2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sagolasin canim düşündüğün için, arkadaşları bilmem de ben siyah beyaz kombin yapacağım (mevlit programi kombini)

Yok canim üşütmez ben oglumdaki gibi bakamadim kiza. Hem beslenme açısından hemde sıcağa alışma açısından. Oglum cok terlerdi az giyinirdi, kızı 10 kat giydirsem tık yok. Böyle oluncada abartılı büyüttüm. Şimdide pisman oluyorum, cok sıcağa alıştırdığım için. Bildigin kedi yaptim. Oglum ne atki takar ne bere asla izin vermez. Allaha sukur hastalanmazda üşütüp.

Anladim canım çıkarın tabiki cocuklar soğuğa da alışmalı. Benimki hata bunu biliyorum. Beni kızın bacakları hep yanlış yönlendirdi. Kat kat giydirsemde bacaklari hep soğuk. Soguk gördükçe evide sicak yaptim, birde 3 kat giydirdim. Oglum gibi bakamadım beskenmedede sıkıntı oldu. Insallah telafi ederim.

Kesinlikle bu bebişlee bunu haketti

Doğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inş ne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
Ben de çok üzüldüm Allah cennete giden kullarından eylesin

Yılmak yok susamcım devam sen geçersin

Ah kıyamam içim acıdı resmen tabi kıpır kıpır kazalar olacak malesef

Çıkar kız alışsın burda karolsa ben çıkarırdım ama dehşet fırtına var malesef evin içinde kapalı kapılarda cereyan oluyor deyim hayal edin

Oyy yavrum okurken balkon diye okumamisim ayy ayyy diye bir ciglik atarak okuyusum var ki esim koştu noluyor diye pencere sinejligine gitti sandım Allah korumuş canım..biz de bugün pek düşmeli bir gün yaşadık
Ben de o günkü şartlarrdan dolayı 1. Yaş gününü daha sadr yapmıştım oglumda.ama 2. Yas dogym gunu cok daha saşalı olmuştu.bunda da cok asiri ozenemiyorum kızlar.stand falan kuramam.o zaman ogluma da ayrica stand ayarlamam lazim.inan heves mi yok istek mi bilmem zor geliyor mama sandalyesini süsleyip arkasina birkac balon vs yapariz tamam. bi de güzel bir masa kurabilsem yeter bana

Hadi hayırlı olsuunn inşallah geri içeri kaçmaz
Ne fenasın aslıııı yok bu sefer garanti bardakları gıcırdatıyor tek dişiyle
SonsuzUmut valla karışık bu menenjit aşıları anladığım 3 türü var. Ülkemizde en çok Nimenrix ve bexero görülüyor. 1 yaştan sonra yapılırsa Nimenrix tek doz bexero 2 doz yeterli oluyormuş. Biz hem kimseyle görüşmediğimizden erken yaptırmayım dedim hem doz miktarı artıyor zor aşılar biraz ağır geliyormuş bebeklere bir de pahalılar bakalım 1 yaş aşılarını olalım biraz geçince de bunlara başlayalım diyorum

Kizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..
Ay inşallah verimsiz bir dönemdesindir inşallah olmaz canım ya
BAbalar rahat olur tabi ben baba olsam 5 tane isterim çocuk

Ay inşallah verimsiz bir dönemdesindir inşallah olmaz canım ya
BAbalar rahat olur tabi ben baba olsam 5 tane isterim çocuk
Yaa dimi gerçekten öyle erkekler hayata hep 1-0 önde başlıyorlar. Eşim bunda biraz kazık yedi 10 gün babalık izinden sonra işe kaçacaktı ki 11 aydır evde çocuk bakıyor işte eğliyor buna şükür ama baya zorlandı yazık

Ooo ali sırasını sa sın düşmeler elifin sırası artık öyle tabi daha neler gelecek başımıza bekliyoruz

Saol canım bilgilendirdiğin için aynn karışıkmış bakalım doktora da sorarım Yaptıracağız bizde

Slm kızlar bir tencere lahana sardım. Uykum da çok ama bir bakayım sizlere dedim. Kuzular büyüyorlar . Şu son iki aydır daha bariz gelişim var. Sağlıkla büyüsünler
Ooo afiyet bal seker olsun. Ben dolma reklamini bile görsem hemen atliyorum. Birinin canı felam isterse yapmak zorunda kalırım diye. Düşün oyle bir lezzetin varlığını unutturmaya çalışıyorum. Rahmetli annem haftada iki kez dolma isterdi, kadın soguttu beni dolmadan. Ben cok üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…