Oo çok yoğunuz sizin dersler başladı unutmusum.Oyy dünürüme miss in napsın koşturuyoruz dün gece erken yatacak uykusuzum dedim 10 da yattım Göktuğ uyandı sabaha kadar dans ettik sağ sol. Çok güzel uyuttu saolsun canım oğlumgün içinde de derslerim vardı emerek uyuyor paşa da tek elimle yazamıyorum bu telefonun ekranı biraz büyük geliyor bunu da düşünmek lazımmış alırken şimdi de oturdum çayımı içtim biraz not çıkarıp öğrencilere atmam lazım umut iyi olmuş şükür çok üzüldüm o akşam rüyama girdi. Yarın sünnet olacak mı
Kimse istemesin diyeOoo afiyet bal seker olsun. Ben dolma reklamini bile görsem hemen atliyorum. Birinin canı felam isterse yapmak zorunda kalırım diye. Düşün oyle bir lezzetin varlığını unutturmaya çalışıyorum. Rahmetli annem haftada iki kez dolma isterdi, kadın soguttu beni dolmadan. Ben cok üşeniyorum.
İşte babalığın ne demek olduğunu anlamış. Bir çocuk daha istemeyeceği kesin. Benim eşim de ilk günler evdeydi ve çok yardımcı oldu uykusuz kaldı. Bir gece durdu biz başka çocuk yapmayalım en iyisi dedi. O zaman aynen aynen demiştim şimdi o halim gözümüzün önüne geliyor gülesim geliyorYaa dimi gerçekten öyle erkekler hayata hep 1-0 önde başlıyorlar. Eşim bunda biraz kazık yedi 10 gün babalık izinden sonra işe kaçacaktı ki 11 aydır evde çocuk bakıyor işte eğliyor buna şükür ama baya zorlandı yazık
İlahi dilzarsagolasin canim düşündüğün için, arkadaşları bilmem de ben siyah beyaz kombin yapacağım(mevlit programi kombini)
Aman sekerparem kısa süreli panik yasattim sana çok özürOyy yavrum okurken balkon diye okumamisim ayy ayyy diye bir ciglik atarak okuyusum var ki esim koştu noluyor diyepencere sinejligine gitti sandım Allah korumuş canım..biz de bugün pek düşmeli bir gün yaşadık
Nasıl da yakışır güleç kuzuma tavşan dişler maşallah diyelim o zaman artık darısı bize tembel çıktık dişteNe fenasın aslıııı yok bu sefer garanti bardakları gıcırdatıyor tek dişiyle
Ayneeen en çok ben severim ve isterim. Sağolsun annem buzluğuma yapar ben pişiririm. Hazır yemek olunca ayda bir kesin yaparım eşim de bıktım diyor. Deli oluyorum. Sarmadan bıkılır mı yaa çarpılırsın diyorum ama. O etli ve salçalı sulu seviyor ben de zeytinyağlı haliyle bıktım diye bahane ediyor çok da tınnKimse istemesin diyegüzel taktik ben de TV de izleyince ilk benim canım ister.. Annen seviyormuş demek sen de güzel yapiyomussun ki istiyormuş nur içinde yatsin
Sarma dolma üç öğün olsa yerim asla bikilmaz sarma için kurşun atar kurşun yerim o dereceAyneeen en çok ben severim ve isterim. Sağolsun annem buzluğuma yapar ben pişiririm. Hazır yemek olunca ayda bir kesin yaparım eşim de bıktım diyor. Deli oluyorum. Sarmadan bıkılır mı yaa çarpılırsın diyorum ama. O etli ve salçalı sulu seviyor ben de zeytinyağlı haliyle bıktım diye bahane ediyor çok da tınn
Benimki de çok destek ben hamilelikte beri ev süpürmedim silmedim doğru düzgün yemek yapar yapmazsam ses çıkarmaz sağolsun hayalimin ötesinde bin şükür ama annelik başka alan başka konu yoksa oda çok zorlandı başlarda benle birlikteYaa dimi gerçekten öyle erkekler hayata hep 1-0 önde başlıyorlar. Eşim bunda biraz kazık yedi 10 gün babalık izinden sonra işe kaçacaktı ki 11 aydır evde çocuk bakıyor işte eğliyor buna şükür ama baya zorlandı yazık
Amin kuzum çok aminAgır yaralar almadan büyüsünler insAllah canımmmoyy kuzuullaar bunslr hepsi baal
3 gündür ağaçlar falan sökülüyor buralarda Asya kuzum uçar falan hiç çıkarmayımVuuu hayal ettim one yahu oyle
. Ne fırtınaymış.
