanınca geçiyor bırakınca tekrarlıyor çok kötü soyulup kanıyor falan saçını toplayınca enseden görünüyor. Üni. Hastanesine götürelim hocaya dedim şuan muayene de yokderi hastalıkları sıkıntı tam bir çözümü yok bir geçip bir tekrarlıyor
Eerkek evlat da biz özeniyoruz hanımlarsagolasin canim aldım hemen sürdüm sabah
bulaşmaz canim inşallah o da hemen atlatacaktır
ya ama aşık olunur nasıl güzelsin. gaza getiriyorsunuz valla kız anneleri. napalim bi de kiz icin mi deneyelim(saka saka bunyem kaldirmiyor )
çok sağol canim. deterjanı da değiştireyim ben nolur nolmaz
Allah ıslah etsin o.kadini. ne sinir ya. sende de iyi sabır var şekerparem ne diyim tez zamanda kurtulursunuz insallah
kelimesi kelimesine katılıyorum. kötü olmak daha mesai ister zordur iyi olmak mutlu olmak öyle değil ki. ne diyelim allah herkesin gönlüne göre versin.
yurutecten kaynaklı olabilir bu durum canim ve annen hakli. kilo tamam bizde de var ama kaslar kuvvetlendikçe hareket kabiliyeti de gelişiyor. azcik düşsün totosunun üstüne birseycik olmas
ahahaha allahım bizde hiç öyle durumlar yok kafasında araba sürüyor daha çok ya da kaçıyor kardeşinden ama alim ne tatlı ya masallah ona
Ya aşk böcekleri aşkYaaa dün gece haydo da Asyam da icimi actı minik sevgi pitirciklarim benimya o ayak sallamalarini yerim
Ya hatırlıyor musunuz bilmem hamileyken de dovmeye kalkisti.esim tuttu.karnima karnima burup bebegimi oldurecekmis.simdi de kolumdan kizimi dusurecekti biliyorum.hasetligi kizima.kizim olmasini cekemiyor.kocasi kiz istiyor.ama o alkolune ara veremedigi icin hamile kalmak istemiyor benim de kizim var diye kiskaniyor catliyor. Biz burdan gidemiyoruz cunku su an maddi olarak bu cok zor.ama bakalim insAllah yakında cikacagiz diye umuyorum.
Arayı çok açınca istek hiç gelmiyor bence biraz zorlamak lazım sanki ben en kötü haftada 1 10 günde 1 olmasına dikkat ediyorumKizlar bu arada biraz ozel olacak ama bebekten once cinsel anlamda yine fazla istekli degildim tamam cinsellik onemli ama boyle her zaman olacak birsey degil bence yani nasil anlatayim biraz zaman girecek araya birde kafami vermem lazim heyecan lazim o da boyle he deyince olmuyor.
Su sira cok isteksizim hic olmasada olur benim icin birde bebek var inanin yemek zor yapiyorum kas biyik alamiyorum adam surekli birseyler bekliyor tamam olsun hic olmasinda degil ama keyifli olsun fazla olmasin ozel olsun dimi ben mi yanlis dusunuyorum yoksa benden is gecti mi acaba
Ah bu dişler ne hale getirdi bebekleri koli bandı ile anlasan mı acaba koparamacağı şekildeSelamlar herkeseDeniz beşiğinin kenarını yedi inanabiliyor musunuz sürekli dişini kaşıyor orda bildiğiniz ahşap renge döndü beyaz beşik ne yapsam ya çarşaf mı geçirsem bez sardım kaldırdı onu da
Bende de 3 kura çekilmiş üçünde de Yeşim çıkmışYa ben çok severim erva ismini erva elif çok yakışmış iki isim birbirinekızımın adı Esila Nur canım Nur rahmetli annecigimin adı biz kura çektik isim seçerken kağıtlara yazdık en beğendiğimiz isimleri sonu Nur olacaktı kesindi önüne ismi seçtik öyle bı kere ben çektim Esila çıktı bı kere de eşim çekti yine Esila çıktı dedik tamam budur
Aramıza hoşgeldin bizde de 2 gündüz uykusu var birinde kahvaltı yapıyorum diğerinde yemek gece ders çalışıyorum kendime olan zamanımı sorarsanız yalan olduAyyy bizim maraton başladı ancak oturabildim oda kucağımda Ayşe var emzirirken uyudu yerine bırakamadım sabah hep beraber kalktık kahvaltı yaptık Zeynep le benim dersim vardı eşim ayşeyle Zeynep arası mekik dokudu pert oldu. Bende mutfaktan çıkamıyorum habire acıkıyor bunlaruzun zamandır yemek yapmayınca zor geldi mutfak. Ayşe tam bir pire Bi durmuyor durduğu yerde hep bir hareket halinde oturup oyuncaklar falan oynamıyor yürüdüğünde düşünemiyorum yandık ki ne yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?