2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..

Kizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..
Aman olursa da olsun kız hazır işten de ayrıldın ikisini aradan çıkarıverirsinhiç istemiyorsan ertesi gün hapı al canım işini şansa bırakma sen

Aman olursa da olsun kız hazır işten de ayrıldın ikisini aradan çıkarıverirsinhiç istemiyorsan ertesi gün hapı al canım işini şansa bırakma sen
Ertesi gun gectiki aksam oldu baksana. Hem o haplardanda korkuyorum ben
1.ciye dogru duzgun bakamiyorum 2. Ci olursa kafayi yerim heralde. Birde biz hemen hamile kaliyoruz ablamlar annemde öyle , bak 4 sene cocuk yapmadık bir anda yune bu sekil hemen hamile kalmistim karya da umarim degilimdir.

Oy kuzum çok gecmis olsun oglumuz biraz yaramaz.
Bı miktar öyle
Oyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zor
Öyle canım bu yürüme döneminde hiç canlarını bilmiyolar pata küte daliyolar
Off gecmis olsun ya
Sağol teyzesi
Ayy tam benim haydoya hamile kalma seklimi anlattin canım yumurtlama günün muydu peki belki tutmaz o güne denk gelmediyse

72 saate kadar alabiliyorsun canım o hapları. Ben kullanmıştım bir sıkıntı yaşamadım sadece kullandığım ay adet düzensizliği oldu geçti. Tek tük kullanmaya bişey olmaz alışkanlık haline getirmedikten sonra. İstemiyorsan çok dikkat etmelisin. Doğum yaptıktan sonra doğurganlık daha çok artıyor.

Tek cocuklulari kiskanirken biz
Ay aman yok tek çocuklu olmak istemezdim düşünsene herşeyi başındasın tek mi kalsın kardeş olsun mu olsa nasıl büyüyecek vs vs. Yaptık bitti kurtulduk şükür Göktuğ dan sonra 1 ay bunun rahatlığını düşünüp sevinmiştim ohh be bitti yapıyım mı yapmıyım mı derdi diye

Aslihaydo geçmiş olsun haydoma tam düşme dönemleri Allah korusun.
N Nehir8077 biz de çıktık bugün karlara kkk kkkkıhh dedik elimize aldık karlarda iz çıkardık montunu beresini taktım hava aldık geldik. Korkma çıkar az az bişey olmaz inş.
Nimenrix ile bexero önermişti bizim doktor da menectra pek görülmüyor ülkemizde demişti meselaher doktor ayrı telden çalıyor. Bexero 1 yaştan sonra 1 doz Nimenrix 2 dozmuş sanırım. Yaptıracaz bakalım 1 yaş aşısından sonra

N Nehir8077 çok kalın giydirdim Bahar, az buçuk surati görünüyor, oradan da üşümez insallah. bu ikinci fasildi. sabah babasi çıkardı, öğleden sonra ben. buranın soğunun pek asli olmaz, benim memleketime göre. hele 5 sene çorumda kaldık, donduruyordu orası. oradan sonra burasi çerez gibi geliyor bana.

ya çok geçmiş olsun. haydo tam haydo hiç durmuyor ama keşke zarar vermese kendine
sagol kuzum. valla buraya da yazdim sizler icin de indirimli alalim diye kimseden sea çıkmadı. ata arel ve civan için sipariş verecem artik

Güle güle giysinler canım ben de şimdi baktım sayfaya istediğimiz renk yapıyor mu buz mavisi konseptimize göre göremedim

Oooyy maşallah ya bayılıyorum ben senin oğlana ne kadar mutlu gülergüzlü inş şansı bahtı da açık olsun
Aramıza hoşgeldin bizde de 2 gündüz uykusu var birinde kahvaltı yapıyorum diğerinde yemek gece ders çalışıyorum kendime olan zamanımı sorarsanız yalan oldu
Aynen öyle tatilde ara verince alışmışım Rahatlığa neyse bugün biraz toparladım işleri rahatlarım inş artık çamaşır yoruyor yıka as topla katla yerleştir tek başlık altında Bi dünya işkence
Ayşe de aynı öyle ya evi yatağı yabancıladı dedim ama sadece o değil galiba sonunda üst dişler geliyor onun sıkıntısı var sanırım
Bu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşa sabah baktım yarmış etini görünüyor.
Maşallah paşamla sıra sıra inci gibi dizisin dişleri inş
Kıyamam kuzuma ya en tehlikeli zamanları Ayşe de bulduğu herşeye tutunup kalkmaya çalışıyor habire düşüyor bugün biraz sert düşmüş kaşı baya kızarmış babası habire peşinde Bi yürüsede rahatlasak diyor bilmiyor ki başına gelecekleri

Ahhh aaahh bana geldigini söyleyip kocaya kaçan bile oldu..anneleri hep bana kızdi..benim suçum neee
Sabaha bayaği pişik vardı.gece yoktu ama belki ben mi fark etmedim bilmem.iınsAllah bu gece uyur canım
Neden öyle yapıyor ya kıyamam sana. Dişler mi acaba yine
Dişte bi anormallik yok canım.bilemedim neden..
Büyüyorlar çok şükür canım ama dertleri de büyüyor.ay bugun Ali cok düştü ya.yataktan koltuktan sandalyeden hatta tuvalete girmisken ayagi takilip bile düştü.ne gündü başım çatlıyor
Bu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşa sabah baktım yarmış etini görünüyor.
Hayırlı uğurlu olsun canım..devami da sağlıkla gelsin inşAllah
Ben daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorum ben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Güle güle giysin deniz paşa
erkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Güle güle giysinler şehzadelerimiz

Doğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inş ne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
Sorma canım yaa tam işten çıkarken gördüm serviste, akşamdan beri sözlerini videolarını gördükçe mahfoldum. Hiç bir ünlü kişinin ölümü beni bu kadar etkilememişti. Kitaplarından videolarından tv programlarından onu o kadar benimsemişim ki yakın birini kaybetmiş gibi oldum. Allah rahmet eylesin. Annesine kavuşmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…