Kizla birlikte bende miskinlestim, üzerimdeki ölü toprağı atmam lazım.
Hayırlısı ile olsun inşallah baharcım kıyamam ben onaaOo çok yoğunuz sizin dersler başladı unutmusum. Telefon buyuk ekran iyi oluyor bak onunda baska zorlugu varmış. Umut sunnet olmadi henüz dun getirdim doktora enfeksiyonu gecmiş, krem surmeden yapabiliyor. Aksilik olacak ya eşim taş düşürüyor, 3 gundur cok kotu oldu. Doktorla konustum bekleme sansimiz olup olmadigini, suan bir sıkıntı yok 1 ay bekleyebilirsiniz dedi. 1 ay degilde esimin iyilesmesini bekliyorum, iylesir iylesmez yaptircaz. Bizim burada kucuk bir hastane var, orayada getirdim. Oradaki doktor daha cok guven verdi. Acısız bir yontem varmis, kıyafete de engel degilmis. Ilk gun haric sunnet oldugunu bile anlamicak dedi. Ilk gittimiz doktor 2 yas sonrasi sunneti onermiyoruz, ya once olacakti yada 4 yas sonrasi dedi. Ama mecbur kaldigimiz icin yapıcaz demisti. Buda aynisini dedi ama, yontemim farkli dedi. 1 veya 2 hafta icinde yaptircaz
Emzirme sırasında düzensizlik normal canım benim geçen ay 30 gün gecikti düşün bir ayı atlayıp diğerine geçtik direk. Tüpler kesik olmasına rağmen test yaptım negatif çıktı araştırmalar yaptım, doktoru aradım olmaz bişey dedi.çok şükür oldu da rahatladım. O ay göktuğ çok etmiyordu sanırım prolaktin yükselince adeti geciktirmiş. Benimki de biliyor ya artık olmayacak Bi tane daha olsun bak oğlana erkek kardeş de lazım diyorİşte babalığın ne demek olduğunu anlamış. Bir çocuk daha istemeyeceği kesin. Benim eşim de ilk günler evdeydi ve çok yardımcı oldu uykusuz kaldı. Bir gece durdu biz başka çocuk yapmayalım en iyisi dedi. O zaman aynen aynen demiştim şimdi o halim gözümüzün önüne geliyor gülesim geliyorNe acemiydik yaa..
Ben de 2-3 gün geciktim. O kadar da eminim ama sen doğurganlık artıyor falan deyince bi tırstımkorkup test yaptım bu sabah evde fazla bi tane vardı. Neyseki yok bişey. Emzirme bitince hap kullanacaktım ama adet olur olmaz hemen spiral taktırıcam. İhtimale bile yer veremem şu an
O ogretmen61 sen naptın taktırdın mı?BKGK yumurtlama ve adet düzenliyse ilk hafta çok verimli bir dönem değil ama yine de ihtimal var istemiyorsan inşallah bişey yoktur. Dikkat etmek lazım ben de çok tırsıyorum.
Eşine de geçmiş olsun canım biran önce düşürür de kurtulur inşallah benim eşimde de olur zaman zaman düşürür. Kayseri civarı yetişen bir bitki var gilaburu adı. Onun suyunu içer hızlandırır taş düşürmesini biraz ağrısını arttırır ama çabuk düşürür. Bulabilir misiniz orda bilmiyorum büyük marketlerde sıkılmış halde suyu da satılıyor.Oo çok yoğunuz sizin dersler başladı unutmusum.
