2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bak ya neler yapıyor yaramaz kuzucuk

Oha valla elitine de kv de kaç kurtul gerçekten allah korusun sizi aman hiç yalnız dolaşmayın bence ruh hastası bu kadın kötü kalpli cidden

Ellerine Sağlık aynn ya maşallah insan gördükçe büyüdüklerini hem mutlu oluyor hem duygulanıyor bizim kız da aylar sonra bir iki alkışlıyor inat resmen ben alkışla dedikçe kıbırdamıyır
Slm kızlar bir tencere lahana sardım. Uykum da çok ama bir bakayım sizlere dedim. Kuzular büyüyorlar . Şu son iki aydır daha bariz gelişim var. Sağlıkla büyüsünler

Yok kız haklısın ama arayı da çok açmamak lazım denge bi şekilde kurulur zamanla sanırım libidosuzluğumuza sağlık tatlım yorgunluktan göz açmaya hal mi var

Benimki söylediğim kelimeleri bile sanki tekrarlamaya çalışır hali var babası ay ay Ayy dedi dün ay ay dedi hey dedi mesela merhaba diyorum memebbaa gi bişey diyor
Bide kendi vee sini yaptırıyor battaniyesi i kaldırıyor indiriyor ben cee diyorum tekrar kaldırıyor

Bu gece Elif uyumadı uyutmadı yine noldu bilmem.simdi daldı ama kendini atiyor titretiyor sanki..ağlayıp durdu bugun ikindiden beri.agri kesicisini de verdim.bir yeri agridigini da sanmıyorum.ne guzel vakitlice uyumustu bi uyandi pir uyandi neden aglar ki bu kadat durup dururken.of canım sıkıldı anlamadığım bisey mi var acaba

Şu şekilde oldu fena yaa buraya başka çare lazım allahtan boyası zararlı değilmiş
Valla aklıma çift kat vernik atmak geldi ama..kokusu çikmaz uzun süre.kaldi ki deniz onu da kemirirse iste o zaman kötü okur sagliga zararli çünkü
Ahdım var kapısına kına bırakicam giderken.yaksın diye. Artik o kadar doldum. Ben kimseye anlatmıyorum bile bana ettiklerini.abisi bugun eşime senin karinin da dili cok uzun cok sivri demis.ben kime ne anlatmisim.ama sorsan kitlenip konu degisiyor.bugun esimin kuzeni duymus olanlari kv den.bana mesaj atmış yenge sen nasil sabırli bir kadınsin ya anlatsana herkese diyor.sanki anlatinca degisecek.ama kv anlatiyor benim yerime.muhtemelen onlarin kulagina giden de bu.
Aynen canim ben de sanmam..çare bulunamaz.kadınin karakteri bu. en iyisi taşınmak.bugun kv dedim.bana çıkıştı beni birakip gidemezsin gibisinden
sen de gelirsin deyince ben kendi evimi koca apartmani ona mi birakicam hayatta cikmam evimden dedi.sen bilirsin dedim
Oyyyu kıyamam..benim kız da boyuna aslan rolünde aabisyle karsikli kukresiyor
Bende de 3 kura çekilmiş üçünde de Yeşim çıkmış en güzeli de o aralarında benim en beğendiğim iyiki de o çıkmış,
Ne güzel ismin var..benim ismim de herkesin onlara ders calismaya gidiyorum babacim diyerek gezmelere gittigi isim soylemedim ama anlarsiniz zaten hani vardır ya klişe çok yandı başım bu yüzden
Slm kızlar bir tencere lahana sardım. Uykum da çok ama bir bakayım sizlere dedim. Kuzular büyüyorlar . Şu son iki aydır daha bariz gelişim var. Sağlıkla büyüsünler
Ohh masAllah dünür.benim kiz pek sansli afiyetolsun ❤
Oha valla elitine de kv de kaç kurtul gerçekten allah korusun sizi aman hiç yalnız dolaşmayın bence ruh hastası bu kadın kötü kalpli cidden
Aynen cancagzim..Sabreden dervis muradına erermiş..bakalim ne zaman
Oyy kıyamam o kuzuya ben evet yavas yavas basladilar lakırdıya tam diyemeseler de cabaliyorlar dikkat verince anlasiliyir ama yoksa bidi bidi ne diyor ya der baskasi duysa

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr hepimize güzel bir gün diliyorum
Kar başlamış burda açtık perdeleri sevindirik olduk. Beşiği in fermuarını açtım giriyor çıkıyor oynuyor Gökkuşahalinin dersi var kalkıp kahvaltı hazırlamalı

Bende de 3 kura çekilmiş üçünde de Yeşim çıkmış en güzeli de o aralarında benim en beğendiğim iyiki de o çıkmış,
Evet çok güzel ismin dünürüm benim ismim Melike olacakmış son anda Aslı olmuş annemin fikri değişmiş tipime bakınca bunda aslı tipi var demiş
Ne güzel ismin var..benim ismim de herkesin onlara ders calismaya gidiyorum babacim diyerek gezmelere gittigi isim soylemedim ama anlarsiniz zaten hani vardır ya klişe çok yandı başım bu yüzden
Hııı bildim bildim az mı geldik sana ders çalışmaya kurtarıcımız

Ya oy masallahhh pek zeki olcak annesi belli ediyor kendini sempatik kuzum
Vuhuuuu eline saglikkk hamaratsin maşallah

Geç mi yaa hiç değil bizimki hızlı çıktı zaten bekliyorduk. Göktuğ çok akıllı maşallah gerekeni gerektiği zaman yapacaktır. Yürümüyorsa kesin bir bildiği vardır paşanın

Emeklemeleri çok tatlı zaten yaa ne çabalar harcıyorlar kuzucuklar. Geçen banyoda farkettik dizleri çok az morarmış. Emeklemesi ayrı bi de dizlerinin üstünde zıplıyor şaşkoloz

Ben alttakine oh olsun çekiyorum içimden yıllarca her gün saat 8 de elektrik süpürgesi sesini dinledik şimdi vur kızım vur ohh diyorum içimin yağları eriyor parkelerde oyuncaklarıyla ses yaptıkça. Bir şey demeye yüzü yok. Çok kızgınım.

