Aman olursa da olsun kız hazır işten de ayrıldın ikisini aradan çıkarıverirsinKizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..
Ertesi gun gectiki aksam oldu baksana. Hem o haplardanda korkuyorum benAman olursa da olsun kız hazır işten de ayrıldın ikisini aradan çıkarıverirsinhiç istemiyorsan ertesi gün hapı al canım işini şansa bırakma sen
Bı miktar öyleOy kuzum çok gecmis olsun oglumuz biraz yaramaz.
Öyle canım bu yürüme döneminde hiç canlarını bilmiyolar pata küte daliyolarOyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zor
Sağol teyzesiOff gecmis olsun ya
Ayy tam benim haydoya hamile kalma seklimi anlattin canım yumurtlama günün muydu peki belki tutmaz o güne denk gelmediyseKizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..
Tek cocuklulari kiskanirken bizAman olursa da olsun kız hazır işten de ayrıldın ikisini aradan çıkarıverirsinhiç istemiyorsan ertesi gün hapı al canım işini şansa bırakma sen
72 saate kadar alabiliyorsun canım o hapları. Ben kullanmıştım bir sıkıntı yaşamadım sadece kullandığım ay adet düzensizliği oldu geçti. Tek tük kullanmaya bişey olmaz alışkanlık haline getirmedikten sonra. İstemiyorsan çok dikkat etmelisin. Doğum yaptıktan sonra doğurganlık daha çok artıyor.Ertesi gun gectiki aksam oldu baksana. Hem o haplardanda korkuyorum ben
1.ciye dogru duzgun bakamiyorum 2. Ci olursa kafayi yerim heralde. Birde biz hemen hamile kaliyoruz ablamlar annemde öyle , bak 4 sene cocuk yapmadık bir anda yune bu sekil hemen hamile kalmistim karya da umarim degilimdir.
Ay aman yok tek çocuklu olmak istemezdim düşünsene herşeyi başındasın tek mi kalsın kardeş olsun mu olsa nasıl büyüyecek vs vs. Yaptık bitti kurtulduk şükürTek cocuklulari kiskanirken biz
Hastaligim yeni bitmisti 2 gun olduBı miktar öyle
Öyle canım bu yürüme döneminde hiç canlarını bilmiyolar pata küte daliyolar
Sağol teyzesi
Ayy tam benim haydoya hamile kalma seklimi anlattin canım yumurtlama günün muydu peki belki tutmaz o güne denk gelmediyse
ya çok geçmiş olsun. haydo tam haydo hiç durmuyor ama keşke zarar vermese kendineHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
sagol kuzum. valla buraya da yazdim sizler icin de indirimli alalim diye kimseden sea çıkmadı. ata arel ve civan için sipariş verecem artikHelinnnnn cok güzeller canim, kardes indirimi de olmus. güle güle giysin paşalar.
o site ikide bir bana da cikiyor reklamlarda. ben de krem takima bakiyorum her reklam çıkışında.tabi benim trasli kafama nasil olur gözümde canlandiramiyorum
Güle güle giysinler canım ben de şimdi baktım sayfaya istediğimiz renk yapıyor mu buz mavisi konseptimize göre göremedimya çok geçmiş olsun. haydo tam haydo hiç durmuyor ama keşke zarar vermese kendine
sagol kuzum. valla buraya da yazdim sizler icin de indirimli alalim diye kimseden sea çıkmadı. ata arel ve civan için sipariş verecem artik
Ne zaman öneriliyor bende düşünüyorum yaptırmayı 1 yaştan sonra duymuştum amaKızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Oooyy maşallah ya bayılıyorum ben senin oğlana ne kadar mutlu gülergüzlü inş şansı bahtı da açık olsunBenim oğlan öğleden sonra bir ağıt tutturuyor karnı tok, altı temiz, uykusunu almış ama vız vızzz anlıyorum ki dışarı çıkmak istiyor beyzadebugün de tutturdu ama ben çok yorgundum evde de işim vardı oyaladık falan eşim gelince çıkardı dışarda çok mutlu oluyormuş kediler kuşlar kahkaha atıyor diyor babası. Gelince de kucağıma bir atladı öpüyor öpüyor omuzuma yatıyor
Aslan kitabı var bir tane onu okudum bugün kükreye kükreye. Babasına okutmuş sonra açınca kendi kükrüyormuş akıl küpü bunlar.
