2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıpırdak kuzum benim valla son 2 3 gündür köşeye emekleyip kendi kendine oyu cakları döküp oynamaya başladı ben koyarsam o kadar oynamıyor kendi keyfinin gelmesi lazım dağınıklık hep var canım savaş alanı gibi orası her yerde oyuncaklar var
O zaman taşınınca bakayım bi müsait oda olacak mı ona göre yavaş yavaş yapayım bende odasını

Ben daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorum ben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Çok güzel canım adıyla uyumlu deniz beyin güle güle giysin ben de burda konuşulunca baktım instadan bi tane beğendim özel dikim 1 ay süre verdi acil beğenmem gerek bişeyler. Konsept falan da düşünmedim. Amaaan çok severim böyle şeyleri ama bana hazır olacak ben düşününce çok geriliyorum
erkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Oyy çok yakışacak beylere 2 kardeş giysinler bakalım takım takım
Aman nerde kız iş beni köreltti mesleki bir sertifika uluslarası. Süre biraz az bilgisayar üzerinden ve ingilizce olunca yeriştiremiyorum. 2 kere girdim üstelik. Her seferinde ucundan kaldım

Haydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına

gecmis olsun haydoyaa, kipirdak kuzu, bakımı yetişmesi en zor olandan

Kızlar için çokk güzel şeyler var bulursun hemencik organizasyonla anlaş hazıra konmak istiyosan

D dilzar kara çıkmış kuzucuk masallah Asıma. Belki doğru olanı yapıyorsun, ama ben korkuyorum. Baya baya karın altında ustelik yemeye çalışıyor. Ben kızı bir kere çıkardım ama gormen lazim. Kat kat giydirdim sadece gozleri görünüyordu, birde baddaniye verdim esimin eline. Pandemi çocuğu diye korkuyorum, çok sokak görmedi sanki hemen hasta olurmus gibi geliyor. Umutu çıkarıyorum o sokaklarda büyüdü zaten, geçen jadeside söylüyordu sogugada alışmalı diye. Geçmi kaldim yoksa aslinda çıksa çok iyi olur. Yoksa en ufak soguk hasta edecek.

Oyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zor
Kızlar için çokk güzel şeyler var bulursun hemencik organizasyonla anlaş hazıra konmak istiyosan
Yaa işte pandemiden aile arasında olacak bişeye de o kadar para vermek istemiyorum değilse kesin anlaşırdım zaten herşey içimde kaldı. Artık 2 ye 3 e ama ilki de boş geçmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…