Telefon buyuk ekran iyi oluyor bak onunda baska zorlugu varmış. Umut sunnet olmadi henüz dun getirdim doktora enfeksiyonu gecmiş, krem surmeden yapabiliyor. Aksilik olacak ya eşim taş düşürüyor, 3 gundur cok kotu oldu. Doktorla konustum bekleme sansimiz olup olmadigini, suan bir sıkıntı yok 1 ay bekleyebilirsiniz dedi. 1 ay degilde esimin iyilesmesini bekliyorum, iylesir iylesmez yaptircaz. Bizim burada kucuk bir hastane var, orayada getirdim. Oradaki doktor daha cok guven verdi. Acısız bir yontem varmis, kıyafete de engel degilmis. Ilk gun haric sunnet oldugunu bile anlamicak dedi. Ilk gittimiz doktor 2 yas sonrasi sunneti onermiyoruz, ya once olacakti yada 4 yas sonrasi dedi. Ama mecbur kaldigimiz icin yapıcaz demisti. Buda aynisini dedi ama, yontemim farkli dedi. 1 veya 2 hafta icinde yaptircaz
Aynen o sayılmaz istisna. zeytinyağlıyı yemekten saymıyorlar babası da öyle çerez görüyorlar. Etli olacak illa ekmekle falan yiyecekler. Etli lahana sarma olsun her hafta yer. Ben de her öğün yerim bazen iş yerinde arkadaşlara da getiririm kapışılarak biter anneme dualar ederler. Eşim bulmuş da burun kıvırıyor işte..Sarma dolma üç öğün olsa yerim asla bikilmaz sarma için kurşun atar kurşun yerim o derecekomşularimla sürekli sarar doldurur pisiririz koca tencere bugün dolma yapayim bari çok söyledik eşin istisna bence
Sarma dolma üç öğün olsa yerim asla bikilmaz sarma için kurşun atar kurşun yerim o derecekomşularimla sürekli sarar doldurur pisiririz koca tencere bugün dolma yapayim bari çok söyledik eşin istisna bence
Amin kuzum çok amindışarı başlamadı daha orası daha fena ama kırlarda Asya ile beni koşarken hayal edin önde tosba arkada soluk soluğa bir Yeşim ana
Ben de öyle diyorum baharcım sağlıklı olsunlar da iki yaşına kadar yolun var oğlum diyorum artık ne diyim ama yaşında yürümeyecek gibi görünüyor benimki biz de karyamızı öpüyoruz sağlıkla büyüsünler inşallahXnzh99 selam canim evet bende 5 dk rahat birakmiyorum gozum hep ustunde herseyi birakip ona odaklanmışım. Sanırım bununda etkisi var. Zaten daha cok erken oyle boyle 1 bucuk yasin kadar insallah hepsi pitir pitir yürüyecekler. opuyorum Ata'cigimi
Ya bu benim gelinciğim niye böyle uyumuyor Dünürüm belki de daha tam düzelemedi burnumu tıkalı acaba anları anlarını uyumuyor ata da hala uyanmadı normalde 2 saat önce uyanması gerekiyordu odada çamaşır yerleştirdim bir sürü bir şey yaptım uyanmadı oysa öğleden sonra bir arkadaşıma gidecektik şimdi uyku saati ile çıkışacak bakalım ne olacakBu gece Elif uyumadı uyutmadıyine noldu bilmem.simdi daldı ama kendini atiyor titretiyor sanki..ağlayıp durdu bugun ikindiden beri.agri kesicisini de verdim.bir yeri agridigini da sanmıyorum.ne guzel vakitlice uyumustu bi uyandi pir uyandi neden aglar ki bu kadat durup dururken.of canım sıkıldı anlamadığım bisey mi var acaba
ŞekerParem ismini çok iyi bildim hatta biz daireden bile bir yerlere kaçarken senin adını kullanıp güleriz biz falanlara gidiyoruz diye okuldan kaçmışlığım hiç olmamıştı ama işten çok kaçtım işe de erken başlayınca seni kullanmadık desem yalan olur yani adınla yaşa Dünürüm benim adımı da abim koymuş anneM rahmetli annesinin ismini vermiş ama çağıramam demiş yanına bir isim daha koyalım abim de yeşim olsun demiş öylecene kalmış buradaki ismim anneannemin adıValla aklıma çift kat vernik atmak geldi ama..kokusu çikmaz uzun süre.kaldi ki deniz onu da kemirirse iste o zaman kötü okur sagliga zararli çünkü
Ahdım var kapısına kına bırakicam giderken.yaksın diye. Artik o kadar doldum. Ben kimseye anlatmıyorum bile bana ettiklerini.abisi bugun eşime senin karinin da dili cok uzun cok sivri demis.ben kime ne anlatmisim.ama sorsan kitlenip konu degisiyor.bugun esimin kuzeni duymus olanlari kv den.bana mesaj atmış yenge sen nasil sabırli bir kadınsin ya anlatsana herkese diyor.sanki anlatinca degisecek.ama kv anlatiyor benim yerime.muhtemelen onlarin kulagina giden de bu.