Abbaaa demeye de başladı ablalarınaayy büyüsünler büyüsünler çok şükür
Aynen öyle tatilde ara verince alışmışım Rahatlığa neyse bugün biraz toparladım işleri rahatlarım inş artık çamaşır yoruyor yıka as topla katla yerleştir tek başlık altında Bi dünya işkenceAramıza hoşgeldin bizde de 2 gündüz uykusu var birinde kahvaltı yapıyorum diğerinde yemek gece ders çalışıyorum kendime olan zamanımı sorarsanız yalan oldu
Ayşe de aynı öyle ya evi yatağı yabancıladı dedim ama sadece o değil galiba sonunda üst dişler geliyor onun sıkıntısı var sanırımGeç mi yaa hiç değil bizimki hızlı çıktı zaten bekliyorduk. Göktuğ çok akıllı maşallah gerekeni gerektiği zaman yapacaktır. Yürümüyorsa kesin bir bildiği vardır paşanın
Emeklemeleri çok tatlı zaten yaa ne çabalar harcıyorlar kuzucuklar. Geçen banyoda farkettik dizleri çok az morarmış. Emeklemesi ayrı bi de dizlerinin üstünde zıplıyor şaşkoloz
Ben alttakine oh olsun çekiyorum içimden yıllarca her gün saat 8 de elektrik süpürgesi sesini dinledik şimdi vur kızım vur ohh diyorum içimin yağları eriyor parkelerde oyuncaklarıyla ses yaptıkça. Bir şey demeye yüzü yok. Çok kızgınım.
Sen dedikçe aklıma geliyor bak ipek de dün banyonun ışığını açıp kapatmayı keşfetti bi de her açmasında çığlıklar atıyor. Odadan oraya emekledi duvara tırmandı aynı senin dediğin gibi istiyor. Neyseki oturma odasında da bir priz olduğunu farketmedi henüz
Ah çok akıllılar maşallah onlara. Sünger gibi ne versek emecek durumdalar.
Derç çalışmak da kendine zaman ayırmaktır canım öyle düşün. Sonuçta kendi gelişimin için bişeyler yapıyorsun.
Maşallah sana ellerine sağlık. Çok becerikli kadınsın. Her seferinde emekli bir şeyler buluyorsun yapacak
Gerçekten gelişimleri gözle görülmeye başladı. Çok mutlu oluyorum. Özellikle dediklerimizi anlamaya ve tepki vermeye başladıkça onlarla vakit geçirmek daha da keyfli oluyor.
Çocuktur ağlar canım bişey mi var diye aklına getirme hemen. İpek de 2 gecedir ağlayarak ve daha sık uyanmaya başladı. Kaç zamandır çok iyiydik geceleri geri uykuya dalardı. 2 gündür çok zorlanıyorum. Emse de mama yese de yanımda yatsa da uyumakta zorlanıyor. Toplam 4.5-5 saatle işe geliyorum. Değişken dönemleri var geçicidir diye düşünüyorum. Diştir belki diyorum.
MaşallahBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Kıyamam kuzuma ya en tehlikeli zamanları Ayşe de bulduğu herşeye tutunup kalkmaya çalışıyor habire düşüyor bugün biraz sert düşmüş kaşı baya kızarmış babası habire peşinde Bi yürüsede rahatlasak diyor bilmiyor ki başına gelecekleriHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
Ahhh aaahh bana geldigini söyleyip kocaya kaçan bile oldu..anneleri hep bana kızdi..benim suçum neeeEvet çok güzel ismin dünürümbenim ismim Melike olacakmış son anda Aslı olmuş annemin fikri değişmiş tipime bakınca bunda aslı tipi var demiş
Hııı bildim bildim az mı geldik sana ders çalışmaya kurtarıcımız
Sabaha bayaği pişik vardı.gece yoktu ama belki ben mi fark etmedim bilmem.iınsAllah bu gece uyur canımGeç mi yaa hiç değil bizimki hızlı çıktı zaten bekliyorduk. Göktuğ çok akıllı maşallah gerekeni gerektiği zaman yapacaktır. Yürümüyorsa kesin bir bildiği vardır paşanın
Emeklemeleri çok tatlı zaten yaa ne çabalar harcıyorlar kuzucuklar. Geçen banyoda farkettik dizleri çok az morarmış. Emeklemesi ayrı bi de dizlerinin üstünde zıplıyor şaşkoloz
Ben alttakine oh olsun çekiyorum içimden yıllarca her gün saat 8 de elektrik süpürgesi sesini dinledik şimdi vur kızım vur ohh diyorum içimin yağları eriyor parkelerde oyuncaklarıyla ses yaptıkça. Bir şey demeye yüzü yok. Çok kızgınım.
Sen dedikçe aklıma geliyor bak ipek de dün banyonun ışığını açıp kapatmayı keşfetti bi de her açmasında çığlıklar atıyor. Odadan oraya emekledi duvara tırmandı aynı senin dediğin gibi istiyor. Neyseki oturma odasında da bir priz olduğunu farketmedi henüz
Ah çok akıllılar maşallah onlara. Sünger gibi ne versek emecek durumdalar.
Derç çalışmak da kendine zaman ayırmaktır canım öyle düşün. Sonuçta kendi gelişimin için bişeyler yapıyorsun.
Maşallah sana ellerine sağlık. Çok becerikli kadınsın. Her seferinde emekli bir şeyler buluyorsun yapacak
Gerçekten gelişimleri gözle görülmeye başladı. Çok mutlu oluyorum. Özellikle dediklerimizi anlamaya ve tepki vermeye başladıkça onlarla vakit geçirmek daha da keyfli oluyor.
Çocuktur ağlar canım bişey mi var diye aklına getirme hemen. İpek de 2 gecedir ağlayarak ve daha sık uyanmaya başladı. Kaç zamandır çok iyiydik geceleri geri uykuya dalardı. 2 gündür çok zorlanıyorum. Emse de mama yese de yanımda yatsa da uyumakta zorlanıyor. Toplam 4.5-5 saatle işe geliyorum. Değişken dönemleri var geçicidir diye düşünüyorum. Diştir belki diyorum.
Dişte bi anormallik yok canım.bilemedim neden..Neden öyle yapıyor ya kıyamam sana. Dişler mi acaba yine
Büyüyorlar çok şükür canımAy şekerpare ismini anlatman bile çok komik ya ilahi senben severim o ismi çok sevdiğim arkadaşlarım var gerçekten yanlarına ders çalışmaya gittiklerim bile oldu ama inanmadılar
Aynen bizimkiler bilinçli değilde taklit e ben bu kadar konuşuyorum tepesinde zahmet olacak tepki versin,
Bir de maşallah benşm kıza oyuncak köşesi yaptım orda kendi kendine 15 20 dk oynuyor çok şükür ya şekerparem büyüyorlar be
Hayırlı uğurlu olsun canım..devami da sağlıkla gelsin inşAllahBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Güle güle giysin deniz paşaBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Güle güle giysinler şehzadelerimizerkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Sorma canım yaa tam işten çıkarken gördüm serviste, akşamdan beri sözlerini videolarını gördükçe mahfoldum. Hiç bir ünlü kişinin ölümü beni bu kadar etkilememişti. Kitaplarından videolarından tv programlarından onu o kadar benimsemişim ki yakın birini kaybetmiş gibi oldum. Allah rahmet eylesin. Annesine kavuşmuş..Doğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inşne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?