- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Oda ayırmayı ben de ara ara düşünüyorum çünkü biz içerdeyken uyuyor mis gibi ben yatmaya gelince ağlıyor. Diyorum sesimizden kokumuzdan uyamıyor herhalde. Odasını ayırsak uyuyacak belli ki ama bir yandan da kıyamıyorum zaten bütün gün işteyim gece bari yanımda olsun diyorum. Ne bileyimO numara bizde de var bulduğu kumaşı alıp kafaya geçiriyor sonrası ceeeeeköşesinde o kadar oynuyorsa süper ötesiymiş benimki durmuyor tövbe oyuncak sepetini deviriyor ayaklarıyla hepsini saçıp üstlerine basa basa çekip gidiyor tam erkeksin şu dağınıklığına bak hele demek düşüyor bana da
Oda ben de yapmadım ama artık ihtiyaç duyuyorum canım. Onun odası var aslında ama şuan canlı dersler olunca bilgisayar var orda kanepe falan işte. Yerim olsa ayıracağım artık odasını kitaplığını oluşturalım oyuncak o dolabı alıyım bir tane de diyorum. Park yatakta dönerken çarpıyor sağa sola yatak bile alasım var. Şu ev meselesi netleşse hemen yapacam odasını. Varsa odan müsait yapabilirsin. Bebekler ait olma duygusunu çok sever o odaya ait hisseder kendini. Odasında kitap köşesi,evcilik köşesi falan yaparsın sevimli olurbir de odasını ayırınca inan uykuları daha iyi oluyor anneden ümidi kesince derin uykuya dalıyorlar
Oh maşallahBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Sağol canımOda ayırmayı ben de ara ara düşünüyorum çünkü biz içerdeyken uyuyor mis gibi ben yatmaya gelince ağlıyor. Diyorum sesimizden kokumuzdan uyamıyor herhalde. Odasını ayırsak uyuyacak belli ki ama bir yandan da kıyamıyorum zaten bütün gün işteyim gece bari yanımda olsun diyorum. Ne bileyimbabası zaten hepten karşı daha küçük deyip duruyor. 3 yaş gibi kendi odasını kendine beğendirip aldıralım heves eder yatar diyoruz ama bakalım..
Oh maşallahinci gibi dizilsin sapsağlam dişleri olsun
Ben daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumCanım benim sağolasın. Benim de kargo geldi doğum günü şeyleri ya stand yokmuş içinde ya setin o kadar da okudum gözden nasıl kaçırdım bilmiyorum hiç.sana da yazıyım dedim aklında bulunsun. Bir de Takım elbise diken bikaç sayfa buldum zaten bir tane bulunca diğerleri de ekliyor hemen fiyat sordum 230 lira dedi vuuuu veremem o kadar yazık değil mi yav haftaiçi okula imzaya giderken çarşıya bir bakarım gömlek papyon var evde olmazsa bir pantolon diktiririm dedim bakalım
Çift taraflı bantla hallettik tatlımAh bu dişler ne hale getirdi bebekleri koli bandı ile anlasan mı acaba koparamacağı şekilde
Hadi hayırlı olsuunn inşallah geri içeri kaçmazBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Ben de 1 yaştan sonra yaptırmayı düşünüyorum canım diğer türlü 3 doz falan çok para beKızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Erken yaptirinca 3 doz 1 yaş sonrası tek doz dendi. Ben bu isten birsey anlamadim. Umut 14 aylikken tek doz gittik yaptirdik. Sonra doktorumuz degisti, cocugun menenjit asisinin dozu eksik dedi. 2. Dozu yaptirdik. Sonra 3. Yu yapmak istedi oyle kaldi yaptirmadim. Birde beksorayi da istediler 2 doz beksora 2 doz menektra yaptirdim. Simdi gitsem 3. Yapar. Kizda pesin pesin konuscam. Bu karisiklik kalksin.Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Birde 1 yaş oncesi veya sonrasi beksorayi 2 doz dediler.menektra 1 yas sonrasi tek doz dediler.Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Kullanır mısınız bilmiyorum ama ben böle az kullanilan ve kullanicagim şeyleri dolaptan alıyorum hem ucuz oluyor sonra daha ucuza satıyorum maksak iş görsün hevesimi alayimBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Ben tek doz seçeneğini bilmiyordum doktorumuz yönlendirdi yaptık bexero ları olduk bitti nimenrix 1 doz yaptı daha devamı var. Bexero nun 2.dozunda sağlık sigortası bailamıştı o karşılamıştı.Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
biz de evi taşırsak ilk iş odasını ayirmak. şimdi arelle aynı odada sıkıntı olur uyku acısından ve yer de pek yok ya da oturma odasını bozacamSağol canımben zaten oda takımı almam şuan odası olsa bile montessori mi ne işte duvara asılan kitaplıklardan, küçük masa, sandalye bir de yatak olur diye düşünüyorum. Kıyafetlerine benim yatak odamda yeri var orda kalır muhtemelen oyun odası gibi düşündüm. Ne bileyim ayırın a gerçekten onlar da rahat ediyor sonradan zorlanmıuorlar akılları ermiyor çünkü.
biz 3 ve 5. aylarda yaptırdık bi de 13. ayda var.Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
145 bu aldigin set o da pahalı geldiydi bana ama çok çok tatlilarrrBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Ben normal parti süsü pek almıycam dekoratif ahşap şeylerle süslicem dümen fener falanKullanır mısınız bilmiyorum ama ben böle az kullanilan ve kullanicagim şeyleri dolaptan alıyorum hem ucuz oluyor sonra daha ucuza satıyorum maksak iş görsün hevesimi alayim
Bunları görmüştüm çooook yakışacak ikisine deerkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Evet bi gömlek papyon için çok ama çapa olunca kalbimden vuruldumbiz de evi taşırsak ilk iş odasını ayirmak. şimdi arelle aynı odada sıkıntı olur uyku acısından ve yer de pek yok ya da oturma odasını bozacam
biz 3 ve 5. aylarda yaptırdık bi de 13. ayda var.
145 bu aldigin set o da pahalı geldiydi bana ama çok çok tatlilarrr
Ne sertifikası canım sen nasıl geçemedim grubumuzun zeka örneğinin sen aaaÇok güzel canım küçük bebekle bile bunları yapıyorsan neler neler yaparsın sen. Ben çocuk öncesi baya bir hallettim bir tane sertifikayı geçememiştim o aklımda ipek biraz büyüsün ben de ona kasacağım. Nasıl geçemem diye biraz hırs yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?