Sen dedikçe aklıma geliyor bak ipek de dün banyonun ışığını açıp kapatmayı keşfetti bi de her açmasında çığlıklar atıyor. Odadan oraya emekledi duvara tırmandı aynı senin dediğin gibi istiyor. Neyseki oturma odasında da bir priz olduğunu farketmedi henüz

Ah çok akıllılar maşallah onlara. Sünger gibi ne versek emecek durumdalar.
Aramıza hoşgeldin bizde de 2 gündüz uykusu var birinde kahvaltı yapıyorum diğerinde yemek gece ders çalışıyorum kendime olan zamanımı sorarsanız yalan oldu
Derç çalışmak da kendine zaman ayırmaktır canım öyle düşün. Sonuçta kendi gelişimin için bişeyler yapıyorsun.
Maşallah sana ellerine sağlık. Çok becerikli kadınsın. Her seferinde emekli bir şeyler buluyorsun yapacak

Gerçekten gelişimleri gözle görülmeye başladı. Çok mutlu oluyorum. Özellikle dediklerimizi anlamaya ve tepki vermeye başladıkça onlarla vakit geçirmek daha da keyfli oluyor.
Çocuktur ağlar canım bişey mi var diye aklına getirme hemen. İpek de 2 gecedir ağlayarak ve daha sık uyanmaya başladı. Kaç zamandır çok iyiydik geceleri geri uykuya dalardı. 2 gündür çok zorlanıyorum. Emse de mama yese de yanımda yatsa da uyumakta zorlanıyor. Toplam 4.5-5 saatle işe geliyorum. Değişken dönemleri var geçicidir diye düşünüyorum. Diştir belki diyorum.

Evet ya kar bu sabah bize de geldi.yağarken Çok güzel gerçekten Sonrası biraz zorluyor ama yine de güzel

Neden öyle yapıyor ya kıyamam sana. Dişler mi acaba yine

Ay şekerpare ismini anlatman bile çok komik ya ilahi sen ben severim o ismi çok sevdiğim arkadaşlarım var gerçekten yanlarına ders çalışmaya gittiklerim bile oldu ama inanmadılar
Aynen bizimkiler bilinçli değilde taklit e ben bu kadar konuşuyorum tepesinde zahmet olacak tepki versin,
Bir de maşallah benşm kıza oyuncak köşesi yaptım orda kendi kendine 15 20 dk oynuyor çok şükür ya şekerparem büyüyorlar be

Gökkuş hızlı gonzalaes ya girer çıkar oynar bıdığım benim ben henüz o topa girmedim azcık havalar ısınsın açarım bende fermuarı.
Kaç yaşına kadar park yatakta yatıyorlar miss kaldık ya burda kıza oda ne zaman yapmalıyım ben gideceğiz diye yapmamıştım

Aaa o lafı bende severim bazı insanlara bakıp sende şu tipi var deyip gerçek ismini öğrenemediklerim var senin de ismin çok güzel dünürüm Aslı sana daha uygun olmuş bencede annen haklı

Evet canım hem kpss çalışıyorum hemde bikaç sertifika alıyorum onlara çalışıyorum artık bu tempoya o kadar alıştım ki boş durunca napacağımı şaşırıyorum

Evet canım hem kpss çalışıyorum hemde bikaç sertifika alıyorum onlara çalışıyorum artık bu tempoya o kadar alıştım ki boş durunca napacağımı şaşırıyorum
Çok güzel canım küçük bebekle bile bunları yapıyorsan neler neler yaparsın sen. Ben çocuk öncesi baya bir hallettim bir tane sertifikayı geçememiştim o aklımda ipek biraz büyüsün ben de ona kasacağım. Nasıl geçemem diye biraz hırs yaptım

O numara bizde de var bulduğu kumaşı alıp kafaya geçiriyor sonrası ceeeee köşesinde o kadar oynuyorsa süper ötesiymiş benimki durmuyor tövbe oyuncak sepetini deviriyor ayaklarıyla hepsini saçıp üstlerine basa basa çekip gidiyor tam erkeksin şu dağınıklığına bak hele demek düşüyor bana da
Oda ben de yapmadım ama artık ihtiyaç duyuyorum canım. Onun odası var aslında ama şuan canlı dersler olunca bilgisayar var orda kanepe falan işte. Yerim olsa ayıracağım artık odasını kitaplığını oluşturalım oyuncak o dolabı alıyım bir tane de diyorum. Park yatakta dönerken çarpıyor sağa sola yatak bile alasım var. Şu ev meselesi netleşse hemen yapacam odasını. Varsa odan müsait yapabilirsin. Bebekler ait olma duygusunu çok sever o odaya ait hisseder kendini. Odasında kitap köşesi,evcilik köşesi falan yaparsın sevimli olurbir de odasını ayırınca inan uykuları daha iyi oluyor anneden ümidi kesince derin uykuya dalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…