Aynen canim ben de sanmam..çare bulunamaz.kadınin karakteri bu.en iyisi taşınmak.bugun kv dedim.bana çıkıştı beni birakip gidemezsin gibisinden
sen de gelirsin deyince ben kendi evimi koca apartmani ona mi birakicam hayatta cikmam evimden dedi.sen bilirsin dedim
Oyyyu kıyamam..benim kız da boyuna aslan rolündeaabisyle karsikli kukresiyor
Ne güzel ismin var..benim ismim de herkesin onlara ders calismaya gidiyorum babacim diyerek gezmelere gittigi isimsoylemedim ama anlarsiniz zaten hani vardır ya klişe çok yandı başım bu yüzden
Ohh masAllah dünür.benim kiz pek sansliafiyetolsun ❤
Aynen cancagzim..Sabreden dervis muradına erermiş..bakalim ne zaman
Oyy kıyamam o kuzuya benevet yavas yavas basladilar lakırdıya tam diyemeseler de cabaliyorlar dikkat verince anlasiliyir ama yoksa bidi bidi ne diyor ya der baskasi duysa
Göktuğun bEşikten girip çıkması gözümde canlandı Kuzum benim öperim bal yanaklarından evet şu uzaktan eğitim yeniden başladı hepinize hepimize kolaylıklar diliyorum aşağıki salon sınıf moduna dönüştürüldü tekrar biz deGünaydın kızlarrrhepimize güzel bir gün diliyorum
Kar başlamış burda açtık perdeleri sevindirik olduk. Beşiği in fermuarını açtım giriyor çıkıyor oynuyor Gökkuşahalinin dersi var kalkıp kahvaltı hazırlamalı
Aslı’cım ne yapalım ne pişireceğini de şaşırıyor insan Zor yemekleri gece yapıyorum sabaha pişiriyorum genelde haftada bir sormamız dolmamız oluyor eşim seviyor yıllarca da bekar kalmış oda severek yapıyorumYa oy masallahhh pek zeki olcak annesi belli ediyor kendini sempatik kuzum
Vuhuuuu eline saglikkk hamaratsin maşallah
Sağ ol SusamcımMutfağı seviyorum eşim de Boğazını seviyor uykudan fedakarlık bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte evden çalışmanın etkisi de var her gün daireye gitsem bu kadar düzenli çıkmazdı yemeklerGeç mi yaa hiç değil bizimki hızlı çıktı zaten bekliyorduk. Göktuğ çok akıllı maşallah gerekeni gerektiği zaman yapacaktır. Yürümüyorsa kesin bir bildiği vardır paşanın
Emeklemeleri çok tatlı zaten yaa ne çabalar harcıyorlar kuzucuklar. Geçen banyoda farkettik dizleri çok az morarmış. Emeklemesi ayrı bi de dizlerinin üstünde zıplıyor şaşkoloz
Ben alttakine oh olsun çekiyorum içimden yıllarca her gün saat 8 de elektrik süpürgesi sesini dinledik şimdi vur kızım vur ohh diyorum içimin yağları eriyor parkelerde oyuncaklarıyla ses yaptıkça. Bir şey demeye yüzü yok. Çok kızgınım.
