sagolasin canim düşündüğün için, arkadaşları bilmem de ben siyah beyaz kombin yapacağımya çok geçmiş olsun. haydo tam haydo hiç durmuyor ama keşke zarar vermese kendine
sagol kuzum. valla buraya da yazdim sizler icin de indirimli alalim diye kimseden sea çıkmadı. ata arel ve civan için sipariş verecem artik
Geçmiş olsun canım. İnşallah bu gece uyur..Sabaha bayaği pişik vardı.gece yoktu ama belki ben mi fark etmedim bilmem.iınsAllah bu gece uyur canım
Yok canim üşütmez ben oglumdaki gibi bakamadim kiza. Hem beslenme açısından hemde sıcağa alışma açısından. Oglum cok terlerdi az giyinirdi, kızı 10 kat giydirsem tık yok. Böyle oluncada abartılı büyüttüm. Şimdide pisman oluyorum, cok sıcağa alıştırdığım için. Bildigin kedi yaptim. Oglum ne atki takar ne bere asla izin vermez. Allaha sukur hastalanmazda üşütüp.N Nehir8077 çok kalın giydirdim Bahar, az buçuk surati görünüyor, oradan da üşümez insallah. bu ikinci fasildi. sabah babasi çıkardı, öğleden sonra ben. buranın soğunun pek asli olmaz, benim memleketime göre. hele 5 sene çorumda kaldık, donduruyordu orası. oradan sonra burasi çerez gibi geliyor bana.
Anladim canım çıkarın tabiki cocuklar soğuğa da alışmalı. Benimki hata bunu biliyorum. Beni kızın bacakları hep yanlış yönlendirdi. Kat kat giydirsemde bacaklari hep soğuk. Soguk gördükçe evide sicak yaptim, birde 3 kat giydirdim. Oglum gibi bakamadım beskenmedede sıkıntı oldu. Insallah telafi ederim.Aslihaydo geçmiş olsun haydoma tam düşme dönemleri Allah korusun.
N Nehir8077 biz de çıktık bugün karlara kkk kkkkıhh dedik elimize aldık karlarda iz çıkardık montunu beresini taktım hava aldık geldik. Korkma çıkar az az bişey olmaz inş.
Nimenrix ile bexero önermişti bizim doktor da menectra pek görülmüyor ülkemizde demişti meselaher doktor ayrı telden çalıyor. Bexero 1 yaştan sonra 1 doz Nimenrix 2 dozmuş sanırım. Yaptıracaz bakalım 1 yaş aşısından sonra
Kesinlikle bu bebişlee bunu hakettiOyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zor
Yaa işte pandemiden aile arasında olacak bişeye de o kadar para vermek istemiyorum değilse kesin anlaşırdım zaten herşey içimde kaldı. Artık 2 ye 3 e ama ilki de boş geçmemek lazım
Aman Allah ım çok şık bayıldım çokta yakışır yaerkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Ben de çok üzüldüm Allah cennete giden kullarından eylesinDoğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inşne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
Yılmak yok susamcım devam sen geçersinÇok güzel canım adıyla uyumlu deniz beyin güle güle giysinben de burda konuşulunca baktım instadan bi tane beğendim özel dikim 1 ay süre verdi acil beğenmem gerek bişeyler. Konsept falan da düşünmedim. Amaaan çok severim böyle şeyleri ama bana hazır olacak ben düşününce çok geriliyorum
Oyy çok yakışacak beylere2 kardeş giysinler bakalım takım takım
Aman nerde kız iş beni körelttimesleki bir sertifika uluslarası. Süre biraz az bilgisayar üzerinden ve ingilizce olunca yeriştiremiyorum. 2 kere girdim üstelik. Her seferinde ucundan kaldım
Ah kıyamam içim acıdı resmenHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
Çıkar kız alışsın burda karolsa ben çıkarırdım ama dehşet fırtına var malesef evin içinde kapalı kapılarda cereyan oluyor deyim hayal edinD dilzar kara çıkmış kuzucuk masallah Asıma. Belki doğru olanı yapıyorsun, ama ben korkuyorum. Baya baya karın altında ustelik yemeye çalışıyor. Ben kızı bir kere çıkardım ama gormen lazim. Kat kat giydirdim sadece gozleri görünüyordu, birde baddaniye verdim esimin eline. Pandemi çocuğu diye korkuyorum, çok sokak görmedi sanki hemen hasta olurmus gibi geliyor. Umutu çıkarıyorum o sokaklarda büyüdü zaten, geçen jadeside söylüyordu sogugada alışmalı diye. Geçmi kaldim yoksa aslinda çıksa çok iyi olur. Yoksa en ufak soguk hasta edecek.
