2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oda ayırmayı ben de ara ara düşünüyorum çünkü biz içerdeyken uyuyor mis gibi ben yatmaya gelince ağlıyor. Diyorum sesimizden kokumuzdan uyamıyor herhalde. Odasını ayırsak uyuyacak belli ki ama bir yandan da kıyamıyorum zaten bütün gün işteyim gece bari yanımda olsun diyorum. Ne bileyim babası zaten hepten karşı daha küçük deyip duruyor. 3 yaş gibi kendi odasını kendine beğendirip aldıralım heves eder yatar diyoruz ama bakalım..
Bu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşa sabah baktım yarmış etini görünüyor.
Oh maşallah inci gibi dizilsin sapsağlam dişleri olsun

Sağol canım ben zaten oda takımı almam şuan odası olsa bile montessori mi ne işte duvara asılan kitaplıklardan, küçük masa, sandalye bir de yatak olur diye düşünüyorum. Kıyafetlerine benim yatak odamda yeri var orda kalır muhtemelen oyun odası gibi düşündüm. Ne bileyim ayırın a gerçekten onlar da rahat ediyor sonradan zorlanmıuorlar akılları ermiyor çünkü.

Ben daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorum ben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına

Eklentiler

• IMG_20210216_114303.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Erken yaptirinca 3 doz 1 yaş sonrası tek doz dendi. Ben bu isten birsey anlamadim. Umut 14 aylikken tek doz gittik yaptirdik. Sonra doktorumuz degisti, cocugun menenjit asisinin dozu eksik dedi. 2. Dozu yaptirdik. Sonra 3. Yu yapmak istedi oyle kaldi yaptirmadim. Birde beksorayi da istediler 2 doz beksora 2 doz menektra yaptirdim. Simdi gitsem 3. Yapar. Kizda pesin pesin konuscam. Bu karisiklik kalksin.

Ben daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorum ben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Kullanır mısınız bilmiyorum ama ben böle az kullanilan ve kullanicagim şeyleri dolaptan alıyorum hem ucuz oluyor sonra daha ucuza satıyorum maksak iş görsün hevesimi alayim

Kızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Ben tek doz seçeneğini bilmiyordum doktorumuz yönlendirdi yaptık bexero ları olduk bitti nimenrix 1 doz yaptı daha devamı var. Bexero nun 2.dozunda sağlık sigortası bailamıştı o karşılamıştı.

erkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20210216-120858_Instagram.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210216-120831_Instagram.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210216-120840_Instagram.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20210216-120846_Instagram.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
biz de evi taşırsak ilk iş odasını ayirmak. şimdi arelle aynı odada sıkıntı olur uyku acısından ve yer de pek yok ya da oturma odasını bozacam
biz 3 ve 5. aylarda yaptırdık bi de 13. ayda var.
145 bu aldigin set o da pahalı geldiydi bana ama çok çok tatlilarrr

Kullanır mısınız bilmiyorum ama ben böle az kullanilan ve kullanicagim şeyleri dolaptan alıyorum hem ucuz oluyor sonra daha ucuza satıyorum maksak iş görsün hevesimi alayim
Ben normal parti süsü pek almıycam dekoratif ahşap şeylerle süslicem dümen fener falan

Evet bi gömlek papyon için çok ama çapa olunca kalbimden vuruldum

Ne sertifikası canım sen nasıl geçemedim grubumuzun zeka örneğinin sen aaa
Yanlışlık vardır orda
Yapıyoruz bir şeyler bakalım 1 eğitimi komple tamamladım 2. Ye geçtim bende bakalım kör topal az ondan az ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…