Sen dedikçe aklıma geliyor bak ipek de dün banyonun ışığını açıp kapatmayı keşfetti bi de her açmasında çığlıklar atıyor. Odadan oraya emekledi duvara tırmandı aynı senin dediğin gibi istiyor. Neyseki oturma odasında da bir priz olduğunu farketmedi henüz
Ah çok akıllılar maşallah onlara. Sünger gibi ne versek emecek durumdalar.
Derç çalışmak da kendine zaman ayırmaktır canım öyle düşün. Sonuçta kendi gelişimin için bişeyler yapıyorsun.
Maşallah sana ellerine sağlık. Çok becerikli kadınsın. Her seferinde emekli bir şeyler buluyorsun yapacak
Gerçekten gelişimleri gözle görülmeye başladı. Çok mutlu oluyorum. Özellikle dediklerimizi anlamaya ve tepki vermeye başladıkça onlarla vakit geçirmek daha da keyfli oluyor.
Çocuktur ağlar canım bişey mi var diye aklına getirme hemen. İpek de 2 gecedir ağlayarak ve daha sık uyanmaya başladı. Kaç zamandır çok iyiydik geceleri geri uykuya dalardı. 2 gündür çok zorlanıyorum. Emse de mama yese de yanımda yatsa da uyumakta zorlanıyor. Toplam 4.5-5 saatle işe geliyorum. Değişken dönemleri var geçicidir diye düşünüyorum. Diştir belki diyorum.
Canım adaşım İnşallah bu sene atanırsın çok emek ediyorsun sen de sonsuz umut da. Aslı çalışsa ondan da umutluyum.Evet canım hem kpss çalışıyorum hemde bikaç sertifika alıyorum onlara çalışıyorum artık bu tempoya o kadar alıştım ki boş durunca napacağımı şaşırıyorum
Oy severim o dişlerİ darısı bize olsun haydaya olsun Tüm dişsiz bebelerimize olsun inşallah inci gibi sıra sıra dizilsinlerBu arada
Dişimiz bu kez gerçekten çıkmış
Tam 11 aylık oldu şükür ilk dişini çıkardı paşasabah baktım yarmış etini görünüyor.
Ben de bir yaştan sonra yaptırmak için bekledim doz fazla olmasın diye çünkü sarsıyor çocuklarıKızlar menenjit aşıları ne durumda sizin? 1 yaş aşılarından sonra yaptıracak ben tek doz olsun diye bekledim erken yaptırınca doz sayısı artıyormuş
Çok şık çok tatlı güle güle giysin deniz beyimBen daha süsleri almadım ya bakıyorum hala karar veremiyorumben de salopetli takımlardan sordum 250-300 dediler hep vazgeçtim şu gömlek papyon askı set aldım evde de lacivert pantolonu var onu giydircem altına
Beraber giyecek Atacık arkadaşlarıyla eş sağlıkla inşallah ellerine sağlık Helincimerkek anneleri siyahlıyi arele kırmızıyı civana düşünüyorm komple takım 160 tl ikincisi 120 e geliyormuş.