Oyy yavrum okurken balkon diye okumamisim ayy ayyy diye bir ciglik atarak okuyusum var ki esim koştu noluyor diyeHaydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına
Ben de o günkü şartlarrdan dolayı 1. Yaş gününü daha sadr yapmıştım oglumda.ama 2. Yas dogym gunu cok daha saşalı olmuştu.bunda da cok asiri ozenemiyorum kızlar.stand falan kuramam.o zaman ogluma da ayrica stand ayarlamam lazim.inan heves mi yok istek mi bilmem zor geliyorOyh kuzumaa geçmiş olsun. Gerçekten sizin de bizim de işimiz çok zor
Yaa işte pandemiden aile arasında olacak bişeye de o kadar para vermek istemiyorum değilse kesin anlaşırdım zaten herşey içimde kaldı. Artık 2 ye 3 e ama ilki de boş geçmemek lazım
Hadi hayırlı olsuunn inşallah geri içeri kaçmaz
Ay inşallah verimsiz bir dönemdesindirKizlar esimle dun birlikte olduk ve sanirim dikkat edemedi. Yaa sinir oluyorum yatip uyuyacaktim kirmak istemedim olacagi buydu zaten en son
Umarım hamile kalmam bugun stresden diyet miyet bozdum surekli birseyler yiyorum o ise o kadar rahatki..
Yaa dimi gerçekten öyle erkekler hayata hep 1-0 önde başlıyorlar. Eşim bunda biraz kazık yedi 10 gün babalık izinden sonra işe kaçacaktı ki 11 aydır evde çocuk bakıyor işte eğliyor buna şükür ama baya zorlandı yazıkAy inşallah verimsiz bir dönemdesindirinşallah olmaz canım ya
BAbalar rahat olur tabi ben baba olsam 5 tane isterim çocuk
Ooo ali sırasını sa sın düşmeler elifin sırası artıkAhhh aaahh bana geldigini söyleyip kocaya kaçan bile oldu..anneleri hep bana kızdi..benim suçum neee
Sabaha bayaği pişik vardı.gece yoktu ama belki ben mi fark etmedim bilmem.iınsAllah bu gece uyur canım
Dişte bi anormallik yok canım.bilemedim neden..
Büyüyorlar çok şükür canımama dertleri de büyüyor.ay bugun Ali cok düştü ya.yataktan koltuktan sandalyeden hatta tuvalete girmisken ayagi takilip bile düştü.ne gündü başım çatlıyor
Hayırlı uğurlu olsun canım..devami da sağlıkla gelsin inşAllah
Güle güle giysin deniz paşa
Güle güle giysinler şehzadelerimiz
Agır yaralar almadan büyüsünler insAllah canımmmOoo ali sırasını sa sın düşmeler elifin sırası artıköyle tabi daha neler gelecek başımıza bekliyoruz
Saol canım bilgilendirdiğin için aynn karışıkmış bakalım doktora da sorarım Yaptıracağız bizdeSonsuzUmut valla karışık bu menenjit aşıları anladığım 3 türü var. Ülkemizde en çok Nimenrix ve bexero görülüyor. 1 yaştan sonra yapılırsa Nimenrix tek doz bexero 2 doz yeterli oluyormuş. Biz hem kimseyle görüşmediğimizden erken yaptırmayım dedim hem doz miktarı artıyor zor aşılar biraz ağır geliyormuş bebeklere bir de pahalılar bakalım 1 yaş aşılarını olalım biraz geçince de bunlara başlayalım diyorum
Ooo afiyet bal seker olsun. Ben dolma reklamini bile görsem hemen atliyorum. Birinin canı felam isterse yapmak zorunda kalırım diye. Düşün oyle bir lezzetin varlığını unutturmaya çalışıyorum. Rahmetli annem haftada iki kez dolma isterdi, kadın soguttu beni dolmadan. Ben cok üşeniyorum.Slm kızlar bir tencere lahana sardım. Uykum da çok ama bir bakayım sizlere dedim. Kuzular büyüyorlar . Şu son iki aydır daha bariz gelişim var. Sağlıkla büyüsünler
Vuuu hayal ettim one yahu oyleÇıkar kız alışsın burda karolsa ben çıkarırdım ama dehşet fırtına var malesef evin içinde kapalı kapılarda cereyan oluyor deyim hayal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?