Kıpırdak kuzum benim valla son 2 3 gündür köşeye emekleyip kendi kendine oyu cakları döküp oynamaya başladı ben koyarsam o kadar oynamıyor kendi keyfinin gelmesi lazımO numara bizde de var bulduğu kumaşı alıp kafaya geçiriyor sonrası ceeeeeköşesinde o kadar oynuyorsa süper ötesiymiş benimki durmuyor tövbe oyuncak sepetini deviriyor ayaklarıyla hepsini saçıp üstlerine basa basa çekip gidiyor tam erkeksin şu dağınıklığına bak hele demek düşüyor bana da
Oda ben de yapmadım ama artık ihtiyaç duyuyorum canım. Onun odası var aslında ama şuan canlı dersler olunca bilgisayar var orda kanepe falan işte. Yerim olsa ayıracağım artık odasını kitaplığını oluşturalım oyuncak o dolabı alıyım bir tane de diyorum. Park yatakta dönerken çarpıyor sağa sola yatak bile alasım var. Şu ev meselesi netleşse hemen yapacam odasını. Varsa odan müsait yapabilirsin. Bebekler ait olma duygusunu çok sever o odaya ait hisseder kendini. Odasında kitap köşesi,evcilik köşesi falan yaparsın sevimli olurbir de odasını ayırınca inan uykuları daha iyi oluyor anneden ümidi kesince derin uykuya dalıyorlar
Hadi bakalım güleç yüz inci gibi dizisin dişleri darısı bize benimki yaşını bekliyor heraldeBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Ben 2 doz yaptırdım canım son 1 doz kaldı ilki baya ateş yaptı hattaKızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Ay ne kadar güzel güle güle giysin DenizBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Çok güzel canım adıyla uyumlu deniz beyin güle güle giysinBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Oyy çok yakışacak beylereerkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Aman nerde kız iş beni körelttiNe sertifikası canım sen nasıl geçemedim grubumuzun zeka örneğinin sen aaa
Yanlışlık vardır orda
Yapıyoruz bir şeyler bakalım 1 eğitimi komple tamamladım 2. Ye geçtim bende bakalım kör topal az ondan az ondan
gecmis olsun haydoyaa, kipirdak kuzu, bakımı yetişmesi en zor olandanHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
Zor valla benim çocuklarım pek kurtlu oluyogecmis olsun haydoyaa, kipirdak kuzu, bakımı yetişmesi en zor olandan
Zor valla benim çocuklarım pek kurtlu oluyohalbuki ben nasıl ağır nasıl uslu
Sağol canımmAy ne kadar güzel güle güle giysin Deniz
Kızlar için çokk güzel şeyler var bulursun hemencikÇok güzel canım adıyla uyumlu deniz beyin güle güle giysinben de burda konuşulunca baktım instadan bi tane beğendim özel dikim 1 ay süre verdi acil beğenmem gerek bişeyler. Konsept falan da düşünmedim. Amaaan çok severim böyle şeyleri ama bana hazır olacak ben düşününce çok geriliyorum
Oyy çok yakışacak beylere2 kardeş giysinler bakalım takım takım
Aman nerde kız iş beni körelttimesleki bir sertifika uluslarası. Süre biraz az bilgisayar üzerinden ve ingilizce olunca yeriştiremiyorum. 2 kere girdim üstelik. Her seferinde ucundan kaldım
Oy kuzum çok gecmis olsun oglumuz biraz yaramaz.Yine vukuatsiz geçmeyen bir gün
Oyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zorHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
Yaa işte pandemiden aile arasında olacak bişeye de o kadar para vermek istemiyorum değilse kesin anlaşırdım zaten herşey içimde kaldı. Artık 2 ye 3 e ama ilki de boş geçmemek lazımKızlar için çokk güzel şeyler var bulursun hemencikorganizasyonla anlaş hazıra konmak istiyosan
Oh masallah eline saglikSlm kızlar bir tencere lahana sardım. Uykum da çok ama bir bakayım sizlere dedim. Kuzular büyüyorlar . Şu son iki aydır daha bariz gelişim var. Sağlıkla büyüsünler
Off gecmis olsun yaHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?