Kolay gelsin canım benim inşallah meslek hayatında da değişik programlar alırsınNe sertifikası canım sen nasıl geçemedim grubumuzun zeka örneğinin sen aaa
Yanlışlık vardır orda
Yapıyoruz bir şeyler bakalım 1 eğitimi komple tamamladım 2. Ye geçtim bende bakalım kör topal az ondan az ondan
Haydom bebeğim balkon kapısındaki sineklige tutunup ayağa kalkacağını sandı sineklik bı açıldı kapı pervazina kaşını alt pen kisima da çenesini çarptı mosmor oldu ya hatta kan oturdu çene kısmına Kıyamam hay doğumu
Kıyamam haydoma bunla geçmiş olsunYine vukuatsiz geçmeyen bir gün
Saol kuzumOh masallah eline saglik
“ annen yoksa kimsen yok ...” Nur içinde yatsın hemşerimizDoğan Cüceloğlu nun vefatına çok üzüldüm Rabbim rahmeti merhameti ile muamele etsin mekanı cennet olsun inşne güzel iyi anılmak ardında güzel izler bırakabilmek
Sen de yapsan güzel olur DünürümOyy yavrum okurken balkon diye okumamisim ayy ayyy diye bir ciglik atarak okuyusum var ki esim koştu noluyor diyepencere sinejligine gitti sandım Allah korumuş canım..biz de bugün pek düşmeli bir gün yaşadık
Ben de o günkü şartlarrdan dolayı 1. Yaş gününü daha sadr yapmıştım oglumda.ama 2. Yas dogym gunu cok daha saşalı olmuştu.bunda da cok asiri ozenemiyorum kızlar.stand falan kuramam.o zaman ogluma da ayrica stand ayarlamam lazim.inan heves mi yok istek mi bilmem zor geliyormama sandalyesini süsleyip arkasina birkac balon vs yapariz tamam. bi de güzel bir masa kurabilsem yeter bana
Sağ ol baharcım bizde de haftada bir mutlaka Dolma sarma pişerdi annemle beraber yapardık el almışım gibi onun yaptığı yemekleri yapınca ne bilim iyi hissediyorum aOoo afiyet bal seker olsun. Ben dolma reklamini bile görsem hemen atliyorum. Birinin canı felam isterse yapmak zorunda kalırım diye. Düşün oyle bir lezzetin varlığını unutturmaya çalışıyorum. Rahmetli annem haftada iki kez dolma isterdi, kadın soguttu beni dolmadan. Ben cok üşeniyorum.
Eşinin rahatsızlığına geçmiş olsun inşallah iyileşsin de bir an önce Umudumun sünnetini yaptırın rahatlasın kuzum öperim boncuklarıOo çok yoğunuz sizin dersler başladı unutmusum.
Telefon buyuk ekran iyi oluyor bak onunda baska zorlugu varmış. Umut sunnet olmadi henüz dun getirdim doktora enfeksiyonu gecmiş, krem surmeden yapabiliyor. Aksilik olacak ya eşim taş düşürüyor, 3 gundur cok kotu oldu. Doktorla konustum bekleme sansimiz olup olmadigini, suan bir sıkıntı yok 1 ay bekleyebilirsiniz dedi. 1 ay degilde esimin iyilesmesini bekliyorum, iylesir iylesmez yaptircaz. Bizim burada kucuk bir hastane var, orayada getirdim. Oradaki doktor daha cok guven verdi. Acısız bir yontem varmis, kıyafete de engel degilmis. Ilk gun haric sunnet oldugunu bile anlamicak dedi. Ilk gittimiz doktor 2 yas sonrasi sunneti onermiyoruz, ya once olacakti yada 4 yas sonrasi dedi. Ama mecbur kaldigimiz icin yapıcaz demisti. Buda aynisini dedi ama, yontemim farkli dedi. 1 veya 2 hafta icinde yaptircaz
Güü nayy dınnGunaydiiinnn kapkaranlık bir hava varneyse profilim tam beni anlatiyo kahve kalp ben zaten benim bitmojim biraz da böyle olsun saçım görünüyor caiz midir
Aynen biliyorum da işte ama çok emzirmiyorum çok süt yok bi de işe başladım ya ne bileyim bi tırstım. Bütün a b planlarını yaptım kafamdaEmzirme sırasında düzensizlik normal canım benim geçen ay 30 gün gecikti düşün bir ayı atlayıp diğerine geçtik direk. Tüpler kesik olmasına rağmen test yaptım negatif çıktı araştırmalar yaptım, doktoru aradım olmaz bişey dedi.çok şükür oldu da rahatladım. O ay göktuğ çok etmiyordu sanırım prolaktin yükselince adeti geciktirmiş. Benimki de biliyor ya artık olmayacak Bi tane daha olsun bak oğlana erkek kardeş de lazım diyorküçükken çok zorlandı beni de yıprattı saolsun en iyisi tek bakmak valla biri çok müdahil olunca da kötü oluyor. Bir de bu ara Göktuğ beni 15 dk görmese gelince yapışıp öpüyor, sarılıyor, kıkırdıyor onu görmeyince Bi şey yok ondan dolayı morali bozuluyor ben de baktım o kadar bir öpmüyor beni diyor yazıkkkk kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?